hadı yaa.. anam ne gönlü tok bir adammıs bu.. ama en zor hedıyeyı ıstemıs haa.. :) ne celıskı yaf kaydirigubbakcemile3
bakkala bile rucsuz yollamayacakmış seni onu biliyoruz da diğer atkarsiyonları helecanla bekliyoruz.
hayat ne guzel ... masallah masallah
Alla alla ole mı..?? haberım yok :) bı yere mı yazmıss :)) kim ölmüşş kaydirigubbakcemile3
ya öle bacım, bildiğin gibi diil.. dilime dolandı bi kere Burcu, hayatta kurtulamaz artık, yeni bir vaka bulana kadar..
o gun bıze geldıklerınde.. aman dedım Burcu bi sanıye hemen gelıyorum.. gıttım koşa koşa corap gıymeye :) dedım senden azar ısıtmeden gıyeyım.. kaydirigubbakcemile3
terlık verenlerın hepsıne de ınce corap teklıf ettım gıyer mısınız dıye :)) Burcu ucuyordu üstümee :))
biz görmemezlikten,duymamazlıktan gelsek bile dakikalarca sürüyor.işin ilginç yani bu kadar boğaz paralamaktan çok zevk alıyor.ses çıkardıkça mutlu oluyor.ama kulak sağlığı için pek fena.
yav yazmayayım dedim ama mademki herkesin kendi fikri.ben de ayak tırnağında oje görünce böyle bir tuhaf oluyorum.ellere yakışıyor da ayak ıh ıh.BENCE
kverengi corap diyince bön bön bakıolar ondan habersiz aramıstım gecen sene bi ara :) bakalım bulmak farz .. yazık eskimis yırtılmıs cope attı 2tane onun yerine istio.. cok toktur gercekten cok severim kendisini.. :)
benim hosuma gidio oje ayaktada eldede ama simdi surmeyenler sevmeyenler igrencmi.. ne alaka
her koyun kendi bacanagıyla basılır anlıom dimi :) kactım ben ii geceler
o anı görmek isterdim.çok keyifliydi sanırsam.Alla alla ole mı..?? haberım yok :) bı yere mı yazmıss :)) kim ölmüşş kaydirigubbakcemile3
ya öle bacım, bildiğin gibi diil.. dilime dolandı bi kere Burcu, hayatta kurtulamaz artık, yeni bir vaka bulana kadar..
o gun bıze geldıklerınde.. aman dedım Burcu bi sanıye hemen gelıyorum.. gıttım koşa koşa corap gıymeye :) dedım senden azar ısıtmeden gıyeyım.. kaydirigubbakcemile3
terlık verenlerın hepsıne de ınce corap teklıf ettım gıyer mısınız dıye :)) Burcu ucuyordu üstümee :))
o yazarken benim gözümün önüne bir sürü örnek gelmişti.temizlik önemli tabiyki.ben sevmiyorum ayak tırnakta oje.pek hoş gelmiyor bana.dün yannıslıkla kulagıma denk geldı.. 10 dk cınladııgnı bılıyorum, gerıısnı hatırlamıyorum acıkcası.. felakat duurum bızde.. yolda bıle cıgıra cıgıraaaa gıdıoo adam :)
Ya güzel bısı aslında, yanı ugrasırsan, zaman ayırrısan bence sahane..
ya Burcu sunu demek ıstedı.. kadınlar ayak tırnaklarını kesmmeıs, bole ıgrenc bı sekıld euzamıs, one doğru çapa gibi cıkmıs.. o da dıo kı tamam sürmesinler ama barı tırnaklarını kesıp duzgun gorunsunler dıyo.. bence bunda haklı..
bu zevk renk meselesı aslında.. ben zaman bulsam çok ısterım ama bır takım gerekler yuzunden bu kadar ayıracak vaktım yok acıkcası...
öle bacım öle.. acılı patlıcanı kırağılarda çalmaz zatenn:)) sana da ıyı geceler..
taze denk gelirsek basbasa gorusmek isterim seninle .. ama bizimkiler tatile giderse annemler beni alır vede silivri tarafında olurlar ama olsun 17sinde bakırkoye gelirim ordan yakın .. yani bisekilde seni gormem lazım.. olurda kvaldemler alırsa 16sı aksamı yaparız bi nevizade :)
guzel bi kahvaltı tarifi buldummm
1/4 elma,1/4 şeftali,1/4muz,1/4 armut,4 tane fındık içi,2 ceviz içi,1 çay kaşığı labne peynir ve 1 çay kaşığı pekmezi ekleyip blendırda güzelce püre haline getiriyorum.
Daha sonra sıcak suda erittiğim 5 tane bebe bisküvisini ekliyorum.Tekrar blendırdan geçiriyorum.
Tahıllı kaşık maması ile kıvamını ayarlayıp bebeğime yediriyorum.Eminim ki bebeğiniz buna bayılacak
ben geldim.hihoyyyt
bu aralar bıkmadan usanmadan tarkan "sevdanın son vuruşu" nu dinliyorum
tarkan başka ya..
hitap konusunda biz çok çeşitliyiz.
ama isimle hitabımız yokdur fekat başkalarının yanında en samimi arkadaşlarımız bile olsa ben AYDIN BEY oda GÜLİSTAN HANM diye hitap edriz.
hatta annemlere gittiğimizdede böyledir hitabım ız. özellikle babamın yanındA
bizim ailede böyle bi düzen olmuş.
babamın yanında aydına ismiyle yada sevgi sözcükleri kullanmam.
bi tek abim ve eşi isimle hitap ederler.
hitap konusunda biz akim disinda anlamsiz bir suru sozcuk kullaniriz daha cok tibet bana kullanir:))gogo, gogoni, lilli bunlardan bikaci..anlamlari yok iste:))garip bi kocam var..onun disinda askim, annesiii, canim vsvsvs..nurdan dedi mi yada tibet dedim mi bi sorun vardir, bana tibet deme der:)))
burcu hafta sonu ozendim senden bende kirmizilari cektim ayak el barnaklarina:))
burcu teşekkür ederim eklediğin için, bu akşam seyahatte kocam yarın akşam göstereceğim tatlı doruğumuzu... yanlızım bu gece açtım kırmızı şarabı 2 senedir neredeyse doğru düzgün içiyorum uyuttum alpellayı da keyif yapıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?