bilmiorum canım emrahta agustosta gelicek sonra beraber donucez die dusunuoruz bakalım.. bide kpederlerin arabayla tatile cıkma fikri varmıs yani ben gelmeden cıkacaklar beni annemlerle free bırakıp emrah gelmeden donecekler kalan vakti gecirip doncez gibi... ama ne olur ne biter bilinmez
evet canım ya tam sürpriz oldu.. daha dün burcu sormuştu selin emekliyormu diye ... bende dönmeye bile 8 aylık başladı emeklemiyor dedim ama selin bize sürpriz yaptı... tam anlamıyla pat pat gidemiyor daha yeni sanırım ondan... 2-3 gidiyor bi oturuyor öyle nineler gibi dinlene dinlene gidiyor....
maşallah NEVA'ya bende ilk anne kelimesini duymak için can atıyorum......
sabaha kadar kabus gordum dun NET vardı tvde cakma ameriakn aksiyon hic sevmem ama bi sardı beni .. film bitince yattım allahım ne kabuslar burdan bi arkadasın bebesinin kafasını kesmisler testereyle yok bulusuoz kovalıolar öldürüolar beni sonra kardesimi vs agla agla öldüm ruyamda. birinde ecenin mzızırtısına uyandım oda cingoz oldu saat 5bucukta .. onu uyuttum kaldıgım yerden devam kabusa ondada sucu geldi o uyandırdı sukur..
SELİN dün gece eve döndüğümüzde bize bi sürpriz yaptı.... EMEKLEMEYE başlamış daha dün ilk defa.....
bi de ben görsem benim afacanın emeklediğini.. öyle istiyorum ki. çabalıyor bişiler yapmaya çalışıyor yavru kuzuşum ama henüz beceremedi..
bazen rastgele anne der gibi bişiler çıkartıyor ağzından ama bilerek değil..
inşallah canım yiğitte emekler belki ... selin nerdeyse 10,5 aylık oldu anca emeklemeye başladı yani genelllikle 8 ay civarı emekliyorlar yani benim hiç umudum yoktu emeklemeden yürüyecek diye düşünüyordum her bebek emeklemezmiş ya hiç beklemediğimiz anda emeklemeye başladı.......akıl sır ermiyor bu bebeklerin işine
bakalım artık.bu istifa işinin sonuçlanmasına bağlı.buluşma resimlerine yorum yapan herkese teşekkür ediyorum.... çok güzel bi gündü....
BABY evet inşallah yaza bi şekilde buluşacağız.... şurda temmuza ne kaldı:))))
ELİF tabiki Eskişehire geldiğinde mutlaka görüşürüz inşallah..... sende sanırım yine temmuz gibi falan gelebilirsin.....
harika! maşallah selinime.SELİN dün gece eve döndüğümüzde bize bi sürpriz yaptı.... EMEKLEMEYE başlamış daha dün ilk defa.....
teşekkür ederiz efenimayy ne guzell tam supriz valla
nevada anne demiş onuda kutluyoruz..
evrim gadını sen nası guzelsin oyle.. bu foton bana fesyteki heykelle fotoların vardı ya 52 kg :) onu anımsattı dAŞ gibisin masallahh
yürü be kim tutar senibu İZMİR buluşması çok hoşuma gitti.... burda yazışmanın haricinde yüz yüze görüşmek harika birşey.....ANADOLU turnesine çıkıcam:))))
Elifle Eskişehirde
izmitte Pervinle
olmadı yeniden İzmirde Evrim ve Burcuyla
istanbulda Esra, Esrako, Güli, Maviş vs......
günaydın..
hafta sonu çok yoğundum misafirden gelenden gidenden başımı kaldıramadım..ama olan yusufum'a oldu Ankara'da hava acayip soğuktu kalorifer yaktık o derece ve yavrumu benden habersiz balkona çıkartmışlar hasta şimdi ..
Diş durumu nasıl Fatma.. Belki diştendir.. Bu diş ne zormuş beah..günaydın kızlar
bugün nasılsınız? pazartesi sendromu yaşanıyor mu benim gibi? benim yiğit paşa bütün gece ......beşiğini kurduk gelirken uyudu. nasıl vazgeçireceğim ben bu sallanan beşikten bilmiyorum ki. işin kötüsü içine de sığmıyor artık...
3 haftadır buluşmalar hat safhada.Artık bekler oldum "acaba bu hafta kimler sürpriz buluşma düzenleyecek." Ne hoş.. Hepiniz çok hoşsunuz. Artık her şehirde uğranılacak arkadaşlar var herhalde..günaydın.....
izmirde kısa sürede olsa burcu ve evrimle görüşme fırsatı yakaladım..... havalar şansımıza soğukta olsa sıcakta olsa hiç önemi yoktu çünkü okadar sıcaklarki insanı sarıp sarmalıyorlarki -40 derecede görüşseydik vız gelirdi....
......tanıdığım için çok mutluyum.... inşallah bundan sonrada görüşeceğiz..... iyiki onlarla tanışma fırsatı buldum..... anlatacak okadar çok şey varki yeterli kelimeleri bulamıyorum ANLATILMAZ YAŞANIR diyorum.....
Ohh gözünüz aydın canım.. Selin kız size gerçek bir sürpriz yapmış. Ömrü boyunca böyle güzel sürprizlerle karşılasın sizi..SELİN dün gece eve döndüğümüzde bize bi sürpriz yaptı.... EMEKLEMEYE başlamış daha dün ilk defa.....
Yazdıklarını okurken İvit ivit evet dedim.. kaydirigubbakcemile3 Bizde de aynıdır. Hatta bazen eşim yalnızken yanlışlıkla Yada dalgınlıkla Zehra der. "Hayırdır bişey mi oldu niye kızdın derim" Öyle özellikle yapılmış bişey değil. Hz aişe gibi bir durum var bizdede.. boshayallersmile İlk zamanlar başkalarının yanında da söylerdi utanırdım. Başkalarının yanında böyle konuşmak hoşuma gitmez. Ama artık utanmıyorum valla.. bayanssulusmilebizdede tam tersi emraha hic adıyla hitap etmem oda bana pervin diosa ya kızgındır yada evde birileri vardır ya biz gezmedeyizdir :)
bu arada dün yine cesaretimi toplayarak evde kendim spor yapmaya başladım. yirmi dk filan yapıyorum. şimdilik tansiyonum düşmedi :)
allah kolaylık versin ya misafir işi çocukla çok zor oluyor hele yatılı olunca dahazor.... geçmiş olsun kıyamam ya ama işte kimse düşünceli değil başlarına buyruk sanamı kalmış balkona çıkarmak yusufu..... inşallah biran önce düzelir... bizde boğazenfeksiyonu olmuştuk iğnelerle düzeldik şükür.....
canım ya yanlız çıkartan yabancı değil büyük abim çocuk hava alsın dedim diyor dün geldi tekrara hasta oldu yusuf dedim fazla tutmadım 2 dk anca diyor ama hava baya soğuktu birden çıkınca aldı sanırım..
Şimdi nasıl oldu prenses çok zor boğaz enfeksiyonu kıızmda çokkkk çektim..geçmiş osun tekrar..
bu arada emeklemeye başalmışsınız hayırlı olsun artık çok dikkat etmelisiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?