evrrirm sen gel ben sana yanına yolada koyarım.:) Şeniz
valla ben de bilmiyorum.hobit konusu da şakaydı bilyorsun tabi de belirteyim dedim.tazenin açıklamasına bayıldım ben.biz de günlük haytta çok kullanırız hobit lafını ondan herkes bilirmiş gibi geldi.neyyysevalla anadolu yakasında yok ozdilek bildigim kadarıyla bak meltem yazmis oliviumda diye teee karsıda onun yerine yol uzerinden afyon dan alırım antalya gidisinde daha kolaya:))
çok uzak bana meltemcim bir bornoz için oralara gitmeye degmez internettede uygun beden yok deli olcum altı ustu bir bornoz alıcam yani
valla hiç bir fkrim yok ozugulcum takip et en iyisi
belki geçer kendiliginden
simdi o da ne bacım diycem elif atlıycak aaa bilmiyormusun diye:) ama bilmiyorum bende yalan yok :)
offf offff damla hocam.hayırlısı artık.onlar Afyona gidecekmiş.biz bursa ve ankara yazacağız herhalde.izmire taşınmak istiyorum başkente!!!!
didom inşallah bakıcının gittiği yere gidebilirsin.bizimkide inanılmaz, uzaya gitse gitmek isterim.
hemen atlayayım.bilmiyorum ama italyanca bişey sankimPERVİN Emrah'ın yni yaşını kutuyorum. Pastandan bir çatal, yok yok bir dilim almak isterdim :)
fettucini nedir?
Aynı bende öyleyim Evrim. Hatta doğuma bir kaç haftam kalmış aynada bakıyordum karnıma. Bir bıraktım karnımı abooovvv.. Meğer 9 ay boyunca hep çekmişim.Zavallı yavrum hep sıkışmış. Gerçi çekmeseydim nolurdu acaba 5 kilo doğardı kesin..akannehir Bende de alışkanlık olmuş.Ama gobek toparlandı desem yalan olmaz, ole catlak falan abese ıstgal durmuyor, bır de bısı farkettım Esra, ben hep gobegımı ıcıme cekerek duruyorum, ama bılıncsızce :))
bu devirde ne halı silkelemesi yahu. HAdi ayda bir havalansın diye as tamam da. süpürgeler süper çekiyor hem eskisi gibi soba falan da yok. Her yer de temiz valla eskisi gibi detoz olmuyor. Takıntı işte.ne saygısız insanlar var yaa!!! üst komşu gün aşırı bütün halılarını tepemizden silkiyor. bütün pislik bizim balkona. kapıyı açtıkça da tabii mutfağa. geçen gün .......filan alsana tozunu dedim.. sabahları da bi kuran sesi evin içinde. sanki bizim evde okunuyor. sabah saat dokuzda. hey allahım sen sabır...
Ciddi misin..sengözlerimebaksanabburdayım Finki... Rüzgar uyanmadı da nefes alıyor mu mu diye baktım:))
Ayyyy... Çok sevinirim valla.. Evimin en nadide yerinde yeri hazır....Aklımdayken yazayım... Mesajı bulamıyorum...
Hanzalanın annesi... Dayım köyde yaşıyor, bana çiçeği kargolaması çok zor zaten isteyemem de..Ancak annem gittiğinde benim için alabilir.. Anneme söyliycem iki tane alsın biri senin için...Ok??
Benim Hanzala da sarımsağa bayılıyor desem.. Yemek yerken ona sarımsaksız yapıyorum o benim kine dadanıyor..evriim sende siizn yemeklerinizden ver. artık ona özel yapma
madem öyle yiyor.
yeterki yesin.:),
yaff.
neyhse nevin girmio bu aralar..kaydirigubbakcemile3
fatma yigit kusunla masallahınız var canım cok guzelsiniz
Mummy Fatma siz de ana oğul çok şekersiniz..
/QUOTE]
yigit ve güzel annesi ; anne ogul cok tatlisiniz..seninde saclarin cok güzel..hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar..FATMA çok tatlısınız, maşallah Yiğit'e de annesine de :)
sanırım bugünden itibaren çok daha dikkat etmek gerekiyor bu yemek konusuna. aslında bizim yediklerimizden az çok veriyorum ben de fakat doyumluk değil yani. patetes kızartmasının yumuşak yerlerini mesela çok seviyor. sarımsaklı yoğurtlu filan da veriyorum mesela.aaa fatma yeni aklıma geldi yazayım hemen..
