neyhse bende kaçar kimse kalmadı. iyi geceler
elif gelmiş oda bana yazmaz.
alkisalkisalkisvereliniortakpinky niye yazmayayım sana? alakalı olduğum birşey olursa yazarım elbet
sırnaşık şey:roflol:özgecik valla degerli bilemedim birde sonuçkötümü değilmi senin durumuna baglı
abiyee kuzu gibi olacak ama pozitif ise sen hazır değilsen negatif bi sonuçtur senn için...
ama istiyorsan ve negatifse buda negatiftir. anlatabildimmi
Mısır ununu tereyağda az çevirp süt yumurta sarısı ve kaşar peynir ekleyip mama kıvamına gelene kadar karıştırıp pişir dene ..şu degısık bısıler yedırme konusu Kuzy de oldukca heves durumunda.. ama ben hala bu cocuga degısık kahvaltı ne yedırebılrıım bılemıyorum.. aksam bızım yedıgımız kabak yemegını yedı mesela.. ona hazırladıgım özene bözene corbayı ıcmedıı ..
pozitif olamsı gerek ...:CüvCüv:kızlar selam acil cevap lütfen beta hcg yaptırdım 0.100 cıktı kötümü sizce
delikafaduldendelikafaduldenburdayım Finki... Rüzgar uyanmadı da nefes alıyor mu mu diye baktım:))
neden neden tesbihi sevemedin hemen açıkla..lülülülülülüOOoooooo Başkent İzmirden şahane fotolar gelmiş...
Meltem diş buğdayında Ece tepsiden hangisini seçti merak ettim...Bu arada gelemediğim için çok çok üzgünüm(( (Ay yazmışsın sonradan gördüm))
Mummy Fatma siz de ana oğul çok şekersiniz..
Yusuf paşa ve ablasını da gördüm maşallah çok tatlişkolar.....Tesbihi sevmedim o ayrı..Nedenini bilare anlatırım:))
hergün farklı veriyorum..ama iki gündür kahvaltımız aynı..tam beslenmesi için biraz çetrefilli bir kahvaltı vermeye çalışıyorum ilaç aldığı için güçlü olsun beslenmesi..ben gerçekten hep aynı şeyi veriyorum. sabah kahvaltısı hep aynı, öğlen çorbası hep aynı, akşam maması hep aynı.. onun haricinde bizim yediğimiz şeylerden arada bir veriyorum ağzına ama tadımlık.
bu arada şunu sormak istiyorum kızlar mesela kaşık mamasını kaç ml su ile veriyorsunuz. ben 125 ml ile hazırlıyorum. çorbasını da yaklaşık o kadar...
az karını doyurunca arada ilacı ver sonra yedirmeye devam et..ve aferin şurup daha iyi acı değil..şimdi kaşık maması yedirdim yiğitcime.. sonrasında peditus şurup vereyim geceyi rahat geçirsin dedim ama içmek istemedi. ben de yatarken verdim. o da boğazına kaçtıgarip sesler çıkarmaya başlayınca hemen doğrulttum. ağız dolusu kustu yavrukuşum off yaa benim hatam. biliyordum aslında o şekilde bişi verilmemesi gerektiğini..
elinde değişik birşey varsa o ara yiyor yoksa mümkün değil...yemek konusu bizde daha öncede anlattigim gibi reklamsiz pek yedirmek mümkün degil..tabi benim yedigim yemeklere sulanip migdeye indirdigi durumlar haric..kaydirigubbakcemile3
disarida da eline oyuncak ya da abuk sabuk birseyler verince yiyor..pervin o reklama sadece Hayat degil ben de bayiliyorum..kizimla hemen oynamaya basliyoruz..kaydirigubbakcemile3
sağol cnaım...daha iyi olsun inşallah.
bugün bir cinsel taciz vakası geldi.önceden olsa bu kadar yoğun patlamalar yaşamazdım.2. sınıf öğrencisi.Allahtan babası doktorda adamı şikayer etmiş.önceden de vakaları var ama hiç kimse şikayetçi olmuyormuş.o da bu cesaretle aynı pisliklere devam ediyormuş.çook üzgünüm,çok moralim bozuk.
Fatma peditus çok acı onun yerine aferin pediatrik şurup verebilrisin içerikleri aynı ve tatlı ..
Damla hojam nasılsın ?
Sağol çok şükür daha iyi şimdi uyutup geldim bakalım nekadar yatacak yavrum...
en fenası da çocuğun adli tıpa,emniyete gitmek zorunda kalması.teşhis etmiş adamı.gece yarısı yine çağırmışlar.avukatın yanında da teşhis etmesi gerekiyormuş.aşağılık adam bir de bayılma numarası yapıtor,yüzünü kapatıyormuş yaaa.deli oldum.112 gelip numara yaptığını tutanakla belirtmiş.
Arakadaşlar hiçbirimizin başına gelmesin böyle şeyler umarım.çok dikkatli olmak lazım.uygun bir eğitim vermek lazım.
bu tip olaylardan sonra çocuklar kendilerini suçlu ve kirli hissediyorlar genelde.nitekim bu çocukta eve gidip anne beni yıka diyormuş sürekli oradan şüphelenmişler.Allahtan hiç birşey yapamamış bağırmış yavrum da kaçmış o aşağılık.
bunları yazıyorum diye bana kızmayın.bu bir gerçek bizler de çok dikkatli olmalıyız.
pastama enfes olmus demeselerde guzel dediler :)) neyseki rezil olmadık
birisi karnına kurdela agladınmı die sormus hic tarzım deil :O) elif beni uyandırdıgında odadaki manzara su sekilde .. tvde eurovision finali acık en son izlioduk misafir gidince hatırlıorum ece ayagımda uyuyo emrah karsı koltukta uyuyo .. nası kalktım kızı nası yatırdım hatırlamıorum ne kurdelası bajım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?