2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

izmire taşınmak istiyorum başkente!!!!

didom inşallah bakıcının gittiği yere gidebilirsin.bizimkide inanılmaz, uzaya gitse gitmek isterim.

çok gecmıs olsun Ozgul,ınan hıc duymamıstım,umarım tatsız bısı deıldır..

EVRİM FOTOĞRAFLAR HARiKA,MUHTEŞEM.SEN ÇOK ZAYIFLAMIŞSIN VALLA.eskiye göre çok bariz.esrayla yahonun masadaki fotoğrafı çok güzel.çeken göz de güzel tabi.

tesekkur ederım..

Anladım kuzum..

Saolasın Deryam, Yusuf cok ıyıymıs.. masallahh degerlerı cok guzel, Allah nazarlardan saklasın..

cok gecmıs olsun Fatma, Allah yardımcınız olsun..

kendı adıma şoyle ozetleyeyım, bır amuda kalkmadıgımız kaldı.. kı bu dedıklerıne adam bızde tınmıyor bıle,su ara reklamların da cazıbesı kalmadı.. resmen cıldırma noktasındayım

evrim fotolarınızı gördüm. hepsi birbirinden güzel. maşallah sizlere. izmirde oturmayı hep istemişimdir zaten. sizleri gördükçe inanın daha çok istiyorum...

Allah gonlune gore versın.. ınsallah en kısa zamanda gonlunuze gore bır yere gecersınız.

izmire taşınmak istiyorum başkente!!!!

didom inşallah bakıcının gittiği yere gidebilirsin.bizimkide inanılmaz, uzaya gitse gitmek isterim.

Hocam, yıne kıvamındasın, yorulsan da hıc bır sey kaybetmıyorsun.. ıkı kelımen ıle olaysın kaydirigubbakcemile3

basımızın ustunde yerın var.. daıma.

evdeyız yaseminleri cagırdık elifin migreni tuttu ondan cıkmadık ..bakalım pasta nası olmus cok merak ediorum hayatımın ilkini :)

fatma ve ozgul cok gecmiss olsun.. fatma sesi duzelir insallah biliorum ne meram bisey

ben size ecenin yemek yeme videosunu yollasam acısınız bana..kafa nereye kasık oraya ..mama sandalyesindede asla oturmaz .yere oturuo onune oyuncak koyuyorum onlarla oyalanırken agzına tıkıyorum bazem oyuncagı begenmio acmıo agzını.. helede reklam varsa asla acmaz pur dikkat ..bende tvyi kapıorum ozaman

bide favori reklamımız honey popss şıpşıp şıp bal bal balll :)

ben elif icin istiodum canım oda cok kotuyum siz gidin dedi oyle olunca vazgectik yaptım bi corba bi fettucini oldu bittii

fetuccını dedın kalbımden vurdun benı be kadın.. benım ıcın de ıkı catal alıver kaldıysa..

hamarat kadının halı baska olur zaten.. şip şak..

Merhaba hatunlar. Geçmişi okudum, alıntılarım çok, selam çakmadan gitmeyeyim didim. Gece girerim.

ESRAKO sorularını yanıtlamışımdır canım ama kafamdan yanıtlamışımdır Yazdım sanıyorum bak ben. Püff.. Dönücem geçmişe dönücem. Kusuruma bakma...

EVRıM sen ingilizce konuşma gözün sevem. HAYLAFYU ne be ?? alsanaalsanasmile

ne saygısız insanlar var yaa!!! üst komşu gün aşırı bütün halılarını tepemizden silkiyor. bütün pislik bizim balkona. kapıyı açtıkça da tabii mutfağa. geçen gün söyledim bugün pazar , o yüzden temizlik yapıyorum dedi. hadi seslenmedim. bugün tekrar silkeledi hem de tepemden aşağı!! ben de bu sefer daha ciddi uyardım. bi de kocaman bi sopa alıyor eline pat pat diye ama nasıl sanki evin içinde. yiğit bile uyandı yani. inş bu defa dank eder koca kafasına. bi de beni yalancı çıkarmaya çalışıyor ya ben sürekli silkmiyorum diyor. ben de çetelesini çıkardım beş günde üç defa silkeledin, olmuyor böyle ama ayıp, altında da insan otuyor, süpürgeyle filan alsana tozunu dedim.. sabahları da bi kuran sesi evin içinde. sanki bizim evde okunuyor. sabah saat dokuzda. hey allahım sen sabır...

Özgül nerelerdesin seni merak ettimdi gecede aklımdaydın nerede bu hatun diye..Hayatım'a ne oldu geçmiş olsun...
ben nerede olayimki canim evdeyim herzamanki gibi..tek atraksiyon bende arkadasin kinasina ve dügününe gitmek oldu..gercekten cok eglendim..onun disinda önce oglum hasta oldu onunla sonrada hayatla derken gecti zaman..ama ben hep takipteyim sizi canlarim..opuyorumnanaktan
ay valla ben bu stresle onu parcalardim herhal...klava:kaydirigubbakcemile3

yemek konusu bizde daha öncede anlattigim gibi reklamsiz pek yedirmek mümkün degil..tabi benim yedigim yemeklere sulanip migdeye indirdigi durumlar haric..kaydirigubbakcemile3
disarida da eline oyuncak ya da abuk sabuk birseyler verince yiyor..pervin o reklama sadece Hayat degil ben de bayiliyorum..kizimla hemen oynamaya basliyoruz..kaydirigubbakcemile3

diş buğdayımızı yaptık
kk dan kimse gelemedi üzüldüm
Ece altını aldı önce sonra ilaç şişesini
fotolardan bir ara eklerim
canım hayırlı olsun.. afferin akıllı kızıma, altın tutsun hep külçe külçe..

istanbulda da sosyal bilimler lisesi açık görünüyor bana.püfff çok zor işler bunlar.
hakkınızda hayırlısı olsun.. özellikle de neva için hangisi hayırlıysa..

:)))) ay pervin ilahi ya..çok güldüm!

ohhh ellerine sağlık! eminim süper olmuştur! bu arada eşinin de yeni yaşını çok kutluyorum.. hep birlikte sağlıklı ve çok mutlu olun!

güle güle kullanın.. ben de Ada'ya denedim ama saniye tutmadı gözünde almadım ben de.. şapka da aynı durumda 2 haftadır..

ben de tam bunu dicektim.. ağzına sağlık.. yarın direk gidip bakıcam..

çok geçmiş olsun, hiç fikrim yok...

bella b body buzz kullanan var mı??
o ne ki dicektim ki; sonradan açıklamışsın..

çok çok geçmiş olsun canım..

yiğit kuşa da çok çok geçmiş olsun..

bu arada resimler muhteşem yaw! döne döne baktım!

ne güzel fotolar eklenmiş böyle maşallah eceye.. mutlu aile tablolarına da ayrıca bayılırım. rabbim mutluluğunuzu daim etsin canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…