bende nasıl yani diyo rum ben adeti 25 kurus falansa uygund iye atlıyorum mesela bende birim fiyat hesaplaması yapıyoumayy gizeeem tanşaşdaki prima haberin cuk oturdu. bu akşam bez alacakdık iyi oldu.
ama dur bakiim
ben hep tane hesBI YAPARAK ALIYORUM
mesela 132 tanesini 32 ye alıyorum
tanesi 4.1falan oluyor
şimdi 94 tanesi 21 ise tanesi 4.4 oluyor hmm
yokk ben y,ne eski aldıgım pakettden alayım..
vay arkadaş hesaplamamı yannış yapmışım heç kimsede bişi demiyor..
şimdi kendi mjımı okuyunca dank etti..
yahu bende diyorum bu 4.1 nerden çıktı oha yanii
bezin tanesi 0.25 falan olmalıydı.
purcu örtmen yokduki düzeltsin.
32 tl bölü 132 adet olmaıydı..
emzik deme hele hele kendi kendine uyuyor hiç deme..demeeeeeeeeee...
biz de senle aynı zamanda odalarını ayırmıştık hatırlarsan..sonra babası yalnız bırakma onu küçük daha falan dedi, beşik bizim odaya sığmıyor, mecbur onun odaya transfer oldum bi süre..sonra trabzona gittik, aynı yatakta yattık,gece 2 kez uyanıyordu, süperdi. dönüşte taşınma falan yine aynı odada yattık Rüzgarla... E yeni evde de bizim yatak odamızda beşiği.. Zaten sabaha doğru yanıma alıyorum onu, yoksa imkan yok uyumuyor...
yapmamam gereken ne çok şeyi yapıyorum...
bu arada tayinimiz belli oldu
URFA SİVEREK bakalıom hayırlısı okul bitince gitcez
leyla gibiyim bu sabah öğrendim
ESRAKOOOO performans ödevi konusunda inan ben sadece müfettişler için veriyorum malesef
belki onun için yapılır mı diyeceksin malesef yapıyoruz inan bizim için de oku her ders için çok zor oluyor
bide yararlı olmadığına inanıyorum onun yerine sınıfta etkinlik daha yararlı diye düşünüyorum
şehir okullarında aynı senin gibi veliler yapıyor notu velilere veriyoruz malesef
ben köy okulunda çalışıyorum onlarda yapmışl olmak için iki satır bişi yazıp getiriyorlar
o yüxzden sınıfta etkinlik yaptırıyorum daha yararlı oluyor
bide sanırım ögretmenler velilere çalıştıklarını göstermeye çalışıyorlarsempatiksalakcinni
hay allah ya sizin adınıza ve sizin gibi hakkı yenenler adına çok uzuldumkızlar merhaba
çooookkkk moralim bozukk!! dün atama klavuzu yayınlandı günlerdir beklediğimiz. ve ne yazık ki biz bu sene tayin isteyemiyoruz. en az iki sene daha burda kalmak zorundayız. ne acı... hakkımızı öyle bir yediler ki, yani hiç birine helal etmiyorum. resmen hapsettiler zorunlu hizmettekileri oldukları yerlere. bu mu adalet yaaaainşallah hayırlısı böyledir demekten başka hiçbir çaremiz yok....
çok tatlı hepsi masalah yaaa
Pervin, İstanbul'da seninle görüşme olasılığı çok heyecanlandırıyor beni. Onur'la konuştum bugün. 16 sı akşamına yer ayırtacağım Beyoğlu öğretmenevinden, inşallah yer vardır. 16 ve 17 Temmuzda İstanbul'dayız inşallah :)
Annemden rica ettim, akşam Doruk'a baktı, biz de Robin Hood'a gittik Onur'la. Çok severiz biz film izlemeyi. Sevgiliyken, evliyken maddi sorun olmadığı sürece her hafta giderdik. Çok iyi geldi. Bİr de 3D Labirent'i istiyorum. Garez'in yönetmeni çekmiş gene ve ben Garez'i sinemada izleyip, altıma mıçmıştım korkudan. İnşallah izleyebiliriz...
Hallisna'ya teşekkürler. Acaba başka işlere de yarar mı cilt için? MAske yapılsa mesela, cildi yeniler mi?
Biliyor musunuz? Ayda en çok 2 defa, gece yatmadan önce yüze Bepanthen sürmek cildin yenilenmesini sağlarmış. Cİlt doktorları da doğruluyormuş bunu ama maks 2 defa!
kimsecikler yok bu saatte tatil baymaya başladı ya! KK arkadaşlarımın hiçbirisi ile henüz görümedim zaten( haftaya avrupa yakasını fethetmeye geliyorum bakalım neler olacak.. Esrako seni göremedim hava yağmurluydu gittin mi çamlıcaya gitmemişsindir diye düşündüm...Gelmeyi istiyordum ama kısmet omadı otobüsle ulaşım çok zormuş ya İstanbulda bavullarla ve Özdeyle ( Çarşamba geri döneceğiZ balıkesire
benden bu kadar! Evrim'de daha çok var, topu kendisine attım :)
O DA BENİM GİBİ GEÇ DÖKENLERDEN DEMEK Kİ.caps açık kalmış perdondide daha bebeklik dişleri dökmedik ..bakalım..çıkanlar nasıl gelecek...
