2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

iyiy geceler. kuzye tatlı mışıl mışıl uykular.
bende öperim senide kuzyide..

valla ben de bilmiyorum.hobit konusu da şakaydı bilyorsun tabi de belirteyim dedim.tazenin açıklamasına bayıldım ben.biz de günlük haytta çok kullanırız hobit lafını ondan herkes bilirmiş gibi geldi.neyyyse
izmire taşınmak istiyorum başkente!!!!

didom inşallah bakıcının gittiği yere gidebilirsin.bizimkide inanılmaz, uzaya gitse gitmek isterim.
offf offff damla hocam.hayırlısı artık.onlar Afyona gidecekmiş.biz bursa ve ankara yazacağız herhalde.
PERVİN Emrah'ın yni yaşını kutuyorum. Pastandan bir çatal, yok yok bir dilim almak isterdim :)
fettucini nedir?
hemen atlayayım.bilmiyorum ama italyanca bişey sankim

neyhse bende kaçar kimse kalmadı. iyi geceler
elif gelmiş oda bana yazmaz.

Pervin eşinin dğumgünü kutlu olsun.Birlikte nice güzel seneler geçirin inşallah.

yeni aerobik hocası bizi mahvetti heryerim ağırıyor.iyi geceler herkese

pinky niye yazmayayım sana? alakalı olduğum birşey olursa yazarım elbet

ahan da furcu gelmiş.yatacaktım tam.
izledin mi la lostu.ne ivrençti değil mi?

ay yamuldum yaa...

Elif yeni gelen aerobk hocasının değerini bil. Ne güzel işte! Bizim step dağıldı, salona gidiyorum, aletlerde takılıyorum, çok sıkıcı

PERVıN makarna ve türevleri ile pek aram yoktur. Sadece Cevahir'de değişiklik olsun diye yediğim bir tabak spagettiye hayran kaldım. Favori sosum o! Onu yaparım arada, hem çok yağlı değil. Bolonezi pestoyu bilirim de daha karışık sorma :) (Favori sosum: Tavukları jülyen doğra, kendi yağıyla - suyuyla kavur. Bolca domates (5-6 tane koyuyorum ben) ilave et, kapağı kapat, domatesin suyu uçmasın. 2 diş sarımsak, bolca fesleğen. Varsa kabak, kırmızı biber ve havucu da jülyen doğra, at içine. En son istersen kaşar rendeleyebilirsin. Kekik de koyabilirsin ama ben fesleğen kokusunu daha çok seviyorum, bastırmasın diye koymuyorum) Şimdiye kadar yiyen herkes hasta kaldı! ıddialıyım.

FATMA çok tatlısınız, maşallah Yiğit'e de annesine de :)

MELTEM Ece kocaman olmuş, tokası da çok hoş. Sana da bayıldım, ne kadar zarif görünüyorsun.

ELıF herkes bilmeyebilir hobbitin ne olduğunu. Hatta bilen azdır diye düşündüm ben. Benim manyak kocam bu kadar fantastik hastası olmasa ben de bilmezdim muhtemelen.

FATMA senin üst komşundan bende de vardı ıstanbul'da. Yaz akşamı yemek yiyeceğimiz sırada "aşağıda insan yaşıyor" diye düşünmeden halı silkelerdi beyinsiz. Akşam vakti!! Ya da gündüz, çamaşır asmışım, eğilse görebilir, "napalım, mecbur yapıcaz" diyip silkelerdi. Af edersin g.tleri yemiyor süpürge çalıştırmaya, silkeliyorlar. Ben de aşağıdan görüyorum silkelenmiş halıyı, üstü saç - toz dolu. Makinalar en az 1500 watt, insan gücü onu geçebilir mi, ne kadar gçlü slkelersen silkele...

Bir kere hiç unutmam, bir açtım balkon kapısını, simler, pullar, saçlar.. Çıktım yukarı. Söz yapmışlar, elbiselerin pulları - simleri dökülmüş. NEden süpürmüyorsun, bak hepsi benim balkonumda, sen süpürmüyorsun saçını, ben elimle alıp atmak zorunda kalıyorum, senin pisliğini ben neden temizleyeyim? dedim. mıçtım ağızlarına. Sonuç : aynı! Neydi, ne kadar çok şey bilirsen bil, bilgin karşındakinin anlayabildiği kadardır.

Şimdi bu aptda karar aldırdım. Burada da silkeleme manyağı beni buldu çünkü. Yasak! Hiç bir şey silkelenmiyor. Kafam rahat!

tüm geçmişi okudum ama çok uykum geldi
yarın katılacağım aranıza
bugün hem güzel hem stresli birgün geçti
özlem ve özde yorumlarımı yarın yapacağım
bu arada evrim fotoları göremedim ben tatlım umarım yarın görürüm
öpüldünüss iyi geceler

günaydın..akşam içilen peditus ve damlatılan burun damlası sayesinde rahat bir gece geçirdik çok şükür bu sabahta neşesi yerinde kuzumun..3 sabahtır başlıyordu mızır mızır akşama kadar ömrümü yemişti..neşeli halini özlemişim tosunumun..

günaydın kızlar
allaha şükür bu geceyi biraz daha rahat geçirdik. fakat ses neredeyse iyici gitti yavruşumun

Ama gobek toparlandı desem yalan olmaz, ole catlak falan abese ıstgal durmuyor, bır de bısı farkettım Esra, ben hep gobegımı ıcıme cekerek duruyorum, ama bılıncsızce :))
Aynı bende öyleyim Evrim. Hatta doğuma bir kaç haftam kalmış aynada bakıyordum karnıma. Bir bıraktım karnımı abooovvv.. Meğer 9 ay boyunca hep çekmişim.Zavallı yavrum hep sıkışmış. Gerçi çekmeseydim nolurdu acaba 5 kilo doğardı kesin..akannehir Bende de alışkanlık olmuş.
bu devirde ne halı silkelemesi yahu. HAdi ayda bir havalansın diye as tamam da. süpürgeler süper çekiyor hem eskisi gibi soba falan da yok. Her yer de temiz valla eskisi gibi detoz olmuyor. Takıntı işte.

burdayım Finki... Rüzgar uyanmadı da nefes alıyor mu mu diye baktım:))
Ciddi misin..sengözlerimebaksanab
Ayyyy... Çok sevinirim valla.. Evimin en nadide yerinde yeri hazır....
evriim sende siizn yemeklerinizden ver. artık ona özel yapma
madem öyle yiyor.
yeterki yesin.:),
yaff.
neyhse nevin girmio bu aralar..kaydirigubbakcemile3
Benim Hanzala da sarımsağa bayılıyor desem.. Yemek yerken ona sarımsaksız yapıyorum o benim kine dadanıyor..

fatma yigit kusunla masallahınız var canım cok guzelsiniz

canım ben normalde evde herşeyi söylerim. hatta en çok söylediğimiz şey YıĞıT PAŞAM dır. ama burda ne bilim sizlere yazarken ağzım ona alışmış krişe olmuş yani :) öyle yazasım geliyor. ama normalde küçük adam, minik erkeğim filan çok derim yani. merak etme :) ama öyle eşşek filan demem. kuzum, zuzum, aslan oğlum gibilerinden söylerim... çok çeşitlidir yani. o zaman bundan sonra burda da evde söylediklerim gibi de yazayım da yanlış anlaşılmasın he he :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…