2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bizim küçüğü 6 gündür hiç hissetmiorumm saat 3 te sağlık ocağına gidip kalp sesini dinlicem içim rahat etsin diee gideyimde hazırlanıyımm mustinin de uyuyacağı tuttu

DERYA maşallah Paşana.. Ya yusuflar hep birbirine neden çok benzer. Tanıdığım 3 yusuf var hepsi sarışın kaşlar gözler falan hemen hemen aynı. Birde çok hareketliler.. ilginçç..
Derya kızın kaç yaşındaydı. Dişleri gecikmedimi ?
Birde cidden özendiriyorsun beni resmen. Birde seneye inşllh Nur da eklerse ben iyice özenecem. İyisimi ben en kısa zamanda şu kilolarımdan kurtulayımda... CADIARZU :CüvCüv:

oğlum hasta huzursuz mümüklendik ...bugün burya takılmak için uygundum ama paşam rahatsız ..sizleride özledim ...

ahh sibelll vahh sibel bir hafta önce gidemedinmi izmireee senide görürdüm offf off ne süper olurdu (

ancak özel sözel falan yazma topik kıskanç hatun kaynıyorr görmüyomusunnn bilmiyorumkismile

deryam geçmiş olsun yusufumuza fotolarda çok güzel bakışlar harika tam erkek
ama iki kardeş birbine hiç benzemiyor değilmi??

mustiyeede kocaman maşallah az kalmış yürümesi yakındır nur
o stickerları koparıyormu??yahya başardı sökmeyi duvarda iz bıraktı mafoldumben

adaş
otel çok güzeldi pek foto çekilmedik ama hizmet odalar vs güzeldi ben beğendim
ama havalar berbattı ne havuz ne deniz hiçbirine giremedğimden pek birşey anlamadım ben bu tatil işinden
birde yatağı rahat değildi neden bilmiyorum rahat edemedim

bende nasıl yani diyo rum ben adeti 25 kurus falansa uygund iye atlıyorum mesela bende birim fiyat hesaplaması yapıyoum
ama tansasa gidemedim alamadımm

ben caktımda geriden gledigim için okumaya ancak imkanım oldu :)

aynen oyle ayca ben oyuzden takla ata ata ise dondum zaten ama su an kızımı çok ozluyorum evde olmak istermiydim calısmamak su an evett sanırım yanıtım bu zor yorucu olsada çok ozluyorum

kendi uyuma fasılları fiks her zaman olmuyor ama haftadnın yarısı boyle geçüti yarısı biz yine salladık ama kısa sureli ve aglamadan sallanıyor artık en azından

bu arada tayinimiz belli oldu
URFA SİVEREK bakalıom hayırlısı okul bitince gitcez
leyla gibiyim bu sabah öğrendim

hayırlısı olsun memnun degilsin sanırım ?

bencede hiç yararı yok ben bilgilendim yani yunanıstanın yonetim bicimini falan detaylı ogrendim genel kulturum arttı :)))

hay allah ya sizin adınıza ve sizin gibi hakkı yenenler adına çok uzuldum

çok tatlı hepsi masalah yaaa

siz beyoglu ogretmen evindemi kalacaksınız karı koca bas basa ohh sefanız olsun :))))
daha ilerileri okumadım ama 16 sı aksam için napıyoruz simdiii_? bulusmazsak çatlarımmm tum ozel kadın vasfin gider gozumde yerlere inersin soyliyim :))))

anaa çok mantıklı çunku bepantende hucre yenileyici maddeler var bukesin.
hatta benim kuafor arada tırnak diplerine sur kopuk etleri birlestirir tazeler diyorr
hep unutuyorum ama

ya ozlem inanamıyorum kaç gun burda kaldın ve o kadar yakınımda bir gorusemedik ya pess
ama sen haftasonu olarak bir geçen haftasonu vardı ondana sen karsıyamı gne gittin ve bu carsamba donuyormusun niye bir haftasonu daha kalmıyorsun bak esrada geldi cumartesi gorusurduk offfff( ne zaman gelicen birdaha valla cok uzuldum buraya kadar gelmisken seni goremedigim içinn

benden bu kadar! Evrim'de daha çok var, topu kendisine attım :)

ayyne guzel sibellede gorustunuz ben suracıkta ozlemle bulusamadım ya ona yanarım

dide daha bebeklik dişleri dökmedik ..bakalım..çıkanlar nasıl gelecek...
O DA BENİM GİBİ GEÇ DÖKENLERDEN DEMEK Kİ.caps açık kalmış perdon
bir de inatlaşıyor demek.çok özledim neva'yı ben.5 dk sonra çıkacağım.yerim ben onların dillerini

en azından değişiklik olmuştur,romantik olmuştur.

