fatma ben de atama sayfasındayım.bakıcımızın tayini çıkarsa biz de isteyeceğiz.bursa çok açık bize bu sene.hayırlısı olsun hakkımızda.
inş hakkınızda hayırlısı ve istediğiniz yer olur canım. ne sıkıntılı işler bunlar. bursa güzeldir. çok açık varsa olur heralde..fatma ben de atama sayfasındayım.bakıcımızın tayini çıkarsa biz de isteyeceğiz.bursa çok açık bize bu sene.hayırlısı olsun hakkımızda.
Ayyy bursa hayallerimin şehriii. ISTANBUL dan sonra BURSA dır benim için şehir..
İnşallah sende istersen tabi Bursa olur. Çok ferah bir şehir..
canım biz bakıcıya bağlıyız.onlarında 1 hafta içinde belli olacak.ben işler hep böyle niye ki? eskişehirde anadolu liseleri sınavını kazandım neymiş efendim doğu hizmeti olduğu için batı yazamamışım.geldik batmana.tekrar kazandım sınavı il içi dışında tercih yapamazmışım.nedir bu zorunlu hizmet ya.bizden öncekileri affettiler paso.benim nelerime mal oldu.türkiye 5.si olmuşum Batman'dan başka yere gidemiyorum.nasıl iş bu?
bir de bu sene isteyemezsek seneye heryer dolar bu sene her ili %80 doldurmaya çalışıyorlar her branşta çünkü.
biz il dışı yaparken geçen yaz hep aynı illeri yazdık ama gelmedi. ben eş durumuna kaldım. ve yalnızca bir okul açıldı düşünsene. mecbur sadece orayı yazdık. orası gelmeseydi bana en yakın 30 km uzaktaki bi yere gidecektim. ve yiğit daha iki aylıktı düşünsene canım ne zor olacaktı. şimdi batıdaki okulların çoğunda benim branşta genelde ücretli öğretmenler çalışıyor. ne acı di mi.. devlet doğuya atadıkça atıyor. buralar dolu. norm fazlası bile var. ama iki seneye oralar da dolar sonra biz buralara mahkum kalırızayyy fatma bir de o korku var.isterken iyice araştırıp yakın okulları yazıcağız.çıkmazsa eş durumunda isteriz.
oce sürüyordur hanımburcu anacım 16 temmuzla ilgili bir suru yanıt yazdım hiçbirine yanıt vermedin ? okumadınmı ?
buna da bir cevap bulur kesin.hobbit ayağını bile ansiklopedik bir dille açıklamış Hobbitlerin ayakları vücuduna göre büyük, şekilsiz ve kıllıdır diye.sanki bilmiyoruz hobbit ayak koparttı beni sabah sabah.burcuuuu hani is ile biten kelimelerden hoslanmazdınnnnn bebİS ne ayakk :))))))))))
biz il dışı yaparken geçen yaz hep aynı illeri yazdık ama gelmedi. ben eş durumuna kaldım. ve yalnızca bir okul açıldı düşünsene. mecbur sadece orayı yazdık. orası gelmeseydi bana en yakın 30 km uzaktaki bi yere gidecektim. ve yiğit daha iki aylıktı düşünsene canım ne zor olacaktı. şimdi batıdaki okulların çoğunda benim branşta genelde ücretli öğretmenler çalışıyor. ne acı di mi.. devlet doğuya atadıkça atıyor. buralar dolu. norm fazlası bile var. ama iki seneye oralar da dolar sonra biz buralara mahkum kalırızinş korktuğumuz başımıza gelmez ne diyim.
Biz hala yapmadık.. 32 likleri çıkınca yaparım artıkk...
Ne denir ki hayırlı olsun denirmi... :1hug:
fasulyeko urfa sivereke çıktı tayinimiz
hayırlı olsun diş buğdayınız
meltemcim arzu ettim gelmeyi ama anacım istanbul disinda oturuyorsun nerdeyse oyle bir kaç saat ayırıp gelincek biryer degil uzgunum
sabah çıkıp aksam ancak eve donerdim malum çalısan anne olarak cumartesileri çocuklarla ilgili bir suru isim oluyor berkenin sinav haftası ona ders calıstırma islerimde ekleniyor sizlerden haric o nedenle mazur gor orta bir noktada insallah yaza tekrar bulusuruz.
biz branş olarak avantajlıyız Allah'tan.düşünmemeye çalışıyorum.benim tek sıkıntım neva'ya aynı kiş baksın.o kadar memnunuz ki bakıcımızdan.keşek ayrılmak zorunda kalmasalar nevayla.neva da onu çok seviyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?