aşkım lafı cok geyık gelio bana ya.. askım pek demem ama dısında cesitlendirmelerimiz var
Bahar temizliğne start vermiş durumdayım.. Polenler bitti sonunda. Arada gelip bakarım tabi..
Ooo Sibel ne hoşsun öyle.. İzmirli hatunlar sarıp sarmalamışlar seni...Kuzu kebabı'nı göremedim ama...
Enginar kültürümün olmaması ne fena.. İlk kez 28 yaşımda Ayvalıkta yemiştim, sevememiştim.. Oysa ne faydalıymış...
Geç gelen resimlere baktım..
Oy Teoşun çıplak ayaklarını ısırdım ısırdım..Esra kime nanik yapıyo?? Doruk var ya çok uslu, aklı başında bir çocuk olcak gibime geliyor. Yüzünde hafif de bir hüzünlü hava var... Kuzy ev sahipliği yapıyo arkadaşlarına tombalak...Yahoo da yandan kız güzeli gibi çıkmış...
Evrim evin ne kadar derli toplu...
fotolar süper ya ben sibeli hiç görmemmişim meger dorukta nasıl beyfendi çıkmış öle
çok seviyorum izmirliler sisi kanım kaynıyor valla
evrim lafı cuk otutturmuşsun hiç hoşlanmıyorum böyle yazılardan senin yazdığını demiyorum tabiki
buarada alintilardan gordum, evrim nan sen de tas gibi hatunsun, makyaj, pembe ruc ve kupeler super, hep bole ol emi tadlum benim..
evrimin yüzükü de çok güzel ama de mi nuriş?
sibel veizmirin güzelleri çok hoşsunuz..ne iyi ettinizz
sibel incecik kollar mıhteşem bi gülümseme süppersin canımm
evrim herzamanki gibi kocamaaan sarılmış.ne kadaniçten ne kadan sıcak.ayrıcaaaaa bu resimde kuzy kebabı evrimin kopyası oldugu tescillenmiş ..
çokda bakımlıyıs:)ruclar küpeler:)
purcuu ourcuu doruk ne tatlı yaff eşşek yaconverselerini yerim senin. yalnız kalmış kuzyde yok sanırım.
burcu sen yine çok hoşsun.:)
evriim evroşun bahsettiği cuk oturma lafını bende tuttum.haberin olsun bi ucu bende:)
cikk cikkk nurcikkkkk guclubacismile
Kaç günlerdir saldığım göbeğimi ve rejimimi yarından itibaren sıkı sıkı topluyorum. Spora da devam, diyete de. Elmamı, eriğimi aldım, hazırım guys!
Sevgi sözcüklerini severim ama "-iş" ile bitmeyenlerini :) Çok da kullanmam, Onur'a pek aşkım demem, o da bana pek demez. Kullanırız ama sık değil. Her an, her dk birbirine "aşkım - hayatım" diyen çiftlerden değiliz. Ve böyle iyi bence :)
günaydın.....
izmirde kısa sürede olsa burcu ve evrimle görüşme fırsatı yakaladım..... havalar şansımıza soğukta olsa sıcakta olsa hiç önemi yoktu çünkü okadar sıcaklarki insanı sarıp sarmalıyorlarki -40 derecede görüşseydik vız gelirdi....
BURCU çok tatlı, çok sempatik yüzündeki gülücükleri insana pozitif bi elektrik veriyor.olduğu gibi biri çok doğal çok içten... sıkı ve fit bi vücudu var hayran kaldım kendilerine..... Dorukumuda almış gelmiş kocaman adam olmuş maşallah..... fazla görüşemedik ama bu kadarı bile herşeyden güzeldi....
EVRİM hani diyoruz ya topikte evrim topiğin annesi diye hakikaten öyle bi hatun... insanı sarıp sarmayalan kol kanat geren bi yapısı var.....evrimde topikteki resimlerde görünenler daha zayıf bunuda belirtmeden edemeyeceğim:)))
EVRİM ve BURCU ender rastlanan kişilerden herkesin hayatında bence böyle kişilere ihtiyacı var... o kadar özel ve güzel kişilerki onları tanıdığım için çok mutluyum.... inşallah bundan sonrada görüşeceğiz..... iyiki onlarla tanışma fırsatı buldum..... anlatacak okadar çok şey varki yeterli kelimeleri bulamıyorum ANLATILMAZ YAŞANIR diyorum.....
