2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

tamam da furcu ben sakinliğini sevdim zeytinburnunun.o keşmekeş bana fazla geldi.

Hayırlısı ossun dido kız. Kodu mu oturtan ve hemcinslerine eziyet etmeyen birr bağyan şube müdürü? Süper!

herkese eziyet ediyor kendileri.bazen kapıdan falan kovuyormuş.kurumda birşey oldumu hep salihi gönderirler.çok sever salihi.hep beni kızdırmaya çalışırlar bir de.ben de sallamam ama bıkmazlar:)

burciş mi dedik nan? sen varken demem.
evrim de furcu diyor biliyun mü? o öne eklemeyi seviyor.orcinal insan

ben de okulda çalışmak istiyorum.tamam Ram da mesleki anlamda çok şey kattı bana ama yoruldum artık.resmen enkazdı.şimdi yaşanabilir,çalışabilir oldu sayemizde.(bu konuda hiç tevazu gösteremem)
okula geçmek istiyorum.lisede çalışmak istiyorum artık.

neva anne diyor son bir haftadır.yüzüme bakıp öyle bir içten anne diyor ki.gözlerim doluyor aşkımın şiddetinden,ağlamak istiyorum yani.nasıl harika birşeymiş yaaa
teoda dedimi kalbim eriyor birde anenennen diyor anane demek ama nen kismini uzayiyor, babannesinede diyor simdi anenenen...

evrimin yüzükü de çok güzel ama de mi nuriş?
hec dikat etmemisim, hatunun isiltisi gozumu almis..
ben gidiyorum to duşing :)

DİDOM Beyoğlu öğretmnevinin havası çok ayrı bee.. Zeytinburnu onun yanında mok gibi bence. Bİnası, manzarası 1000 basar bence!
efet cok guzeldir beyoglu ortmen evi bende kaldim orda..

efet nuriş işte.yoksa rahatsız mı oluyor nurdan.demem ben de o halde.
ben degil burcis kizar:))ben her turlu sevgi sozcugunu severim..

nuriş çok tadlusun sen.furcu gibi kota koymuyorsun adama.o teo var ya manyak bişe zaten.

ben balkona çıkayım kocacımla.biraz yıldızlara bakalım,serinleyelim.iyi geceler

sibel veizmirin güzelleri çok hoşsunuz..ne iyi ettinizz
sibel incecik kollar mıhteşem bi gülümseme süppersin canımm

evrim herzamanki gibi kocamaaan sarılmış.ne kadaniçten ne kadan sıcak.ayrıcaaaaa bu resimde kuzy kebabı evrimin kopyası oldugu tescillenmiş ..
çokda bakımlıyıs:)ruclar küpeler:)

purcuu ourcuu doruk ne tatlı yaff eşşek yaconverselerini yerim senin. yalnız kalmış kuzyde yok sanırım.
burcu sen yine çok hoşsun.:)

ben pervininlafını daha çok seviom
nurcik:)
teocuk nurcik...

pervinide çok seviyorum.

evriim evroşun bahsettiği cuk oturma lafını bende tuttum.haberin olsun bi ucu bende:)

esracım geldimiki?
sagsalim gelmişlerdir inş. evlerine
yaho durdumu acaba gunduz yyolculugunda

lost cular.
bu gece final var..
digturku olanlarsabah 7 de izliyebileceklermiş..
ayhh ne dizi miş bee 6 yıl..

ösleeeeeeeeeem madem avrupa ykasına geçiosun inş havlar düzelirde görüşük yaff
afet kızınıda mıncıklarım:)

ya didoooo ben nevayi teosa mi alsam, verirmisin kizini benim deli ogluma:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…