evrim bog bizi senin denizinde bogulalımmm
vanilyalı damla cikolatalı ici kakaolu pastam dolapta arzı endam ediiii :) sabahtan beri pasta yapıorum ancak sekle soktum pandispanyam bolundu kalıptan cıkarırken perperisan oldum ama toparladım suan :) sıra corapları almaya geldi aksama muhtemelen dısarda yıycez
mi tu .. bide haylayf die ustu sekerli biskuvi vardı bizamanlar dimi.. cok yerdik aklım fikrim yemek walla .. sporuda ektim bugun pasta yapcam die..
masajcı gelecek birazdan sonra ecisi uyutup corapcı bulmaya .. ayy oyle yorgunumki
vanilyalı damla cikolatalı ici kakaolu pastam dolapta arzı endam ediiii :) sabahtan beri pasta yapıorum ancak sekle soktum pandispanyam bolundu kalıptan cıkarırken perperisan oldum ama toparladım suan :) sıra corapları almaya geldi aksama muhtemelen dısarda yıycez
ben resimlere keyifle bakıyorum valla evrim usenmezsen yukle daha zevkle onlarada bakalım çok guzel çıkmıssınızz hepiniz
valla benimde pervin gibi fatosun ayakkabılarına gitti gozum lame çok severim de :)
Saolun guzel dusuncelerınız ıcın de.. ıste bır suru ınsan var, orta yolu bulmak lazım :)
Gecen ben adıdastan 145 lık dore ayakkabıyı 58 e aldım desem sana Esra..
Burada outlet ı var, ben de dore yı severım, dıerını hamılelıkte eskıttım, cılkını cıkarmıstım, bunu buldum nası atladım annatamam, bı tane 38 kalmıs, kaptım hemen :))
Yazıcam yazıcam untuuyorum.. göz uzmanı bı arkadasım var benimi kankam, kardesım..
O gecen gun Kuzey e bı gunes gozulguu al, alıstırmaya basla dedı bana.. yetıskınlerın gozlerınden daha hassas oluyor bebeklerın, Izmır de cocugu bı sekılde korumak lazım dedı..
bız de Ozy ıle gecen gun bızım şu dillere düşmüş :) mağazamıza gıttık, orada gorduk hemen aldık.. baslarda alıp atıyordu gozunden, sımdı kısa aralıklarla da olsa tutmaya basladı.. cok ergonomıkler yaf.. kulak kısımlarına gelen yerlerı yumusacık felan..
Ben gunes gozlugune hayatımda ılk lıse bır de sahıp olmustum..
Ozgur unıversıtede babası kazanma hedıyesı almıs
Adam 9 aylık polarize gozluk sahıbı oldu...
PERVİNNN pasta eminim çok güzel olmuştur ellerine sağlık... inşallah bulursun kahverengi çorabı eşinin şansına......
EVRİM epeydir bende baktım bu gözlükleri ama karar veremiyorum almak için selin tutmaz çünkü gözünde şapkayı bile zorla takıyorum çıkartıp atıyor hemen.... güneşe hiç bakamıyorlar gezerken gözüne hemen hafif bi ışık gelse hemen gözleri yumuyor rahatsız oluyor keşke takabilse bende oda rahat edeceğiz ama...bu arada güle güle kullansız KUZY....
ben bu ara berkeye gunes gozlugu bakıyorum geçen yılalrda almıstım kuçuldu eskidi yeni birt ane denk gelemedim oyle zor ki bu ara yas garson boy denir ya hani
ya minik kuçukler için gozluk var ya yetiskinler için
bu ara birde bornoz arıyorum berkeye yok anacım ara beden yok
ya 7-8 yasa kadar yada buyukler için. ozdilek falan magazası bulmak gerek. o da antalyaya giderken afyonda var ordan bakıcam artık.
Yazıcam yazıcam untuuyorum.. göz uzmanı bı arkadasım var benimi kankam, kardesım..
O gecen gun Kuzey e bı gunes gozulguu al, alıstırmaya basla dedı bana.. yetıskınlerın gozlerınden daha hassas oluyor bebeklerın, Izmır de cocugu bı sekılde korumak lazım dedı..
bız de Ozy ıle gecen gun bızım şu dillere düşmüş :) mağazamıza gıttık, orada gorduk hemen aldık.. baslarda alıp atıyordu gozunden, sımdı kısa aralıklarla da olsa tutmaya basladı.. cok ergonomıkler yaf.. kulak kısımlarına gelen yerlerı yumusacık felan..
Ben gunes gozlugune hayatımda ılk lıse bır de sahıp olmustum..
Ozgur unıversıtede babası kazanma hedıyesı almıs
Adam 9 aylık polarize gozluk sahıbı oldu...
ay valla buyuk sans anacım ben bulamam benim ayaklar 40 numero :))
markafoni ye sardım bu ara bakıyormusun ordada iyi parcalar oluyor her dakika hastası oldum yeni kampanyaları takip ediyorum
ya bende mothercare de gordum kirmizi cicek seklinde goz yerleri dilim dilim ama ece hemen aldı attı
gozleri korumak için genis sapkalardan ancak takarız diyorum ama onuda atıyor
bandana takardım ben berkeye takarken oyalar unutttururduk baglama seansını sonra unuturdu kafasında oldugnu:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?