şu bebeklere farklı şey yedirme konusunda,
bence artık buyudler herşey vermeliiz. bal hariç yada ne bilii alerjik yiyecekler hariç
valla ben herşey veriyorum yediği kadar.
mesela yogurt öğünündne sonra akşam bizimle yemek yiyor.
sonrad memede uyuyor afik.
birde geçen pervin yazmıştı değişik kahvaltı diye.
ben öyle meyveyle falan ugraşmıyorum
adam koca adammış gibi bizimle kahvaltı edecek illa
omlet peynir(sadece tahsildaroglu yiyor)
reçel
helva
protakal suyu ekmeğin içi
falan filan işte...
çeşitli olmak gerek kesinlikle sonra alışır başka tatları yabancılar kanımca.
afik haşlanmış yumurta yemiyordu hep omlet omlet hatta domatesli omlete takmıştı bi arar ama ben hep aynı yemesin diye arada çılbır yapıyorum kaşarlı omlet
domatesliomlet
boş omlet..
ölee işte:)
öglen çorbasınıda genelde ana malzeme tarhana içine hergun değişik şeyler koyuyorum. bi gun etli kıymalı bigun sebzeli..
deli olmamak elde değil burcu. yani insan olan laftan anlar çevresini de düşünür di mi. resmen dediğin gibi al benim pisliğimi sen temizle. olacak iş mi. ben de söyleyeceğim yöneticiye ama ne kadar etki eder bilmiyorum. iyice sinir olmaya başladım yaa..FATMA senin üst komşundan bende de vardı İstanbul'da. Yaz akşamı yemek yiyeceğimiz sırada "aşağıda insan yaşıyor" diye düşünmeden halı silkelerdi beyinsiz. Akşam vakti!! Ya da gündüz, çamaşır asmışım, eğilse görebilir, "napalım, mecbur yapıcaz" diyip silkelerdi. Af edersin g.tleri yemiyor süpürge çalıştırmaya, silkeliyorlar. Ben de aşağıdan görüyorum silkelenmiş halıyı, üstü saç - toz dolu. Makinalar en az 1500 watt, insan gücü onu geçebilir mi, ne kadar gçlü slkelersen silkele...
Bir kere hiç unutmam, bir açtım balkon kapısını, simler, pullar, saçlar.. Çıktım yukarı. Söz yapmışlar, elbiselerin pulları - simleri dökülmüş. NEden süpürmüyorsun, bak hepsi benim balkonumda, sen süpürmüyorsun saçını, ben elimle alıp atmak zorunda kalıyorum, senin pisliğini ben neden temizleyeyim? dedim. mıçtım ağızlarına. Sonuç : aynı! Neydi, ne kadar çok şey bilirsen bil, bilgin karşındakinin anlayabildiği kadardır.
Şimdi bu aptda karar aldırdım. Burada da silkeleme manyağı beni buldu çünkü. Yasak! Hiç bir şey silkelenmiyor. Kafam rahat!
canım ben normalde evde herşeyi söylerim. hatta en çok söylediğimiz şey YıĞıT PAŞAM dır. ama burda ne bilim sizlere yazarken ağzım ona alışmış krişe olmuş yani :) öyle yazasım geliyor. ama normalde küçük adam, minik erkeğim filan çok derim yani. merak etme :) ama öyle eşşek filan demem. kuzum, zuzum, aslan oğlum gibilerinden söylerim... çok çeşitlidir yani. o zaman bundan sonra burda da evde söylediklerim gibi de yazayım da yanlış anlaşılmasın he he :)fatmmmmmaaa
çok güzelsiniz maşallah size...
ama şu yiğite kuşum diodun bişi demiodukda ayy guvercinim ne ayollsempatiksalakcinni
yiğitin dili olsa ya anne ben erkekim der herhal:9
şaka bi yanada
arada erkeksi hitaplarda söyle annesisempatiksalakcinni
ben mesela haydut oglum diyorum
eşşek herif diyorum
evimizin küçük erkeki diyorum
yanii. örnekler çogaltılabilir..
şimdi bu mjıma takılıpda lütfen konu uzmaasın sadecefatmaya takıldım. esprik yaptık.:)aradaki samimişyetime güvenrek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?