2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 4 Misafir) Brokoli
hey maşallah misafirlerime bakkk valla bugün yorgunum heçç misafir ağırlıyamam bende gidiom hıhhh

kızlar merhabalar
az önce kardeşimi uğurladık yiğit balım durmuyor yine kan ter içinde kaldım..
bu arada derdimi paylaşan tüm arkadaşlarıma tek tek teşekkürler..

bularar çok soğudu. dün dolu yağdı yaa inanamadım.. kombi yakıyoruz yani o derece.
nurdancım fotolara bakmak istedim. iki tanesini açtı. bebişler her zamanki gibi çok tatlı çıkmışlar.

ne diosunnn hemde beyoglu ogretmenevi :) cok guzel haber tamda dibimiz olcak insallah bi aksilik cıkmazsa.

Görüşseydik sen de buradan görürdün Serap.. lama cimi yok bizde.

sanki herkes herkesle cok kanka vede herkes herkesle gorusmek zorunda..

Pervin aradım, 20 Hazirandan önce rezervasyon yapmıyoruz, dediler. Çok heyecan verici. Orayı çok beğeniyorum ben. Bırkaç defa gitmişliğim, kalmışlığım var. ınşallah bu sefer Onur'la :) Çok özledim gerçekten. 2 gün yetmeyecek ama, hiç yoktan iyidir. ınşallah!

Sibel'le görüştük bu arada. Çok tatlı, buradan uyandırdığı hissi aynen görüyorsunuz. Eşi de öyle, çok naif, çaok tatlı insanlar. Keşke Selin'i de görme şansım olsaydı. ınşallah o da olacak. Evrim de sonradan katılabildi, 10 dk da olsa görüştük, çok hoş oldu :)

kız bi uyuyup uyansa caddeye çıkıcaz, uyumadı eşşek sıpası.. öfff çok sıkıldım evde ... hava da bi kararsız açsa mı kapasa mı..

ay sibel ne kadar tatli cikmis, cok citipiti:))ne guzelsiniz hepiniz, ozledim(

izmirli bayanlar,
değişik enginar tarifleri verebilir misniz? biz genelde yapraklarıyla haşlayıp öyle yemeyi seviyoruz. onun dışında dondurdukalrımı da garnitürlü yapıyorum. iç baklalı olanı da biliyorum. onun dışında nasıl pişiriyorsunuz?

terbiyeli yapıyorsun değil mi? Limon ve unla ? Dereotu elkemeyi de unutma. Etli yaparım bazen. Eti (kırmızı) kavurup, enginarları ilave edip, terbiye ile pişir, pişmesine yakın dereotu! Ben genelde böyle yaparım. Annem dolmasını da yapar.

iç baklalı olan terbiyeli oluyor değil mi? onu biliyorum ama yapmam. sevmem iç baklayı pek. etli iyi fifirmiş ama. deniyim hemen. dolması da güzel oluyor ama zor iş o yaw! ben genelde bütün olarak haşlarım yapraklarıyla,
yanına zaytinyağı,limon, tuz bazen biraz hardaldan oluşan bir sos.. yapraklarının dibini o sosa batıra batıra yeriz mmm... bu yıl diyet miyet diye gümbürtüye gitti enginar sezonu. bari etli yemek gibi yapayım da öğün olsun dediğin gibi..

ayy canım sibelim yaa... cok guzel olmus bulusmanız gercekten..hadi darısı basımıza

dinare benim aklımda 22si gibi kalmıs senin gelme tarihin bekliorum haberini canım muhakkak

ilk kez kedi dili satılan şu şeyler var ya.. onlardan tiramisu yaptım. fena olmadı sanki.

FATMA onlarla güzel oluyor tiramisu. Hatta bir tnıdığımız kremayı şekerle çırpıp, vanilyalı pudingle falan yapmıştı, gaaaayet başarılı idi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…