2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

enginar tarifi iin teşekkür! hemen deniciiim..
esra hoşgeldiniz evinize, biran önce bebekle otel tatili nasıl oluyor alalım yorumları..
nurdan, çok sevindim teonun iyileşmesine.. çooook daha iyi olacak kuzu...

"veda"yı seyrettik biraz önce. sinemada gidememiştik, merak ediyordum. ama sinir harbiyle kalktım yine.. cast rezalet, oyunculuk, kurgu rezalet, anlatım berbat!!! hiç hiç sevmedim! livaneliye de hiç yakıştıramadım doğrusu böyle baştan savma bir işi.. Atatürk, böyle insanların ellerinde oyuncak olabilecek biri değil ya! yasaklanmalı bu tür saçma sapan projeler artık!

ESRA veine hoş gittin bebek :) Nasıldı tatil, anlat bakalım.

GÜLı, sağol bebik :)

GıZEM, bu işler deneme - yanılma usulü düzelecktir. Mustafa-1, veda -2... yeni yeni, dur bakalım, şans tanımalı. Ona bakarsan Mutluluk da Livaneli'nin ve bence mükemmel!

Kaç günlerdir saldığım göbeğimi ve rejimimi yarından itibaren sıkı sıkı topluyorum. Spora da devam, diyete de. Elmamı, eriğimi aldım, hazırım guys!

Sevgi sözcüklerini severim ama "-iş" ile bitmeyenlerini :) Çok da kullanmam, Onur'a pek aşkım demem, o da bana pek demez. Kullanırız ama sık değil. Her an, her dk birbirine "aşkım - hayatım" diyen çiftlerden değiliz. Ve böyle iyi bence :)

LOST artık kabak tadı verdi, izliyorum ama heyecanımı yitirdim. Fringe ve Flashforward'ı ise bitmeden asla izlemeyecğim. 6 sezonluk dizide, finale 2 bölüm kala hala gizem katmaya çalışıyorlar, oha artık. SUPERNATURAL çok daha mutlu etti beni, bişi mi olacak, birkaç bölüm sonra oluyor. En geç o sezon finalinde görüyorsun olayları, oh! Sündürmüyorlar.

ya didoooo ben nevayi teosa mi alsam, verirmisin kizini benim deli ogluma:))

aloooooooooooooooooooooo
neva benim boşuna sulanma nuurrciiikkkk
ahan da geldi kaygana:) neva seçsin artık
cikk cikkk nurcikkkkk guclubacismile
aha haaa ça ça ayçadan sonra bunu da tuttum.komşunun kızı var ona da diyorum ça ça ayça diye çok gülüyor annesi.
ıyi geceler diliyorum, öpüyorum hepinizi. Yayınlanan son bölümü izlememiştim, onu izleyeceğim.

tabi senin dizide dötüne duman kaçan kkıskanç kardeş,korunması gereken moktan bir ışık,okunup üflenmiş su yok.rahatsın tabe

burcu yarın dersin yok mu senin yavrum?
salihin horlamasından uyuyamıyorum iyice uykum gelsinki duymayayım diye bekliyorum.dire groveoynuyorum.fena sardı sana da öneririm.

teo çok anneci,yaho aşırı bağımsız seçenekler ço renkli.

ben de kaçar furcu gadın.hade kal sağlıcakla.

günaydın.....

izmirde kısa sürede olsa burcu ve evrimle görüşme fırsatı yakaladım..... havalar şansımıza soğukta olsa sıcakta olsa hiç önemi yoktu çünkü okadar sıcaklarki insanı sarıp sarmalıyorlarki -40 derecede görüşseydik vız gelirdi....

BURCU çok tatlı, çok sempatik yüzündeki gülücükleri insana pozitif bi elektrik veriyor.olduğu gibi biri çok doğal çok içten... sıkı ve fit bi vücudu var hayran kaldım kendilerine..... Dorukumuda almış gelmiş kocaman adam olmuş maşallah..... fazla görüşemedik ama bu kadarı bile herşeyden güzeldi....

EVRıM hani diyoruz ya topikte evrim topiğin annesi diye hakikaten öyle bi hatun... insanı sarıp sarmayalan kol kanat geren bi yapısı var.....evrimde topikteki resimlerde görünenler daha zayıf bunuda belirtmeden edemeyeceğim:)))

EVRıM ve BURCU ender rastlanan kişilerden herkesin hayatında bence böyle kişilere ihtiyacı var... o kadar özel ve güzel kişilerki onları tanıdığım için çok mutluyum.... inşallah bundan sonrada görüşeceğiz..... iyiki onlarla tanışma fırsatı buldum..... anlatacak okadar çok şey varki yeterli kelimeleri bulamıyorum ANLATILMAZ YAŞANIR diyorum.....

buluşma resimlerine yorum yapan herkese teşekkür ediyorum.... çok güzel bi gündü....

