cok daha iyi tatlim ates dustu dunden beri cok sukur, 2 gundur disarlardayiz hava super burda..nurdan, teo nasıl oldu?
pirincli dolmasini dene dereotli yapraklari arasina oldurup sonra o yapraklari siyiriyorsun, geldigimde bi yiyemedim ben cok severim kndisini..izmirli bayanlar,
değişik enginar tarifleri verebilir misniz? biz genelde yapraklarıyla haşlayıp öyle yemeyi seviyoruz. onun dışında dondurdukalrımı da garnitürlü yapıyorum. iç baklalı olanı da biliyorum. onun dışında nasıl pişiriyorsunuz?
üzerinde yazan bir tarif vardı burcu ben o şekilde yaptım. internetten de baktım aynı tarifle yapmışlar. o da iyi oldu. pudingle değil de işte kremayı hazırlayıp labneyle çırpıyorsun filan. öyle oluyor.FATMA onlarla güzel oluyor tiramisu. Hatta bir tnıdığımız kremayı şekerle çırpıp, vanilyalı pudingle falan yapmıştı, gaaaayet başarılı idi :))
bu hafta sonu bi fırsat buldum ondada kimse yok
bu arada 26 yıllık hayatımda hiç enginar yemedim desem yapılışını tadını bilmiyorum desem bizim evde hiç pişmedi yakın çevrede hiç pişti,ğini görmedim desem çorumlu olduğumu anlarmısınızaklinialirimsmile
NASIL? NEDEN? Ayrıntılı bir açıkla bakayım? Zorunlu kalktı ama siz tabi olduğunuz için isteyemiyor musunuz? Nedir?
EVROŞ 1- teşekkür ederim, darısı başına 2- tayininiz hayırlı olsun.
SİBEL'le tlf görüşmesi yaptık az önce yarın bu saatlerde görüşeceğiz :) opuyorumnanaktan
DİDOM seni de çok özledim nan, hiç görüşemiyoruz artıkın. Sen de çok özel bir gadınsın, hastayım senin ayaklara da (hatırladın mı bilmem, foto bile koymuştun da, arkadaşlar şişliğini gösteriyon sanmışlardı)
DORUK'ta sabah bir mızmızlık, bir mızmızlık... zaten 5 - 6.30 nöbetine dikti eşşek sıpası, sabah da kahvaltısını yapmak istemedi, alıştırma bardağını (ıhlamuru hep buna koyuyorum) itti, biberonu 2 çekti, ağlamaya başladı... Bir baktım, meğer ön tavşan dişleriden biri patlamış. 1 haftada patlayan 3. diş, onun yanındakini de bekliyorum en kısa zamanda :)
[/QUOTE
burcu ben de özlüyom nan.nerede fırat'ı görsem,uykusuzu görsem se3ni hatırlıyorum bir de kırmızı ojeli birini görsem anlatabildim mi?
levent yüksel'i ben de çok severim.sesini,yorumunu salifo da bayılır.
nurdan seni bekleyeim miş Batmanda.doğu hizmeti için harikadır cidden.çok var burada doktor arkadaşlar.hatta bir tanesi iki çocuğunu ,eşini bırakıp gelmiş.ne üzücühayirli olsun bu zorunlu hizmet sonrasi tayin mi?sirf bu yuzden meslege geri donmek istemiyorum zorunlu hizmet(gerci ben uzmanlik sonrasi yapicam uzmanliga bslaam 5 yil sonra 2. cocukla giderim artik doguya..
bilmiyorum elifim, astimi gecene kadar surecek 3-4 yasina kadar reflude var tabi bakalim, alistim ben artik, bugun cok daha iyi ates dustu sukur..bi sonraki ataga kadar beklemedeyiz..
cnmkiyamam ya, hakinizda hayirlisi olsun biran once..
