2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

herkese slmmm. kızlar bir sorum olacak. oğlumun boyu 71 cm. çok mu kısa. ne yapmam laızm uzaması için. süt içmioyr hiç. ağzına koymuyor. üzüldüm çok

gayet normal canım.. sut icmio dedin neyle besliosun devam sutumu ne veriosun .. hatırladıgım kadarıyla emmiodu ama yerine ne veriosun ikame?

ece benim sabrımı zorladı resmen bugun..oglen yemedi cok az ikindi yogurdunu yemedi agladı zorla teptim agzına walla cenesini tuta tuta zararlı biliorum ama onun keyfini beklersem hicbise yemesin.. agla agla öldü bitti masajcı geldi onada agladı ayyy ..

bide ayagını yurutecte o on plastik bolme ile demirlerin arasına sokmus ora sıkıstırmıs sok olduk onu cıkarana kadar soguk terler doktum ona agladı ..

içim parcalandı bugun resmen boncuk boncuk yaslar doktu mumukleri aktı ayy ..şimdi ii cok sukur

taze denk gelirsek basbasa gorusmek isterim seninle .. ama bizimkiler tatile giderse annemler beni alır vede silivri tarafında olurlar ama olsun 17sinde bakırkoye gelirim ordan yakın .. yani bisekilde seni gormem lazım.. olurda kvaldemler alırsa 16sı aksamı yaparız bi nevizade :)

sabah kahvaltısına kuru kayısı koydum bide siyah kuru uzum.. uzumun cekirdekleri yedigi gibi kakasından cıkmıs.. bide bi tur normal kıvam yaptı 1 tur ishal gibi.. ins motoru bozmadık cocugun ya durduk yere

kayısı artık konulması gerekio die koydum siyah uzumde kan yapsın die.. demir damlasınıda portakal suyunun icine koydum oyle boyle kakaladım artık yarısı onluge yarısı agzına bisekilde girdi

guzel bi kahvaltı tarifi buldummm

1/4 elma,1/4 şeftali,1/4muz,1/4 armut,4 tane fındık içi,2 ceviz içi,1 çay kaşığı labne peynir ve 1 çay kaşığı pekmezi ekleyip blendırda güzelce püre haline getiriyorum.
Daha sonra sıcak suda erittiğim 5 tane bebe bisküvisini ekliyorum.Tekrar blendırdan geçiriyorum.
Tahıllı kaşık maması ile kıvamını ayarlayıp bebeğime yediriyorum.Eminim ki bebeğiniz buna bayılacak

mustiyeede kocaman maşallah az kalmış yürümesi yakındır nur
o stickerları koparıyormu??yahya başardı sökmeyi duvarda iz bıraktı mafoldumben
becerio bajım zaten kimisi kendiliğinden bıraktı ordan tutup çekio
canımmmm yok alınırmıyım sanaaa benim de herkese her zmn için kapım açık bajımmm bende seni sefiomm

evet işte mutluluk nasıl güzeldi di mi! ona gösterdiği özeni göstermemiş ondan kızıyorum ya! bi de Burcu, Atatürk milletin elinde iyice oyuncak oldu en çok ona kızıyorum!

aynen u lostu izleyesinm gelmiyor artık! ha gayret diyip bitiricez bakalım sezonu da biz daha 8. bölümdeyiz!!!:bbo:

izle fatmacım, izle ve kararını kendin ver bence.. ben beğenmedim.. bi de enginarı dedğim şekilde yap bi hem kolay hem yemesi eğlenceli! tavsiye ederim. kendisi favori sebzelerimdendir..

oyyyy afferin Selin'e. bizim tombalak daha beceremedi..
nevaya'da koacaaamn bir afferin!

gemçmiş olsun canım yaa..

