2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben de gördüm malum mağazada ama erkendir diye almadım.biz de soralım doktorumuza.teşekkür ederik.

geçmiş olsun

ne masajcısı bu

ecişi uyutup nası cıkıcaksın.. Elıf gıtmedı daa dı mı??

Yorulma, gün daha uzun :)

hani yaptırmıstım ya oturamıo diie dr istemisti kucukken .. simdi dedik yaz geldi emeklemio daha yaptıralımda gelişme kaydedelim..cunku masajdan hemen sonra cok rahat desteksiz oturdu. bide dr 15gun vermişti biz 1 hafta yaptırdık cunku ece hasta oldu usudu yazın gelmesini bekledim

elif cuma giidio canım son 2 gecesi ama eceye bakacak birilerini ayarladım

fotoya gelince eklerim ama internetlimitim cok az heran bitebilir foto upload kısmıda limiti dolduruo .. cekerim ay basında eklerim olmamı :)

mothercare de vardı hemde kırılmayan egilen bukulen gozlukler ama almakla ii edermiyim gozlerini mafedermiim biilemedim almadım onun icin

limitimin azlıgından dolayı fesyteki video ve resimleride tıklayamıorum

esrako tsk ederim ii dileklerin icin cok naziksin

kverengi corap nie yok cunku adamlar kahve takımın altınada beyaz yada siyah giyiolar ondan uyum die bisey yokki

valla anadolu yakasında yok ozdilek bildigim kadarıyla bak meltem yazmis oliviumda diye teee karsıda onun yerine yol uzerinden afyon dan alırım antalya gidisinde daha kolaya:))

olivium un alt katında özdilek vardı sanırım

çok uzak bana meltemcim bir bornoz için oralara gitmeye degmez internettede uygun beden yok deli olcum altı ustu bir bornoz alıcam yani

valla hiç bir fkrim yok ozugulcum takip et en iyisi
belki geçer kendiliginden

bella b body buzz kullanan var mı??

simdi o da ne bacım diycem elif atlıycak aaa bilmiyormusun diye:) ama bilmiyorum bende yalan yok :)

karnım ne sekilde olursa olsun mayo giyemem acayip karnımı agrıtıyor ve yapıs yapıs rahatsız ediyor. kime ne yanımda iki çocugu var nasılsa belli karnımın durumunun nedenleri: ))

evrim bu arada bende hep çekerek dururum kendimi yanlızken bile salıveremem :)) farkında olmadand egil ama benimki farkında olarak surekli bunu yapmaktan tik gibi alıskanlık oldu bende sanırım :))

bornoz konusunda haklısın
bella b body buzz emziren anneler için sıkılaştırıcı kremmiş
yaz geldi
az önce benden 20 gün önce sezaryenle doğum yapan arkadaşımı gördüö şok geçirdim karnı dümdüz popo falan gitmiş kendi kendime çok kızdım

vücudum bir bu kadar daha bozulacaksa Ece kadar bir hareketli çocuğum daha olacaksa ben dayanamam kaldıramam diye düşünüyorum hani büyük konuşmayayım ama Allah isteyenlere nasip etsin
evlatlarımıza güzel bir ömür nasip etsin

yusuf bey bu gecede durmayınca doktora götürdüm..sağlık ocağına daha doğrusu yeni sağlık ocağımıza ..evin hemen yakınında hastane tarzı yeni yapıldı...ta uzaklara giderken neden bize burası bakmıyor diye hep hayıflanırdım ve yeni kararla bizim bölgeyide otarafa kaydırmışlar çok mutlu oldum desem yalan olmaz..neyse gelelim yusuf beye gribal enfeksiyon boğazımızda azcuk kızarıklık var ama antibiyotiklik değil şimdilik dedi grip ilaçları verdi bunları kullanalım bunlarla geçmezse ve ateşlenirse gelin dedi doktor hanım hayret güler yüzlü ilgili ve her soruya yanıt veren bir doktor du..Doğduğundan beri geceleri uyumuyor dedim aniden ağlıyarakmı uyanıyor yoksa normalmi dedi iki gündür öyle ama onun dışında gözlerini açamadan mızırdanır ben yanına gelen kadar dedim ve bebeğin kişiliği bu malesef dedi..eğer hep ani ağlamalarla uyanıyor olsaydı beyin ekgsi çektirmek gerekebilirdi dedi ..korktum açıkçası ama huyu buymuş eşşek sıpasının..milupa iyigecelr çayını deneyeceğiz artık..
Aylık gelişimimizde 650 gr almışız boyumuzda 78.5 cm olmuş maşallah yusuf beye..
bende iğnemi oldum ve bir kart doldurdular aslında baştan beri takip kartı olmalıymış aşı kartı gibi ama malesef eski yerdekiler lütfenle ilgilenip baktıkları için kart filanda doldurulmamıştı..şimdi azcık geçmişe dalayım..akşamada misafirim var aslında ma biraz oturup dinleneceğim..

