2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

diryammm seninkilerde öleee maşallah 2 sinedee bende seneye eklicem 2 sini birden:)))

oouuyy ne iyi ettiniz ya böle fotolar filan iyi geldi. deryanın kuzuları da pek tatlılarmışşşş..

enginar mevzusu bendede aynıdır pervinim...ve baklaaaaaaaasempatiksalakcinni

saolun tiselerr
elifcim yok yürümüor bikere 3 adım attı gökhanla karşılıklı geçip yaptık ozmn 3 adım attı başka yok şimdi böle 1 dk filan day day duruo sonra yere kapaklanıo:))
maşallah maşallah.neva biryere tutunup anca 5 saniye durabiliyor.ne kadar farklılar.
Kuzucuklarım...

yine bir sabah görüntüsü..Yusuf'u sabit yakalayıp çekmek ç.ok zor onun için ablasıyla zar zor beraber bunu yakalayabildim..
maşallah kuzularına.ben nedense senin kızına daha çok bakıyorum fotoğraflarda.şu ön dişleri çok güzel.hep sevmişimdir ön dişlerin seyrekliğini.

nur oglun cok seker cok yaramaz olcak ama bellii Allah yardımcın olsun 2 erkekle..
valla bakalım pervimnim zmn ne gösterecek şuan çekmece filan karıştırıo ama bana zararı olmuo bazen odaya oyuncakları döküorum 1 saat oynadığı oluyo ama zmn ne hale getirir mustiyi bilmem:):):):

işte küçülmüş maxsicoside Yusuf ayısı....Maşallah oğluma..

burda çok değişik değilmi ...

Son düzenleme:
ayakalar artık diz<lerden itibaren dışarda kalıyor başıda sığmıyor yaslanınca...delikafaduldensempatiksalakcinni

maşallah maşallah.neva biryere tutunup anca 5 saniye durabiliyor.ne kadar farklılar..
evet eliff canım bak bizdede anne demio çok istediğim haldee sanki gökhan doğurmuş gibi akşama kadar babasını çağrıor geçen gün aldım kucağıma heceleyerek anne de dedim bak seni ben doğurdum dedim sanki kızmış gibi babaaaa dio:))) bende demezsen dime dediim babası mesut bu durumdan:)

nur cok tatlı, cok yaramaz belli ifadesinden tam pamuk

yusuf ve ablası da pek tatlı...

kereviz, enginar ve bakla hayatım vazgeçilmez yemekleri hele bakla. her zaman heryerde tek tercihimdir yoğurtlu bakla, ben otçuyum eşim bıktı artık.

ta aklıma gelmişken ilk bebekler ilk baba derse peşine erkek anne derse kız olurmuş derlerdi..bizdede Tuba baba demişti ve Nur sizdede durum aynı acaba ne kadar doğrudurki...:uhm:

ta aklıma gelmişken ilk bebekler ilk baba derse peşine erkek anne derse kız olurmuş derlerdi..bizdede Tuba baba demişti ve Nur sizdede durum aynı acaba ne kadar doğrudurki...:uhm:
bende duymuştum deryacım onu ama daha 6 aylıkken filan böle bilinçli değil tabi ama ağlarken böle annnnnne die ağlıoduu hatta gökhan filan hep dedilerki bu nasıl anne dio dediler aslında ağlarken çıkıoduuu normalde demiodu şimdi oyun oynarken yemek yerken hep baba diozz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…