herkese slmmm. kızlar bir sorum olacak. oğlumun boyu 71 cm. çok mu kısa. ne yapmam laızm uzaması için. süt içmioyr hiç. ağzına koymuyor. üzüldüm çok
becerio bajım zaten kimisi kendiliğinden bıraktı ordan tutup çekiomustiyeede kocaman maşallah az kalmış yürümesi yakındır nur
o stickerları koparıyormu??yahya başardı sökmeyi duvarda iz bıraktı mafoldumben
canımmmm yok alınırmıyım sanaaa benim de herkese her zmn için kapım açık bajımmm bende seni sefiommcanım benim ya kusura bakma... buraları yazmamın nedeni..... bu yaz oralara gideceğim o yüzden.....
istanbulda ablam oturuyor gitmişken musait olurlarsa istanbullu hatunlarla görüşebilirim...
izmitte abimler oturuyor.....aynı döneme denk gelirse pervinlede görüşcez inşallah....
izmire zaten arkadaşlarımıza gittik....gitmişken evrim ve burcuyla görüştüm...
eskişehir zaten yarım saatlik mesafede her ay dr. a gidiyoruz yada bir şekilde alışveriş vs. gidiyoruz....
oyüzden yazdım sakın kırılma tatlım seni niye görmek istemeyeyim..... yozgata inşallah birgün yolum düşerse seninlede seve seve görüşmek isterim...... seviyorum senide alınma nolur üzülürüm bak yoksa:teselli:
evet işte mutluluk nasıl güzeldi di mi! ona gösterdiği özeni göstermemiş ondan kızıyorum ya! bi de Burcu, Atatürk milletin elinde iyice oyuncak oldu en çok ona kızıyorum!ESRA veine hoş gittin bebek :) Nasıldı tatil, anlat bakalım.
GÜLİ, sağol bebik :)
GİZEM, bu işler deneme - yanılma usulü düzelecktir. Mustafa-1, veda -2... yeni yeni, dur bakalım, şans tanımalı. Ona bakarsan Mutluluk da Livaneli'nin ve bence mükemmel!
aynen u lostu izleyesinm gelmiyor artık! ha gayret diyip bitiricez bakalım sezonu da biz daha 8. bölümdeyiz!!!:bbo:LOST artık kabak tadı verdi, izliyorum ama heyecanımı yitirdim. Fringe ve Flashforward'ı ise bitmeden asla izlemeyecğim. 6 sezonluk dizide, finale 2 bölüm kala hala gizem katmaya çalışıyorlar, oha artık. SUPERNATURAL çok daha mutlu etti beni, bişi mi olacak, birkaç bölüm sonra oluyor. En geç o sezon finalinde görüyorsun olayları, oh! Sündürmüyorlar.
izle fatmacım, izle ve kararını kendin ver bence.. ben beğenmedim.. bi de enginarı dedğim şekilde yap bi hem kolay hem yemesi eğlenceli! tavsiye ederim. kendisi favori sebzelerimdendir..aynen.. enginar nedir, nasıl bişidir, tadı tuzu nedir hiç bilmem. hayatım boyunca yemedim. bizim oralarda hiç pişmez. hatta satılmaz bile doğru düzgün. siz böyle anlatınca merak etmedim değil..
ben de merak ediyordum o filmi. izlemesem mi...
oyyyy afferin Selin'e. bizim tombalak daha beceremedi..evet canım ya tam sürpriz oldu.. daha dün burcu sormuştu selin emekliyormu diye ... bende dönmeye bile 8 aylık başladı emeklemiyor dedim ama selin bize sürpriz yaptı... tam anlamıyla pat pat gidemiyor daha yeni sanırım ondan... 2-3 gidiyor bi oturuyor öyle nineler gibi dinlene dinlene gidiyor....
maşallah NEVA'ya bende ilk anne kelimesini duymak için can atıyorum......
gemçmiş olsun canım yaa..günaydın..
hafta sonu çok yoğundum misafirden gelenden gidenden başımı kaldıramadım..ama olan yusufum'a oldu Ankara'da hava acayip soğuktu kalorifer yaktık o derece ve yavrumu benden habersiz balkona çıkartmışlar hasta şimdi ..
kolay gelsiiinn..Bahar temizliğne start vermiş durumdayım.. Polenler bitti sonunda. Arada gelip bakarım tabi..
