2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kuzucuğuma geçmiş olsun diye herkese teşekürler..
NURDAN extra jel şu reklamlarda çıkıyorya o şimdi yağlardan oan bilgimle işe yarayacağını zaten biliyordum ama az daha kilo vereyim alayım diyordum gerçekten çok etkiliki ben sadece günde 1 kere sürüyorum sabah kalkarkalkmaz ilk işim o sabah unutmuşsam akşam yatmadan ..göbekte çatlkata yoktu bu görüntüyü özlemişim okan diyeyim siz ..günlük 2 litre suyumu içiyorum yeşil çayımı diyetimi istediğim kiloya gelen kadar devam..araya yusuf beyin hasatalığı girmeseydi hafiften sporda yapıyordum ama uykusuzluk bitirdi beni..

bu saçlar eski saçlar artık canım. güzeldi ama sıkılmıştım. şu an daha kısa ve daha açık kahve. son hali oluşunca foto ekleyeceğim inşallah.

Fatma yiğit kuşla çok tatlısınız..
Meltem sizde öyle sende ne kadar şık ve zarifsin..
Evrimim teşekkür ederim ..yemek konusu bizde eline birşey verip dikkatini dağıtınca yeniyor..tv de reklama fialn pek ilgimiz yok..zor ama yemeyince seni çok iyi anlıyorum..
Taze bir ara halı çırpma manyağı olmuştum süpürgem sulu süpürge ama çırpmayınca sanki temizlenmiyormuş gibi düşünüyordum sonra birgün halıyı önce süpürdüm denemek içinde çırptım ve sonuç temiz olduğuna kanaat getirdim ve çırpmıyorum..ama aşağıdaki insanları hep kontrol ederdim ve makul saatte çırpardım..

bugün bir cinsel taciz vakası geldi.önceden olsa bu kadar yoğun patlamalar yaşamazdım.2. sınıf öğrencisi.Allahtan babası doktorda adamı şikayer etmiş.önceden de vakaları var ama hiç kimse şikayetçi olmuyormuş.o da bu cesaretle aynı pisliklere devam ediyormuş.çook üzgünüm,çok moralim bozuk.

daha iyi olsun inşallah.

Allah kahretsin bunları yaa nası insan bunlar.. evlatlarımızı ve cumlemizi ırak etsin mevlam..hiç kolay deil senin işinde yaa saglam bunye gerek

hayır canım.tasadüfen bizim yan binada oturuyorlarmış.bahçeye sulama kuyusu açıldı haftasonu o işçilerden biriymiş.nasıl bir cesaretse al çocuğu bodruma götür.hepimiz çok dikkat edelim arkadaşlar.çocuklarımız bize herşeyi anlatacak kadar güvensinler.onları suçluluk ve utanç duygusuyla yetiştirmeyelim ki güvensinler,ne olursa olsun yanlarında olacağımızı bilsinler.eğer bu aile buradaki çoğu aile gibi olsaydı,kızlarını baskıyla,aşağılayarak yetiştirseydi şu an o adam yakalanamzdı.

bir de en kötüsü adama herkesin neden öldürmedin o adamı,nasıl durdun demeleri.adamın moral iyice bozulmuş tabi.
o adam bir de evli eminim kendi çocuklarına da yapyordur ve herkes bunu biliyordur.bir de töre cinayeti,namus cinayeti derler.hepsi fasafiso,hepsi gösteriş.niye bu kadar genç kız,kadın intiharı yoğun burada.kocaman soru işareti

Fatma peditus çok acı onun yerine aferin pediatrik şurup verebilrisin içerikleri aynı ve tatlı ..
Damla hojam nasılsın ?
Sağol çok şükür daha iyi şimdi uyutup geldim bakalım nekadar yatacak yavrum...

derya gecmiş olsun canım atlattınız biz baslafık mızır mızır hapsuruk mumuk..yaz gunu.. masajın etkisi sanırım usudu bide gece ustu acık yatıo..ortuorum sabah ortu bıyerde kendı obur ucta cokta delı yatıo ..aferın verdım gece uyusun dıe daha kotu oldu de hortladı saat 11bucuk hala mızır mızır ayagımda suan

Ya offf yaaaaaa... Midem bulanıyor bu konuda.. Sırf bunlar için idam gerekir, bak bakalım ondan sonra cesaret edipte yapıyorlarmı. Allah kahretsin böyle uçkuruna sahip çıkmayan ahlaksız basiretsiz akılsız..... insanları. Çok sinirliyim..

hepsi abisinden babasından taciz goruyo dimi hiç olmadı amca dayı.. off yaa

o kucuk kızın ailesi ne durumda simdi perisandır yazık

ne güzel fotolar eklenmiş böyle maşallah eceye.. mutlu aile tablolarına da ayrıca bayılırım. rabbim mutluluğunuzu daim etsin canım..

çok sağol Fatmacım Yiğitle senin fotolarda çok güzel

canım hayırlı olsun.. afferin akıllı kızıma, altın tutsun hep külçe külçe..

kuyumcu olacak sanırım diye kendi aramızda güldük eğlendik

evet kuledeki ev
çok sağol canım iltifatlar için

ecos ve annesi cok güzelsiniz...ailecek mutlulugunuz bir ömür boyu sürsün insallah..bu arada Ece tepsiden neyi secti??
amin önce altın sonra ilaç şisesi aldı

esraya bi gideyim..
poff en son dedimki haziranda keisn gelicem. peeehh:)
sende gelrisin güzel olar..
ama bi pazarteide melteme gitmek istiyorum...

gel bekliyorum artık

dido çok üzüldüm. şikayetçi olmak ne kadar önemli. belki bir öncesinde şikayet etselerdi bu olayda olmayacaktı. keşke unutsa yavrum hiç hatırlamasa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…