- 6 Mayıs 2008
- 212
- 0
- 316
benden haberler söyle..
hayat´ in yüzünde daha dogrusu alin kisminda beyaz beyaz kabarciklar olustu..bir nevi sicak kabari gibi..pütür pütür..ama burada da öyle sicak yoktu..1 haftadir var neredeyse..doktora götürdüm önce krem felan kullanma dedi..sonra bogazlari kizariyor virüs olabilir dedi..ondan kabarmistir bir iki güne ateside olabilir dedi..ama cok sükür 3 gündür hicbirsey olmadi..insallah olmazda..alerji desem degisik hicbirsey vermedim ve günlerdir gecmedi..sizce neden olabilirki???:uhm:[/QUOT b
bizde de olmuştu o tip bişeyler çenesinde. gerçi bizim alerjik yapımız var ama antibiyotikli kremle 2 günde geçti.
alerjiihtimaline gelince bilmiyorum hala emziriyomusun ama senin yediklerin sütünden geçiyo olabilir. mesela yeni meyvelerden karpuz alerjisi olan bebekler biliyorum. yani ihtimal üzerine anlatıyorum ama alerji değilmiş gibi geldi.
bu arada rüzgar varya tıpkı teoş yaa
ayaklar herzaman kıpır kıpraş..
marketteki sepete koymuşsunuz ya çok şeker ya sıpa.
çok tatlı valla
ça çaaaaaaaaaaaa
salıncakdaki rüzgar tam ebbek.
kuzy ve mustinin salıncak fotolarından sonra minnacık geldi gözümeeeee....
çaçaaaaaaaa
bu hafta bitmesiin umut ediyoruz ama zor gibi.
ama benm kat bu hafta biterse rahatlarım..
esraya bi gideyim..
poff en son dedimki haziranda keisn gelicem. peeehh:)
sende gelrisin güzel olar..
ama bi pazarteide melteme gitmek istiyorum...
benden haberler söyle..
hayat´ in yüzünde daha dogrusu alin kisminda beyaz beyaz kabarciklar olustu..bir nevi sicak kabari gibi..pütür pütür..ama burada da öyle sicak yoktu..1 haftadir var neredeyse..doktora götürdüm önce krem felan kullanma dedi..sonra bogazlari kizariyor virüs olabilir dedi..ondan kabarmistir bir iki güne ateside olabilir dedi..ama cok sükür 3 gündür hicbirsey olmadi..insallah olmazda..alerji desem degisik hicbirsey vermedim ve günlerdir gecmedi..sizce neden olabilirki???:uhm:[/QUOT b
bizde de olmuştu o tip bişeyler çenesinde. gerçi bizim alerjik yapımız var ama antibiyotikli kremle 2 günde geçti.
alerjiihtimaline gelince bilmiyorum hala emziriyomusun ama senin yediklerin sütünden geçiyo olabilir. mesela yeni meyvelerden karpuz alerjisi olan bebekler biliyorum. yani ihtimal üzerine anlatıyorum ama alerji değilmiş gibi geldi.
Alerji Evrenden sorulur..
inşallah geçicek sizinkide...Erkek adam Uras napıyo, pipisi iyileşti mi..
Badibade bende alerjikmi diye düsünmeye basladim ama daha önceki alerji testlerinde sorun cikmamisti..ben emzirmiyorum artik..kendi doktoruna götürmedim acilde öylesine baktilar..eger bu haftada gecmezse kendi doktoruna götürüp tekrar bir test yaptiracagim bakalim..
çok şükür geçti gibi Ayçacım.. kıpırdamıyodu bile ilk gün bacakları pipiye değecek diye. ufaklar falan ama biliyorlar kendilerini korumayı
Merhaba hatunlar. Geçmişi okudum, alıntılarım çok, selam çakmadan gitmeyeyim didim. Gece girerim.
ESRAKO sorularını yanıtlamışımdır canım ama kafamdan yanıtlamışımdırYazdım sanıyorum bak ben. Püff.. Dönücem geçmişe dönücem. Kusuruma bakma...
EVRİM sen ingilizce konuşma gözün sevem. HAYLAFYU ne be ?? alsanaalsanasmile
PERVİN Emrah'ın yni yaşını kutuyorum. Pastandan bir çatal, yok yok bir dilim almak isterdim :)
fettucini nedir?
perviiiiiiiinnn
emraha mutu yıllar geç kaldım sanırsam ama..
neyhse şu fettucnii makarnasını ben kendim yapabiliyorum:)
istanbula geldğğinde ugra bana yapayım ciğerim muck..
yaşpastan nasıl olmuş diye sormuyorum
sen mıkemmel yapmışsındır kaldımı hiç??
burdayım Finki... Rüzgar uyanmadı da nefes alıyor mu mu diye baktım:))
aha başkentimiz izmir süppermiş.
resmlere bayıldım
balonla oynayan kuzynin yüz ifadesine vuruldum.
arabada tekerlere bakcam diye iki büklüm haline bayıldım
kucakdaki ters duruşuna hasta oldum
restorantda masalardaki efeliğine bittim
ayyyyyydelikafadulden daha ne diyim ben bu çocuga...
annesinin kes kopyala yapıştır versiyonuuuuuuuu
taze purrrrrrrcuuu
abowwwwwww bacım sen ne kadan zayıflamışsın.
ama evriminde göbek möbek kalmamış heee
ay bende cook özledim sisi kizlar..suydu buydu derken görüsemedik bir türlü..yarindan sonrada misafirim geliyor..
su hamile oldugunu sakliyor dedigim arkadasim geliyor ve gercekten de hamileymis..ben demistim degil mi??:umursamaz: bakalim neler duyacagim...
kızlar selam acil cevap lütfen beta hcg yaptırdım 0.100 cıktı kötümü sizce
aaa fatma yeni aklıma geldi yazayım hemen..
şu bebeklere farklı şey yedirme konusunda,
bence artık buyudler herşey vermeliiz. bal hariç yada ne bilii alerjik yiyecekler hariç
valla ben herşey veriyorum yediği kadar.
mesela yogurt öğünündne sonra akşam bizimle yemek yiyor.
sonrad memede uyuyor afik.
birde geçen pervin yazmıştı değişik kahvaltı diye.
ben öyle meyveyle falan ugraşmıyorum
adam koca adammış gibi bizimle kahvaltı edecek illa
omlet peynir(sadece tahsildaroglu yiyor)
reçel
helva
protakal suyu ekmeğin içi
falan filan işte...
çeşitli olmak gerek kesinlikle sonra alışır başka tatları yabancılar kanımca.
afik haşlanmış yumurta yemiyordu hep omlet omlet hatta domatesli omlete takmıştı bi arar ama ben hep aynı yemesin diye arada çılbır yapıyorum kaşarlı omlet
domatesliomlet
boş omlet..
ölee işte:)
öglen çorbasınıda genelde ana malzeme tarhana içine hergun değişik şeyler koyuyorum. bi gun etli kıymalı bigun sebzeli..
hamilelik testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?