evet sibelcim ucuz atlatmışsınız, daha aşıları olmadı cocukların. ne düşüncesizlik, ne biçim insanlar bunlar anlamadım ben. ben cok pimpirikliyim kimseye elletmiyorum bile doğru düzgün, cam fanusa koy diye dalga geçiyolar. koca kış cocuğu olan kimseyle görüşmedim, mecbur kalmadıkça misafir bile kabul etmedim. çünkü ilk 1 yıl çok önemli.. kız geldi cocuğun sümükleri ağzına giriyor o kadar hasta alperenin bütün oyuncaklarıyla oynadı, çocuğu kucağımdan indirmedim gittiler herşeyi yıkadım ama ne fayda olan oldu bi kere işte. birde bu kadar kollama bişey olmaz diyorlar oldu işte, yavrum harap oldu iki günde.
Senin bu komşu tam evlere şenlik be Sibel..klava:
GLZFB canım geçmiş olsun sizede.. malesef düşüncesiz inşanlar var hele bazıları bulaşsın diye kasıtlı getiriyor hasta çocuğnu.... bizimkide önce gripken getiriyordu sonra kabakulaağa kadar vardı yani.... benim komşumda kabakulaklı çocugunu getirdi bize ondan 12 gün sonra falan selin hastalandı geçen hafta dedik eyvah kabakulak oldu oda selinin hastalandığını duymuş yine damladı hala çocuğun kulağı şiş ve kendi ağzınla kendini ele verdi... selin hastalanmış birşey falanmı bulaştı acaba birşeymi çıkartıyor dedik ondan geldik diyor..... neyse ucuz atlatmışsınız ama yinede böyle insanlara dikkat etmekte fayda var.... XXL bu millet ya.....
Ya bir kaç arkdaştan da duydum. Benim oğlan henüz dede baba birde külhanbeyi gibi bağırmada kaldı.. Niye böyle oluyor acaba.. Anne diyemedi ya bir de ondan içimde bir kırgınlık var. :umursamaz:selam arkadaşlar.herkesler iyi maşşallah.yusufa çok geçmiş olsun umarım bir an önce.....veya kapı çaldığında aç diyor.açalımmı diye sorduğumuzda ebet diyor.ama okadar tatlı söylüyorki anlatamam size.zemuszemus
arada ba ba ba ba diyor .bi ''anne''dese çok sevinicem.
yozgata uğrama cnm boşver orda kimse yokk bizi görüp ne yapacaksın:sinifsinif:bu İZMİR buluşması çok hoşuma gitti.... burda yazışmanın haricinde yüz yüze görüşmek harika birşey.....ANADOLU turnesine çıkıcam:))))
Elifle Eskişehirde
izmitte Pervinle
olmadı yeniden İzmirde Evrim ve Burcuyla
istanbulda Esra, Esrako, Güli, Maviş vs......
diş olduğunu sanmıyorum da zehra. görünürde bişi yok yani. ben de anlamadım. vardı bi sorunu yavruşumun ama neydi bilemiyorum.. inşallah bu geceyi rahat geçiririz. çünkü hiç halim dermanım kalmadı. ayakta zor duruyorum...Diş durumu nasıl Fatma.. Belki diştendir.. Bu diş ne zormuş beah..
NEden tansiyonun düşüyor canım. Bir rahatsızlık yoktur umarım..
sibel çok geçmiş olsun. çok sinir oluyorum şöyle düşüncesiz insanlara.. bizimkiler de hastalık konusunda değil ama (çünkü gelip gitmezler niyeyse) sabah akşam üzerimizden halı çırpıyorlar ona sinir oluyorum. sürekli halı mı silkelenir yaa.. ben ilk kez burda gördüm bunu.evet sibelcim ucuz atlatmışsınız, daha aşıları olmadı cocukların. ne düşüncesizlik, ne biçim insanlar bunlar anlamadım ben. ben cok pimpirikliyim kimseye elletmiyorum bile doğru düzgün, cam fanusa koy diye dalga geçiyolar. koca kış cocuğu olan kimseyle görüşmedim, mecbur kalmadıkça misafir bile kabul etmedim. çünkü ilk 1 yıl çok önemli.. kız geldi cocuğun sümükleri ağzına giriyor o kadar hasta alperenin bütün oyuncaklarıyla oynadı, çocuğu kucağımdan indirmedim gittiler herşeyi yıkadım ama ne fayda olan oldu bi kere işte. birde bu kadar kollama bişey olmaz diyorlar oldu işte, yavrum harap oldu iki günde.
bence de nurcum haklısın.. gelmesin yozgata di miyozgata uğrama cnm boşver orda kimse yokk bizi görüp ne yapacaksın:sinifsinif:
ilahi elif yuzuk dedin yuzuge baktım tekrar resimlerden .. neden merak ettin altınmı deilmi die ne fark ederki
pamuk oğluşummmm]
nur maşallah kuzuna.yürüyor galiba değil mi?
saolun tiselerrmaşallah nurun pamuk oğluşuna :) tatlılığa bak..
aynen öle ısınmadı salıncaktaki hali kozaklıda ki park orası sıcaktı mont bile giydirmedim ama birde evdeki halimize bakk bugün biraz güneş var okdrMaşallah tosun abi ye..
Nur havalar hala ısınmadı mı Yozgat ta.. Hırka falan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?