ya didoooo ben nevayi teosa mi alsam, verirmisin kizini benim deli ogluma:))
ahan da geldi kaygana:) neva seçsin artıkaloooooooooooooooooooooo
neva benim boşuna sulanma nuurrciiikkkk
aha haaa ça ça ayçadan sonra bunu da tuttum.komşunun kızı var ona da diyorum ça ça ayça diye çok gülüyor annesi.cikk cikkk nurcikkkkk guclubacismile
ıyi geceler diliyorum, öpüyorum hepinizi. Yayınlanan son bölümü izlememiştim, onu izleyeceğim.
aynen.. enginar nedir, nasıl bişidir, tadı tuzu nedir hiç bilmem. hayatım boyunca yemedim. bizim oralarda hiç pişmez. hatta satılmaz bile doğru düzgün. siz böyle anlatınca merak etmedim değil..Ooo Sibel ne hoşsun öyle.. İzmirli hatunlar sarıp sarmalamışlar seni...Kuzu kebabı'nı göremedim ama...
Enginar kültürümün olmaması ne fena.. İlk kez 28 yaşımda Ayvalıkta yemiştim, sevememiştim.. Oysa ne faydalıymış...
oouuuyy ne güzel yaaa.. tahmin ediyorum ne güzel bir duygudur. o anı yaşamak için sabırsızlanıyorum..neva anne diyor son bir haftadır.yüzüme bakıp öyle bir içten anne diyor ki.gözlerim doluyor aşkımın şiddetinden,ağlamak istiyorum yani.nasıl harika birşeymiş yaaa
bilirim. üç yıl çalıştım ticaret lisesinde. kültür öğretmenleri hep senin söylediğin şekilde dert yakınırlar. meslek öğretmenleri de kendilerine göre ayrı dert yakınır öğrenci profili kötü olduğu için. gerçi benim branşım itibarı ile en güzeli oralarda çalışmak yani bildiklerimizi unutmamak, kendimi geliştirmek için.Yeni okul müdürümle ilgili nahoş ayrıntılar öğrendim. Aynı meslek lisesinde çalıştığım günler gibi günler bekliyor beni sanırım. Baskıcı ve şüpheci müdür profili işte!3 yılda hayattan bezmiştim o okulda. Derhal bir and lisesine geçmem lazım. Torpilli damgası yemeye bile razıyım, icabında torpille bile geçebilirm. Nefret ediyorum meslek liselerinden! Orada kültür dersi öğretmenleri üvey evlattır. Meslek öğretmenleri her bakımdan avantajlıdır. Neyse kafa şişirmeyeyim. Canım sıkıldı akşam akşam..
istediğin ortamda çalışmadığın zaman insan hiç mutlu olamıyor. inş istediğin gibi bir lisede çalışırsın..ben de okulda çalışmak istiyorum.tamam Ram da mesleki anlamda çok şey kattı bana ama yoruldum artık.resmen enkazdı.şimdi yaşanabilir,çalışabilir oldu sayemizde.(bu konuda hiç tevazu gösteremem)
okula geçmek istiyorum.lisede çalışmak istiyorum artık.
ben hastasıyım eşimle birlikte. dört gözle bekliyorduk sonunu. hatta bitiyor diye bir yandan da üzülmüyor değiliz. ne bilim ben hiç bıkmadım. bugün iner son bölüm izleriz. bakalım neler olacak. üç saatlik sinema tadında olacakmış..lost cular.
bu gece final var..
digturku olanlarsabah 7 de izliyebileceklermiş..
ayhh ne dizi miş bee 6 yıl..
ben de merak ediyordum o filmi. izlemesem mi..."veda"yı seyrettik biraz önce. sinemada gidememiştik, merak ediyordum. ama sinir harbiyle kalktım yine.. cast rezalet, oyunculuk, kurgu rezalet, anlatım berbat!!! hiç hiç sevmedim! livaneliye de hiç yakıştıramadım doğrusu böyle baştan savma bir işi.. Atatürk, böyle insanların ellerinde oyuncak olabilecek biri değil ya! yasaklanmalı bu tür saçma sapan projeler artık!
ben pervininlafını daha çok seviom
nurcik:)
teocuk nurcik...
pervinide çok seviyorum.
o cok orcinal zati ya ilk kez biri nurcik dedi bana , cok sevdim, maymuncuk gibi bisey oldu:))
Kaç günlerdir saldığım göbeğimi ve rejimimi yarından itibaren sıkı sıkı topluyorum. Spora da devam, diyete de. Elmamı, eriğimi aldım, hazırım guys!
Sevgi sözcüklerini severim ama "-iş" ile bitmeyenlerini :) Çok da kullanmam, Onur'a pek aşkım demem, o da bana pek demez. Kullanırız ama sık değil. Her an, her dk birbirine "aşkım - hayatım" diyen çiftlerden değiliz. Ve böyle iyi bence :)
buluşma resimlerine yorum yapan herkese teşekkür ediyorum.... çok güzel bi gündü....
BABY evet inşallah yaza bi şekilde buluşacağız.... şurda temmuza ne kaldı:))))
ELİF tabiki Eskişehire geldiğinde mutlaka görüşürüz inşallah..... sende sanırım yine temmuz gibi falan gelebilirsin.....
SELİN dün gece eve döndüğümüzde bize bi sürpriz yaptı.... EMEKLEMEYE başlamış daha dün ilk defa.....
BABYBİM temmuz 15 de gelicem demişsin ya kaç gün kalacaksın burda......1 ay kadar kalacakmısın.....
ayy ne guzell tam supriz valla
nevada anne demiş onuda kutluyoruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?