2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

şimdi kaşık maması yedirdim yiğitcime.. sonrasında peditus şurup vereyim geceyi rahat geçirsin dedim ama içmek istemedi. ben de yatarken verdim. o da boğazına kaçtı garip sesler çıkarmaya başlayınca hemen doğrulttum. ağız dolusu kustu yavrukuşum off yaa benim hatam. biliyordum aslında o şekilde bişi verilmemesi gerektiğini..

bu arada az önce bi makale okudum da şu kısım çok ilgimi çekti. paylaşmak istedim..
Bebeğinizin diyetini değişik şeylerle hazırlayın. Alışık olmadığı şeyler verdiğinizde burun kıvırması süpriz değildir. Çoğu zaman aileler her kahvaltıda aynı şeyi, her öğlen ve akşam aynı mamaları verirler. Bebeğinizi beslerken tabi ki tavsiye edilen gıda formları dışına çıkmadan değişiklikler yapın. Farklı süt ürünleri, peynir çeşitleri, sebzeler, ve meyveler deneyerek bebeğinize daha geniş bir damak tadı kazandırabilirsiniz.
diyetten kastı öğünleri.

ben gerçekten hep aynı şeyi veriyorum. sabah kahvaltısı hep aynı, öğlen çorbası hep aynı, akşam maması hep aynı.. onun haricinde bizim yediğimiz şeylerden arada bir veriyorum ağzına ama tadımlık.
bu arada şunu sormak istiyorum kızlar mesela kaşık mamasını kaç ml su ile veriyorsunuz. ben 125 ml ile hazırlıyorum. çorbasını da yaklaşık o kadar...

birkaç resim de ben paylaşayım. yeni sayılırlar ama saçımın eski hali belirteyim..
(alıntı yapmayalım arkadaşlar. yarın resmi kaldıracağım çünkü :) )

yüzündeki o tatlı ifadeye bayılıyorum minik güvercinimin :)

Son düzenleme:
emrahın dogumgunu kutlayan herkese cok tsk ederim.. misafirlerimiz yeni gitti guzel bi aksam gecirdik evimizde ..ece uyudu sonra cingoz oldu bakıo suan saat 12ye gelio

tazem beyoglunda tramway cafe var biliomusun bilmiorum tunele dogru orda yedigimiz bir makarnaydı cokta severek yerdik sonra emrah dediki sen bunu evde yaparsın aslında sonra bende sosunu filan arastırdım tavuklu makarna ama uzun eriste tpi makarnadan yapılıo . krema ve kasarla sosu var canım

ozgulum gecmis olsun hayata sebebinin bulunamamasını anlayamadım ya.. buarada honey pops reklamını bende cok sevdim cıkınca ece heen yuzume bakıo bi tvye bi bana bakıo beraber oynuos bazen kesmio youtube dan acıp bakıos

surekli degisik veriorum gunde 2 kez veriorum kasık mama vermiorum yada ikindide yogurtla donusumlu veriorum 8 tahıllı meyveliden onuda 150ml den hazırlıorum . ama pirincunu maması yaparken 1 bardak sudan yapıodum

OOoooooo Başkent ızmirden şahane fotolar gelmiş...

Meltem diş buğdayında Ece tepsiden hangisini seçti merak ettim...Bu arada gelemediğim için çok çok üzgünüm(( (Ay yazmışsın sonradan gördüm))

Mummy Fatma siz de ana oğul çok şekersiniz..

Yusuf paşa ve ablasını da gördüm maşallah çok tatlişkolar.....Tesbihi sevmedim o ayrı..Nedenini bilare anlatırım:))

Son düzenleme:
Ben de Özlemi bugün aradım ama konuşamadık..Çarşamba dönüyormuymuş bilmiyordum...

Pervin o reklam Rüzgarın da favorisi..

Öğretmenlerimizin de işi zormuş ya..tayin falan..Allah yardımcınız olsun

Nur ya ultrason görüntülerini görünce içim bi hoşoldu.. Sırf bu heyecanlar için tekrar bebek yapasım geliyor.. Hamilelik güzelmiş beee...

Ahhaaaaa Neva anne mi diyor..amanınnn büyüyorlar yaaa..ben de istiyorum bir anne ben deee..

Selin de emekliyormuş ha...Yandın Sibel sen yandın:))) Bu arada SELıN masum bir dünya reklamını yeni gördüm.. O yüzden profilinde yazmışsın sen öyle demek:)))

diş bugdayı güzeli ecoşa maşallah ama annesine bakmakdan ecoşa bakamdımki meltem ya maşallah valla fıstık gibisin..

bu resmlerdeki ev kuledeki evmi. güzelmişş
bilelim malum o kadar kule çizdik.
nereden ev alacagımızı bilelim yaffsempatiksalakcinni

fatmmmmmaaa
çok güzelsiniz maşallah size...
ama şu yiğite kuşum diodun bişi demiodukda ayy guvercinim ne ayollsempatiksalakcinni
yiğitin dili olsa ya anne ben erkekim der herhal:9
şaka bi yanada
arada erkeksi hitaplarda söyle annesisempatiksalakcinni
ben mesela haydut oglum diyorum
eşşek herif diyorum
evimizin küçük erkeki diyorum
yanii. örnekler çogaltılabilir..

şimdi bu mjıma takılıpda lütfen konu uzmaasın sadecefatmaya takıldım. esprik yaptık.:)aradaki samimişyetime güvenrek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…