2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun Canım ya.. Ben mesela çok korumam. Yanlış yapıyorum belki. İki kez hastalandı benim yavru da.. Ama hafif geçirsin inşllh. Benim oğlan hep sümüklü dolaştı kaç zaman ama o bana çekmiş biraz baharda ve kışın elimden mendil eksik olmaz.Bir tek yazın rahatım.:gitme:

tazem akşam okuyorum geçmişi eşimde yanımda dediki söyle doruk'un ve yahya'nın analarına habire bişeyler yazıp durmasınlar cocukların resimlerini eklesinler :) doruk ve yahoya bayılıyor çünkü. dedim facete var resimler ama sen bana izin vermiyosun, eski sevgili kabuslarından korkuyor zavallım :) dedi tamam aç o zaman şok oldum, şimdi açıyorum. soyadını yazarmısın senin listenden diğer hatunları da eklerim tatlım

Senin bu komşu tam evlere şenlik be Sibel..klava:

ne şenlik ne şenlik valla sormakötükedihüsoklava:

ama rabbim okadar büyükki herkesin kalbine niyetine göre veriyor herşeyi... onun niyeti hasta çocuıu getirip bize bulaştırmaktı hele hasta olduğunu duyunca selinin koşa koşa geldi büyük bi sevinç içinde.... ama rabbim herkesin niyetini bildiği için selinin hasta olup onun sevinmesini istemedi şükür bulaşmadı olmadık kabakulak meleklerimizi rabbimiz koruyor kim ne yaparsa yapsın..... :Saruboceq:

yuh artık sibel nasıl bir manyaklık bu?

Ya bir kaç arkdaştan da duydum. Benim oğlan henüz dede baba birde külhanbeyi gibi bağırmada kaldı.. Niye böyle oluyor acaba.. Anne diyemedi ya bir de ondan içimde bir kırgınlık var. :umursamaz:
Baba diyor bana geliyor dede diyor bana geliyor. Artık tik oldu bende. Birileri yok amcasına babaannesine benziyor yok görümcemin oğluna benziyor.. Onları geçtim eşimin an. annesiyle ba.annesine bile benzettiler. Yuh dedim artık ya.. Çocuğu ben doğurdum benden başka herkese benzettiniz.. Artık öyle dediklerinde hayır bir tek bana benziyor diyorum. Onlarda afalladılar tabi artık diyemiyorlar.. kaydirigubbakcemile3sempatiksalakcinni

zehra cım sağol tatlım, hangisi daha iyi karar veremedim kollamak mı serbest mi bırakmak

yozgata uğrama cnm boşver orda kimse yokk bizi görüp ne yapacaksın:sinifsinif:

Diş durumu nasıl Fatma.. Belki diştendir.. Bu diş ne zormuş beah..

NEden tansiyonun düşüyor canım. Bir rahatsızlık yoktur umarım..
diş olduğunu sanmıyorum da zehra. görünürde bişi yok yani. ben de anlamadım. vardı bi sorunu yavruşumun ama neydi bilemiyorum.. inşallah bu geceyi rahat geçiririz. çünkü hiç halim dermanım kalmadı. ayakta zor duruyorum...
tansiyon benim normalde düşüktür zaten. yazları daha çok düşer. iki kez spora başlamaya niyetlendim. ikisinde de düşünce korktum bıraktım. şimdi yeniden cesaretlendim bakalım...
sibel çok geçmiş olsun. çok sinir oluyorum şöyle düşüncesiz insanlara.. bizimkiler de hastalık konusunda değil ama (çünkü gelip gitmezler niyeyse) sabah akşam üzerimizden halı çırpıyorlar ona sinir oluyorum. sürekli halı mı silkelenir yaa.. ben ilk kez burda gördüm bunu.
yozgata uğrama cnm boşver orda kimse yokk bizi görüp ne yapacaksın:sinifsinif:
bence de nurcum haklısın.. gelmesin yozgata di mi

Kuzucuklarım...

yine bir sabah görüntüsü..Yusuf'u sabit yakalayıp çekmek ç.ok zor onun için ablasıyla zar zor beraber bunu yakalayabildim..

bide bende enginar kereviz yapmadım bilmem nası pişirilir nası yenir cunku evimize hic girmedi bide bakla ..bu 3unden bihaberim muhtemelende oyle devam edicem. baklayı kvaldem yaparda ben yemem emrah sever yani onlar ailecek severler ben hayır

Maşallah tosun abi ye..
Nur havalar hala ısınmadı mı Yozgat ta.. Hırka falan..
aynen öle ısınmadı salıncaktaki hali kozaklıda ki park orası sıcaktı mont bile giydirmedim ama birde evdeki halimize bakk bugün biraz güneş var okdr

işte erkekimin fotosu gelmiss masallahh yusufuma adam adamm walla.. tubada narin hanımefendi cok guzel meleklerşn deryacım ya walla ozeniorum 2 cocuga bunları gorunce bide senin guclu anneligini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…