ben de gördüm malum mağazada ama erkendir diye almadım.biz de soralım doktorumuza.teşekkür ederik.Yazıcam yazıcam untuuyorum.. göz uzmanı bı arkadasım var benimi kankam, kardesım..
O gecen gun Kuzey e bı gunes gozulguu al, alıstırmaya basla dedı bana.. yetıskınlerın gozlerınden daha hassas oluyor bebeklerın, Izmır de cocugu bı sekılde korumak lazım dedı..
bız de Ozy ıle gecen gun bızım şu dillere düşmüş :) mağazamıza gıttık, orada gorduk hemen aldık.. baslarda alıp atıyordu gozunden, sımdı kısa aralıklarla da olsa tutmaya basladı.. cok ergonomıkler yaf.. kulak kısımlarına gelen yerlerı yumusacık felan..
Ben gunes gozlugune hayatımda ılk lıse bır de sahıp olmustum..
Ozgur unıversıtede babası kazanma hedıyesı almıs
Adam 9 aylık polarize gozluk sahıbı oldu...
benden haberler söyle..
hayat´ in yüzünde daha dogrusu alin kisminda beyaz beyaz kabarciklar olustu..bir nevi sicak kabari gibi..pütür pütür..ama burada da öyle sicak yoktu..1 haftadir var neredeyse..doktora götürdüm önce krem felan kullanma dedi..sonra bogazlari kizariyor virüs olabilir dedi..ondan kabarmistir bir iki güne ateside olabilir dedi..ama cok sükür 3 gündür hicbirsey olmadi..insallah olmazda..alerji desem degisik hicbirsey vermedim ve günlerdir gecmedi..sizce neden olabilirki???:uhm:
ne masajcısı bu
ecişi uyutup nası cıkıcaksın.. Elıf gıtmedı daa dı mı??
Yorulma, gün daha uzun :)
Arkadasım bana sunu da demıstı, ucuz bı gozluk al, eger gozunde tutmazsa aldıgın ıyı gozlugu, o ucuz gozlugu elıne ver, hevesını alsın, yamultsun kırsın.. sonra sen aldıgın gozlugu takarsın demıstı.. saol kuzum.
olmaz, ole catlak falan abese ıstgal durmuyor, bır de bısı farkettım Esra, ben hep gobegımı ıcıme cekerek duruyorum, ama bılıncsızce :))
olivium un alt katında özdilek vardı sanırım
benden haberler söyle..
hayat´ in yüzünde daha dogrusu alin kisminda beyaz beyaz kabarciklar olustu..bir nevi sicak kabari gibi..pütür pütür..ama burada da öyle sicak yoktu..1 haftadir var neredeyse..doktora götürdüm önce krem felan kullanma dedi..sonra bogazlari kizariyor virüs olabilir dedi..ondan kabarmistir bir iki güne ateside olabilir dedi..ama cok sükür 3 gündür hicbirsey olmadi..insallah olmazda..alerji desem degisik hicbirsey vermedim ve günlerdir gecmedi..sizce neden olabilirki???:uhm:
bella b body buzz kullanan var mı??
çok uzak bana meltemcim bir bornoz için oralara gitmeye degmez internettede uygun beden yok deli olcum altı ustu bir bornoz alıcam yani
simdi o da ne bacım diycem elif atlıycak aaa bilmiyormusun diye:) ama bilmiyorum bende yalan yok :)
yusuf bey bu gecede durmayınca doktora götürdüm..sağlık ocağına daha doğrusu yeni sağlık ocağımıza ..evin hemen yakınında hastane tarzı yeni yapıldı...ta uzaklara giderken neden bize burası bakmıyor diye hep hayıflanırdım ve yeni kararla bizim bölgeyide otarafa kaydırmışlar çok mutlu oldum desem yalan olmaz..neyse gelelim yusuf beye gribal enfeksiyon boğazımızda azcuk kızarıklık var ama antibiyotiklik değil şimdilik dedi grip ilaçları verdi bunları kullanalım bunlarla geçmezse ve ateşlenirse gelin dedi doktor hanım hayret güler yüzlü ilgili ve her soruya yanıt veren bir doktor du..Doğduğundan beri geceleri uyumuyor dedim aniden ağlıyarakmı uyanıyor yoksa normalmi dedi iki gündür öyle ama onun dışında gözlerini açamadan mızırdanır ben yanına gelen kadar dedim ve bebeğin kişiliği bu malesef dedi..eğer hep ani ağlamalarla uyanıyor olsaydı beyin ekgsi çektirmek gerekebilirdi dedi ..korktum açıkçası ama huyu buymuş eşşek sıpasının..milupa iyigecelr çayını deneyeceğiz artık..
