Bizde de tv yok sayılır. Önemli birşeyler olursa izleriz diye eski model bir tv bulduk. Görüntüsü hiç iyi değil. CAzip değil yani ondan çok izlemiyoruz şükür...çok haklısın gülistan. ama biz yerken durmuyor patetesi. ben de dış yüzeyini sıyırıp içinin yağsız ve yumuşak olan yerlerinden sokuyorum ağzına biraz. ama az yani.. tv konusunda maşallah düşkün değiliz zaten şimdilik..
fatma patates kızartmasını fırında yapıyoruz. biraz zeytinyağı istersen tuz ve baharatla karıştırıp yağlı kağıt
üstüne sererek fırına atıyorsun. istersen üstüne domates biberde koyabilirsin.
akşam içinde kabak patlıcan (tamamı soyulmuş), mantar, domates, patates dilimleyip yapıyorum. oda güzel oluyor. unut yağdaki kızartmaları.
bu iki ilaç aynı işe mi yarıyor derya? eğer aynıysa doktor niye acı olanı vermiş ya sinir oldum şimdi.. geçen hasta olduğunda verdi bunu. beş altı gün boyunca bebişime ne kadar zorluklarla içirdim şurubu. aynı olayı demir damlasında da yapmışlardı. onun yüzünden oğluşum iki ay ağzını kitlemiş hiçbişeye açmamıştı..
pervin bende olmadım regly üstelik hiç bir sinyal bile yokkkkaydirigubbakcemile2
biliyorum canım. arada yapmışlığım vardır. ama eşim öyleyi sevmiyor. patetes kızartmasını derin yağda kızarınca seviyor.. o yüzden öyle yapıyorum.fatma patates kızartmasını fırında yapıyoruz. biraz zeytinyağı istersen tuz ve baharatla karıştırıp yağlı kağıt
akşam içinde kabak patlıcan (tamamı soyulmuş), mantar, domates, patates dilimleyip yapıyorum. oda güzel oluyor. unut yağdaki kızartmaları.
tamamdır. o zaman bugün gidince doktordan onu da bi isteyeyim. evde bulunsun.aynı içerik aferinde parasetamol 160 mg onuda 2.5 ml verince aynı oluyor ..peditus baya baya acı..
demir damlası kullanımı çok önemliymiş..6 aydan 24 aya kilo başına 1 damla artırarak vermek gerekiyormuş..
adam yine burada.birimizin görevlendirilmesini istiyor mahkemede bilirkişi olarak.yapmak istemiyorum annelik beni çok sulugöz yaptı.hepsi abisinden babasından taciz goruyo dimi hiç olmadı amca dayı.. off yaa
o kucuk kızın ailesi ne durumda simdi perisandır yazık
çok doğruklava::mymeka:
alkisalkisalkisvereliniortak
sırnaşık şey:roflol:
Mısır ununu tereyağda az çevirp süt yumurta sarısı ve kaşar peynir ekleyip mama kıvamına gelene kadar karıştırıp pişir dene ..
pozitif olamsı gerek ...:CüvCüv:
delikafaduldendelikafadulden
neden neden tesbihi sevemedin hemen açıkla..lülülülülülü
hergün farklı veriyorum..ama iki gündür kahvaltımız aynı..tam beslenmesi için biraz çetrefilli bir kahvaltı vermeye çalışıyorum ilaç aldığı için güçlü olsun beslenmesi..
az karını doyurunca arada ilacı ver sonra yedirmeye devam et..ve aferin şurup daha iyi acı değil..
elinde değişik birşey varsa o ara yiyor yoksa mümkün değil...
sağol cnaım...
okuyunca tüylerim diken diken oldu..
bu konuda çocukalrımız kendilerini sevdirmek istemezsek zorla öpmemek kucağa almamak çok önemilymiş..ki yabancı birisi kendisini zorlayınca kabul etmek zorunda kalmasın çocuk anne babamda zorla öpüyor demekki birşey olmaz diye yanılabiliyormuş..hatta öpmek ve sevmek için izin isteyerek yaklaşmak kendi bedeninin kendi isteği dışında özel ve dokunulmaz olduğu hissini oluştrumak çok önemli ..birde özgüveni sağlam çocuklar yetiştirmek değerli bir varlık olduğunu hisettirmek önemli..sadece yabancılara karşı uyarmanın hata olduğunuda unutmamalı ki aslında taciz olaylarının çoğu aile içinden tanıdıklardan geliyormuş..
moral bozuyor işte.ama hayatın gerçekleri.sağol canımbilakis cok bilgilendirici oluyo.. hamile deilizki sende dusuk yada karında ölü bebek haberi yazmıosun
evet haklısın.bir de yalnız kendinin dokunabileceği bölgelerini öğretmeli.günaydıın..
ilk gördüğüm mj taciz mjıydı.
sinirlerim harab oldu ben çok etkileniyorum bu haberlerden .
Rabbim kimseyey yaşatmasın. yavrucak umarım unutur etkisinde kalmaz.
bu konuda çok bilinçli olmamzı gerek allah korusun .
birde çocuklarımızı severken poposunu ısırmak yada altını değiştirirken cinsel organıyla çok oynamamak gerekiyomuş.
çünkü allah korusun herhangibir taciz olayında cocukda refleks ve bagırma yerine
aaa aynı annem gibiyapıyor aynı annem gibi seviyor düşüncesi belleğine yerleşirmiş..
sağol canım.burada hamileliğimde dahil hergün o kadar çeşitte özür grupları görüyorum ki.doktor hatakları,hamileyken yapılan yanlışlar sonucu engelli doğan çocuklar,içinde bulundukları durum.hiç birini yazmadım.hatta bana bu kadar çocuk görüyorsun nasıl cesaret ettin hamile kalmaya diyenler oldu.didom tabiki yaz , herkesde konu ile ilgili bildiğini yazıyor, bilmediklerimizi öğrenmiş oluyoruz.
ben demir damlasını artırmıştım kafama göre. yani günde onbeş damla filan veriyordum. çok mu ki.. ama altı aylıkken yiğit daha on kilo değildi doktor bana günde on damla verdiriyordu. o yüzden artırmıştım yani.. bu sefer gittiğimde kan testi de mi yaptırsam. daha önce hiç yapılmadı..
zehra ben Rehberlik Araştırma Merkezi'nde çalışıyorum.kadro ünvanımız öğretmen.mezuniyet ünvanımız psikolojik danışman
Ece de çok şeker annesi.. Gerçekten sende çok zarifsin.
günaydıın..
ilk gördüğüm mj taciz mjıydı.
sinirlerim harab oldu ben çok etkileniyorum bu haberlerden .
Rabbim kimseyey yaşatmasın. yavrucak umarım unutur etkisinde kalmaz.
bu konuda çok bilinçli olmamzı gerek allah korusun .
birde çocuklarımızı severken poposunu ısırmak yada altını değiştirirken cinsel organıyla çok oynamamak gerekiyomuş.
çünkü allah korusun herhangibir taciz olayında cocukda refleks ve bagırma yerine
aaa aynı annem gibiyapıyor aynı annem gibi seviyor düşüncesi belleğine yerleşirmiş..
fatma patates kızartmasını fırında yapıyoruz. biraz zeytinyağı istersen tuz ve baharatla karıştırıp yağlı kağıt
zehra ben Rehberlik Araştırma Merkezi'nde çalışıyorum.kadro ünvanımız öğretmen.mezuniyet ünvanımız psikolojik danışman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?