2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

nurdan, teo nasıl oldu?
cok daha iyi tatlim ates dustu dunden beri cok sukur, 2 gundur disarlardayiz hava super burda..

pirincli dolmasini dene dereotli yapraklari arasina oldurup sonra o yapraklari siyiriyorsun, geldigimde bi yiyemedim ben cok severim kndisini..

FATMA onlarla güzel oluyor tiramisu. Hatta bir tnıdığımız kremayı şekerle çırpıp, vanilyalı pudingle falan yapmıştı, gaaaayet başarılı idi :))
üzerinde yazan bir tarif vardı burcu ben o şekilde yaptım. internetten de baktım aynı tarifle yapmışlar. o da iyi oldu. pudingle değil de işte kremayı hazırlayıp labneyle çırpıyorsun filan. öyle oluyor.

Ooo Sibel ne hoşsun öyle.. ızmirli hatunlar sarıp sarmalamışlar seni...Kuzu kebabı'nı göremedim ama...

Enginar kültürümün olmaması ne fena.. ılk kez 28 yaşımda Ayvalıkta yemiştim, sevememiştim.. Oysa ne faydalıymış...

Geç gelen resimlere baktım..
Oy Teoşun çıplak ayaklarını ısırdım ısırdım..Esra kime nanik yapıyo?? Doruk var ya çok uslu, aklı başında bir çocuk olcak gibime geliyor. Yüzünde hafif de bir hüzünlü hava var... Kuzy ev sahipliği yapıyo arkadaşlarına tombalak...Yahoo da yandan kız güzeli gibi çıkmış...

Evrim evin ne kadar derli toplu...

Ben de cuma akşam banyo yaptım, saçlarımı düzleştirdim (epeydir yapmadığım için uzun uzun aynada kendimi seyrettim:)) ertesi gün hazırlıklarımı yaptım...Barışı da ayarladım, yakın olduğu için işten çıkıp beni bırakacaktı...Fasülyeko Meltem'in diş buğdayına gitcektim sözde...

Cumartesi sabah, gece mi demeliyim yoksa, 4 de uyandı Rüzgar. Gün boyu uyumadı. Huysuzluk o biçim.. Öğlen kucağımda sızdı kaldı. Sabah 6 ya da 7 de uyandırdı her zaman. Niye yaptı anlamadım.. Gidemedim tabi...Öyle işte...

fotolar süper ya ben sibeli hiç görmemmişim meger dorukta nasıl beyfendi çıkmış öle
çok seviyorum izmirliler sisi kanım kaynıyor valla
evrim lafı cuk otutturmuşsun hiç hoşlanmıyorum böyle yazılardan senin yazdığını demiyorum tabiki

bu hafta sonu bi fırsat buldum ondada kimse yok
bu arada 26 yıllık hayatımda hiç enginar yemedim desem yapılışını tadını bilmiyorum desem bizim evde hiç pişmedi yakın çevrede hiç pişti,ğini görmedim desem çorumlu olduğumu anlarmısınızaklinialirimsmile

Evrim Urfalı oluyorsun demek:) hayırlı olsun tayininiz...ıyi geceler ben kaçtım..

:))) karadenizlilerin kaderi.. trabzonda da hiç yapılmaz ne yazık ki...

buarada alintilardan gordum, evrim nan sen de tas gibi hatunsun, makyaj, pembe ruc ve kupeler super, hep bole ol emi tadlum benim..

neva anne diyor son bir haftadır.yüzüme bakıp öyle bir içten anne diyor ki.gözlerim doluyor aşkımın şiddetinden,ağlamak istiyorum yani.nasıl harika birşeymiş yaaa

elif lojman dahha belli değil ama çıkacağına kesin bakıyor hakan o yönden problem yok burda lojmanda değildik puan biriktirdik
temmuz başı gibi diyo hakan bizi çoruma bırakacak tasıyacak bizde ağustos gibi döncez sanırım ama kesin tarih belli olunca yazarım seviyorum seni
mutlaka görüşelim banyo yapıp yatcam şimdi kaçıyorum iyi geceler

Yeni okul müdürümle ilgili nahoş ayrıntılar öğrendim. Aynı meslek lisesinde çalıştığım günler gibi günler bekliyor beni sanırım. Baskıcı ve şüpheci müdür profili işte! 3 yılda hayattan bezmiştim o okulda. Derhal bir and lisesine geçmem lazım. Torpilli damgası yemeye bile razıyım, icabında torpille bile geçebilirm. Nefret ediyorum meslek liselerinden! Orada kültür dersi öğretmenleri üvey evlattır. Meslek öğretmenleri her bakımdan avantajlıdır. Neyse kafa şişirmeyeyim. Canım sıkıldı akşam akşam..

biz izmirlilerle, izmirli hatunlarla ilgili söylenenleri duymuşsundur. Doğruluyoruz söylenenleri değil mi? Sıcakkanlılık konusunda tabi :)

buarada alintilardan gordum, evrim nan sen de tas gibi hatunsun, makyaj, pembe ruc ve kupeler super, hep bole ol emi tadlum benim..

evet, ben de bugün kendisine makyajsız gezmeyi yasakladım. Bİr ruj - bi kalemsiz bakkala bile gitmeyecek artık kendisi...

neva anne diyor son bir haftadır.yüzüme bakıp öyle bir içten anne diyor ki.gözlerim doluyor aşkımın şiddetinden,ağlamak istiyorum yani.nasıl harika birşeymiş yaaa

Ayy, darısı inş en kısa zamanda başımıza :)

evrimin yüzükü de çok güzel ama de mi nuriş?

nuriş? :sinifsinif:

iyi geceler canım.bekliyorum

bilmez miyim? benim de istifam kabul edilmeecek sanırım.müdür bir daha düşünün dedi,gitmeyin dedi.şube müdürü gelsin izindeydi onunla förüşürüm artık.ne kokoştur bilsen.ama severim kendisini kodumu oturtur.erkekler sinir oluyor ona bir kadının amirleri olmasını yediremiyor lalaklar

ben gidiyorum to duşing :)

DıDOM Beyoğlu öğretmnevinin havası çok ayrı bee.. Zeytinburnu onun yanında mok gibi bence. Bınası, manzarası 1000 basar bence!

efet nuriş işte.yoksa rahatsız mı oluyor nurdan.demem ben de o halde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…