herkese slmmm. kızlar bir sorum olacak. oğlumun boyu 71 cm. çok mu kısa. ne yapmam laızm uzaması için. süt içmioyr hiç. ağzına koymuyor. üzüldüm çok

valla insan ister istemez kırılıyor. benimkininde babası hiç ilgilenmez akşamları 10 dk falan bakar yada arada babacım der okadar benim kucağımdan düşmüyor ona ba ba ba ba diyor sinir oluyorum.

ben iç bakla hiç sevmem bezelye patates havuc ile terbiyeli yaparım hep kıymalısını kızlardan okudum ilk olarak
surekli bu sene yapmaya basladım dadandım annemin tembihleri sonucunda çok yararlı karacigere çok faydalı enginer yiiyin pyapın çok basit hemen yapılıyor yapin yiyin yiiyin diye diye beynimi yedi :)) ve çok kolaymıs haklıymıs çok lezzetli

SELİN dün gece eve döndüğümüzde bize bi sürpriz yaptı.... EMEKLEMEYE başlamış daha dün ilk defa.....

ayy hadi gozunuz aydın bir kademe daha buyuyorlar her gelisimle

BU ARADA BİZDE İBOYLA BİRBİRİMİZE YİLLARDIRRR ASKIM DERİZ AGZIMIZ ALISMIS BİRAZDA SANIRIM. İSMEN HİTAP ETSEK BİRSEYMİ OLDU NEYE KİZDİ DİYE BAAKARIZ . ARKADASLARIMIZ ALAY EDER ASKIM ASKIMA SOR İSTERSEN FALAN DİYE:) AMA AGZIMIZA DOLANMIS HİÇ İBO DEMEM İBRAHİM HİÇ HİÇ DEMEM :) İBOS İBİS FALAN DERİM ARADA:)

İBİS DİYİNCE COK KIZAR AKABİNDE BİRKAÇ SOZ EKLER DEVAMINA MUSTEHCEN AMA YAZAMAM SİMDİ :))

kilosu 9 buçuk. boyu 71. iştahsız bir bebek ama zayıf da durmuyor. normal gibi kilosu . sadece boyu kısa sanki.uzaması için napayım kızlar. 1 aya türkiyedeyim bakalım doktora gitmeyeli 2 buçuk ay oldu. ne dicek doktor amcamız D vitaminini hep yatmadan veriyorum. kan damlasınla karıştırıp veriyorum. etkiler mi ki

bence bukadar takma boyu çokta kısa değil.bazı çocukların çabuk uzar bazılarının gelişimi yavaş olur.kime gidiyosun doktora sen karşıyakada oturuyorsun değilmi.ben geçen ay doktora gittim.11 kilo idi boyuda 75 cm

ay yazık oldu ya onca yol gittin ama hazıryemek yedin yatak toplamadın vs artılarını dusun
yaho ne yedi ezip çatallamı yedirdin yemekleri ??

deniz falan gorunusu nasıldı yahu çakılmı kummu nasıldı ?
haziranda bakalım hava nasıl olcak biz gidene kadar iyice isinir insallah

sevgili arkadasımız evrim yani namı deger pretty woman :))
birsey dikkatimi çekti oto koltugunun salonunuzda ne isi var surekli sokup takıyormsunuz ? zor olmuyormu ben birkere soktum zor geri taktım kolay bir yolu varsa banada soyle diycem sayet aynısından bizdede var gri si.

ece sacmalama yahu nesi kisa bizimki 75 cm ortalamanın uzenide yuzde 90 lık dilimde. seninki gayet normal bence

adas ya ozlemi kaçırdık iyimi carsamba gunu donuyormus balıkesire oysa kalsa cumartesi bulusurduk ne guzel ((

:) dilimini yerim ben onların. izmirde hasan özkana gidiyorum. az görsem de seviyorum doktorumu. süt içireim bari bebeğime ama zorla da olmaz ki. 2 aydır biberon gördü mü ağlıyor. su bardağında bile vermeye çalıştım olmadı. yoğurt filan arttırayım bari

yozgata uğrama cnm boşver orda kimse yokk bizi görüp ne yapacaksın:sinifsinif:

canım benim ya kusura bakma... buraları yazmamın nedeni..... bu yaz oralara gideceğim o yüzden.....

istanbulda ablam oturuyor gitmişken musait olurlarsa istanbullu hatunlarla görüşebilirim...

izmitte abimler oturuyor.....aynı döneme denk gelirse pervinlede görüşcez inşallah....

izmire zaten arkadaşlarımıza gittik....gitmişken evrim ve burcuyla görüştüm...

eskişehir zaten yarım saatlik mesafede her ay dr. a gidiyoruz yada bir şekilde alışveriş vs. gidiyoruz....

oyüzden yazdım sakın kırılma tatlım seni niye görmek istemeyeyim..... yozgata inşallah birgün yolum düşerse seninlede seve seve görüşmek isterim...... seviyorum senide alınma nolur üzülürüm bak yoksa:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…