benden haberler söyle..
hayat´ in yüzünde daha dogrusu alin kisminda beyaz beyaz kabarciklar olustu..bir nevi sicak kabari gibi..pütür pütür..ama burada da öyle sicak yoktu..1 haftadir var neredeyse..doktora götürdüm önce krem felan kullanma dedi..sonra bogazlari kizariyor virüs olabilir dedi..ondan kabarmistir bir iki güne ateside olabilir dedi..ama cok sükür 3 gündür hicbirsey olmadi..insallah olmazda..alerji desem degisik hicbirsey vermedim ve günlerdir gecmedi..sizce neden olabilirki???:uhm:
EVRİM FOTOĞRAFLAR HARiKA,MUHTEŞEM.SEN ÇOK ZAYIFLAMIŞSIN VALLA.eskiye göre çok bariz.esrayla yahonun masadaki fotoğrafı çok güzel.çeken göz de güzel tabi.
hani yaptırmıstım ya oturamıo diie dr istemisti kucukken .. simdi dedik yaz geldi emeklemio daha yaptıralımda gelişme kaydedelim..cunku masajdan hemen sonra cok rahat desteksiz oturdu. bide dr 15gun vermişti biz 1 hafta yaptırdık cunku ece hasta oldu usudu yazın gelmesini bekledim
elif cuma giidio canım son 2 gecesi ama eceye bakacak birilerini ayarladım
fotoya gelince eklerim ama internetlimitim cok az heran bitebilir foto upload kısmıda limiti dolduruo .. cekerim ay basında eklerim olmamı :)
Evrim Sibel ve Burcu ne kan güzel siniz..Evrim göbiş yok sendede ve tabi frucu gerçekten çok incelmişsin...
Kuzucuklarda süper ördek teoşu izmir efendisi dodoyu güleç yahomu ve kuzy kebabını tosun pampiki öperim kucaklarım mıncıklarım...
yiğitin kuzumun sesi neredeyse tamamen gittidoktora gittik. şanssızlığımıza bakın ki çocuk doktoru bugün izindeymiş. yarın izinli mi onu bile öğrenemedik. çünkü sekreteri de gitmiş. küçük yerde oturmanın en büyük dezavantajı işte... yarın da gelmezse doktor yozgata götürelim diyor eşim ama bakalım..
pukket yemek yedirme konusunda..
biz yiğiti mama sandalyesine oturtuyoruz ve klasik şarkımız var onu söylüyoruz. şu beşiktaşın marşının yiğit kuzuma uyarlanmış halii
oooooo yiğit paşamm oleeeyyy,, yiğit paşam oley yiğit paşam oley yiğit paşam oleeeyyyy
ooooo tatlı kuzum oleyyyy :)
bu dedik mi daha rahat yiyor. o oooo dan sonrası sürekli değişiyor :)
bi de eline oynayacak bişi veriyorum. oyalanabileceği. ketçap, süt kutusu, vs...
bunları dene bakalım bi de belli mi olur belki yer.
evrim fotolarınızı gördüm. hepsi birbirinden güzel. maşallah sizlere. izmirde oturmayı hep istemişimdir zaten. sizleri gördükçe inanın daha çok istiyorum...
izmire taşınmak istiyorum başkente!!!!
didom inşallah bakıcının gittiği yere gidebilirsin.bizimkide inanılmaz, uzaya gitse gitmek isterim.
