2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hadı yaa.. anam ne gönlü tok bir adammıs bu.. ama en zor hedıyeyı ıstemıs haa.. :) ne celıskı yaf kaydirigubbakcemile3

kverengi corap diyince bön bön bakıolar ondan habersiz aramıstım gecen sene bi ara :) bakalım bulmak farz .. yazık eskimis yırtılmıs cope attı 2tane onun yerine istio.. cok toktur gercekten cok severim kendisini.. :)

bakkala bile rucsuz yollamayacakmış seni onu biliyoruz da diğer atkarsiyonları helecanla bekliyoruz.

Alla alla ole mı..?? haberım yok :) bı yere mı yazmıss :)) kim ölmüşş kaydirigubbakcemile3

hayat ne guzel ... masallah masallah

ya öle bacım, bildiğin gibi diil.. dilime dolandı bi kere Burcu, hayatta kurtulamaz artık, yeni bir vaka bulana kadar..

o gun bıze geldıklerınde.. aman dedım Burcu bi sanıye hemen gelıyorum.. gıttım koşa koşa corap gıymeye :) dedım senden azar ısıtmeden gıyeyım.. kaydirigubbakcemile3

terlık verenlerın hepsıne de ınce corap teklıf ettım gıyer mısınız dıye :)) Burcu ucuyordu üstümee :))

her koyun kendi bacanagıyla basılır anlıom dimi :) kactım ben ii geceler

biz görmemezlikten,duymamazlıktan gelsek bile dakikalarca sürüyor.işin ilginç yani bu kadar boğaz paralamaktan çok zevk alıyor.ses çıkardıkça mutlu oluyor.ama kulak sağlığı için pek fena.

dün yannıslıkla kulagıma denk geldı.. 10 dk cınladııgnı bılıyorum, gerıısnı hatırlamıyorum acıkcası.. felakat duurum bızde.. yolda bıle cıgıra cıgıraaaa gıdıoo adam :)

yav yazmayayım dedim ama mademki herkesin kendi fikri.ben de ayak tırnağında oje görünce böyle bir tuhaf oluyorum.ellere yakışıyor da ayak ıh ıh.BENCE

Ya güzel bısı aslında, yanı ugrasırsan, zaman ayırrısan bence sahane..

kverengi corap diyince bön bön bakıolar ondan habersiz aramıstım gecen sene bi ara :) bakalım bulmak farz .. yazık eskimis yırtılmıs cope attı 2tane onun yerine istio.. cok toktur gercekten cok severim kendisini.. :)

ole mı :)) aaa, yok mu kahverengı corap :).. anam ne enteresan yaf

sen sevdiğine göre, bence vardır bir dogru payı :))

benim hosuma gidio oje ayaktada eldede ama simdi surmeyenler sevmeyenler igrencmi.. ne alaka

ya Burcu sunu demek ıstedı.. kadınlar ayak tırnaklarını kesmmeıs, bole ıgrenc bı sekıld euzamıs, one doğru çapa gibi cıkmıs.. o da dıo kı tamam sürmesinler ama barı tırnaklarını kesıp duzgun gorunsunler dıyo.. bence bunda haklı..

bu zevk renk meselesı aslında.. ben zaman bulsam çok ısterım ama bır takım gerekler yuzunden bu kadar ayıracak vaktım yok acıkcası...

o anı görmek isterdim.çok keyifliydi sanırsam.
o yazarken benim gözümün önüne bir sürü örnek gelmişti.temizlik önemli tabiyki.ben sevmiyorum ayak tırnakta oje.pek hoş gelmiyor bana.
neva sokakda bağırmaz,gülmez,çıt çıkarmaz.sanki uzaya gitmişiz gibi davranır.hergün de çıkarırım halbüse.ama evde tam bir çığırtkan.şu an yine bağırmalarda.banyo yaptırdık.banyoda suyu görünce unuttu.çıkardık yine.
öle bacım öle.. acılı patlıcanı kırağılarda çalmaz zatenn:)) sana da ıyı geceler..