SELİN dün gece eve döndüğümüzde bize bi sürpriz yaptı.... EMEKLEMEYE başlamış daha dün ilk defa.....
b
bizdede tam tersi emraha hic adıyla hitap etmem oda bana pervin diosa ya kızgındır yada evde birileri vardır ya biz gezmedeyizdir :)
ins canım ya cok istiorum gercekten
evrim gadını sen nası guzelsin oyle.. bu foton bana fesyteki heykelle fotoların vardı ya 52 kg :) onu anımsattı dAŞ gibisin masallahh
bu İZMİR buluşması çok hoşuma gitti.... burda yazışmanın haricinde yüz yüze görüşmek harika birşey.....ANADOLU turnesine çıkıcam:))))
Elifle Eskişehirde
izmitte Pervinle
olmadı yeniden İzmirde Evrim ve Burcuyla
istanbulda Esra, Esrako, Güli, Maviş vs......
günaydın..
hafta sonu çok yoğundum misafirden gelenden gidenden başımı kaldıramadım..ama olan yusufum'a oldu Ankara'da hava acayip soğuktu kalorifer yaktık o derece ve yavrumu benden habersiz balkona çıkartmışlar hasta şimdi ..
evroş tayiniz çıkmış hayırlı olsun..
teom iyileşmiş çok çok geçmiş olsun..
sibel selin senin copy bence çok tatlısn..tabi yanındaki bayanlar benide bir gün ağırlarmı acep..
..
Bu ara ferhat göçer üzüm ü dinle dinleye üzüm çekiyor canım..laelaelaelaelae
kaydirigubbakcemile3 cok hoşsun.. ama cok guzel bı parca dı mı ??
neden yapmışlar böyle birşeyi.onlar soğuğu algılamamışlar mı? ben çok kızıyorum böyle şeylere.sonra derdini sıkıntısını kim çekecek peki.günaydın..
hafta sonu çok yoğundum misafirden gelenden gidenden başımı kaldıramadım..ama olan yusufum'a oldu Ankara'da hava acayip soğuktu kalorifer yaktık o derece ve yavrumu benden habersiz balkona çıkartmışlar hasta şimdi ..
kaydirigubbakcemile3 cok hoşsun.. ama cok guzel bı parca dı mı ??
Sıbel,
Aynı gorundugu, yazdıgı, kafamızda cızdıgı gıbı bır kız.. hıc artısı eksısı yok.. yazdıgı gıbı bır ınsan olmak hakıkaten zor zanaattır..
Cok hanım, zarif, naif.. kısacası Sıbel ıste.. onu tanıdıgıma cok memnunum.
GLZFB canım geçmiş olsun sizede.. malesef düşüncesiz inşanlar var hele bazıları bulaşsın diye kasıtlı getiriyor hasta çocuğnu.... bizimkide önce gripken getiriyordu sonra kabakulaağa kadar vardı yani.... benim komşumda kabakulaklı çocugunu getirdi bize ondan 12 gün sonra falan selin hastalandı geçen hafta dedik eyvah kabakulak oldu oda selinin hastalandığını duymuş yine damladı hala çocuğun kulağı şiş ve kendi ağzınla kendini ele verdi... selin hastalanmış birşey falanmı bulaştı acaba birşeymi çıkartıyor dedik ondan geldik diyor..... neyse ucuz atlatmışsınız ama yinede böyle insanlara dikkat etmekte fayda var.... XXL bu millet ya.....
evet sibelcim ucuz atlatmışsınız, daha aşıları olmadı cocukların. ne düşüncesizlik, ne biçim insanlar bunlar anlamadım ben. ben cok pimpirikliyim kimseye elletmiyorum bile doğru düzgün, cam fanusa koy diye dalga geçiyolar. koca kış cocuğu olan kimseyle görüşmedim, mecbur kalmadıkça misafir bile kabul etmedim. çünkü ilk 1 yıl çok önemli.. kız geldi cocuğun sümükleri ağzına giriyor o kadar hasta alperenin bütün oyuncaklarıyla oynadı, çocuğu kucağımdan indirmedim gittiler herşeyi yıkadım ama ne fayda olan oldu bi kere işte. birde bu kadar kollama bişey olmaz diyorlar oldu işte, yavrum harap oldu iki günde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?