BABY evet inşallah yaza bi şekilde buluşacağız.... şurda temmuza ne kaldı:))))

ELıF tabiki Eskişehire geldiğinde mutlaka görüşürüz inşallah..... sende sanırım yine temmuz gibi falan gelebilirsin.....

günaydın kızlar
bugün nasılsınız? pazartesi sendromu yaşanıyor mu benim gibi? benim yiğit paşa bütün gece burnumdan getirdi resmen. hatta doğalı hiç bu kadar zor bir gece geçirmemiştik diyebilirim nerdeyse. minik sallanan beşiğini yıkadım kirlendi diye. söktük her yerini dağıttık. nasılsa büyük park yatağında yatıyor diye geceleri son bir aydır. uyudu neyse. yarım saatte bir ağlayarak uyandı. ama nasıl ağlıyor böyle bağıra bağıra. susturamıyorum. ayakta sallıyorum olmuyor. memeye tutuyorum azcık etkiliyor. sabah beşiğini kurduk gelirken uyudu. nasıl vazgeçireceğim ben bu sallanan beşikten bilmiyorum ki. işin kötüsü içine de sığmıyor artık...

aynen.. enginar nedir, nasıl bişidir, tadı tuzu nedir hiç bilmem. hayatım boyunca yemedim. bizim oralarda hiç pişmez. hatta satılmaz bile doğru düzgün. siz böyle anlatınca merak etmedim değil..
neva anne diyor son bir haftadır.yüzüme bakıp öyle bir içten anne diyor ki.gözlerim doluyor aşkımın şiddetinden,ağlamak istiyorum yani.nasıl harika birşeymiş yaaa
oouuuyy ne güzel yaaa.. tahmin ediyorum ne güzel bir duygudur. o anı yaşamak için sabırsızlanıyorum..
bilirim. üç yıl çalıştım ticaret lisesinde. kültür öğretmenleri hep senin söylediğin şekilde dert yakınırlar. meslek öğretmenleri de kendilerine göre ayrı dert yakınır öğrenci profili kötü olduğu için. gerçi benim branşım itibarı ile en güzeli oralarda çalışmak yani bildiklerimizi unutmamak, kendimi geliştirmek için.
istediğin ortamda çalışmadığın zaman insan hiç mutlu olamıyor. inş istediğin gibi bir lisede çalışırsın..
lost cular.
bu gece final var..
digturku olanlarsabah 7 de izliyebileceklermiş..
ayhh ne dizi miş bee 6 yıl..
ben hastasıyım eşimle birlikte. dört gözle bekliyorduk sonunu. hatta bitiyor diye bir yandan da üzülmüyor değiliz. ne bilim ben hiç bıkmadım. bugün iner son bölüm izleriz. bakalım neler olacak. üç saatlik sinema tadında olacakmış..
ben de merak ediyordum o filmi. izlemesem mi...

SELıN dün gece eve döndüğümüzde bize bi sürpriz yaptı.... EMEKLEMEYE başlamış daha dün ilk defa.....

ben pervininlafını daha çok seviom
nurcik:)
teocuk nurcik...

pervinide çok seviyorum.

bende seni cok seviyorum canımm

o cok orcinal zati ya ilk kez biri nurcik dedi bana , cok sevdim, maymuncuk gibi bisey oldu:))

nurcik benim cok hosuma gitti yaa.. unv deyken duymustum adını bilmedigim bi kızı arkadasları nurcik die cagırıolardı belkide nurdu adı ama bilincaltıma yerlesmiş birden cıktı.. nurcikimsin sen benim işte napayımm

hadi bakalım bende elif gidince kendi halime kalınca yapıcam artık elif yaseminle gidio yaseminin olmaması demek pasta borek misafir ziyareti olmaması demekk :))

bizdede tam tersi emraha hic adıyla hitap etmem oda bana pervin diosa ya kızgındır yada evde birileri vardır ya biz gezmedeyizdir :)

ins canım ya cok istiorum gercekten

evrim gadını sen nası guzelsin oyle.. bu foton bana fesyteki heykelle fotoların vardı ya 52 kg :) onu anımsattı dAŞ gibisin masallahh

BABYBİM temmuz 15 de gelicem demişsin ya kaç gün kalacaksın burda......1 ay kadar kalacakmısın.....

bilmiorum canım emrahta agustosta gelicek sonra beraber donucez die dusunuoruz bakalım.. bide kpederlerin arabayla tatile cıkma fikri varmıs yani ben gelmeden cıkacaklar beni annemlerle free bırakıp emrah gelmeden donecekler kalan vakti gecirip doncez gibi... ama ne olur ne biter bilinmez

ayy ne guzell tam supriz valla

nevada anne demiş onuda kutluyoruz..

evet canım ya tam sürpriz oldu.. daha dün burcu sormuştu selin emekliyormu diye ... bende dönmeye bile 8 aylık başladı emeklemiyor dedim ama selin bize sürpriz yaptı... tam anlamıyla pat pat gidemiyor daha yeni sanırım ondan... 2-3 gidiyor bi oturuyor öyle nineler gibi dinlene dinlene gidiyor....

maşallah NEVA'ya bende ilk anne kelimesini duymak için can atıyorum......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…