tayinimizi hayırlayan herkese teşekkür ederim
ESRAKO istemem gibi bir lüksüm yok kuzum mutsuzda değilim aslında ama şok oldu bu haber çıkmayacagını düşünüyorduk 1 sene daha burda kalsaydık iyi olurdu ama napalım kısmet
yok artık yemem lazım düşündümdee ben önce 2 tane kuzuyaa lazımım şimdik yemek yiyorum hatta bajummm bide doğsun ozmnda eklerim bu arada 2 3 gündür ameliyat yerim sızlıyordu morardıda dr baktı şiş bursı dedi hiç güsel yapamamış dedi ben bu sefer dümdüz yaparım didi
efrimim bal yanaklarından öptümm senide kuzydee
Bence eşin bulamayacağını bildiği için kahverengi çorap istemiştir.boshayallersmileyarın emrahın yasgunu..kendinelri hiç hoslanmz kutlamadan bendende 2 cift corap istedi hediye :) sıkı sıkıda tembihledi sakın hediye alma die..biara gidip 2 cift kahverengi corap almam lazım nerden alcaksam .burda erkek corabı hemde kahve bulmak okadar zorki gecen sene bulamamıstım oysaki haberi yok:)
Pasta yaparım didim sende pasta yapıyormuşsun.. Ben fındıkla kalp yapmıştım. Çok güzel olmuştu benceee...ilk defa yas pasta yapıcam :) sans dileyin bana..ey ask sen nelere kadirsin
az önce tercih modülüne girdim de tercih sayfası açıldı!! şok oldum kızlarr.. nolur bi son dakika sürprizi olsun da tercih yapabiliyor olalım yani atama için. bi yanlışlık filan olmasın noluurrrr!! çok dualarınıza ihtiyacım var arkadaşlar. lütfen dua edin benim için.
diş buğdayımızı yaptık
kk dan kimse gelemedi üzüldüm
Ece altını aldı önce sonra ilaç şişesini
fotolardan bir ara eklerim
hasırlısı olsun inşallah.final heç güzel değildi.Didom biz de izleyeceğiz az sonra. Supernatural ile ilgili yorumuna koptum bu arada :)))
Unutmadan! SİBEL çok hoş şeyler yazmışsın hakkımızda. O senin güzelliğin. Çok incesin gerçekten, seni tanıdığıma çok sevindim.
ESRAKO ben senin ne gadan özel bir gadın olduğunu taaa buradan hissediyorum bebeğim :)
Bu arada çalışma takvimi belli olmuş, 3-16 temmuz tarihleri arasında sınav görevlerimiz olacakmış. O tarihe kadar bir şey yok ama! Haziran 18 den sonra 3 temmuza kadar serbestiz, ne olursa o arada? Sınav programımı alayım, eğer son birkaç gün sınav yoksa hiç sesimi çıkarmayacağım. Varsa önce idareden son günlerimi kırpmalarını talep edeceğim (düğünümüz var memlekette). Yok yapmam derse son birkaç gün için rapor alacağım.
İnşallah bir aksilik çıkmaz da hem epilasyon randevumu kaçırmam, hem de sizi görürüm.
bizimki de sizinkine benziyor.sınıf arkadaşıydık önce.salihin değişik hitapları vardır.ama çok ilginç biz de hacıyı kullanırız.bazende geyiğine napacouğh moruk deriz ha bir de hey dostum ve dude var.çok gavur dizisi izlemenin yan etkileri.eskiden karamiom falan da derdi.isimle hitap edince kavga vardır kesinHitapla ilgili resmiyetimizi çözdüm galiba :) Biz sevgili olmadan 2 yıl önce tanıştık. 1 sene monoton bir sınıf arkadaşlığı, 1 sene kanka modunda takıldık, sonra sevgili olduk. Bu nedenle hiç dilimize oturmamış olabilir. Zaten ben aşkım lafını hiç sevmezdim o zamnlar, aykırıyız ya :) evlendikten sonra 1-2 defa "hayatım" dedim, Onur da "hemen de evli moduna geçtin" demişti. O da o lafı sevmezmiş meğer :) şimdi arada aşkım falan desem bir şey demiyor ama için için garipsiyor, fark ediyorum. Bazen "bebiş" deriz birbirimize, binde bir de aşkım. Daha çok "hacı, hocu, müdür, pssst" kullanıyoruz :) Pssst iyi ama, kalabalıkta da olsak hemen kulağa çalınıyor ve anlıyoruz ki birbirimizi çağırıyoruz. "müdür" lafı da Tolga Çevik'in şovundan kaldı, o çok kullanıyordu, biz de çok sevmiştik.
oh be onurun işi bitti sonunda, losta başlıyoruz.
heyecanla izlemedim belliydi bağlayamayacakları.önce bir döşediler yok felsefeden,yok mitolojiden alıntılar,fizikten alıntılar.tabi bağlayamadılar.bir kere o duman nasıl oluştu o tavaret heykeli kim inşa etti.lalaklar yaaa uykusuz kaldığıma değmedi.kilisede buluşup ışığa yürümek içinmiydi hepsi.sakandal!!zemuszemusdün lostun finalini merak ve heyecanla izledik bizde. ama ben sanki hayal kırıklığına uğradım. daha güzel bir final bekliyordum. yine birçok bilinmeyen havada kaldı sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?