geçmiş olsun
650 gram ve boy çok iyi maşallah

hamarta hatun eşinin yeni yaşı kutlu olsun..
burcu anacım 16 temmuzla ilgili bir suru yanıt yazdım hiçbirine yanıt vermedin ? okumadınmı ?
Yusuf'un doğum tarihi..
polis lojmanında kira var bajım biz ödemiştik..ısınmada amire kalmış yaktırmazsa donarsınki ilk yıl bir amir mahvetmişti bizi gündüz kalorifer yanmıyordu donmuştuk ee havalar güzelmiş deliydi ya..bahçe olayıda amire kalmış iyi bir amir varsa dükkan senin yok yine biz lojmana gelmeden önceki gibi bir amir varsa bırak bahçeyi karakolun önünden bile geçmek çamaşır asmak filan hep yasaktı ...ama sonradan gelen evlere şenlik heryer açıktı hatta çocuklar karakolun içinde oynuyordu okadar serbestti..bizm için karakolun altına spor salonu bile yapılmıştı..çok sosyaldiler karı koca ..neyse yani içi bizi dışı sizi misali..onu açıklamak istedim..
doğuda işler biraz farklı yine insanına göre değişiyor ama genelde samimi bir ortam oluyor ..senin eşin polismiydi..inşalah lojman verirler...

sizin işlerde zormuş..Allah yardımcınız olsun haksızlığa asla tahammülüm yoktur yazık emeklere....emeklerinize...

1 haftadır extra jel kullanıyorum sonuç süper göbeciğim bir avuç kadar kaldı...çok etkilymiş...emzirmeyenelre tavsiye edebilirm...bu bitincede vichy lipostrech alıcam..

Evrim Sibel ve Burcu ne kan güzel siniz..Evrim göbiş yok sendede ve tabi frucu gerçekten çok incelmişsin...
Kuzucuklarda süper ördek teoşu izmir efendisi dodoyu güleç yahomu ve kuzy kebabını tosun pampiki öperim kucaklarım mıncıklarım...

Özgül nerelerdesin seni merak ettimdi gecede aklımdaydın nerede bu hatun diye..Hayatım'a ne oldu geçmiş olsun...

yiğitin kuzumun sesi neredeyse tamamen gitti doktora gittik. şanssızlığımıza bakın ki çocuk doktoru bugün izindeymiş. yarın izinli mi onu bile öğrenemedik. çünkü sekreteri de gitmiş. küçük yerde oturmanın en büyük dezavantajı işte... yarın da gelmezse doktor yozgata götürelim diyor eşim ama bakalım..

çok tabiii.. fakat şuna da inanırım çirkin bahtı diye bişi de vardır hani :)

ohohh afiyet olsun. eminim çok güzel olmuştur canım.
şimdi değil ama yaza belki ben de alırım. fakat yiğit balımın onu gözünde tutacağını hiç sanmıyorum ben :)
allah allah.. neden olabilir ki özgülcüm. hiçbir fikrim yok. okurken aklıma ilk alerji geldi ama yazının sonunda değildir demişsin..
20 günde göbek popo gitmiş mi!! hay maşallah ne diyim. darısı başımıza...
maşallah yusufa. gelişimi gayet iyi. boyu yiğit paşamın da o kadar sanırım.. yalnız söylediğin bişi çok kafama takıldı şimdi. yiğit iki gündür geceleri çok ağlayarak uyanıyor. gerçi sesi de kısılınca zaten bi rahatsızlık var ama. beyin ekg si ne ki, ne için ki???
1 haftadır extra jel kullanıyorum sonuç süper göbeciğim bir avuç kadar kaldı...çok etkilymiş...emzirmeyenelre tavsiye edebilirm...bu bitincede vichy lipostrech alıcam..
hadi yaa!! ben reklamlarını gördükçe işe yarayacağını hiç düşünmüyordum. emzirme işi bitince ben de alayım bari. emzirirken kesin kullanılmıyor mu deryacım biliyor musun??

pukket yemek yedirme konusunda..
biz yiğiti mama sandalyesine oturtuyoruz ve klasik şarkımız var onu söylüyoruz. şu beşiktaşın marşının yiğit kuzuma uyarlanmış halii
oooooo yiğit paşamm oleeeyyy,, yiğit paşam oley yiğit paşam oley yiğit paşam oleeeyyyy
ooooo tatlı kuzum oleyyyy :)
bu dedik mi daha rahat yiyor. o oooo dan sonrası sürekli değişiyor :)
bi de eline oynayacak bişi veriyorum. oyalanabileceği. ketçap, süt kutusu, vs...
bunları dene bakalım bi de belli mi olur belki yer.

evrim fotolarınızı gördüm. hepsi birbirinden güzel. maşallah sizlere. izmirde oturmayı hep istemişimdir zaten. sizleri gördükçe inanın daha çok istiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…