2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Evroş İnşallah tayin durumu gönlüne göredir. Urfa çoık güzel bir şehir.Umarım sende seversin.

Derya Yusuf paşaya geç.miş olssun.İşte anneden başka kimse anlayamıyor.Üşürrmü terlermi..

aşkım lafı cok geyık gelio bana ya.. askım pek demem ama dısında cesitlendirmelerimiz var

aynen aynen yaa..kaydirigubbakcemile3
Evlenmeden önce dışarıda dolaşırken aşkıııııımmmm Diye yılışanları görürdüm birde dizilerde falan. Accaibb sinir olurdum. Eşim bir ara söylerdi ama ben birtürlü yakıştıramadım. Söyleyemedim de sonra o da söylemedi zatn.. Ben türetmeyi çok severim. Böceğim bile derim.sempatiksalakcinni

Cumartesi günü Filistine giden gemiyi yolculamak için Sirkeci ye gidiyoruz. Hanzala nın üzerinde yağmurluk gibi birşey var.Eşime dedim ki şu hırkayı giydir. Yok üşümez bişey olmaz. Ya inanırmısınz 10 dakika giydiremedim. İnat ettim tabi ki çok inatçı değilimdir Hanzaladan sonra inat duygum kabardı klava: sonunda giydridim. Birde diyorki çok biliyorsun.. Bilirim tabi ben üşüsem ona da giydirirm hemen. Benden iyi kim bilir ki.. Değilmi... Anneyim sonuçta...boshayallersmile

Bahar temizliğne start vermiş durumdayım.. Polenler bitti sonunda. Arada gelip bakarım tabi..

ooo hadi bakalım kolay gele....

benimde başlamam lazım ama badana boya hepsi olacak... haziranda başlarım diyordum hep aha haziranda geldi çattı ben hala ağustos böceği gibi cır cır ötüyorum icraat yok.......

Kuzy Kebabı babası ıle bırlıkte ıdı, Sıbel ın fazla zamanı yoktu kostura kostura gıttım ben de.

Evim toplu gorunuyor cunku acvabıldııgm kadar actım Aycam.. ben de fazla esya yok, olabıldıınce nötr tutmaya calısıyorum evı, olabıldııgnce ferah olsun dıe.. çük çüke ev esyalı evlerı hıc sevmıyorum,ruhum daralıyor.

Ya cuk mu olmus bılemıyorum ama manidar konusmaları sevmem, varsa lafın cart dıe yaz, yoksa kıvırdın mı benım tepem atıyor.. bırının bana manıdar yazı yazması ıcın ustumde hakkı olması lazım..

buarada alintilardan gordum, evrim nan sen de tas gibi hatunsun, makyaj, pembe ruc ve kupeler super, hep bole ol emi tadlum benim..

ben o gun bıraz rahatsızdım Nurdan ım.. ole olunca yüzüme cok yansıyor benım.. artık sanırım rötuş gerekıyor yuze bıraz, uykusuzluk ve saglık soz konusu olunca sanırım yardım lazım bıraz artık :))

evrimin yüzükü de çok güzel ama de mi nuriş?

yirimm sini..

muckk.. sevgi kelebegım benımm :))

evriim evroşun bahsettiği cuk oturma lafını bende tuttum.haberin olsun bi ucu bende:)

:)) ucuna sen çiçek te yaparsın şimdi, süslersin kesin, ole sade bırakmazsın :)

cikk cikkk nurcikkkkk guclubacismile

kaydirigubbakcemile3

ben severim aşkım maşkım demeyi.. mucuk mucuk kelımeler hoşumuza gıdıyor bizim.. katip gibi dıyalogları sevmıyorum ben ole..

tesekkur ederım guzel duusncelerın ıcın.. cok kısa zaman dılımınde de olsa senınle tanısmak, bellegime senı kazımak cok mutlu ettı beni, zaman ayırdın, bızı gormek ıcın cıddı caba sarfettın, ne mutlu bıze.