Bahar temizliğne start vermiş durumdayım.. Polenler bitti sonunda. Arada gelip bakarım tabi..
kolay gelsiiinn..

ay yok bu kadın kesin çok ama çok kötüniyetli sibel!! bence görüşmemekte fayda var, naçizane...

ahanda buda yiğitt paşaaa tiseler arkasını dönmüş küstümü ne yaptı pipiyide gördük:)

yusuf hiç durmuyor öyle ağlıyor ve kucağımdan inmiyor uyumuyor of ya bence soğuk algılığı değil diş çünkü ishalde olmuş:geçen diş çıkartırkende aynıydı burun akıntısı hariç..şimdi ablası geldi onunla odada 5 dk nefes alıyım dedim..
geçmiş olsun diyen ve resimlerimize yorum yapan herkesi öperiz...
Elindeki tesbih evet ....

çok güzel konulardan bahsetmişsiniz takıntılardan başlayayım önce ojesiz açık ayakkabı ve terlik çokkkkkkkkk çirkin duruyor bana göre mutlaka ojelenmeli..
Eşlere hitap şekline gelince eşime kızgınsam adının sonuna bey ekleyerek sitemli konuşurum oda öyle hanım ekler ve anlarızki bir sorun var..onun dışında aşkımı kullanırız ..başkalarının yanındada isimlerimizle hitap ederiz..Ve yusf geldi mızr mızır yavrum..geçmişe hala tam bakamıyorum..of..

NUR maşallah yiğit paşaya koca adam oldu maşallah süphanallah...
saol cnm valla ne çabuk büyüyorlar mustiye bakıorumda bi zmn ona böle heycanla baktık şimdi musti büyüdü ve sıra küçük oğluşa geldii rabbim herkesin evladına uzun ömür versin rabbim acılarını göstermesin

senginler alamıo kı zaten Zehra.. zenginler alabilioo.. lüffeen yane :)

yok bacım altın degıl, bijuteri, altın takı sevmıyorum ben.. bujıterı bır suru buyuk yuzugum vardır..

ferhat kendı parcalarını soylerse ala da.. her parcaya maydonoz olmasa sahane olacak.

biz de seni seviyoruz tatlım..

http://www.hizlial.com/bebek-cocuk/cocuklar-icin/pashababy-mega-salincak_09.053.1121.0006.htm#tabs
şöyle bişi alasım var ama yer problemi olur mu ki diyorum. eşim de pek istekli değil ama ben pek özeniyorum yaa..

valla begendim, oldukca guzel, sadece aklımdakı soru ısareti acaba cocukların yuklerı ıle saga sola kayar mı??

duvara monte olacaklara babam sıcak bakmadı, olur da dubel cıkarsa cok sevımsız olur, cok da saglıklı degıl dedı.. ben de tırstım vazgectım

bizim küçüğü 6 gündür hiç hissetmiorumm saat 3 te sağlık ocağına gidip kalp sesini dinlicem içim rahat etsin diee gideyimde hazırlanıyımm mustinin de uyuyacağı tuttu

bızı de haberdar et..

bacım, arabaya hafta sonundan sonuna ınıyor, ben onu evde reklam karsısnda mama yedırmek ıcın kullanıyorum daha cok.. hala arabada yanında oturdugum ıcın de bır yere baglamıyoruz daha koltugu.. free halde duruyor, yan sekılde sıkısmıs vazıyette..

eywallahh bacımm.... ecoşumun gozyaslarına kıyamam..

evrimim benim ciğerim geldim gayet iimiş ama benim son günlerde gözüm çok kararıyordu dr zaten dedi çok zayıflamışsın die ondanmış onun dışında bişi yok şükür bikaç msj altta resimleri var canumm

gördüm gördüm.. göslerimm doldu

iyi bak kendine, iyi dinlen, evi temızlıycem dıye kendını yorma be yavrum.. bak artık kendıne.

göslerim doldu yaf... teee gerılere gıttım..

kuzumun kuzusuna masallahh..

nanımm benımm ya... Nurrrrrrrrrrrrrrr ne zaman buyudu bu kadar :))))
valla anlamadım hani bilioz akılda kalan bi kaç şey varda bu kadar büyüdüğünü bilmiodumm daha büyüsün eklerim tizesiiii ileriki sayfada da abimis var onuda gördünmüüü efrim tiseee diiio bak musti:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…