2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evrim bog bizi senin denizinde bogulalımmm

Kıyamam sana, sonna ben sensis naparımm

Bayılıyorum sizin su sosyalliğinize.. emınım cok guzel olmustur.. bı foto ıstesemm senden, olma mı??

mi tu .. bide haylayf die ustu sekerli biskuvi vardı bizamanlar dimi.. cok yerdik aklım fikrim yemek walla .. sporuda ektim bugun pasta yapcam die..

Allah senı ne etmeye, nereden aklına geldı kaydirigubbakcemile3

ben resimlere keyifle bakıyorum valla evrim usenmezsen yukle daha zevkle onlarada bakalım çok guzel çıkmıssınızz hepiniz

valla benimde pervin gibi fatosun ayakkabılarına gitti gozum lame çok severim de :)

pervin atladım sabah yazamadım emrah a nice mutlu yıllar dilerim. kahverengi çorap niye bulunmyor orada onu anlamadım ama

Amanının neler de yapmış Pervin. Afiyetler olsun benim de canım çok tatlı istiyor kendimle savaş halindeyim.

ben resimlere keyifle bakıyorum valla evrim usenmezsen yukle daha zevkle onlarada bakalım çok guzel çıkmıssınızz hepiniz

valla benimde pervin gibi fatosun ayakkabılarına gitti gozum lame çok severim de :)

Saolun guzel dusuncelerınız ıcın de.. ıste bır suru ınsan var, orta yolu bulmak lazım :)

Gecen ben adıdastan 145 lık dore ayakkabıyı 58 e aldım desem sana Esra..

Burada outlet ı var, ben de dore yı severım, dıerını hamılelıkte eskıttım, cılkını cıkarmıstım, bunu buldum nası atladım annatamam, bı tane 38 kalmıs, kaptım hemen :))

Yazıcam yazıcam untuuyorum.. göz uzmanı bı arkadasım var benimi kankam, kardesım..

O gecen gun Kuzey e bı gunes gozulguu al, alıstırmaya basla dedı bana.. yetıskınlerın gozlerınden daha hassas oluyor bebeklerın, Izmır de cocugu bı sekılde korumak lazım dedı..

bız de Ozy ıle gecen gun bızım şu dillere düşmüş :) mağazamıza gıttık, orada gorduk hemen aldık.. baslarda alıp atıyordu gozunden, sımdı kısa aralıklarla da olsa tutmaya basladı.. cok ergonomıkler yaf.. kulak kısımlarına gelen yerlerı yumusacık felan..

Ben gunes gozlugune hayatımda ılk lıse bır de sahıp olmustum..

Ozgur unıversıtede babası kazanma hedıyesı almıs

Adam 9 aylık polarize gozluk sahıbı oldu...

PERVıNNN pasta eminim çok güzel olmuştur ellerine sağlık... inşallah bulursun kahverengi çorabı eşinin şansına......

EVRıM epeydir bende baktım bu gözlükleri ama karar veremiyorum almak için selin tutmaz çünkü gözünde şapkayı bile zorla takıyorum çıkartıp atıyor hemen.... güneşe hiç bakamıyorlar gezerken gözüne hemen hafif bi ışık gelse hemen gözleri yumuyor rahatsız oluyor keşke takabilse bende oda rahat edeceğiz ama...bu arada güle güle kullansız KUZY....

ay valla buyuk sans anacım ben bulamam benim ayaklar 40 numero :))
markafoni ye sardım bu ara bakıyormusun ordada iyi parcalar oluyor her dakika hastası oldum yeni kampanyaları takip ediyorum

ya bende mothercare de gordum kirmizi cicek seklinde goz yerleri dilim dilim ama ece hemen aldı attı
gozleri korumak için genis sapkalardan ancak takarız diyorum ama onuda atıyor
bandana takardım ben berkeye takarken oyalar unutttururduk baglama seansını sonra unuturdu kafasında oldugnu:))

bu araada tchibo larda yarın baslıycak plaj konseptinde guzel bikiniler var alt ust ayrı olarak ve fiyatlar uygun bedenler buyuk tam bizlik :)

ben hatta pazartesi yani dun internet satısı basladı kalmaz magazalarda diye rastgele olabilcek bedenlerden aldım insallah çokabes seyler almamısımdır. bilginize bakın e kataloga almak isteyenler varsa tabi

ben bu ara berkeye gunes gozlugu bakıyorum geçen yılalrda almıstım kuçuldu eskidi yeni birt ane denk gelemedim oyle zor ki bu ara yas garson boy denir ya hani
ya minik kuçukler için gozluk var ya yetiskinler için

bu ara birde bornoz arıyorum berkeye yok anacım ara beden yok
ya 7-8 yasa kadar yada buyukler için. ozdilek falan magazası bulmak gerek. o da antalyaya giderken afyonda var ordan bakıcam artık.

Arkadasım bana sunu da demıstı, ucuz bı gozluk al, eger gozunde tutmazsa aldıgın ıyı gozlugu, o ucuz gozlugu elıne ver, hevesını alsın, yamultsun kırsın.. sonra sen aldıgın gozlugu takarsın demıstı.. saol kuzum.

Berke de herseyın ortasını yasıyor :) zor bı durum

Burada Ozdılek var.. yakınımızda, neredeyse her hafta ugrarız gıyım reyonu ıcın.. ozellıkle de Ozgur ıcın.. Istanbul da Ozdılek yok mu sımdı??

Ben bı mayo aldım Zekı den kendıme bundan ıkı ay once 40 beden.. bu yaz onunla ıdare ederım

Ama gobek toparlandı desem yalan olmaz, ole catlak falan abese ıstgal durmuyor, bır de bısı farkettım Esra, ben hep gobegımı ıcıme cekerek duruyorum, ama bılıncsızce :))

şanslı bebekler bizim bebeklerimiz inşallah hep şanslı olurlar

bende geçen çanta aldım markafoniden
bu arada beni bu sene mayo paklar
bu yaz bikini yok bana şu göbek fıtığı ameliyatını olduktan sonra bikini giyerim artık

merhaba kizlar!! siteye girer girmez bütün resimleri görünce gözüm gönlüm acildi bir anda..hepiniz harikasiniz...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanayrica ben büyük bir zevk ve kiskanclikla bakiyorum resimlere Evrimcigim..bol bol yükleyin lütfen...olumunekankayizsmile

benden haberler söyle..
hayat´ in yüzünde daha dogrusu alin kisminda beyaz beyaz kabarciklar olustu..bir nevi sicak kabari gibi..pütür pütür..ama burada da öyle sicak yoktu..1 haftadir var neredeyse..doktora götürdüm önce krem felan kullanma dedi..sonra bogazlari kizariyor virüs olabilir dedi..ondan kabarmistir bir iki güne ateside olabilir dedi..ama cok sükür 3 gündür hicbirsey olmadi..insallah olmazda..alerji desem degisik hicbirsey vermedim ve günlerdir gecmedi..sizce neden olabilirki???:uhm:

yazlik alisverisler baslamis anlasilan..ben daha dogru dürüst hicbirsey almadim..haziran da geldi sayilir..cok mutlu ve heyecanliyim...biran evvel gelsin su temmuz..daha bir sürü hazirlik yapmam lazim...

EVRİM FOTOĞRAFLAR HARiKA,MUHTEŞEM.SEN ÇOK ZAYIFLAMIŞSIN VALLA.eskiye göre çok bariz.esrayla yahonun masadaki fotoğrafı çok güzel.çeken göz de güzel tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…