topikte bu şekilde sessiz ve derinden zayıflayan çok hatun var bence
mesela ayça bize geldiğinde bile ne kadar zayıftı şimdiki halini çok merak ediyorum açıkçası
78 le doğuma girdim şimdi 61 kiloyum
59,5 la hamile kaldım
ne güzel de fotoğraf yok mu hatun kişi?gelelim düne
özlemi görmek harikaydı hatun harbi güzel yani manken gibinnn boy pos o biçim özdede anasının izinde hızlaa ilerliyor maşallah upuzun bacakları var çok güzel bir bebek
özlemi görmek beni çok mutlu etti ancak oğlumu arızaya bağlattı biraz :))
trafik vardı oto koltuğunda durmadı bayağı bir ağlama sendromu yaşadık yani..
melekkk melekkk derinden derinden gelmiş hatun 66 kilolalara düşmüş o ne zayıflık öyle şok oldum açıkçası
hamile halinide bildiğim için inanılmaz bir uçurum gördüm çünkü benim kadar kiloluydu hatun
nasıl zayıfladı ne ara bu kadar zayıfladı şok yaşadım resmen göbek falan kalmamış
eylüle zaten ayrı hastayım topikte tüm bebekleri çok seviyorum
ancak kız bebişlerden eylül apayrı yaa bambaşka bir bebek o benim için bakışı ifadesi ne bileyim içimi bir hoş ediyor çok çok güzel bir bebek hiç anasına benzememiş lülülülülülü
şaka bir yana dün bu hatunları ve bebişleri görmek çok güzeldi
ben de aynı fikirdeyim.sana da söylemiştim.biri de sensin bencetopikte bu şekilde sessiz ve derinden zayıflayan çok hatun var bence
mesela ayça bize geldiğinde bile ne kadar zayıftı şimdiki halini çok merak ediyorum açıkçası
ben test yaptırdım normal çıktı hayçam.Geçmişi tam okuyamadım ama Elif, ben de kan damlası vermedim içgüdülerime dayanarak:) hergün keçiboynuzu pekmezi yiyor falan diye...Kan testi yaptırdık kansız çıktı..Şimdi günde 20 damla tedavi amaçlı veriyorum mecburen..Türk bebiklerde kansızlık çok sık görülüyormuş.. Sen yaptırmadıysan ihmal etme derim..
hadi leeeeeeen diyorum.hodri meydan laelaelaelaelaecevap veriyorum...ideal kilom 60
63le hamile kaldım..80 le doğuma girdim..çıktığımda 76 idim..birkaç ay içinde kendiliğinden 71 oldu..Şimdi 69'um..ama acaip yemek yiyorum...emzirdiğim için galiba..
9 kilo gibi fazlam var...5 aydır falan aynı kilodayım..
Benim vücut yapım kiloyu kaldırıyor ondan zayıf gibi görünüyorum...Valla tombişim esasında:))
bir ara foto ekleyeyim Esra bari:)))
kilolarımızı mı söyleyeceğiz sırayla.öyleyse ben yokumyasakkelime78 le doğuma girdim şimdi 61 kiloyum
59,5 la hamile kaldım
Ayyyy... Çok sevinirim valla.. Evimin en nadide yerinde yeri hazır....
.
bugün bir cinsel taciz vakası geldi.önceden olsa bu kadar yoğun patlamalar yaşamazdım.2. sınıf öğrencisi.Allahtan babası doktorda adamı şikayer etmiş.önceden de vakaları var ama hiç kimse şikayetçi olmuyormuş.o da bu cesaretle aynı pisliklere devam ediyormuş.çook üzgünüm,çok moralim bozuk.
Mısır ununu tereyağda az çevirp süt yumurta sarısı ve kaşar peynir ekleyip mama kıvamına gelene kadar karıştırıp pişir dene ..
neden neden tesbihi sevemedin hemen açıkla..lülülülülülü
.
ne güzel de fotoğraf yok mu hatun kişi?
ben de aynı fikirdeyim.sana da söylemiştim.biri de sensin bence
ben test yaptırdım normal çıktı hayçam.
hadi leeeeeeen diyorum.hodri meydan laelaelaelaelae
kilolarımızı mı söyleyeceğiz sırayla.öyleyse ben yokumyasakkelime
Annemin adı da Nadide... Nadide Teyzeden, nadide bir çiçek, nadide yerinde yaşayacak desene...
hasta ruhlu insanlar onlar..tedaviye ihtiyaçları var... ne söylenebilir ki...eskiden annemler kız çocuklarını sevmesi için yabancı erkeklerin kucağına vermezmiş..Ne alaka derdim,şimdi anlayabiliyorum..Artık kızı erkeği de kalmadı ya...
benim de bir elle taciz hikayem var..ama böyle ciddi bişey değil...anlatırım bir ara..
Bizim kahvaltımız bu işte:))
Deryacım benim tesbihe karşı takıntım var. Şöyleki;
Otobüslerde falan tesbihli insanların yanına oturup, çat çat saatlerce o sesi duyup sinir buhranları geçirdiğimi biliyorum, uyarsan da anlamıyorlar. Bir süre sonra artık tesbihli birini görünce midem bulanıp hızla uzaklaşmaya kadar vardı bu durum...yaşlı amcalarda falan görünce o kadar etkilenmiyorum ama genç kıro tipli tesbih çekenlerin üzerine kusasım geliyor...Obsesyon diyelim..
Yusuf Paşanın elinde görünce... Şimdi çok yakışmış ama büyüyünce nolur kullanma onu bebeğim dedim içimden:)))
çalıştığın için, koşuşturmaktan... resimlerde doğum yapmış gibi durmuyorsun zaten, çok hoşsun... ben de çok sağlıksız yediğim için veremiyorum...yoksa koşuşturma hat safhada...
ne güzel de fotoğraf yok mu hatun kişi?
kilolarımızı mı söyleyeceğiz sırayla.öyleyse ben yokumyasakkelime
süper o zaman ben hep böyle kalayım..zaten zayıflamaya niyetim yok..kalsın 9 kilo fazla napıyım..Barış hemen hergün laf sokuyor ama banane ya...ben çok iradesizimdir diyet konusunda...
hadi söyle kilonu hadi hadi:))
GEÇEN GÜN NEOLDU BıR KEBABÇI KOMıSı BıSıKLETLE SERVıS GÖTÜRÜYOR.arkada kebabplar bir eli dümende diğeriyle de tesbih çekiyor.yampiri yumpiri gidiyor çarpıyordum az dah.çekmesen ölür müşün?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?