2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ok. bakalım canım.... hadi gelsin biran önce şu temmuz - ağustos ayı

sabaha kadar kabus gordum dun NET vardı tvde cakma ameriakn aksiyon hic sevmem ama bi sardı beni .. film bitince yattım allahım ne kabuslar burdan bi arkadasın bebesinin kafasını kesmisler testereyle yok bulusuoz kovalıolar öldürüolar beni sonra kardesimi vs agla agla öldüm ruyamda. birinde ecenin mzızırtısına uyandım oda cingoz oldu saat 5bucukta .. onu uyuttum kaldıgım yerden devam kabusa ondada sucu geldi o uyandırdı sukur..

bu ıZMıR buluşması çok hoşuma gitti.... burda yazışmanın haricinde yüz yüze görüşmek harika birşey.....ANADOLU turnesine çıkıcam:))))
Elifle Eskişehirde
izmitte Pervinle
olmadı yeniden ızmirde Evrim ve Burcuyla
istanbulda Esra, Esrako, Güli, Maviş vs......

ne guzel gozunuz aydın canım.. ece 40lıykenden beri annee die aglıo zaten. simdi agzı kalabalıklastıgındna beride aynı sekil.. o anne dedikce anneemmm diorum kalbim titrio..

dun oynarken biara uyumus numarası yaptım geldi kolumu bi cekti tırnaklarını gecirdi cingen kızım uyanayım die.. resmen uyandırmaya calısıo sebelek .. trdekyen zaten beraber yatıoduk uyanınca elini gozume sokuodu

ayyy kötü bi gece geçirmişsin.... ben hiç bakamam öyle filmlere.... biliyorum huyumu çünkü bende senin gibi bakarsam sabaha kadar korkarım ve kabus görürüm..... geçmiş olsun diyeyim bir daha bakma:teselli:

SELİN dün gece eve döndüğümüzde bize bi sürpriz yaptı.... EMEKLEMEYE başlamış daha dün ilk defa.....

bi de ben görsem benim afacanın emeklediğini.. öyle istiyorum ki. çabalıyor bişiler yapmaya çalışıyor yavru kuzuşum ama henüz beceremedi..
bazen rastgele anne der gibi bişiler çıkartıyor ağzından ama bilerek değil..

bizde eşimle birbirimize hiç ismimizle hitap etmeyiz. yani en başından öyle başladı öyle devam etti. tek aşkım da demeyiz. çeşitli yani :)

inşallah canım yiğitte emekler belki ... selin nerdeyse 10,5 aylık oldu anca emeklemeye başladı yani genelllikle 8 ay civarı emekliyorlar yani benim hiç umudum yoktu emeklemeden yürüyecek diye düşünüyordum her bebek emeklemezmiş ya hiç beklemediğimiz anda emeklemeye başladı.......akıl sır ermiyor bu bebeklerin işine

bu arada dün yine cesaretimi toplayarak evde kendim spor yapmaya başladım. yirmi dk filan yapıyorum. şimdilik tansiyonum düşmedi :)

:) öyle canım yaa.. benim de umudum yoktu ama işte biraz çabalamaya başladı kendi kendine. yeniden umutlandım. dayımın da torunu olmuştu. kız. yiğitten on gün filan küçük. dayım bizimkini gördü işte altı aylıkken. baktı çok hareketli. bu dedi her an emekleyebilir. üç ay geçti hala yok tık :) dün annem diyor dayın fatmanın oğlu yürümüştür. o çok hareketliydi diyor dedi. annem de söylemiş işte emeklemedi bile daha diye. çok şaşırmışlar :)

bakalım artık.bu istifa işinin sonuçlanmasına bağlı.
SELİN dün gece eve döndüğümüzde bize bi sürpriz yaptı.... EMEKLEMEYE başlamış daha dün ilk defa.....
harika! maşallah selinime.
ayy ne guzell tam supriz valla

nevada anne demiş onuda kutluyoruz..
teşekkür ederiz efenim
evrim gadını sen nası guzelsin oyle.. bu foton bana fesyteki heykelle fotoların vardı ya 52 kg :) onu anımsattı dAŞ gibisin masallahh

yürü be kim tutar seni

günaydın..
hafta sonu çok yoğundum misafirden gelenden gidenden başımı kaldıramadım..ama olan yusufum'a oldu Ankara'da hava acayip soğuktu kalorifer yaktık o derece ve yavrumu benden habersiz balkona çıkartmışlar hasta şimdi ..