bir de inatlaşıyor demek.çok özledim neva'yı ben.5 dk sonra çıkacağım.yerim ben onların dillerinievet eliff canım bak bizdede anne demio çok istediğim haldee sanki gökhan doğurmuş gibi akşama kadar babasını çağrıor geçen gün aldım kucağıma heceleyerek anne de dedim bak seni ben doğurdum dedim sanki kızmış gibi babaaaa dio:))) bende demezsen dime dediim babası mesut bu durumdan:)
adaş
otel çok güzeldi pek foto çekilmedik ama hizmet odalar vs güzeldi ben beğendim
ama havalar berbattı ne havuz ne deniz hiçbirine giremedğimden pek birşey anlamadım ben bu tatil işinden
birde yatağı rahat değildi neden bilmiyorum rahat edemedim
valla insan ister istemez kırılıyor. benimkininde babası hiç ilgilenmez akşamları 10 dk falan bakar yada arada babacım der okadar benim kucağımdan düşmüyor ona ba ba ba ba diyor sinir oluyorum.Ya bir kaç arkdaştan da duydum. Benim oğlan henüz dede baba birde külhanbeyi gibi bağırmada kaldı.. Niye böyle oluyor acaba.. Anne diyemedi ya bir de ondan içimde bir kırgınlık var. :umursamaz:
Baba diyor bana geliyor dede diyor bana geliyor. Artık tik oldu bende. Birileri yok amcasına babaannesine benziyor yok görümcemin oğluna benziyor.. Onları geçtim eşimin an. annesiyle ba.annesine bile benzettiler. Yuh dedim artık ya.. Çocuğu ben doğurdum benden başka herkese benzettiniz.. Artık öyle dediklerinde hayır bir tek bana benziyor diyorum. Onlarda afalladılar tabi artık diyemiyorlar.. kaydirigubbakcemile3sempatiksalakcinni
pamuk oğluşummmm
nur maşşallah oğluşuna .çok tatlı
Kuzucuklarım...
derya allah ikisinide nazardan korusun.maşşallah.ikiside çok tatlı
yine bir sabah görüntüsü..Yusuf'u sabit yakalayıp çekmek ç.ok zor onun için ablasıyla zar zor beraber bunu yakalayabildim..
evet çok değişik elinde tesbihmi var??*işte küçülmüş maxsicoside Yusuf ayısı....Maşallah oğluma..
burda çok değişik değilmi ...
umarım güzel haberlerle gelirsin.bizim küçüğü 6 gündür hiç hissetmiorumm saat 3 te sağlık ocağına gidip kalp sesini dinlicem içim rahat etsin diee gideyimde hazırlanıyımm mustinin de uyuyacağı tuttu
bence çok kısa değil.kilosu kaç.herkese slmmm. kızlar bir sorum olacak. oğlumun boyu 71 cm. çok mu kısa. ne yapmam laızm uzaması için. süt içmioyr hiç. ağzına koymuyor. üzüldüm çok
9 aylık bebek 6700 g – 64.5 cm 11300 g – 78.5 cm
10 aylık bebek 6950 g – 66 cm 11900 g – 80 cm
iç baklalı olan terbiyeli oluyor değil mi? onu biliyorum ama yapmam. sevmem iç baklayı pek. etli iyi fifirmiş ama. deniyim hemen. dolması da güzel oluyor ama zor iş o yaw! ben genelde bütün olarak haşlarım yapraklarıyla,
yanına zaytinyağı,limon, tuz bazen biraz hardaldan oluşan bir sos.. yapraklarının dibini o sosa batıra batıra yeriz mmm... bu yıl diyet miyet diye gümbürtüye gitti enginar sezonu. bari etli yemek gibi yapayım da öğün olsun dediğin gibi..
SELİN dün gece eve döndüğümüzde bize bi sürpriz yaptı.... EMEKLEMEYE başlamış daha dün ilk defa.....
kilosu 9 buçuk. boyu 71. iştahsız bir bebek ama zayıf da durmuyor. normal gibi kilosu . sadece boyu kısa sanki.uzaması için napayım kızlar. 1 aya türkiyedeyim bakalım doktora gitmeyeli 2 buçuk ay oldu. ne dicek doktor amcamız D vitaminini hep yatmadan veriyorum. kan damlasınla karıştırıp veriyorum. etkiler mi ki
ay yazık oldu ya onca yol gittin ama hazıryemek yedin yatak toplamadın vs artılarını dusunadaş
otel çok güzeldi pek foto çekilmedik ama hizmet odalar vs güzeldi ben beğendim
ama havalar berbattı ne havuz ne deniz hiçbirine giremedğimden pek birşey anlamadım ben bu tatil işinden
birde yatağı rahat değildi neden bilmiyorum rahat edemedim
yozgata uğrama cnm boşver orda kimse yokk bizi görüp ne yapacaksın:sinifsinif:
dide daha bebeklik dişleri dökmedik ..bakalım..çıkanlar nasıl gelecek...
işte küçülmüş maxsicoside Yusuf ayısı....Maşallah oğluma..
burda çok değişik değilmi ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?