2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

gördüm gördüm.. göslerimm doldu

iyi bak kendine, iyi dinlen, evi temızlıycem dıye kendını yorma be yavrum.. bak artık kendıne.
yok artık yemem lazım düşündümdee ben önce 2 tane kuzuyaa lazımım şimdik yemek yiyorum hatta bajummm bide doğsun ozmnda eklerim bu arada 2 3 gündür ameliyat yerim sızlıyordu morardıda dr baktı şiş bursı dedi hiç güsel yapamamış dedi ben bu sefer dümdüz yaparım didi
efrimim bal yanaklarından öptümm senide kuzydee

Kuzucuklarım...

yine bir sabah görüntüsü..Yusuf'u sabit yakalayıp çekmek ç.ok zor onun için ablasıyla zar zor beraber bunu yakalayabildim..
maşalllaaahhh! ben yusufu hiç görmemiştim..

aynen öle ısınmadı salıncaktaki hali kozaklıda ki park orası sıcaktı mont bile giydirmedim ama birde evdeki halimize bakk bugün biraz güneş var okdr
mustiye de maşalllaaahhh!!

bizim küçüğü 6 gündür hiç hissetmiorumm saat 3 te sağlık ocağına gidip kalp sesini dinlicem içim rahat etsin diee gideyimde hazırlanıyımm mustinin de uyuyacağı tuttu
daha erken diil mi hissetmek iin nur ya? gerçi bu 2., daha deneyimli olunca hissediliyodur belki..

aman canım gemçmiş olsun..

ahanda buda yiğitt paşaaa tiseler arkasını dönmüş küstümü ne yaptı pipiyide gördük:)

oyyyy.. ne güzeldi yaw! sayende hatırladık.. maşallah yiğite de..

saol cnm benim evet hissede biliosun hani böle tekme filan deil ama ufaktan içinde bişi kaymış gibi oluyo ama 6 gündür hiç olmamıştı şükür sorun yokmuş

ben geldim.hihoyyyt

bu aralar bıkmadan usanmadan tarkan "sevdanın son vuruşu" nu dinliyorum
tarkan başka ya..

nurrrrrrrrrrrr
mustiyede maşallah ama bu yiğit paşa ne zmana bu kadar büyüdü annesi ya.
maşşallah. bide sırtını dönmüş. ahh yavrum :)
musti kendi başına ayakda duruyor demek
afikde 1 haftadır kanepede yuruyor kendi başına ama 2 gundur artistlik yapıp tek elini bırakıyor..sengözlerimebaksanab

deryaderyaaaaaaa

uyy yusufun minikerkekin bakışlarına elindeki tesbihine bittim yaff.
ne kadan değişmiş bu veled maşallah.
kızın senin kes kopyala yapıştır versiyonundaa yusuf kimin nesi onu bilemedm herhalde babya benziorr

ayrıcaa ishalbizde kesinlikle diş habercsi
gunde 2 defada olsa cıvık ishalise 2 gun sonra mutlkaka diş görünüyor.
üst4 dişimizide uç verdi:) oglum artık davşan dişli deeell

saol canım benimmm allahın izniyle büyüdü valla bende anlamadım karnımı görsen hamile demezsin ama resme bakınca bu bendemi diorum:)) akifime maşallah efe canım bunlar boylarınada bakmıolardaa el bırakıolar ben dün namaz kılıyorum eğilince bana tutundu ee membu kalktım ayağa bu ölece duruo hiç biyerden tutumuo bakamıomda hayret içerisinde kaldım eğilince eteğmden tuttu geri:)

enginar hiiç yemedim pişirmedim pişirilen evde bulunmadım tadını kokusunu nasıl yendiğini nasıl yapıldıgını hiiç bilmeme..
ben yabancı tatalara çok alışkın değiiimdir çabuk kabullenemm
küçükkende çok yemek secermişim.
kırmızı eti hatta balığı bile evlendikden sonra yemeye başladım

hitap konusunda biz çok çeşitliyiz.
ama isimle hitabımız yokdur fekat başkalarının yanında en samimi arkadaşlarımız bile olsa ben AYDIN BEY oda GÜLıSTAN HANM diye hitap edriz.
hatta annemlere gittiğimizdede böyledir hitabım ız. özellikle babamın yanındA
bizim ailede böyle bi düzen olmuş.
babamın yanında aydına ismiyle yada sevgi sözcükleri kullanmam.
bi tek abim ve eşi isimle hitap ederler.

dün bebek magazsnında bi salıncak gördüm balkon demirine falan asılıyor aynı şu parklardakinden.
yaz için ideal olur afikle balkonda oturuurz oda sallanır keyif yapar diye düşündük ama ÖNCE BALKONDAKı ÇAMAŞIR DEMıRLERıNı SAGLAMLAŞTIRMAMIZ LAZIM...

Son düzenleme:
pilsan marka
güzel bişey.
inceledim saglamda:) halatı falan da kalın

[/URL][/IMG]

hitap kunusunu kim açtu yawff kaçırmışımm
bende çok çeşit vardırrr ama benim kocadada işine düşünce çok çeşit vardırr
aslında gülim haklı büyüklerin yanında isimle hitap etsek daha ii sanırım bizde myle davranırdık babamın yanınsa resmi olurduk sonra doğumdan sonra mustiyle hastanede yatarken ikimiz çok bunaldığım için çok ağlıyordumm yanımıza kimseyi almıyorlardı gökhanla babam geliolardı ben basıordum ağdı tabi tessalli amaçlı sarılırdı gökhan sonra askere gideken saatlerce sarılıp ağladı şimdi babam varken sarımam ama babamın yanında en çok gocacım diom şakasınaa:):):) ni kadaaaaa uzattım dimii
haa bu aradaa hangi anlamada sölüo bilmiorum ama evli sık görüştüğümüz samimi arkadaşımız var eşi yabancı bende onunla samimiyim alesya eşine hep can die seslenii:)

Son düzenleme:
bugun evde resmen köşe kapmaca oynuyoruz ya
dış cephe için ustalar bizim kattalar ve malesef çarşambaya kadar.

tam bi oda sessiz diye uyutuyorum oglumu aman allahım yine taktuksesler..
çocugum uyuyamadı bugun.

aydın geç gelicekmiş
ama tlf konuşmamıza fena halde gıcık oldum.

g-geçmi gelirisn yemeğe bekliymmi
a- bilmiyorumki muhtemelen
g-ya nekdar geç 9 gibiyse beklerim
a-bilmiyorum demek yeterince açıklayıcı değilmi

allahım ya en sevmediğim şy tek bşıma yemek yemek. off yazın hep böyle oluyor.

gel bajım bende tek başımayım gökhangilde sezon yazın açılıo hep geç gelio geçen gece 12de geldi eve bende serap annedeydim aldı beni geldik o duş alıyorduki dayısı aradı hemen gitsin pompa gömüldü dieee gelse bile geri gidebilio yazınn sen en iisi bize gel bajum

annem gelmiş aşağıda görünüo msutinin resimlerini çalacak:):):)

herkese slmmm. kızlar bir sorum olacak. oğlumun boyu 71 cm. çok mu kısa. ne yapmam laızm uzaması için. süt içmioyr hiç. ağzına koymuyor. üzüldüm çok
bizimkine göre kısa ama tabloya göre normal. genetik faktörler de önemli boy konusunda..
kuzum kıyamam.. bizim paşada acayip düşkün yürütecine. allah korusun hepsini de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…