allah kolaylık versin ya misafir işi çocukla çok zor oluyor hele yatılı olunca dahazor.... geçmiş olsun kıyamam ya ama işte kimse düşünceli değil başlarına buyruk sanamı kalmış balkona çıkarmak yusufu..... inşallah biran önce düzelir... bizde boğazenfeksiyonu olmuştuk iğnelerle düzeldik şükür.....

Diş durumu nasıl Fatma.. Belki diştendir.. Bu diş ne zormuş beah..
3 haftadır buluşmalar hat safhada.Artık bekler oldum "acaba bu hafta kimler sürpriz buluşma düzenleyecek." Ne hoş.. Hepiniz çok hoşsunuz. Artık her şehirde uğranılacak arkadaşlar var herhalde..

Ohh gözünüz aydın canım.. Selin kız size gerçek bir sürpriz yapmış. Ömrü boyunca böyle güzel sürprizlerle karşılasın sizi..
bizdede tam tersi emraha hic adıyla hitap etmem oda bana pervin diosa ya kızgındır yada evde birileri vardır ya biz gezmedeyizdir :)
Yazdıklarını okurken İvit ivit evet dedim.. kaydirigubbakcemile3 Bizde de aynıdır. Hatta bazen eşim yalnızken yanlışlıkla Yada dalgınlıkla Zehra der. "Hayırdır bişey mi oldu niye kızdın derim" Öyle özellikle yapılmış bişey değil. Hz aişe gibi bir durum var bizdede.. boshayallersmile İlk zamanlar başkalarının yanında da söylerdi utanırdım. Başkalarının yanında böyle konuşmak hoşuma gitmez. Ama artık utanmıyorum valla.. bayanssulusmile

bu arada dün yine cesaretimi toplayarak evde kendim spor yapmaya başladım. yirmi dk filan yapıyorum. şimdilik tansiyonum düşmedi :)

NEden tansiyonun düşüyor canım. Bir rahatsızlık yoktur umarım..

evroş tayiniz çıkmış hayırlı olsun..
teom iyileşmiş çok çok geçmiş olsun..
sibel selin senin copy bence çok tatlısn..tabi yanındaki bayanlar benide bir gün ağırlarmı acep..
meltem diş buğdayınız hayırlı olsun..
esrako ece ne güzel uyuyormuş maşallah darısı başımıza..bende o günleri görürüm inşallah..
hesram evine dönmüş ...atladığım var eminim ama şimdilik kusura bakamayın..bunu bile acele yazıyorum..

canım ya yanlız çıkartan yabancı değil büyük abim çocuk hava alsın dedim diyor dün geldi tekrara hasta oldu yusuf dedim fazla tutmadım 2 dk anca diyor ama hava baya soğuktu birden çıkınca aldı sanırım..
Şimdi nasıl oldu prenses çok zor boğaz enfeksiyonu kıızmda çokkkk çektim..geçmiş osun tekrar..
bu arada emeklemeye başalmışsınız hayırlı olsun artık çok dikkat etmelisiniz..

DERYA sağol canım.... yanımdaki bayanlar herkesi seve seve ağırlar o sıcacık gönüllerini açarlar..... mutlaka herkesin tanıması gereken nadir insanlardan bir kaçı... bu devirde zor bulunan bi dostluk içtenlik arkadaşlık......

ZEHRA inşallah canım....

evet canım ya hemen etkileniyorlar hava hemen çarpıyor zaten ne kadar bağışıklıkları vs. varki... öyle hasta ola ola alışacaklar...... çok geçmiş olsun... ıhlamur falan içir iyi gelir....

selin çokiyi maşallah canım... antibiyotik iğneler daha vurunduğu ilk gün çok etki etti ateşini hiç düşürememiştik sabaha kadar 39 un altına iğne vurunduğu gün otomatikman düştü....sağol canım bakalım artık daha acemice gidiyor emeklemesi hızlansın artıknasıl tutarız onu bilmiyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…