2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

cinsel taciz konusu oldum olası nefret ettiğim bir durum
bu konuda tek düşüncem şudur bunu yapan o çocukları meydanda bir ipte sallandırılmalı
ibreti alem olsun...

gelelim düne
özlemi görmek harikaydı hatun harbi güzel yani manken gibinnn boy pos o biçim özdede anasının izinde hızlaa ilerliyor maşallah upuzun bacakları var çok güzel bir bebek
özlemi görmek beni çok mutlu etti ancak oğlumu arızaya bağlattı biraz :))
trafik vardı oto koltuğunda durmadı bayağı bir ağlama sendromu yaşadık yani..
melekkk melekkk derinden derinden gelmiş hatun 66 kilolalara düşmüş o ne zayıflık öyle şok oldum açıkçası
hamile halinide bildiğim için inanılmaz bir uçurum gördüm çünkü benim kadar kiloluydu hatun
nasıl zayıfladı ne ara bu kadar zayıfladı şok yaşadım resmen göbek falan kalmamış
eylüle zaten ayrı hastayım topikte tüm bebekleri çok seviyorum
ancak kız bebişlerden eylül apayrı yaa bambaşka bir bebek o benim için bakışı ifadesi ne bileyim içimi bir hoş ediyor çok çok güzel bir bebek hiç anasına benzememiş lülülülülülü
şaka bir yana dün bu hatunları ve bebişleri görmek çok güzeldi

topikte bu şekilde sessiz ve derinden zayıflayan çok hatun var bence
mesela ayça bize geldiğinde bile ne kadar zayıftı şimdiki halini çok merak ediyorum açıkçası

Geçmişi tam okuyamadım ama Elif, ben de kan damlası vermedim içgüdülerime dayanarak:) hergün keçiboynuzu pekmezi yiyor falan diye...Kan testi yaptırdık kansız çıktı..Şimdi günde 20 damla tedavi amaçlı veriyorum mecburen..Türk bebiklerde kansızlık çok sık görülüyormuş.. Sen yaptırmadıysan ihmal etme derim..

adaş senin gibi meraklı 40 tane sorular soran bir tipin hobiti bilmemesi ne kadann ayıppp sempatiksalakcinni

mesela ayça bize geldiğinde bile ne kadar zayıftı şimdiki halini çok merak ediyorum açıkçası

cevap veriyorum...ideal kilom 60
63le hamile kaldım..80 le doğuma girdim..çıktığımda 76 idim..birkaç ay içinde kendiliğinden 71 oldu..Şimdi 69'um..ama acaip yemek yiyorum...emzirdiğim için galiba..
9 kilo gibi fazlam var...5 aydır falan aynı kilodayım..

Benim vücut yapım kiloyu kaldırıyor ondan zayıf gibi görünüyorum...Valla tombişim esasında:))

bir ara foto ekleyeyim Esra bari:)))

Son düzenleme:
78 le doğuma girdim şimdi 61 kiloyum
59,5 la hamile kaldım

çalıştığın için, koşuşturmaktan... resimlerde doğum yapmış gibi durmuyorsun zaten, çok hoşsun... ben de çok sağlıksız yediğim için veremiyorum...yoksa koşuşturma hat safhada...

ne güzel de fotoğraf yok mu hatun kişi?
ben de aynı fikirdeyim.sana da söylemiştim.biri de sensin bence
ben test yaptırdım normal çıktı hayçam.
hadi leeeeeeen diyorum.hodri meydan laelaelaelaelae
78 le doğuma girdim şimdi 61 kiloyum
59,5 la hamile kaldım
kilolarımızı mı söyleyeceğiz sırayla.öyleyse ben yokumyasakkelime

Ayyyy... Çok sevinirim valla.. Evimin en nadide yerinde yeri hazır....
.

