günaydın..akşam içilen peditus ve damlatılan burun damlası sayesinde rahat bir gece geçirdik çok şükür bu sabahta neşesi yerinde kuzumun..3 sabahtır başlıyordu mızır mızır akşama kadar ömrümü yemişti..neşeli halini özlemişim tosunumun..
bugün bir cinsel taciz vakası geldi.önceden olsa bu kadar yoğun patlamalar yaşamazdım.2. sınıf öğrencisi.Allahtan babası doktorda adamı şikayer etmiş.önceden de vakaları var ama hiç kimse şikayetçi olmuyormuş.o da bu cesaretle aynı pisliklere devam ediyormuş.çook üzgünüm,çok moralim bozuk.
bugün bir cinsel taciz vakası geldi.önceden olsa bu kadar yoğun patlamalar yaşamazdım.2. sınıf öğrencisi.Allahtan babası doktorda adamı şikayer etmiş.önceden de vakaları var ama hiç kimse şikayetçi olmuyormuş.o da bu cesaretle aynı pisliklere devam ediyormuş.çook üzgünüm,çok moralim bozuk.
hayır canım.tasadüfen bizim yan binada oturuyorlarmış.bahçeye sulama kuyusu açıldı haftasonu o işçilerden biriymiş.nasıl bir cesaretse al çocuğu bodruma götür.hepimiz çok dikkat edelim arkadaşlar.çocuklarımız bize herşeyi anlatacak kadar güvensinler.onları suçluluk ve utanç duygusuyla yetiştirmeyelim ki güvensinler,ne olursa olsun yanlarında olacağımızı bilsinler.eğer bu aile buradaki çoğu aile gibi olsaydı,kızlarını baskıyla,aşağılayarak yetiştirseydi şu an o adam yakalanamzdı.
bir de en kötüsü adama herkesin neden öldürmedin o adamı,nasıl durdun demeleri.adamın moral iyice bozulmuş tabi.
o adam bir de evli eminim kendi çocuklarına da yapyordur ve herkes bunu biliyordur.bir de töre cinayeti,namus cinayeti derler.hepsi fasafiso,hepsi gösteriş.niye bu kadar genç kız,kadın intiharı yoğun burada.kocaman soru işareti
ne güzel fotolar eklenmiş böyle maşallah eceye.. mutlu aile tablolarına da ayrıca bayılırım. rabbim mutluluğunuzu daim etsin canım..
canım hayırlı olsun.. afferin akıllı kızıma, altın tutsun hep külçe külçe..
diş bugdayı güzeli ecoşa maşallah ama annesine bakmakdan ecoşa bakamdımki meltem ya maşallah valla fıstık gibisin..
bu resmlerdeki ev kuledeki evmi. güzelmişş
bilelim malum o kadar kule çizdik.
nereden ev alacagımızı bilelim yaffsempatiksalakcinni
amin önce altın sonra ilaç şisesi aldıecos ve annesi cok güzelsiniz...ailecek mutlulugunuz bir ömür boyu sürsün insallah..bu arada Ece tepsiden neyi secti??
esraya bi gideyim..
poff en son dedimki haziranda keisn gelicem. peeehh:)
sende gelrisin güzel olar..
ama bi pazarteide melteme gitmek istiyorum...
MELTEM Ece kocaman olmuş, tokası da çok hoş. Sana da bayıldım, ne kadar zarif görünüyorsun.
QUOTE]
valla şımardım :)
günaydıngünaydın kızlar
allaha şükür bu geceyi biraz daha rahat geçirdik. fakat ses neredeyse iyici gitti yavruşumun
ıhlamur verin canım
günaydınGünaydın bu arada....opuyorumnanaktan
Fatma yiğit kuşla çok tatlısınız..
Meltem sizde öyle sende ne kadar şık ve zarifsin..
QUOTE]
az kaldı uçuşa gececeğim şımardım yavv
meltem hayırlı olsun diş bugdayınız
thanks
doğumgünü güzel geçmiş nicelerine inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?