yok artık yemem lazım düşündümdee ben önce 2 tane kuzuyaa lazımım şimdik yemek yiyorum hatta bajummm bide doğsun ozmnda eklerim bu arada 2 3 gündür ameliyat yerim sızlıyordu morardıda dr baktı şiş bursı dedi hiç güsel yapamamış dedi ben bu sefer dümdüz yaparım didigördüm gördüm.. göslerimm doldu
iyi bak kendine, iyi dinlen, evi temızlıycem dıye kendını yorma be yavrum.. bak artık kendıne.
:):):) annem artık bana lakap tattı temiz teslime diooo yine nereleri temislion dio:)))gördüm gördüm.. göslerimm doldu
iyi bak kendine, iyi dinlen, evi temızlıycem dıye kendını yorma be yavrum.. bak artık kendıne.
maşalllaaahhh! ben yusufu hiç görmemiştim..Kuzucuklarım...
yine bir sabah görüntüsü..Yusuf'u sabit yakalayıp çekmek ç.ok zor onun için ablasıyla zar zor beraber bunu yakalayabildim..
mustiye de maşalllaaahhh!!aynen öle ısınmadı salıncaktaki hali kozaklıda ki park orası sıcaktı mont bile giydirmedim ama birde evdeki halimize bakk bugün biraz güneş var okdr
daha erken diil mi hissetmek iin nur ya? gerçi bu 2., daha deneyimli olunca hissediliyodur belki..bizim küçüğü 6 gündür hiç hissetmiorumm saat 3 te sağlık ocağına gidip kalp sesini dinlicem içim rahat etsin diee gideyimde hazırlanıyımm mustinin de uyuyacağı tuttu
aman canım gemçmiş olsun..ece benim sabrımı zorladı resmen bugun..oglen yemedi cok az ikindi yogurdunu yemedi agladı zorla teptim agzına walla cenesini tuta tuta zararlı biliorum ama onun keyfini beklersem hicbise yemesin.. agla agla öldü bitti masajcı geldi onada agladı ayyy ..
bide ayagını yurutecte o on plastik bolme ile demirlerin arasına sokmus ora sıkıstırmıs sok olduk onu cıkarana kadar soguk terler doktum ona agladı ..
içim parcalandı bugun resmen boncuk boncuk yaslar doktu mumukleri aktı ayy ..şimdi ii cok sukur
oyyyy.. ne güzeldi yaw! sayende hatırladık.. maşallah yiğite de..ahanda buda yiğitt paşaaa tiseler arkasını dönmüş küstümü ne yaptı pipiyide gördük:)
saol canım benimmm allahın izniyle büyüdü valla bende anlamadım karnımı görsen hamile demezsin ama resme bakınca bu bendemi diorum:)) akifime maşallah efe canım bunlar boylarınada bakmıolardaa el bırakıolar ben dün namaz kılıyorum eğilince bana tutundu ee membu kalktım ayağa bu ölece duruo hiç biyerden tutumuo bakamıomda hayret içerisinde kaldım eğilince eteğmden tuttu geri:)nurrrrrrrrrrrr
mustiyede maşallah ama bu yiğit paşa ne zmana bu kadar büyüdü annesi ya.
maşşallah. bide sırtını dönmüş. ahh yavrum :)
musti kendi başına ayakda duruyor demek
afikde 1 haftadır kanepede yuruyor kendi başına ama 2 gundur artistlik yapıp tek elini bırakıyor..sengözlerimebaksanab
gel bajım bende tek başımayım gökhangilde sezon yazın açılıo hep geç gelio geçen gece 12de geldi eve bende serap annedeydim aldı beni geldik o duş alıyorduki dayısı aradı hemen gitsin pompa gömüldü dieee gelse bile geri gidebilio yazınn sen en iisi bize gel bajumaydın geç gelicekmiş
ama tlf konuşmamıza fena halde gıcık oldum.
g-geçmi gelirisn yemeğe bekliymmi
a- bilmiyorumki muhtemelen
g-ya nekdar geç 9 gibiyse beklerim
a-bilmiyorum demek yeterince açıklayıcı değilmi
allahım ya en sevmediğim şy tek bşıma yemek yemek. off yazın hep böyle oluyor.
saol canım benimnur bebein cok tatlı yaa masallah cok heycan verici
bizimkine göre kısa ama tabloya göre normal. genetik faktörler de önemli boy konusunda..herkese slmmm. kızlar bir sorum olacak. oğlumun boyu 71 cm. çok mu kısa. ne yapmam laızm uzaması için. süt içmioyr hiç. ağzına koymuyor. üzüldüm çok
kuzum kıyamam.. bizim paşada acayip düşkün yürütecine. allah korusun hepsini de..ece benim sabrımı zorladı resmen bugun..oglen yemedi cok az ikindi yogurdunu yemedi agladı zorla teptim agzına walla cenesini tuta tuta zararlı biliorum ama onun keyfini beklersem hicbise yemesin.. agla agla öldü bitti masajcı geldi onada agladı ayyy ..
bide ayagını yurutecte o on plastik bolme ile demirlerin arasına sokmus ora sıkıstırmıs sok olduk onu cıkarana kadar soguk terler doktum ona agladı ..
içim parcalandı bugun resmen boncuk boncuk yaslar doktu mumukleri aktı ayy ..şimdi ii cok sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?