mutlaka görüşelim.Allah'tan bir mani çkmazsa elimden geleni yaparım.siz ne zaman taşıyorsunuz eşyayı.lojman çıktı mı?tayinimizi hayırlayan herkeslere teşekkürler
ELİF madem yaklastık görüşelim lütfen çok istiyorum burdan biriyle görüşüp buluşma fotosu yayınlamak hasetmiyim neyim:) şaka bir yana mutlaka görüşmeye çalışalım
NURDAN zorunlu hizmetama benden dolayı değil eşimin tayini çıktı aslında dolaylı vcolarak bende istiycem tayin hakan asker onlar sürekli tayinci zaten yani ben sürekli ordan orayaa gitcem
aslında benim zorunlu hizmet affoldu zaten şimdiye kadar bitmiş olcaktı çorumda yapıyordum zorunlu hizmeti biraz karısık bir durum yani
ben de kaldım orad beğenmedim.zeytinburnu öğretmen evi daha sakindi.rezervasyonu da çok erken yapmıyorlar.Pervin, İstanbul'da seninle görüşme olasılığı çok heyecanlandırıyor beni. Onur'la konuştum bugün. 16 sı akşamına yer ayırtacağım Beyoğlu öğretmenevinden, inşallah yer vardır. 16 ve 17 Temmuzda İstanbul'dayız inşallah :)
Annemden rica ettim, akşam Doruk'a baktı, biz de Robin Hood'a gittik Onur'la. Çok severiz biz film izlemeyi. Sevgiliyken, evliyken maddi sorun olmadığı sürece her hafta giderdik. Çok iyi geldi. Bİr de 3D Labirent'i istiyorum. Garez'in yönetmeni çekmiş gene ve ben Garez'i sinemada izleyip, altıma mıçmıştım korkudan. İnşallah izleyebiliriz...
benden bu kadar! Evrim'de daha çok var, topu kendisine attım :)
sibel tam bildiğim sibel.çok cici çok hanım hanımcık.çok sevindim görüşmenize hava da güzelmiş.bozuk olsaydı aynen sepet havası olurdu değil mi:)
fotolar süper ya ben sibeli hiç görmemmişim meger dorukta nasıl beyfendi çıkmış öle
çok seviyorum izmirliler sisi kanım kaynıyor valla
evrim lafı cuk otutturmuşsun hiç hoşlanmıyorum böyle yazılardan senin yazdığını demiyorum tabiki
buarada alintilardan gordum, evrim nan sen de tas gibi hatunsun, makyaj, pembe ruc ve kupeler super, hep bole ol emi tadlum benim..
neva anne diyor son bir haftadır.yüzüme bakıp öyle bir içten anne diyor ki.gözlerim doluyor aşkımın şiddetinden,ağlamak istiyorum yani.nasıl harika birşeymiş yaaa
evrimin yüzükü de çok güzel ama de mi nuriş?
iyi geceler canım.bekliyorumelif lojman dahha belli değil ama çıkacağına kesin bakıyor hakan o yönden problem yok burda lojmanda değildik puan biriktirdik
temmuz başı gibi diyo hakan bizi çoruma bırakacak tasıyacak bizde ağustos gibi döncez sanırım ama kesin tarih belli olunca yazarım seviyorum seni
mutlaka görüşelim banyo yapıp yatcam şimdi kaçıyorum iyi geceler
Yeni okul müdürümle ilgili nahoş ayrıntılar öğrendim. Aynı meslek lisesinde çalıştığım günler gibi günler bekliyor beni sanırım. Baskıcı ve şüpheci müdür profili işte!3 yılda hayattan bezmiştim o okulda. Derhal bir and lisesine geçmem lazım. Torpilli damgası yemeye bile razıyım, icabında torpille bile geçebilirm. Nefret ediyorum meslek liselerinden! Orada kültür dersi öğretmenleri üvey evlattır. Meslek öğretmenleri her bakımdan avantajlıdır. Neyse kafa şişirmeyeyim. Canım sıkıldı akşam akşam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?