2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bu arada rüzgar varya tıpkı teoş yaa

ayaklar herzaman kıpır kıpraş..
marketteki sepete koymuşsunuz ya çok şeker ya sıpa.
çok tatlı valla

çok şeker çoook. Biliyo musun bugüne kadar daha 20 snden fazla oturur durumda kalmadı..Bi otur oyuncaklarınla oyna..yokkk illa o tarafa bu tarafa saldıracak..

Ama artık dışarda, ya da birine gittiğimizde sus pus oluyo..AAA ne şanslısın ne uslu çocuğun var diyolar bana..Güler misin ağlar mısın...

ça çaaaaaaaaaaaa
salıncakdaki rüzgar tam ebbek.
kuzy ve mustinin salıncak fotolarından sonra minnacık geldi gözümeeeee....

he sorma... Rüzgar minik biraz...Kilosu çok iyi ama boyu kısa.. Hamileyken çocuğumuz nasıl olcak diye düşünürdük..Herşey olabilir ama kısa boylu kesin olmaz diyordum.. Bizim taraf uzundur, Barışlar da öyle.. Doğumda 48 cm doğdu dediklerinde. Neeeee demişim farkında olmadan:))) ben bile 52 cm doğmuşum yani.. Sağlıklı olsunlar aman...

Bu arada kısa dediysem uzun boylu olmayacak anlamında..yoksa 48 cm boy zaten ortalamanın içinde...

inşallah...

Badibade bende alerjikmi diye düsünmeye basladim ama daha önceki alerji testlerinde sorun cikmamisti..ben emzirmiyorum artik..kendi doktoruna götürmedim acilde öylesine baktilar..eger bu haftada gecmezse kendi doktoruna götürüp tekrar bir test yaptiracagim bakalim..

çaçaaaaaa
bu başkalaının yanında uslu olması varya benide çıldırtıyor hee

mesela afik eve biri gelmdii yada tanımadıgımız kişilere gittiğimizde sessiz sakin uslu puslu yerindne kalkmayan hatta nerdeyse emeklemeyen bi tip oluyor ama aynıçocuk evde maşallah yani..
hele babannesine gittiğimizde enerji yükleniyor ya resmen..

ama eminimki rüzgar kadar değilidr.
rüzgarın tipide facan:)
neva ilk 2 ay falan resimlerde öyleydi çok iyi hatırlıyorum elif şöyle cadı falan yazdıgında resmlerle çuk oturuyordu profil ama sonradan uslu oldu resimlerede yansıdı uslulugu.
diyecegim o ki,
rüzgarın tipide yaramaz. tabişri caizse fırlama:)
boy konusunda fikde 48 dogdu ama bence kısa görunmuyor yaşaıtlarıyla aynı gidiyor..
dediğin gibi saglıklı olsunlarda..

çok şükür geçti gibi Ayçacım.. kıpırdamıyodu bile ilk gün bacakları pipiye değecek diye. ufaklar falan ama biliyorlar kendilerini korumayı

bu alerji testleri ilgin. her zaman çkmayabiliyormuş ama belirtiler oluyormuş. ama testte çıkmaması iyi bişeymiş miş miş...

çok şükür geçti gibi Ayçacım.. kıpırdamıyodu bile ilk gün bacakları pipiye değecek diye. ufaklar falan ama biliyorlar kendilerini korumayı

Yerim onu ben...

Biz de yaptıraydık ya..Aman neyse..Büyüsün yaptıralım, ağlasın dursun, babasına ben o zaman soracam hesabını:))

Ben yatıyorum..İyi geceler hepinize..Mışıl mışıl uyuyun emi..

aaa fatma yeni aklıma geldi yazayım hemen..

şu bebeklere farklı şey yedirme konusunda,
bence artık buyudler herşey vermeliiz. bal hariç yada ne bilii alerjik yiyecekler hariç
valla ben herşey veriyorum yediği kadar.
mesela yogurt öğünündne sonra akşam bizimle yemek yiyor.
sonrad memede uyuyor afik.
birde geçen pervin yazmıştı değişik kahvaltı diye.
ben öyle meyveyle falan ugraşmıyorum
adam koca adammış gibi bizimle kahvaltı edecek illa
omlet peynir(sadece tahsildaroglu yiyor)
reçel
helva
protakal suyu ekmeğin içi
falan filan işte...
çeşitli olmak gerek kesinlikle sonra alışır başka tatları yabancılar kanımca.
afik haşlanmış yumurta yemiyordu hep omlet omlet hatta domatesli omlete takmıştı bi arar ama ben hep aynı yemesin diye arada çılbır yapıyorum kaşarlı omlet
domatesliomlet
boş omlet..
ölee işte:)
öglen çorbasınıda genelde ana malzeme tarhana içine hergun değişik şeyler koyuyorum. bi gun etli kıymalı bigun sebzeli..

iyi beaaaaaaaaa... nan basımıza rahmetli chp genel baskanı kesildin haaaaaaa.. ben de bole bacımmmm... o kkkkkkkkkkadar guclubacismile

PERVİN Emrah'ın yni yaşını kutuyorum. Pastandan bir çatal, yok yok bir dilim almak isterdim :)
fettucini nedir?

o senın sevmedıgın makarnanın degısık bır sosla yapılanı..

geldiğimde bana yapmazsan yerim seni Finkyyyyyy :umursamaz:

burdayım Finki... Rüzgar uyanmadı da nefes alıyor mu mu diye baktım:))

kaydirigubbakcemile3 delü

Allah seni ne etmeye.. her fotoya da bı yorum bulmussun... kaydirigubbakcemile3

taze purrrrrrrcuuu
abowwwwwww bacım sen ne kadan zayıflamışsın.

ama evriminde göbek möbek kalmamış heee

muck.. olumunekankayizsmile

ne yüzle gelıyormuş merak konusu..

kızlar selam acil cevap lütfen beta hcg yaptırdım 0.100 cıktı kötümü sizce

ya ben bu deger ne degerıydı anımsayamadım,o yuzden bısı dıyemedım be arkadasım..

şu degısık bısıler yedırme konusu Kuzy de oldukca heves durumunda.. ama ben hala bu cocuga degısık kahvaltı ne yedırebılrıım bılemıyorum.. aksam bızım yedıgımız kabak yemegını yedı mesela.. ona hazırladıgım özene bözene corbayı ıcmedıı ..

evriim sende siizn yemeklerinizden ver. artık ona özel yapma
madem öyle yiyor.
yeterki yesin.:),
mesela afik illa ben yerken tıka basa tok olsa bile agzını açar hatta benim agzıma gireek nerdeyse. dudaklarıma eğilir. bende veririm.
mesela bu öglen yogurtlu makarna yedi hemide sarımsaklı
sarmısakmıydı yaff.
neyhse nevin girmio bu aralar..kaydirigubbakcemile3

özgecik valla degerli bilemedim birde sonuçkötümü değilmi senin durumuna baglı
abiyee kuzu gibi olacak ama pozitif ise sen hazır değilsen negatif bi sonuçtur senn için...
ama istiyorsan ve negatifse buda negatiftir. anlatabildimmi

özgecik yaklaşık 2 ay önce yaptırdıgım test kagına baktım
senin için
degerlere göre sen hamilesin
ama bekle 2 gun içinde deger 2 katına hatta 3 katına çıkması gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…