2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evroşum nasıldır tayin psikolojisi bilirim.şimdi boşlukta hissediyorsundur kendini.

ben ne yazık ki boşuna sevinmişim. bi iki tercih yapıp kaydet dediğimde uyarı çıkıyor tercih yapamazsınız diye. böyle mi olur ya saçmalık. tercih yapamayacaksam o sayfayı hiç açma bana di mi ama.. eskiden böyleydi. onu da değiştirmişler.

fatma ben de atama sayfasındayım.bakıcımızın tayini çıkarsa biz de isteyeceğiz.bursa çok açık bize bu sene.hayırlısı olsun hakkımızda.

Ayyy bursa hayallerimin şehriii. ISTANBUL dan sonra BURSA dır benim için şehir..
İnşallah sende istersen tabi Bursa olur. Çok ferah bir şehir..

canım biz bakıcıya bağlıyız.onlarında 1 hafta içinde belli olacak.ben işler hep böyle niye ki? eskişehirde anadolu liseleri sınavını kazandım neymiş efendim doğu hizmeti olduğu için batı yazamamışım.geldik batmana.tekrar kazandım sınavı il içi dışında tercih yapamazmışım.nedir bu zorunlu hizmet ya.bizden öncekileri affettiler paso.benim nelerime mal oldu.türkiye 5.si olmuşum Batman'dan başka yere gidemiyorum.nasıl iş bu?

bir de bu sene isteyemezsek seneye heryer dolar bu sene her ili %80 doldurmaya çalışıyorlar her branşta çünkü.

fatma ben de atama sayfasındayım.bakıcımızın tayini çıkarsa biz de isteyeceğiz.bursa çok açık bize bu sene.hayırlısı olsun hakkımızda.
inş hakkınızda hayırlısı ve istediğiniz yer olur canım. ne sıkıntılı işler bunlar. bursa güzeldir. çok açık varsa olur heralde..

çok şaşkınım elif bide okul olayı korkutuyor beni burdaki ortamda samimiyetsiz insan çok 2 arkadaş kaldı burdan bana
kolayda uyum sağlayabilen bir insan değilim lojmana ilk defa gircem oradaki ortam nasıl bilmiyorum
birde tayin ne zaman ona göre hakan gidip başlıyacak işe falan falan...mafoldumben

evet canım yaa bu nasıl adalet ben anlamadım. doğudaki personelini resmen üvey evlat yerine koydu bu devlet. milli eğitimi bi düzeltemediler gitti.. en büyük sorunlardan biri de eş durumu. bi de o var. eşlerin ikisi de öğretmense yandııı.. benim kuzenim eşiyle nerdeyse bin km uzakta çalışıyor düşün. olacak iş mi. sen öğretmenini niye bu kadar madur ediyorsun. bu insan öğrencilerine nasıl faydalı olsun. eşleri ayrı bırak sonra neymiş 3 çocuk iste.. olduuuuu... bu adam bilmiyor heralde 3 çocuk olması için önce eşlerin birarada olması gerek. allah allaahhhh...

evrimciğim buraların en güzel yanı çok sıcak ve samimi insanlar olması.polis lojmanlarını az çok biliyorum.eskişehir'de de burada da polis lojmanlarının dibinde oturdum,çok tanıdığım oldu.lojman ortamı farklı biraz.herkes birbirinin ne yaptığıyla,ne giydiğiyle hatta evinde ne yediğiyle çok ilgili.onun dışında kira yok,ısınma güzel hele bir de yeni yapılmışsa çok rahat olur.Bahçesi vardır Berat paşa oynar.
herşey güzel olur.
kaç sene kalacaksınız? özel harekatçi değil eşin değil mi?

ayyy fatma bir de o korku var.isterken iyice araştırıp yakın okulları yazıcağız.çıkmazsa eş durumunda isteriz.

yusuf tuba musti ve yigitimiz e massalah. çok guzel çıkmıs hepsi resimlerde. yigit arkayı donmus ama aynı ece gibi ilk 6 ay hep arkası donuktu zor gorduk gul yuzunu sonrada hiç kapatmadı hep yuz fotosu vermisit :)

meltemcim arzu ettim gelmeyi ama anacım istanbul disinda oturuyorsun nerdeyse oyle bir kaç saat ayırıp gelincek biryer degil uzgunum
sabah çıkıp aksam ancak eve donerdim malum çalısan anne olarak cumartesileri çocuklarla ilgili bir suru isim oluyor berkenin sinav haftası ona ders calıstırma islerimde ekleniyor sizlerden haric o nedenle mazur gor orta bir noktada insallah yaza tekrar bulusuruz.

ayyy fatma bir de o korku var.isterken iyice araştırıp yakın okulları yazıcağız.çıkmazsa eş durumunda isteriz.
biz il dışı yaparken geçen yaz hep aynı illeri yazdık ama gelmedi. ben eş durumuna kaldım. ve yalnızca bir okul açıldı düşünsene. mecbur sadece orayı yazdık. orası gelmeseydi bana en yakın 30 km uzaktaki bi yere gidecektim. ve yiğit daha iki aylıktı düşünsene canım ne zor olacaktı. şimdi batıdaki okulların çoğunda benim branşta genelde ücretli öğretmenler çalışıyor. ne acı di mi.. devlet doğuya atadıkça atıyor. buralar dolu. norm fazlası bile var. ama iki seneye oralar da dolar sonra biz buralara mahkum kalırız inş korktuğumuz başımıza gelmez ne diyim.

burcu anacım 16 temmuzla ilgili bir suru yanıt yazdım hiçbirine yanıt vermedin ? okumadınmı ?
oce sürüyordur hanım
burcuuuu hani is ile biten kelimelerden hoslanmazdınnnnn bebİS ne ayakk :))))))))))
buna da bir cevap bulur kesin.hobbit ayağını bile ansiklopedik bir dille açıklamış Hobbitlerin ayakları vücuduna göre büyük, şekilsiz ve kıllıdır diye.sanki bilmiyoruz hobbit ayak koparttı beni sabah sabah.

biz branş olarak avantajlıyız Allah'tan.düşünmemeye çalışıyorum.benim tek sıkıntım neva'ya aynı kiş baksın.o kadar memnunuz ki bakıcımızdan.keşek ayrılmak zorunda kalmasalar nevayla.neva da onu çok seviyor.

Biz hala yapmadık.. 32 likleri çıkınca yaparım artıkk...
Ne denir ki hayırlı olsun denirmi... :1hug:

teşekkürler

fasulyeko urfa sivereke çıktı tayinimiz
hayırlı olsun diş buğdayınız

oyyy
abim urfa viranşehirde 2 yıl calıştı bankacı
çok zorlandı
umarım sen zorlanmazsın

sen de haklısın çalışan bir anne olarak

gönlüne göre olsun canım

zehracım ben oyle pek yaspasta yapmayı bilmem ama kurabiye poca tiramisu sutlu tatlı vs hepsini yaparım ama kekti pandispanyaydı hic tarzım deil ..yemekte guzel yaparım herturlusunu ama dedigim gibi baklava acamam misal ama sekerpare yaparım borek acamam ama yufkadan yaparım alasını yani pratiklik lazım bana.. diyceksin hazır pandispanya al yap burdkiler felaket bikere tiramisu yaptım kremayı cekti emdi hic kalmadı kremasız oldu karizmada yerle bir oldu kocacıma oysaki cok begenirdi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…