Ferfinim.. yemeye gıtmıyor muydun sen annem?? bı tatsızlık yoktur ınsallah.
ben elif icin istiodum canım oda cok kotuyum siz gidin dedi oyle olunca vazgectik yaptım bi corba bi fettucini oldu bittii
ben nerede olayimki canim evdeyim herzamanki gibi..tek atraksiyon bende arkadasin kinasina ve dügününe gitmek oldu..gercekten cok eglendim..onun disinda önce oglum hasta oldu onunla sonrada hayatla derken gecti zaman..ama ben hep takipteyim sizi canlarim..opuyorumnanaktanÖzgül nerelerdesin seni merak ettimdi gecede aklımdaydın nerede bu hatun diye..Hayatım'a ne oldu geçmiş olsun...
ay valla ben bu stresle onu parcalardim herhal...ne saygısız insanlar var yaa!!! üst komşu gün aşırı bütün halılarını tepemizden silkiyor. bütün pislik bizim balkona. kapıyı açtıkça da tabii mutfağa. geçen gün söyledim bugün pazar , o yüzden temizlik yapıyorum dedi. hadi seslenmedim. bugün tekrar silkeledi hem de tepemden aşağı!! ben de bu sefer daha ciddi uyardım. bi de kocaman bi sopa alıyor eline pat pat diye ama nasıl sanki evin içinde. yiğit bile uyandı yani. inş bu defa dank eder koca kafasına. bi de beni yalancı çıkarmaya çalışıyor ya ben sürekli silkmiyorum diyor. ben de çetelesini çıkardım beş günde üç defa silkeledin, olmuyor böyle ama ayıp, altında da insan otuyor, süpürgeyle filan alsana tozunu dedim.. sabahları da bi kuran sesi evin içinde. sanki bizim evde okunuyor. sabah saat dokuzda. hey allahım sen sabır...
canım hayırlı olsun.. afferin akıllı kızıma, altın tutsun hep külçe külçe..diş buğdayımızı yaptık
kk dan kimse gelemedi üzüldüm
Ece altını aldı önce sonra ilaç şişesini
fotolardan bir ara eklerim
hakkınızda hayırlısı olsun.. özellikle de neva için hangisi hayırlıysa..istanbulda da sosyal bilimler lisesi açık görünüyor bana.püfff çok zor işler bunlar.
:)))) ay pervin ilahi ya..çok güldüm!2 tane arkadasım var kaymakam oldu..birisine unv de patates derdik tipsizin tekiydi ama hırs yaptı kaymakam oldu ozamanki kız arkadasıda karısı . tencere kapak yani...ne alaka kaymakam karısı die sanslı ya .. surekli ilcelerde yasayacaklar
diger arkadasımda aynı kızkardesime asık olmustu ama kardesim istemedi hemde kaymakam oldugunu bile bile odtu mezunu vs ama marifet kaymakam olmakta deil kardess marifet o kadının gonlune hitap eden erkek olmakta :)yada o adamın gonlune hitap eden kadın olmak.. arkadaslarının kocaları hasmetmahaplar galiba
ohhh ellerine sağlık! eminim süper olmuştur! bu arada eşinin de yeni yaşını çok kutluyorum.. hep birlikte sağlıklı ve çok mutlu olun!vanilyalı damla cikolatalı ici kakaolu pastam dolapta arzı endam ediiii :) sabahtan beri pasta yapıorum ancak sekle soktum pandispanyam bolundu kalıptan cıkarırken perperisan oldum ama toparladım suan :) sıra corapları almaya geldi aksama muhtemelen dısarda yıycez
güle güle kullanın.. ben de Ada'ya denedim ama saniye tutmadı gözünde almadım ben de.. şapka da aynı durumda 2 haftadır..Yazıcam yazıcam untuuyorum.. göz uzmanı bı arkadasım var benimi kankam, kardesım..
O gecen gun Kuzey e bı gunes gozulguu al, alıstırmaya basla dedı bana.. yetıskınlerın gozlerınden daha hassas oluyor bebeklerın, Izmır de cocugu bı sekılde korumak lazım dedı..
bız de Ozy ıle gecen gun bızım şu dillere düşmüş :) mağazamıza gıttık, orada gorduk hemen aldık.. baslarda alıp atıyordu gozunden, sımdı kısa aralıklarla da olsa tutmaya basladı.. cok ergonomıkler yaf.. kulak kısımlarına gelen yerlerı yumusacık felan..