DERYA Yusuf'a maşallah! Kocaman oldu sıpalar. Bir de şu 2 kardeş fotolarına mest oluyorum ben de PERVİN gibi... Maşallah. İkisi de birbirinden güzel.

Canım benim olur tabi, çok sevinirim. Yalnız İstanbul'da 5 yıl boyunca yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmeyen arkadaşlarımız var. Onlarla da görüşmeye çalışacağız. 2 güne sığdırmak zorundayız hepsini. Açıkçası 16 Temmuz gecesini onlarla geçiririz, diye düşünmüştük ama onların İstanbul'da olacağı bile kesin değil, malum onlar da öğretmen ve onlar da tatilde memleketlerine gidiyorlar. Öyle bile olsa seninle başbaşa görüşmek için tüm şartları zorlayacğıma emin ol.

Süper! Teşekkürler...

ben geldim.hihoyyyt

bu aralar bıkmadan usanmadan tarkan "sevdanın son vuruşu" nu dinliyorum
tarkan başka ya..

henüz dalamadım şarkıya. Tarkan bence de başka!

Ne diyorsun :) Elbette her ailenin düzeni farklıdır. Ama bana çok uzak geldi, şaşırdım. Çalışmaya başladığımız yıl Onur'un oklunda bir öğretmen ark vardı, ses tonu çok çok kötüydü ve Onur'a sürekli "Onur Bey" diye hitap ederdi. "Onur Bey" şimdi kulaklarımda iğrenç bir tınıya sahip bir çift söz sadece.

NUR aklıma Doruk'un benzer usg fotoları geldi. Ne hoş yaaa... Valla kutluyorum seni.

burcu lostun finaline başlıyoruz birazdan.bakalım neler olacak,ışık,duman,jacop acayip absürd bir mantık silsilesi içndeydi enson.2 saatmiş.bir de 2 saatlik özet varmış ya yaaaa

EVRıM, ayak - oje - terlik - çorap denklemimi çözdüğün ve doğru biçimde aktardığın için teşekkür ederim.

DıDO, sen hele benim ayakları bir gör de, sonra konuş -tatlicadiarzu- (sadece espri yapıyorum, hatta ayaklarım pek güzel değildir, çok kemiklidir, aile içinde lakabım "hobbit ayak" tır. Hobbitlerin ayakları vücuduna göre büyük, şekilsiz ve kıllıdır. abartacaklar ya! Ben de hiç oralı olmam, ben ayaklarımı seviyorum, karışmayın ülennn, derim)

ÇIĞIRTKANLIK konusunda; Doruk o safhayı 2-3 aylıkken geçti sanıyordum. Bu akşam yemek yerken arka arkaya birkaç tiz çığlık attı. Kesik kesik böyle... Onur'la birbirimize baktık kaldık :) Sonra devam etti. Nasıl çığırıyor.. Ama kesik kesik. Yani af edersiniz biri bebek olduğunu bilmese başka şey düşünebilir. Hatta Onur'la geyik yaptık, acaba bizi duydu da onu mu taklit ediyor, diye :))

2 akşamdır Doruk canavarlaşıyor yemek konusunda. Gündüz en geç 2 saatte bir besliyorum. 2 gündür maşallah! resmen doymak bilmiyor. Akşamları ama! Enteresan... Hızlı byüme dönemine mi giriyor, nedir? Ya da hareketlendikçe ihtiyaç artıyor olabilir.

Dün buradaki meşhur pidecimize gittik, 1 ıspanaklı peynirli pide 1 de ayran istedim. Eşşek resmen ortak oldu. Akşam da kahvaltı yaptık, yemek yoktu evde, omlet yaptım kendimize tulumlu, karabiberli. Hoooop yarısını gümletti. 2 yumurtadan yapmıştım, artık iyice anladım ki 3 kişiyiz :)

Didom biz de izleyeceğiz az sonra. Supernatural ile ilgili yorumuna koptum bu arada :)))

Unutmadan! SıBEL çok hoş şeyler yazmışsın hakkımızda. O senin güzelliğin. Çok incesin gerçekten, seni tanıdığıma çok sevindim.