Aylık gelişimimizde 650 gr almışız boyumuzda 78.5 cm olmuş maşallah yusuf beye..
bende iğnemi oldum ve bir kart doldurdular aslında baştan beri takip kartı olmalıymış aşı kartı gibi ama malesef eski yerdekiler lütfenle ilgilenip baktıkları için kart filanda doldurulmamıştı..şimdi azcık geçmişe dalayım..akşamada misafirim var aslında ma biraz oturup dinleneceğim..
hamarta hatun eşinin yeni yaşı kutlu olsun..vanilyalı damla cikolatalı ici kakaolu pastam dolapta arzı endam ediiii :) sabahtan beri pasta yapıorum ancak sekle soktum pandispanyam bolundu kalıptan cıkarırken perperisan oldum ama toparladım suan :) sıra corapları almaya geldi aksama muhtemelen dısarda yıycez
Yusuf'un doğum tarihi..burcu anacım 16 temmuzla ilgili bir suru yanıt yazdım hiçbirine yanıt vermedin ? okumadınmı ?
polis lojmanında kira var bajım biz ödemiştik..ısınmada amire kalmış yaktırmazsa donarsınki ilk yıl bir amir mahvetmişti bizi gündüz kalorifer yanmıyordu donmuştuk ee havalar güzelmiş deliydi ya..bahçe olayıda amire kalmış iyi bir amir varsa dükkan senin yok yine biz lojmana gelmeden önceki gibi bir amir varsa bırak bahçeyi karakolun önünden bile geçmek çamaşır asmak filan hep yasaktı ...ama sonradan gelen evlere şenlik heryer açıktı hatta çocuklar karakolun içinde oynuyordu okadar serbestti..bizm için karakolun altına spor salonu bile yapılmıştı..çok sosyaldiler karı koca ..neyse yani içi bizi dışı sizi misali..onu açıklamak istedim..evrimciğim buraların en güzel yanı çok sıcak ve samimi insanlar olması.polis lojmanlarını az çok biliyorum.eskişehir'de de burada da polis lojmanlarının dibinde oturdum,çok tanıdığım oldu.lojman ortamı farklı biraz.herkes birbirinin ne yaptığıyla,ne giydiğiyle hatta evinde ne yediğiyle çok ilgili.onun dışında kira yok,ısınma güzel hele bir de yeni yapılmışsa çok rahat olur.Bahçesi vardır Berat paşa oynar.
herşey güzel olur.
kaç sene kalacaksınız? özel harekatçi değil eşin değil mi?
doğuda işler biraz farklı yine insanına göre değişiyor ama genelde samimi bir ortam oluyor ..senin eşin polismiydi..inşalah lojman verirler...çok şaşkınım elif bide okul olayı korkutuyor beni burdaki ortamda samimiyetsiz insan çok 2 arkadaş kaldı burdan bana
kolayda uyum sağlayabilen bir insan değilim lojmana ilk defa gircem oradaki ortam nasıl bilmiyorum
birde tayin ne zaman ona göre hakan gidip başlıyacak işe falan falan...mafoldumben
canım biz bakıcıya bağlıyız.onlarında 1 hafta içinde belli olacak.ben işler hep böyle niye ki? eskişehirde anadolu liseleri sınavını kazandım neymiş efendim doğu hizmeti olduğu için batı yazamamışım.geldik batmana.tekrar kazandım sınavı il içi dışında tercih yapamazmışım.nedir bu zorunlu hizmet ya.bizden öncekileri affettiler paso.benim nelerime mal oldu.türkiye 5.si olmuşum Batman'dan başka yere gidemiyorum.nasıl iş bu?
bir de bu sene isteyemezsek seneye heryer dolar bu sene her ili %80 doldurmaya çalışıyorlar her branşta çünkü.
bornoz konusunda haklısın
bella b body buzz emziren anneler için sıkılaştırıcı kremmiş
yaz geldi
az önce benden 20 gün önce sezaryenle doğum yapan arkadaşımı gördüö şok geçirdim karnı dümdüz popo falan gitmiş kendi kendime çok kızdım
vücudum bir bu kadar daha bozulacaksa Ece kadar bir hareketli çocuğum daha olacaksa ben dayanamam kaldıramam diye düşünüyorum hani büyük konuşmayayım ama Allah isteyenlere nasip etsin
evlatlarımıza güzel bir ömür nasip etsin
geçmiş olsun
650 gram ve boy çok iyi maşallah
çok tabiii.. fakat şuna da inanırım çirkin bahtı diye bişi de vardır hani :)2 tane arkadasım var kaymakam oldu..birisine unv de patates derdik tipsizin tekiydi ama hırs yaptı kaymakam oldu ozamanki kız arkadasıda karısı . tencere kapak yani...ne alaka kaymakam karısı die sanslı ya .. surekli ilcelerde yasayacaklar
diger arkadasımda aynı kızkardesime asık olmustu ama kardesim istemedi hemde kaymakam oldugunu bile bile odtu mezunu vs ama marifet kaymakam olmakta deil kardess marifet o kadının gonlune hitap eden erkek olmakta :)yada o adamın gonlune hitap eden kadın olmak.. arkadaslarının kocaları hasmetmahaplar galiba
ohohh afiyet olsun. eminim çok güzel olmuştur canım.vanilyalı damla cikolatalı ici kakaolu pastam dolapta arzı endam ediiii :) sabahtan beri pasta yapıorum ancak sekle soktum pandispanyam bolundu kalıptan cıkarırken perperisan oldum ama toparladım suan :) sıra corapları almaya geldi aksama muhtemelen dısarda yıycez
şimdi değil ama yaza belki ben de alırım. fakat yiğit balımın onu gözünde tutacağını hiç sanmıyorum ben :)Yazıcam yazıcam untuuyorum.. göz uzmanı bı arkadasım var benimi kankam, kardesım..
