2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

nurcum ultrason fotosu çok güzel ya maşallah oğluşumun adaşına.. yiğitler hep paşa oluyor :) resmi görünce eski günlere döndüm. ayrı bir güzeldi..

http://www.hizlial.com/bebek-cocuk/cocuklar-icin/pashababy-mega-salincak_09.053.1121.0006.htm#tabs
şöyle bişi alasım var ama yer problemi olur mu ki diyorum. eşim de pek istekli değil ama ben pek özeniyorum yaa..
bence alma derim fatma suan yüürmeya hazırlandıkları için durmuyorlar açıkcası aldım ama pek oyalayoco olmuyor berat için
:))) karadenizlilerin kaderi.. trabzonda da hiç yapılmaz ne yazık ki...
evet malesefff keşke daha çok ot türü tanısaydım değişik otlu yemekler yapsaydım:çok üzgünüm:

tayinimizi hayırlayan herkese teşekkür ederim
ESRAKO istemem gibi bir lüksüm yok kuzum mutsuzda değilim aslında ama şok oldu bu haber çıkmayacagını düşünüyorduk 1 sene daha burda kalsaydık iyi olurdu ama napalım kısmet

nur'cum yiğit çok tatlı ne güzeldi o günler çok özendim :) sanırım beslenmene dikkat etmiyosun, arka arkaya 2 hamilelik canım bütün depoların boşalmıştır. aman dikkat et kendine mutlaka yemen gerekenleri atlama.. 2 aslan parçasının annesi olacaksın coook enerjiye ihtiyacın olacak çokk.

pervin diş mi çıkartıcak acaba ecoş ?gelmedi dimi daha dişler, ishal belki de ondandır. hareketlendikçe bu sıpalar sinirli olmaya başladılar. hem herşeyi yapmaya çalışıp hem de yapamamak cok sinirlendiriyor benimkini. emeklemeye çalışıyor ama beceremiyor sürünüyor bu seferde cabuk yorulup kızıyor. gün geçtikçe hem daha keyifli hem de çok zor...

nur'un zuzusu arz-ı endam etmiş.maşallah süphanallah rabbim sağlıkla kavuştursun.

Ay gordum gordum, alıntılarda cıkmamıs, ben kendı kendıme yorum yaptım ya :)) kuzum benım, kocaman olmuss, Allah nazarlardan saklasın evlarını.. Musti 3 yasında gıbı gorunuyor masallahh, seker hamuru gıbı yüzü var.. hep aklıma ona bakınca bu tabir geliyor, şeker hamuru :))

evet kuzum ye, bak kendıne, ısın gücün kendin..

:):):) annem artık bana lakap tattı temiz teslime diooo yine nereleri temislion dio:)))

:))) bence de dogru demıss

annem gelmiş aşağıda görünüo msutinin resimlerini çalacak:):):)

aaa annen de mi giriyor burayaaa :)) ay ınanmıyorum yaaa :))

Derya,

Evlatlarını Allah nazarlardan saklasın..

Ozellıkle kızının manalı yüzünü cok begeniyorum, çok alımlı bır kız cocugu olacak..

Anlamlı,alımlı bır kız cocugu, yakıslıklı bır oglan cocugu..

ne mutlu sana.. en guzel gunlerını gormeyı nasıp etsın Rabbim..

neva boğazını yırtarcasına tuhaf sesler çıkarıyor.aynı anda yumruklarını sıkıyor.bazen takıyor buna.deli kız

oje sevmeyenler acık ayakkabı giymesin milletin goz zevkini bozmasın die sıcaktan catlasın ayakları.. daha neler..

kaydirigubbakcemile3

Tabi ki.. çatlasın, ıkıye ayrılsın, yarım yarım yarılsın.. ötesi yok.. karısmayıs dierlerine.. hadi ben dibindeyim kadının.. du bakalım yaz eğlencelı gececeğe benziyor kaydirigubbakcemile3

yarın emrahın yasgunu..kendinelri hiç hoslanmz kutlamadan bendende 2 cift corap istedi hediye :) sıkı sıkıda tembihledi sakın hediye alma die..biara gidip 2 cift kahverengi corap almam lazım nerden alcaksam .burda erkek corabı hemde kahve bulmak okadar zorki gecen sene bulamamıstım oysaki haberi yok:)

neva boğazını yırtarcasına tuhaf sesler çıkarıyor.aynı anda yumruklarını sıkıyor.bazen takıyor buna.deli kız

site arasında ımza kampanyası baslatmadan Kuzey bu huyundan vazgecerse cok sevınecegım acıkcası..bu saatten sonra ev degıstıresım yok acıkcası.. akannehir

bakkala bile rucsuz yollamayacakmış seni onu biliyoruz da diğer atkarsiyonları helecanla bekliyoruz.

hadı yaa.. anam ne gönlü tok bir adammıs bu.. ama en zor hedıyeyı ıstemıs haa.. :) ne celıskı yaf kaydirigubbakcemile3

site arasında ımza kampanyası baslatmadan Kuzey bu huyundan vazgecerse cok sevınecegım acıkcası..bu saatten sonra ev degıstıresım yok acıkcası.. akannehir

biz görmemezlikten,duymamazlıktan gelsek bile dakikalarca sürüyor.işin ilginç yani bu kadar boğaz paralamaktan çok zevk alıyor.ses çıkardıkça mutlu oluyor.ama kulak sağlığı için pek fena.

yav yazmayayım dedim ama mademki herkesin kendi fikri.ben de ayak tırnağında oje görünce böyle bir tuhaf oluyorum.ellere yakışıyor da ayak ıh ıh.BENCE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…