ESRAKO ben senin ne gadan özel bir gadın olduğunu taaa buradan hissediyorum bebeğim :)

Bu arada çalışma takvimi belli olmuş, 3-16 temmuz tarihleri arasında sınav görevlerimiz olacakmış. O tarihe kadar bir şey yok ama! Haziran 18 den sonra 3 temmuza kadar serbestiz, ne olursa o arada? Sınav programımı alayım, eğer son birkaç gün sınav yoksa hiç sesimi çıkarmayacağım. Varsa önce idareden son günlerimi kırpmalarını talep edeceğim (düğünümüz var memlekette ). Yok yapmam derse son birkaç gün için rapor alacağım.

ınşallah bir aksilik çıkmaz da hem epilasyon randevumu kaçırmam, hem de sizi görürüm.

nur masalah yigit pasaya ya canim teo da boyle saklanirdi hep:))

deryaaaaaaaa hastayim ben yusufa ya, kenan imirzalioglum benimm...masallah supanallah..

hitap konusunda biz akim disinda anlamsiz bir suru sozcuk kullaniriz daha cok tibet bana kullanir:))gogo, gogoni, lilli bunlardan bikaci..anlamlari yok iste:))garip bi kocam var..onun disinda askim, annesiii, canim vsvsvs..nurdan dedi mi yada tibet dedim mi bi sorun vardir, bana tibet deme der:)))

burcu hafta sonu ozendim senden bende kirmizilari cektim ayak el barnaklarina:))

burcu teşekkür ederim eklediğin için, bu akşam seyahatte kocam yarın akşam göstereceğim tatlı doruğumuzu... yanlızım bu gece açtım kırmızı şarabı 2 senedir neredeyse doğru düzgün içiyorum uyuttum alpellayı da keyif yapıyorum..

Hitapla ilgili resmiyetimizi çözdüm galiba :) Biz sevgili olmadan 2 yıl önce tanıştık. 1 sene monoton bir sınıf arkadaşlığı, 1 sene kanka modunda takıldık, sonra sevgili olduk. Bu nedenle hiç dilimize oturmamış olabilir. Zaten ben aşkım lafını hiç sevmezdim o zamnlar, aykırıyız ya :) evlendikten sonra 1-2 defa "hayatım" dedim, Onur da "hemen de evli moduna geçtin" demişti. O da o lafı sevmezmiş meğer :) şimdi arada aşkım falan desem bir şey demiyor ama için için garipsiyor, fark ediyorum. Bazen "bebiş" deriz birbirimize, binde bir de aşkım. Daha çok "hacı, hocu, müdür, pssst" kullanıyoruz :) Pssst iyi ama, kalabalıkta da olsak hemen kulağa çalınıyor ve anlıyoruz ki birbirimizi çağırıyoruz. "müdür" lafı da Tolga Çevik'in şovundan kaldı, o çok kullanıyordu, biz de çok sevmiştik.

oh be onurun işi bitti sonunda, losta başlıyoruz.

efferin :)

ne demek arkadaşım, ben tşk ederm, öperim... Hmmm, kırmızı şarap da ne güzel gider yatmadan önce 2 kadeh :) Sevgilin de olsaymış yanında, o da iyi olurmuş bak. Yalnız da güzel gider meret!

sağol canım sana da iyi seyirler, herkes hüsrana uğradı ben daha son sezona başlayamadım ama izleyeceğim cok kötü bitmiş sonu öyle diyor izleyenler

burcum sen ayarla kendini ben uyarım bisekilde.. cunku dedim ya kpederler ist te olmazsa annemler beni alıp direk silivriye goturcekler dolayısıylada taksimde bulusamayız ama bakırkoye gelirim senin icin ordan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…