Bu arada ben de iştahsız yavrumla uğraşıyorum. Ağzını sıkı sıkı kapatıyor. Es kaza açmış olur da birşey verdiysem de diliyle tükürüyor hemen. Bir bebek aç yaşar mı? Evet yaşarmış sadece su içiyor. Çiçek gibi kızım sabah akşam suluyoruz, biraz gün ışığı büyüyor kendileri..
resimler şahane evrim ya..... esra çok şanslı ne güzel bi gün geçirmiş sizlerle uzun uzun.....
bende doyamadım ogün size...... tadımlık kaldı.... şimdi daha iyi anlıyorum esrayı bir günlüğünede olsa uçakla atlayıp izmire gitmesini.....
YAHO ya bak tam yaramaz ya afacan çocuk bayılırım afacanlara....
KUZY koca adam olmuş masa tepelerinde geziyor.....kıyafet falan cuk oturmuş üstüne minyatür bi adam olmuş...
Yaşıyor bacım yaşıyor.. aynı versiyon bizde de mevcut.. sabırla duzelecegı günü beklıyorum, o zamana dek aklımı kacırmazsam...
PUKKET canım yaşamayacak olsa DERYANIN YUSUF ile benim SELİN yaşamazdı... iştahsızlık konusunde en çok ve en uzun zamandır bizler uğraşıyoruz ve halada aynı... düzelmiyor..... tam düzeliyor aaa şükür diye seviniyoruz ertesi güne aynı..... ne yapalım sağlıklı olsunlarda canları yemek istediğ izaman yesinler.. ben artık zorlamıyorum canı ne zaman isterse diye bekliyorum ama istemiyor malesef((( selin hala 8,5 kilo..... kilo alımı kaç aydır durdu gibi birşey buna şükür ne yapalım......
fotolar harika evrim.doyamadım bakmaya.hepiniz harika çıkmışsınız.
Kendiyle barışık, kaprissiz, olduğu gibi görünen, yaşama sevinci olan insanları ben de çok seviyorum. Burdaki arkadaşlıklar da öyle insanların çok olmasından dolayı sürekli oluyor. Seviyorum burdaki bayaaanları...
süpermiş fotolar
Pervin, haylafyu..
hayır tanımıyorum elif o tarz filmleri hiç sevmem izlemem sıkılırım yanlız oglen tatilinde dısarı çıktık kahve içmeye habbit cafe gordum ilgimi çekti tabi :)=
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?