Pervin, İstanbul'da seninle görüşme olasılığı çok heyecanlandırıyor beni. Onur'la konuştum bugün. 16 sı akşamına yer ayırtacağım Beyoğlu öğretmenevinden, inşallah yer vardır. 16 ve 17 Temmuzda İstanbul'dayız inşallah :)
Annemden rica ettim, akşam Doruk'a baktı, biz de Robin Hood'a gittik Onur'la. Çok severiz biz film izlemeyi. Sevgiliyken, evliyken maddi sorun olmadığı sürece her hafta giderdik. Çok iyi geldi. Bİr de 3D Labirent'i istiyorum. Garez'in yönetmeni çekmiş gene ve ben Garez'i sinemada izleyip, altıma mıçmıştım korkudan. İnşallah izleyebiliriz...
Görüşseydik sen de buradan görürdün Serap.. lama cimi yok bizde.
izmirli bayanlar,
değişik enginar tarifleri verebilir misniz? biz genelde yapraklarıyla haşlayıp öyle yemeyi seviyoruz. onun dışında dondurdukalrımı da garnitürlü yapıyorum. iç baklalı olanı da biliyorum. onun dışında nasıl pişiriyorsunuz?
iç baklalı olan terbiyeli oluyor değil mi? onu biliyorum ama yapmam. sevmem iç baklayı pek. etli iyi fifirmiş ama. deniyim hemen. dolması da güzel oluyor ama zor iş o yaw! ben genelde bütün olarak haşlarım yapraklarıyla,terbiyeli yapıyorsun değil mi? Limon ve unla ? Dereotu elkemeyi de unutma. Etli yaparım bazen. Eti (kırmızı) kavurup, enginarları ilave edip, terbiye ile pişir, pişmesine yakın dereotu! Ben genelde böyle yaparım. Annem dolmasını da yapar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?