2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yemekteyız..

Yaho ve Doruk sakın sakın otururkene, Kuzy çığırtkanı masaların tepelerinde.. biz yandık yaaa, yazık oldu ailecek bize.. soluyorum sıze.. (

Yaşıyor bacım yaşıyor.. aynı versiyon bizde de mevcut.. sabırla duzelecegı günü beklıyorum, o zamana dek aklımı kacırmazsam...

resimler şahane evrim ya..... esra çok şanslı ne güzel bi gün geçirmiş sizlerle uzun uzun.....

bende doyamadım ogün size...... tadımlık kaldı.... şimdi daha iyi anlıyorum esrayı bir günlüğünede olsa uçakla atlayıp izmire gitmesini.....

YAHO ya bak tam yaramaz ya afacan çocuk bayılırım afacanlara....

KUZY koca adam olmuş masa tepelerinde geziyor.....kıyafet falan cuk oturmuş üstüne minyatür bi adam olmuş...

Doruk sonradan geldıgı ıcın.. onun yemelik fotolarını yakalayamadım, bılare eve gelınce onu da fol fol fotolarımm :))

PUKKET canım yaşamayacak olsa DERYANIN YUSUF ile benim SELıN yaşamazdı... iştahsızlık konusunde en çok ve en uzun zamandır bizler uğraşıyoruz ve halada aynı... düzelmiyor..... tam düzeliyor aaa şükür diye seviniyoruz ertesi güne aynı..... ne yapalım sağlıklı olsunlarda canları yemek istediğ izaman yesinler.. ben artık zorlamıyorum canı ne zaman isterse diye bekliyorum ama istemiyor malesef((( selin hala 8,5 kilo..... kilo alımı kaç aydır durdu gibi birşey buna şükür ne yapalım......

Saol kuzum, başımızın üstünde yerin var her zaman..

Esra tatile gıtmeyecek olsa, onu asla bu kadar kısa surelıgıne bırakmazdım acıkcası.. ole kolay kolay gondermezdım ama tatıl cıktı araya ıste.. Esra evdekı bır ınsan gıbıydı aynı, onunla yasamak cok kolaydı.. kadındaki ciğer kocaman olunca, yaşamak ta kolay oluyor halıyle.. akıllı kadınlara oldum olası hayranlık duymuşumdur..

Zaten KK nın BASKENTİ İZMİR... :)))

Yaşıyor bacım yaşıyor.. aynı versiyon bizde de mevcut.. sabırla duzelecegı günü beklıyorum, o zamana dek aklımı kacırmazsam...

Ahhh çok zormuş zaten anne sütü de alamadı hastalığımdan dolayı çok üzülüyorum ama zorla da birşey yaptıramıyorsun küçücük bebeklere bile. Valla dua ediyorum artık nolur yesin diye.Kilo alımı durduğu gibi bir de kilo kaybetmesinden korkuyorum. Allah yardımcımız olsun, çok kafaya takıyorum.

Kendiyle barışık, kaprissiz, olduğu gibi görünen, yaşama sevinci olan insanları ben de çok seviyorum. Burdaki arkadaşlıklar da öyle insanların çok olmasından dolayı sürekli oluyor. Seviyorum burdaki bayaaanları...

fotolar harika evrim.doyamadım bakmaya.hepiniz harika çıkmışsınız.

Tesekkur ederım cıgerler.. :)

Sen de olesın Buketim.. hele senın yazıs sekıllerıne hastaydım ben, hamıleyken acayıp dokturuyordun, beklıyorum senden yıne bı eskıye donus kıvraklıgı..

Sizi çok sıkmadan sizin de alakadar olabileceğiniz fotoları koymaya calıstım.. elimde daha bir sürü var.. zaman aralıklarında koyarım azar azar.. bırden boğmayayım sizleri de.

fatosun popodan ziyade ayakkabılarına bittim :)) helede tshirtuyle uyumu cok hos bi hanım

kuzye yapacak yorum bulamıorum her fotosu ayrı ekol tulumu kes yaa pambık yanak .. masalarda gezio basbas bagırıo basımıza efe kesildi boyuna bakmadan.. tam kebap bu yahu ıssırmak istiorum o nanaklardan

Pervin, haylafyu..

ınanılmaz yaramaz oldu Pervin, anlatamam sana kelımelerle.. tam sıpa tam.. sureklı yurumeye calsııyor, bır de bızı ittiriyor ayakta durmaya calsııyor kendı kendıne.. hızına yetısemıyoruz, bı hakkından Fatoş gelıyor valla.. kadın da bır enerjı.. Allah nazarladan saklasın.. bız bıtıyoruzz, kadın devam.. hoppidi pooppidi, o yuzden bu eşşek te ona çok düşkün..

Fatoş cok guzel giyinir, süslüdür, dısarıya asla makyajsız cıkmaz, evde de dolastıgını gormedım.. kadın 38 beden olunca da ne gıyse yakısıyor.. hastayım ona yaa :))

Son düzenleme:
hayır tanımıyorum elif o tarz filmleri hiç sevmem izlemem sıkılırım yanlız oglen tatilinde dısarı çıktık kahve içmeye habbit cafe gordum ilgimi çekti tabi :)=

vanilyalı damla cikolatalı ici kakaolu pastam dolapta arzı endam ediiii :) sabahtan beri pasta yapıorum ancak sekle soktum pandispanyam bolundu kalıptan cıkarırken perperisan oldum ama toparladım suan :) sıra corapları almaya geldi aksama muhtemelen dısarda yıycez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…