Ben gunes gozlugune hayatımda ılk lıse bır de sahıp olmustum..
Ozgur unıversıtede babası kazanma hedıyesı almıs
Adam 9 aylık polarize gozluk sahıbı oldu...
ben de tam bunu dicektim.. ağzına sağlık.. yarın direk gidip bakıcam..bu araada tchibo larda yarın baslıycak plaj konseptinde guzel bikiniler var alt ust ayrı olarak ve fiyatlar uygun bedenler buyuk tam bizlik :)
ben hatta pazartesi yani dun internet satısı basladı kalmaz magazalarda diye rastgele olabilcek bedenlerden aldım insallah çokabes seyler almamısımdır. bilginize bakın e kataloga almak isteyenler varsa tabi
çok geçmiş olsun, hiç fikrim yok...benden haberler söyle..
hayat´ in yüzünde daha dogrusu alin kisminda beyaz beyaz kabarciklar olustu..bir nevi sicak kabari gibi..pütür pütür..ama burada da öyle sicak yoktu..1 haftadir var neredeyse..doktora götürdüm önce krem felan kullanma dedi..sonra bogazlari kizariyor virüs olabilir dedi..ondan kabarmistir bir iki güne ateside olabilir dedi..ama cok sükür 3 gündür hicbirsey olmadi..insallah olmazda..alerji desem degisik hicbirsey vermedim ve günlerdir gecmedi..sizce neden olabilirki???:uhm:
o ne ki dicektim ki; sonradan açıklamışsın..bella b body buzz kullanan var mı??
çok çok geçmiş olsun canım..yusuf bey bu gecede durmayınca doktora götürdüm..sağlık ocağına daha doğrusu yeni sağlık ocağımıza ..evin hemen yakınında hastane tarzı yeni yapıldı...ta uzaklara giderken neden bize burası bakmıyor diye hep hayıflanırdım ve yeni kararla bizim bölgeyide otarafa kaydırmışlar çok mutlu oldum desem yalan olmaz..neyse gelelim yusuf beye gribal enfeksiyon boğazımızda azcuk kızarıklık var ama antibiyotiklik değil şimdilik dedi grip ilaçları verdi bunları kullanalım bunlarla geçmezse ve ateşlenirse gelin dedi doktor hanım hayret güler yüzlü ilgili ve her soruya yanıt veren bir doktor du..Doğduğundan beri geceleri uyumuyor dedim aniden ağlıyarakmı uyanıyor yoksa normalmi dedi iki gündür öyle ama onun dışında gözlerini açamadan mızırdanır ben yanına gelen kadar dedim ve bebeğin kişiliği bu malesef dedi..eğer hep ani ağlamalarla uyanıyor olsaydı beyin ekgsi çektirmek gerekebilirdi dedi ..korktum açıkçası ama huyu buymuş eşşek sıpasının..milupa iyigecelr çayını deneyeceğiz artık..
Aylık gelişimimizde 650 gr almışız boyumuzda 78.5 cm olmuş maşallah yusuf beye..
bende iğnemi oldum ve bir kart doldurdular aslında baştan beri takip kartı olmalıymış aşı kartı gibi ama malesef eski yerdekiler lütfenle ilgilenip baktıkları için kart filanda doldurulmamıştı..şimdi azcık geçmişe dalayım..akşamada misafirim var aslında ma biraz oturup dinleneceğim..
yiğit kuşa da çok çok geçmiş olsun..yiğitin kuzumun sesi neredeyse tamamen gittidoktora gittik. şanssızlığımıza bakın ki çocuk doktoru bugün izindeymiş. yarın izinli mi onu bile öğrenemedik. çünkü sekreteri de gitmiş. küçük yerde oturmanın en büyük dezavantajı işte... yarın da gelmezse doktor yozgata götürelim diyor eşim ama bakalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?