Annemin adı da Nadide... Nadide Teyzeden, nadide bir çiçek, nadide yerinde yaşayacak desene...

hasta ruhlu insanlar onlar..tedaviye ihtiyaçları var... ne söylenebilir ki...eskiden annemler kız çocuklarını sevmesi için yabancı erkeklerin kucağına vermezmiş..Ne alaka derdim,şimdi anlayabiliyorum..Artık kızı erkeği de kalmadı ya...

benim de bir elle taciz hikayem var..ama böyle ciddi bişey değil...anlatırım bir ara..

Bizim kahvaltımız bu işte:))

Deryacım benim tesbihe karşı takıntım var. Şöyleki;

Otobüslerde falan tesbihli insanların yanına oturup, çat çat saatlerce o sesi duyup sinir buhranları geçirdiğimi biliyorum, uyarsan da anlamıyorlar. Bir süre sonra artık tesbihli birini görünce midem bulanıp hızla uzaklaşmaya kadar vardı bu durum...yaşlı amcalarda falan görünce o kadar etkilenmiyorum ama genç kıro tipli tesbih çekenlerin üzerine kusasım geliyor...Obsesyon diyelim..

Yusuf Paşanın elinde görünce... Şimdi çok yakışmış ama büyüyünce nolur kullanma onu bebeğim dedim içimden:)))

süper o zaman ben hep böyle kalayım..zaten zayıflamaya niyetim yok..kalsın 9 kilo fazla napıyım..Barış hemen hergün laf sokuyor ama banane ya...ben çok iradesizimdir diyet konusunda...

hadi söyle kilonu hadi hadi:))

GEÇEN GÜN NEOLDU BİR KEBABÇI KOMİSİ BİSİKLETLE SERVİS GÖTÜRÜYOR.arkada kebabplar bir eli dümende diğeriyle de tesbih çekiyor.yampiri yumpiri gidiyor çarpıyordum az dah.çekmesen ölür müşün?

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

arkadaki şahsiyet ben oluyorum...

Rüzgarda tüm resimlerde şu yeşil çorabıyla.."Ayakkabı çorap" diyorum ben ona..Ayakkabılar ayağında durmadığından artık giydirmiyorum..bunlar da ayakkabı gibi çorap:)))

Son düzenleme:
ruzyi bir an teo sandım.çok şeker atom karınca.çok ilgili market raflarıyla belli ki.
benim kilom meltemin yanında bir fil yavrusu kıvamında olur.söylemiycem işte.

ruzy hep seni sevmelerde.çok tatlısınız.saçaklı bluzünü yerim senin çok yaraşmış.

ayça kaşlar tek kaş modeline dönmüş sankim kaydirigubbakcemile3
herşeye rağmen güzel hatunsun vesselammm
atom karıncaya söyleyecek söz bulamıyorum yaho ile biraraya gelsinler artık

çalıştığın için, koşuşturmaktan... resimlerde doğum yapmış gibi durmuyorsun zaten, çok hoşsun... ben de çok sağlıksız yediğim için veremiyorum...yoksa koşuşturma hat safhada...

evet canım koşturmaktan gitti diyet yapmadım hiç
1,5 kilo kaldı o da göbekte duruyor müthiş rahatsız oluyorum
İlker de hergün laf söylüyor ona da sinir oluyorum sanki keyfimdenyaptım bu göbeği ve göbek fıtığını

ne güzel de fotoğraf yok mu hatun kişi?

kilolarımızı mı söyleyeceğiz sırayla.öyleyse ben yokumyasakkelime

söyle ne olacak ki

diyet hayatımda hiç yapmadım ki

beylikdüzü migros
hiç kilolu durmuyorsun gerçekten

bende bi kere tacize uğramıştım yaaa 20 yaşlarımda hemide 10 yaşlarında iki velet tarafından
gece gece eve dönüyodum gezmelerden götüme iki şaplak yemiştim ama çok tırsmıştım :S

araba sürerken bir el dışarda elinde tesbih durumları da var..neyse içim bi tuhaf oluyor valla.. hem sen kapat şu exceli bakim...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…