bence alma derim fatma suan yüürmeya hazırlandıkları için durmuyorlar açıkcası aldım ama pek oyalayoco olmuyor berat içinhttp://www.hizlial.com/bebek-cocuk/cocuklar-icin/pashababy-mega-salincak_09.053.1121.0006.htm#tabs
şöyle bişi alasım var ama yer problemi olur mu ki diyorum. eşim de pek istekli değil ama ben pek özeniyorum yaa..
evet malesefff keşke daha çok ot türü tanısaydım değişik otlu yemekler yapsaydım:çok üzgünüm::))) karadenizlilerin kaderi.. trabzonda da hiç yapılmaz ne yazık ki...
valla anlamadım hani bilioz akılda kalan bi kaç şey varda bu kadar büyüdüğünü bilmiodumm daha büyüsün eklerim tizesiiii ileriki sayfada da abimis var onuda gördünmüüü efrim tiseee diiio bak musti:))
yok artık yemem lazım düşündümdee ben önce 2 tane kuzuyaa lazımım şimdik yemek yiyorum hatta bajummm bide doğsun ozmnda eklerim bu arada 2 3 gündür ameliyat yerim sızlıyordu morardıda dr baktı şiş bursı dedi hiç güsel yapamamış dedi ben bu sefer dümdüz yaparım didi
efrimim bal yanaklarından öptümm senide kuzydee
:):):) annem artık bana lakap tattı temiz teslime diooo yine nereleri temislion dio:)))
annem gelmiş aşağıda görünüo msutinin resimlerini çalacak:):):)
oje sevmeyenler acık ayakkabı giymesin milletin goz zevkini bozmasın die sıcaktan catlasın ayakları.. daha neler..
neva boğazını yırtarcasına tuhaf sesler çıkarıyor.aynı anda yumruklarını sıkıyor.bazen takıyor buna.deli kız
kaydirigubbakcemile3
Tabi ki.. çatlasın, ıkıye ayrılsın, yarım yarım yarılsın.. ötesi yok.. karısmayıs dierlerine.. hadi ben dibindeyim kadının.. du bakalım yaz eğlencelı gececeğe benziyor kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3
Tabi ki.. çatlasın, ıkıye ayrılsın, yarım yarım yarılsın.. ötesi yok.. karısmayıs dierlerine.. hadi ben dibindeyim kadının.. du bakalım yaz eğlencelı gececeğe benziyor kaydirigubbakcemile3
yarın emrahın yasgunu..kendinelri hiç hoslanmz kutlamadan bendende 2 cift corap istedi hediye :) sıkı sıkıda tembihledi sakın hediye alma die..biara gidip 2 cift kahverengi corap almam lazım nerden alcaksam .burda erkek corabı hemde kahve bulmak okadar zorki gecen sene bulamamıstım oysaki haberi yok:)
site arasında ımza kampanyası baslatmadan Kuzey bu huyundan vazgecerse cok sevınecegım acıkcası..bu saatten sonra ev degıstıresım yok acıkcası.. akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?