özlem deidmde aklıma geldi
yahuuuuuuuu resimler nerde
resim bekliyoruzzzzzzzzzz
esraaaaaaaaaaaaaaadelikafadulden
meleeeeeeeeeeeeekkkdelikafadulden
ben gozumle gordum kayinvalidesi demeye bin sahit ister ablasi gibi duruyor ve fistik gibi hatun 40-45 ancak gosteriyor..masallah masallah..pamuk helva gibi birde, bizde sans yokkiPervin, haylafyu..
Fatoş cok guzel giyinir, süslüdür, dısarıya asla makyajsız cıkmaz, evde de dolastıgını gormedım.. kadın 38 beden olunca da ne gıyse yakısıyor.. hastayım ona yaa :))
bende aldim gnes gozlugu dis kasiyicisi olarak kullaniyoruz, acaba dis kasiyicisini da gozune takar mi benim saskin ordek:))Yazıcam yazıcam untuuyorum.. göz uzmanı bı arkadasım var benimi kankam, kardesım..
O gecen gun Kuzey e bı gunes gozulguu al, alıstırmaya basla dedı bana.. yetıskınlerın gozlerınden daha hassas oluyor bebeklerın, Izmır de cocugu bı sekılde korumak lazım dedı..
bız de Ozy ıle gecen gun bızım şu dillere düşmüş :) mağazamıza gıttık, orada gorduk hemen aldık.. baslarda alıp atıyordu gozunden, sımdı kısa aralıklarla da olsa tutmaya basladı.. cok ergonomıkler yaf.. kulak kısımlarına gelen yerlerı yumusacık felan..
Ben gunes gozlugune hayatımda ılk lıse bır de sahıp olmustum..
Ozgur unıversıtede babası kazanma hedıyesı almıs
Adam 9 aylık polarize gozluk sahıbı oldu...
gecmis olsun tatlim, masallah pasama..yusuf bey bu gecede durmayınca doktora götürdüm..sağlık ocağına daha doğrusu yeni sağlık ocağımıza ..evin hemen yakınında hastane tarzı yeni yapıldı...ta uzaklara giderken neden bize burası bakmıyor diye hep hayıflanırdım ve yeni kararla bizim bölgeyide otarafa kaydırmışlar çok mutlu oldum desem yalan olmaz..neyse gelelim yusuf beye gribal enfeksiyon boğazımızda azcuk kızarıklık var ama antibiyotiklik değil şimdilik dedi grip ilaçları verdi bunları kullanalım bunlarla geçmezse ve ateşlenirse gelin dedi doktor hanım hayret güler yüzlü ilgili ve her soruya yanıt veren bir doktor du..Doğduğundan beri geceleri uyumuyor dedim aniden ağlıyarakmı uyanıyor yoksa normalmi dedi iki gündür öyle ama onun dışında gözlerini açamadan mızırdanır ben yanına gelen kadar dedim ve bebeğin kişiliği bu malesef dedi..eğer hep ani ağlamalarla uyanıyor olsaydı beyin ekgsi çektirmek gerekebilirdi dedi ..korktum açıkçası ama huyu buymuş eşşek sıpasının..milupa iyigecelr çayını deneyeceğiz artık..
Aylık gelişimimizde 650 gr almışız boyumuzda 78.5 cm olmuş maşallah yusuf beye..
bende iğnemi oldum ve bir kart doldurdular aslında baştan beri takip kartı olmalıymış aşı kartı gibi ama malesef eski yerdekiler lütfenle ilgilenip baktıkları için kart filanda doldurulmamıştı..şimdi azcık geçmişe dalayım..akşamada misafirim var aslında ma biraz oturup dinleneceğim..
o ne o neeee?? extrajel ne marka??1 haftadır extra jel kullanıyorum sonuç süper göbeciğim bir avuç kadar kaldı...çok etkilymiş...emzirmeyenelre tavsiye edebilirm...bu bitincede vichy lipostrech alıcam..
nice mutlu yilara, hmm gobegine kirmizi kurdela bagliycan mi??emrahın dogumgunu kutlayan herkese cok tsk ederim.. misafirlerimiz yeni gitti guzel bi aksam gecirdik evimizde ..ece uyudu sonra cingoz oldu bakıo suan saat 12ye gelio
masallah size..
yes böbem ufacık minicik bi karşılaşma yaşadılar.
bende evimzin dışında olan ama evimiziniçine mudahil olan ustalardan ötürü gidememdim.
melek esra özlem..
melekin evinde
ay bende cook özledim sisi kizlar..suydu buydu derken görüsemedik bir türlü..yarindan sonrada misafirim geliyor..özgüül
nerelerdesn yaff yoksun ne zamandır özlüyorus seni..
spora ve diyete başlıyan böyle oluyor
özlemde aynı böyle olmuştuu
hayata geçmiş olsun konu hakkında bilgim olmadıgı için heç bişi dşiyemicem canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?