Elif öğretmen değilmiydin. bu kaDAR OLAY OKULDA MI OLUYOR. Caps lock yanlışlıkla
özel eğitimdeyse zordur onun da işi İstanbul gibi yerde.Ben de Ankarada okudum Hacettepe'de.kuzenimde rehberlik araştırma merkezinde çalışıyor ist da ank gazi mezunu
ben parmaktan alınan kanla test yaptırdım kan değeriyle ilgili 33 çıkmıştı 3'e bölünüyormuş yani 11 yani normal.
hiç demir damlası vermedim.
hepte aklıma takılıyor bu konu ama en son samsunda gittiğim doktor madem öyle kırmızı et ve üzüm pekmezi yedir mutlaka dedi. bende kırmızı eti hergün mutlaka yediriyorum. üzüm pekmezi istediğim gibi bulamadım ama salkım halinde malatyada kurutuyorlar onlardan alıyorduk öylece veriyorum yiyor.
didom kızkardeşimde pdr mezunu özel bir kolejde çalışıyor bir senedir şimdi haziranda atama için başvurdu. ram yazayımmı dedi. yazmaa!!! dedim
hayır canım.tasadüfen bizim yan binada oturuyorlarmış.bahçeye sulama kuyusu açıldı haftasonu o işçilerden biriymiş.nasıl bir cesaretse al çocuğu .................fasafiso,hepsi gösteriş.niye bu kadar genç kız,kadın intiharı yoğun burada.kocaman soru işareti
:
Mısır ununu tereyağda az çevirp süt yumurta sarısı ve kaşar peynir ekleyip mama kıvamına gelene kadar karıştırıp pişir dene ..
saol kuzum bir denneyeyim..
okuyunca tüylerim diken diken oldu..
bu konuda çocukalrımız kendilerini sevdirmek istemezsek zorla öpmemek kucağa almamak çok önemilymiş..ki yabancı birisi kendisini zorlayınca kabul etmek zorunda kalmasın çocuk anne babamda zorla öpüyor demekki birşey olmaz diye yanılabiliyormuş..hatta öpmek ve sevmek için izin isteyerek yaklaşmak kendi bedeninin kendi isteği dışında özel ve dokunulmaz olduğu hissini oluştrumak çok önemli ..birde özgüveni sağlam çocuklar yetiştirmek değerli bir varlık olduğunu hisettirmek önemli..sadece yabancılara karşı uyarmanın hata olduğunuda unutmamalı ki aslında taciz olaylarının çoğu aile içinden tanıdıklardan geliyormuş..
günaydıın..
ilk gördüğüm mj taciz mjıydı.
sinirlerim harab oldu ben çok etkileniyorum bu haberlerden .
Rabbim kimseyey yaşatmasın. yavrucak umarım unutur etkisinde kalmaz.
bu konuda çok bilinçli olmamzı gerek allah korusun .
birde çocuklarımızı severken poposunu ısırmak yada altını değiştirirken cinsel organıyla çok oynamamak gerekiyomuş.
çünkü allah korusun herhangibir taciz olayında cocukda refleks ve bagırma yerine
aaa aynı annem gibiyapıyor aynı annem gibi seviyor düşüncesi belleğine yerleşirmiş..
yiğitin ses kısıklığını araştırırken bunu buldum ve korktum.. rabbim korusun. inşallah önemli bişi çıkmaz.
fatma nacizane fikrim patates kızartması verme
biraz buyuyunce zaten istemediğin kadar yiyecek şimdiden okadar yagı vucuduna almasına izin verme.
ben şahsen akifiyetiştririken dikkat edyorum.
mesela tv yada müzik dinletme olayı
biaz buyuyuncezate kendisi ben istemesemde tv izliyecek bangır bangır muzik dinliyecek
şimdiden beynini bunlarla doldurmaya gerek yok diye düşünüyorum.
beynine bilinç altına başka şeyler yerleşmesini istiyrum
Bizde de tv yok sayılır. Önemli birşeyler olursa izleriz diye eski model bir tv bulduk. Görüntüsü hiç iyi değil. CAzip değil yani ondan çok izlemiyoruz şükür...