SELİN dün gece eve döndüğümüzde bize bi sürpriz yaptı.... EMEKLEMEYE başlamış daha dün ilk defa.....

aaaaa surprısınıs hayırlı ugurlu olsun derkene... sen benı telefonla aradın sohbette ettıkkk :)))

b
bizdede tam tersi emraha hic adıyla hitap etmem oda bana pervin diosa ya kızgındır yada evde birileri vardır ya biz gezmedeyizdir :)
ins canım ya cok istiorum gercekten

heh dedene rahmet.. bızde de durum aynen boledır.. ben Ozgur dersem, aha dıomus ıcınden ya bana kızdı, ya bı fok var.. benım ıcın de gecerlı bu durumm :))

evrim gadını sen nası guzelsin oyle.. bu foton bana fesyteki heykelle fotoların vardı ya 52 kg :) onu anımsattı dAŞ gibisin masallahh

tesekkur ederım bacım..

kaydirigubbakcemile3 cok hoşsunn

ay kıyamam yaaa cok gecmıs olsun Deryamm

evroş tayiniz çıkmış hayırlı olsun..
teom iyileşmiş çok çok geçmiş olsun..
sibel selin senin copy bence çok tatlısn..tabi yanındaki bayanlar benide bir gün ağırlarmı acep..
..

hele bı gel sen.. bı gel de.. agırlamayan cipsi olsun :)

Sıbel,

Aynı gorundugu, yazdıgı, kafamızda cızdıgı gıbı bır kız.. hıc artısı eksısı yok.. yazdıgı gıbı bır ınsan olmak hakıkaten zor zanaattır..

Cok hanım, zarif, naif.. kısacası Sıbel ıste.. onu tanıdıgıma cok memnunum.

herkese iyi haftalar arkadaşlarım,

cumartersi alpellamın 9. ay kontrolü vardı. taklit yeteğine kafayı takmıştım bahsetmiştim burda da. hiçbir sorun yok çok şükür. motor gelişimi çevreyle ilgisi herşey cok yolunda dedi doktoru. her bebek 9. ayda bunları yapar diyemeyiz kıyaslama yapmayın dedi. yarım kilo almış çok şükür ama hala boyuna uygun değil kilosu. herşey yedirebilirsin artık dedi. çilek, patlıcan, biber, çiğ domates ve bal hariç. keçi sütü içirmeye başlayın dedi emmeyi bıraktığı için sevdi de tadını sıpam. kefiri sordum belma bahsetmişti kendiniz evde yaparsanız cok faydalı ara öğün olarak verin mutlaka dedi. hiç hasta olmadan geçirdik bu kışı. geçen hafta arkadaşım geldi bebeğiyle çocuk hasta burnu akıyo deli oldum niye gelirsin be kadın. oğluma da bulaştı burnu tıkalı hafta sonu mahvolduk. hep uyumaya çalıştı çok halsizdi cok şükür ateş yok. ne zormuş hasta olmaları, nurcik :) hep sen aklıma geldin teo ma dua ettim hastalanmasın hiç diye.

sibelcim izmirli deniz kokulu hatunlar sarmalamış seni, ne kadar güzelsiniz hepiniz. selin de emeklemeye başlamış hayırlı olsun.. havalar nasıl olursa olsun bu hatunlar kimseyi yarı yolda bırakmaz..

aşk sözcüklerinden bahsedilmiş, biz cok mu kro kaldık yav hala aşkım diyoruz birbirimize, eşim kediş der bide kediye benzetir beni.

temmuz istanbul burcu pervin cok isrerim tanışmayı bizimde bir istanbul seyahatimiz olabilir ayarlayabilirsem benimle de görüşürseniz çok sevinirim.

yusuf hasta olmuş cok geçmiş olsun.

zehracım kolay gelsin bahar temizliğin.

kaydirigubbakcemile3 cok hoşsun.. ama cok guzel bı parca dı mı ??

Hoş ne kelime süpeerr olmuş.Zaten bu insanın sesi ayyrı bir konu. iniş çıkışları süper.. Allah vergisi işte.. Bende de var ama işte iniş çıkış çok yok.. kaydirigubbakcemile3
Cmrts pazarda üzüm gördüm ama çok pahalıııı... Bisss senin gibi sengin değiliz..zemuszemuskaydirigubbakcemile3

neden yapmışlar böyle birşeyi.onlar soğuğu algılamamışlar mı? ben çok kızıyorum böyle şeylere.sonra derdini sıkıntısını kim çekecek peki.
kaydirigubbakcemile3 cok hoşsun.. ama cok guzel bı parca dı mı ??