O gecen gun Kuzey e bı gunes gozulguu al, alıstırmaya basla dedı bana.. yetıskınlerın gozlerınden daha hassas oluyor bebeklerın, Izmır de cocugu bı sekılde korumak lazım dedı..
bız de Ozy ıle gecen gun bızım şu dillere düşmüş :) mağazamıza gıttık, orada gorduk hemen aldık.. baslarda alıp atıyordu gozunden, sımdı kısa aralıklarla da olsa tutmaya basladı.. cok ergonomıkler yaf.. kulak kısımlarına gelen yerlerı yumusacık felan..
Ben gunes gozlugune hayatımda ılk lıse bır de sahıp olmustum..
Ozgur unıversıtede babası kazanma hedıyesı almıs
Adam 9 aylık polarize gozluk sahıbı oldu...
allah allah.. neden olabilir ki özgülcüm. hiçbir fikrim yok. okurken aklıma ilk alerji geldi ama yazının sonunda değildir demişsin..benden haberler söyle..
20 günde göbek popo gitmiş mi!! hay maşallah ne diyim. darısı başımıza...bornoz konusunda haklısın
bella b body buzz emziren anneler için sıkılaştırıcı kremmiş
yaz geldi
az önce benden 20 gün önce sezaryenle doğum yapan arkadaşımı gördüö şok geçirdim karnı dümdüz popo falan gitmiş kendi kendime çok kızdım
vücudum bir bu kadar daha bozulacaksa Ece kadar bir hareketli çocuğum daha olacaksa ben dayanamam kaldıramam diye düşünüyorum hani büyük konuşmayayım ama Allah isteyenlere nasip etsin
evlatlarımıza güzel bir ömür nasip etsin
maşallah yusufa. gelişimi gayet iyi. boyu yiğit paşamın da o kadar sanırım.. yalnız söylediğin bişi çok kafama takıldı şimdi. yiğit iki gündür geceleri çok ağlayarak uyanıyor. gerçi sesi de kısılınca zaten bi rahatsızlık var ama. beyin ekg si ne ki, ne için ki???yusuf bey bu gecede durmayınca doktora götürdüm..sağlık ocağına daha doğrusu yeni sağlık ocağımıza ..evin hemen yakınında hastane tarzı yeni yapıldı...ta uzaklara giderken neden bize burası bakmıyor diye hep hayıflanırdım ve yeni kararla bizim bölgeyide otarafa kaydırmışlar çok mutlu oldum desem yalan olmaz..neyse gelelim yusuf beye gribal enfeksiyon boğazımızda azcuk kızarıklık var ama antibiyotiklik değil şimdilik dedi grip ilaçları verdi bunları kullanalım bunlarla geçmezse ve ateşlenirse gelin dedi doktor hanım hayret güler yüzlü ilgili ve her soruya yanıt veren bir doktor du..Doğduğundan beri geceleri uyumuyor dedim aniden ağlıyarakmı uyanıyor yoksa normalmi dedi iki gündür öyle ama onun dışında gözlerini açamadan mızırdanır ben yanına gelen kadar dedim ve bebeğin kişiliği bu malesef dedi..eğer hep ani ağlamalarla uyanıyor olsaydı beyin ekgsi çektirmek gerekebilirdi dedi ..korktum açıkçası ama huyu buymuş eşşek sıpasının..milupa iyigecelr çayını deneyeceğiz artık..
Aylık gelişimimizde 650 gr almışız boyumuzda 78.5 cm olmuş maşallah yusuf beye..
bende iğnemi oldum ve bir kart doldurdular aslında baştan beri takip kartı olmalıymış aşı kartı gibi ama malesef eski yerdekiler lütfenle ilgilenip baktıkları için kart filanda doldurulmamıştı..şimdi azcık geçmişe dalayım..akşamada misafirim var aslında ma biraz oturup dinleneceğim..
hadi yaa!! ben reklamlarını gördükçe işe yarayacağını hiç düşünmüyordum. emzirme işi bitince ben de alayım bari. emzirirken kesin kullanılmıyor mu deryacım biliyor musun??1 haftadır extra jel kullanıyorum sonuç süper göbeciğim bir avuç kadar kaldı...çok etkilymiş...emzirmeyenelre tavsiye edebilirm...bu bitincede vichy lipostrech alıcam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?