üstteki yazıyı internette bakınırken buldum. doktora giden bebek 10 ay 3 haftalıkmış..
ben parmaktan alınan kanla test yaptırdım kan değeriyle ilgili 33 çıkmıştı 3'e bölünüyormuş yani 11 yani normal.
hiç demir damlası vermedim.
hepte aklıma takılıyor bu konu ama en son samsunda gittiğim doktor madem öyle kırmızı et ve üzüm pekmezi yedir mutlaka dedi. bende kırmızı eti hergün mutlaka yediriyorum. üzüm pekmezi istediğim gibi bulamadım ama salkım halinde malatyada kurutuyorlar onlardan alıyorduk öylece veriyorum yiyor.
EVRıM zor oldu biraz ama alışıyor insan..Evlenmeden önce eşimle ortak kararımız.. ama ilerde ne yaparım bilmiyorum. Biraz zor olacak galiba. Tv nin yerini doldurmam gerekiyor. Sonuna kadar eve sokamamk için direneceğim. Bana çok görev düşüyor. Evde tv yok diye arkadaşlarından görecekler belki çok isteyecekler. Ama inşallah başarılı olabilirm..
Yazı yazdığın gazete nette yayın yapıyormu canım. Yazılarını okumak isterim.
ben de hep unutuyorum deviti.ama arrtırmasan kafana göre keşke.vimin diye bir şurup verdi bize doktor.vitaminmiş.devlette karşılamıyor ithal birşey.üzüm pekmezi de içeriyor.ben onu da vermiyorum düzenli.yüklenmek istemiyorum karaciğere.ferrosanol da vermiyorum.ha doğru yapıyorum dedmiyorum.ama böyle hissediyorum
çok iyi olur.zahmet olmazsadido ankarada ilköğretim okulu sorabilirsin bana
aaa çok ilginç.eskilerden pek yoktur bizim alandan.kardeşim nedense özel eğitime hiç ilgi duymadı. hep özel okul sitedi. oda ona 1 yıl yetti. pöff özel okul bumuymuş dedi. şimdi devlet istiyor. bakalım.
annemde pdr ci. eskilerden. sonra sınava girdi müfettiş oldu. ankarada çalışıyor. pdr ci olmasının çok avantajını yaşadı daha doğrusu yaşattı:)))
şu harnup pekmezi iştahını kesiyor olmasın.evrim de öyle yapıyordu sonra bırkatı sanırım.ben o şurubun iştah açtığını bilmiyordum.tadı multivitaminden daha iyi.biz de şırngayla veriyoruz.hiç sevmiyor.devit de bile kıyameti koparıyor.bana çekmiş ben de hiç içmezdim şurup kusardım hatta.viminfer 50ytl bizede tr deyken dr vermisti ama nedense sevmio cok zor iciriorum sırıngayla ama onu ictigi zaman cok guzel uyuyor ve istahı acılıor ama bende fazla yuklenmiorum 2 gunde 1 veriorum yada hastalanınca veriorum.
santafer burda bulamadım surubu var onuda kızım sevmedi yine ferro sanol vardı onu verıorum bisekilde..sabah uyanır uyanmaz 1 tatlı kasıgı harnup pekmezi veriorum. kırmızı ete gelince ufak ufak kofteler yaptım attım buzluga hergun yediriorum muhakkak zaten corbaları kemik suyundan.
daha ne yapayımki yemeyince yemio herseye ragmen.birazda yapı meselesi bende ince kemikli babasıda oyle cocugumuzda oyle .. acıkcası tosun olsun die ugrasmıorum saglıklı olsun hareketleri normal olsun yeter
ohha yaaaa 1 A4 dolusu yazı yazdım. pehhh anasını!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?