evrim o yüzükün altın mı senin bacım? ben iri yüzük hiç takamam yakışmaz.tipime gitmez.sana çok yakışmış.
ferhat göçeri gördüm mü tırt oluyorum.tüm şarkıları mok ediyor bence.bu benim fikrim tabi.hatta espiridir arkadaşlarla aramızda iri dana gelsin o da sensin yeter artık ferhat göçer.... diye devam eder

canım benim bu güzel sözleri duymak beni çok onure etti..... bende sizi tanıdığıma çok memnum oldum hala ağzım kulaklarımda sırıtık bi vaziyette geziyorum.... dünkü enerjinizin etkisi hala üzerimde... seviyorum siziŞeniz

GLZFB canım geçmiş olsun sizede.. malesef düşüncesiz inşanlar var hele bazıları bulaşsın diye kasıtlı getiriyor hasta çocuğnu.... bizimkide önce gripken getiriyordu sonra kabakulaağa kadar vardı yani.... benim komşumda kabakulaklı çocugunu getirdi bize ondan 12 gün sonra falan selin hastalandı geçen hafta dedik eyvah kabakulak oldu oda selinin hastalandığını duymuş yine damladı hala çocuğun kulağı şiş ve kendi ağzınla kendini ele verdi... selin hastalanmış birşey falanmı bulaştı acaba birşeymi çıkartıyor dedik ondan geldik diyor..... neyse ucuz atlatmışsınız ama yinede böyle insanlara dikkat etmekte fayda var.... XXL bu millet ya.....

evet sibelcim ucuz atlatmışsınız, daha aşıları olmadı cocukların. ne düşüncesizlik, ne biçim insanlar bunlar anlamadım ben. ben cok pimpirikliyim kimseye elletmiyorum bile doğru düzgün, cam fanusa koy diye dalga geçiyolar. koca kış cocuğu olan kimseyle görüşmedim, mecbur kalmadıkça misafir bile kabul etmedim. çünkü ilk 1 yıl çok önemli.. kız geldi cocuğun sümükleri ağzına giriyor o kadar hasta alperenin bütün oyuncaklarıyla oynadı, çocuğu kucağımdan indirmedim gittiler herşeyi yıkadım ama ne fayda olan oldu bi kere işte. birde bu kadar kollama bişey olmaz diyorlar oldu işte, yavrum harap oldu iki günde.

selam arkadaşlar.herkesler iyi maşşallah.yusufa çok geçmiş olsun umarım bir an önce iyileşir.bizdede çok şükür bir yaramazlık yok.artık çınarın hızına kimse yetişemiyor:))))çok hızlı emekliyor.tam yanına gidicez ordan oraya ışık hızı ile geçiyor.sehpaları itiyor.çekmeceleri açıyor.müzik çaldığında herşeyi bırakıp tay tay duruyor ve alkış yapıyor.çok tatlı ya.tay tay duruyorken kendini kaptırıp 2-3 adım atıyor.herkes önce anne baba anane vs.derken benimki telefon veya kapı çaldığında aç diyor.açalımmı diye sorduğumuzda ebet diyor.ama okadar tatlı söylüyorki anlatamam size.zemuszemus
arada ba ba ba ba diyor .bi ''anne''dese çok sevinicem.

Senin bu komşu tam evlere şenlik be Sibel..klava:

hep öyleyiz canım.... ama sen ne kadar dikkat edersen et gelip buluyorlar işte.... bende öyle aman dikkat ederim gözümden bile sakınırım bir yere pek götürmem hastanede bile bi köşede bekleriz dr. u kalabalığa sokmam çocuğa birşey bulaşmasın vs. diye... kesinlikle hastayken bir yere gitmem yazık bulaşmasın kimseye diye ama ne kadar kaçarsan kaç buluyorlar işte.... evrimin ifadesiyle en iyisi alıp dağa kaçmak orda kimse bizi bulamazkaydirigubbakcemile

tazem akşam okuyorum geçmişi eşimde yanımda dediki söyle doruk'un ve yahya'nın analarına habire bişeyler yazıp durmasınlar cocukların resimlerini eklesinler :) doruk ve yahoya bayılıyor çünkü. dedim facete var resimler ama sen bana izin vermiyosun, eski sevgili kabuslarından korkuyor zavallım :) dedi tamam aç o zaman şok oldum, şimdi açıyorum. soyadını yazarmısın senin listenden diğer hatunları da eklerim tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…