2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

fatmacim dualarim sizinle, yigit pasam icin jayirli bir yer olsun..

dideeeee insallah sizinde gonlunuze gore olur...

her türlü pasta börek yaparım. yapardım :) şimdi o kadar fazla fırsat bulup yapamıyorum. yalnızca şu oklava ile incecik açılmasını gerektiren börekler var ya onları yapamıyorum ama. oysa ki annem çok güzel yapar. hiç ona çekmemişim..

saol nurdancım ama kesinleşti artık. yiğit paşam en az iki sene daha burda ve babannesiyle büyüyecek. napalım hakkımızda hayırlısı demekten başka bi çaremiz yok.

öğretmenler odasında konuşuyorlar bizim arkadaşlar. kaymakamın eşini görmüşler de diyorlar tövbe tövbe hiç güzel değil yani bi kadır olarak. ama kaymakamla evli kadındaki şansa bak :) hiç gülesim yoktu..

diş buğdayımızı yaptık
kk dan kimse gelemedi üzüldüm
Ece altını aldı önce sonra ilaç şişesini
fotolardan bir ara eklerim

valla ben bilmiyordum hobbit ayak ne demek burcu yazınca ogrendim

çok büyük iş kaymakamla evli.cık cık cık:)

2 tane arkadasım var kaymakam oldu..birisine unv de patates derdik tipsizin tekiydi ama hırs yaptı kaymakam oldu ozamanki kız arkadasıda karısı . tencere kapak yani...ne alaka kaymakam karısı die sanslı ya .. surekli ilcelerde yasayacaklar
diger arkadasımda aynı kızkardesime asık olmustu ama kardesim istemedi hemde kaymakam oldugunu bile bile odtu mezunu vs ama marifet kaymakam olmakta deil kardess marifet o kadının gonlune hitap eden erkek olmakta :)yada o adamın gonlune hitap eden kadın olmak.. arkadaslarının kocaları hasmetmahaplar galiba

Fatoştaki ıkı gunluk tatilimin sonuna gelmiş bulunuyorum.. evimdeyim.. mutluyumm boshayallersmile

Bendekı fotoları hemen ekleyeyım Kuzy sekerleme yaparkene :))

Dun ma aile dısarıda gezdık, ıyot havası aldık fol fol :)

Kuzey ın yenı merakı trafıkte gıden arabalar.. zaten balkondan bakıyordu, yakından gördükce cocugun sevıncten aklı cıktı.. sonra da asagıdakı poz gıbı, kendı arabasının tekerleklerıne bakarak gıdıyor arabada.. basıma torna tasvıyecı falan olarak cıkmasın da.. ya da kamyon şoförü.. :))))

o gördüğünüz küçük popo Fatoş at ait :))

Son düzenleme:
Adamın en çok sevdiği duruş şekli :)) özel imalat bu yaaa :))))

Ben bu saçı sevdim.. yıkıyorum, cıkıyorum, baska da hıc bır mudahele yapmıyorum :) cok rahatladım.. sıkılırsam sıkıca topluyorumm..

Kuzy balonla oynarkene :))

Son düzenleme:
çok güzel çıkmış fotolor evrimim ellerine sağlık......

ben çok şişko çıkmışım hele üstümdeki blüzden dolayı hamile gibi çıkmışım :)))))

balon aynarkenki KUZY bittim ya yavrum ne kadar değişik çıkmış çok tatlı gülmüş maşallah.......

Maşallah Resimlerde herkes çok güzel çıkmış. Sibel, Burcu, Evrim, Doruk, Kuzey ve Teo ya sevgilerimi sunuyorum.

Bu arada ben de iştahsız yavrumla uğraşıyorum. Ağzını sıkı sıkı kapatıyor. Es kaza açmış olur da birşey verdiysem de diliyle tükürüyor hemen. Bir bebek aç yaşar mı? Evet yaşarmış sadece su içiyor. Çiçek gibi kızım sabah akşam suluyoruz, biraz gün ışığı büyüyor kendileri..

Amanın sıte ne kadar kötü yaf.. ne ekledıkleırmı gorebılıyorum.. ne de ekleyebılıyorum.. inat ettim, habıre de eklıyorum, umarım boşa gıtmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…