ay yok bu kadın kesin çok ama çok kötüniyetli sibel!! bence görüşmemekte fayda var, naçizane...GLZFB canım geçmiş olsun sizede.. malesef düşüncesiz inşanlar var hele bazıları bulaşsın diye kasıtlı getiriyor hasta çocuğnu.... bizimkide önce gripken getiriyordu sonra kabakulaağa kadar vardı yani.... benim komşumda kabakulaklı çocugunu getirdi bize ondan 12 gün sonra falan selin hastalandı geçen hafta dedik eyvah kabakulak oldu oda selinin hastalandığını duymuş yine damladı hala çocuğun kulağı şiş ve kendi ağzınla kendini ele verdi... selin hastalanmış birşey falanmı bulaştı acaba birşeymi çıkartıyor dedik ondan geldik diyor..... neyse ucuz atlatmışsınız ama yinede böyle insanlara dikkat etmekte fayda var.... XXL bu millet ya.....
saol cnm valla ne çabuk büyüyorlar mustiye bakıorumda bi zmn ona böle heycanla baktık şimdi musti büyüdü ve sıra küçük oğluşa geldii rabbim herkesin evladına uzun ömür versin rabbim acılarını göstermesinNUR maşallah yiğit paşaya koca adam oldu maşallah süphanallah...
Hoş ne kelime süpeerr olmuş.Zaten bu insanın sesi ayyrı bir konu. iniş çıkışları süper.. Allah vergisi işte.. Bende de var ama işte iniş çıkış çok yok.. kaydirigubbakcemile3
Cmrts pazarda üzüm gördüm ama çok pahalıııı... Bisss senin gibi sengin değiliz..zemuszemuskaydirigubbakcemile3
neden yapmışlar böyle birşeyi.onlar soğuğu algılamamışlar mı? ben çok kızıyorum böyle şeylere.sonra derdini sıkıntısını kim çekecek peki.
evrim o yüzükün altın mı senin bacım? ben iri yüzük hiç takamam yakışmaz.tipime gitmez.sana çok yakışmış.
ferhat göçeri gördüm mü tırt oluyorum.tüm şarkıları mok ediyor bence.bu benim fikrim tabi.hatta espiridir arkadaşlarla aramızda iri dana gelsin o da sensin yeter artık ferhat göçer.... diye devam eder
canım benim bu güzel sözleri duymak beni çok onure etti..... bende sizi tanıdığıma çok memnum oldum hala ağzım kulaklarımda sırıtık bi vaziyette geziyorum.... dünkü enerjinizin etkisi hala üzerimde... seviyorum siziŞeniz
http://www.hizlial.com/bebek-cocuk/cocuklar-icin/pashababy-mega-salincak_09.053.1121.0006.htm#tabs
şöyle bişi alasım var ama yer problemi olur mu ki diyorum. eşim de pek istekli değil ama ben pek özeniyorum yaa..
bizim küçüğü 6 gündür hiç hissetmiorumm saat 3 te sağlık ocağına gidip kalp sesini dinlicem içim rahat etsin diee gideyimde hazırlanıyımm mustinin de uyuyacağı tuttu
sevgili arkadasımız evrim yani namı deger pretty woman :))
birsey dikkatimi çekti oto koltugunun salonunuzda ne isi var surekli sokup takıyormsunuz ? zor olmuyormu ben birkere soktum zor geri taktım kolay bir yolu varsa banada soyle diycem sayet aynısından bizdede var gri si.
ahanda buda yiğitt paşaaa tiseler arkasını dönmüş küstümü ne yaptı pipiyide gördük:)
evrimim benim ciğerim geldim gayet iimiş ama benim son günlerde gözüm çok kararıyordu dr zaten dedi çok zayıflamışsın die ondanmış onun dışında bişi yok şükür bikaç msj altta resimleri var canumm
valla anlamadım hani bilioz akılda kalan bi kaç şey varda bu kadar büyüdüğünü bilmiodumm daha büyüsün eklerim tizesiiii ileriki sayfada da abimis var onuda gördünmüüü efrim tiseee diiio bak musti:))göslerim doldu yaf... teee gerılere gıttım..
kuzumun kuzusuna masallahh..
nanımm benımm ya... Nurrrrrrrrrrrrrrr ne zaman buyudu bu kadar :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?