2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ruzy hep seni sevmelerde.çok tatlısınız.saçaklı bluzünü yerim senin çok yaraşmış.
tenkyu
ayça kaşlar tek kaş modeline dönmüş sankim kaydirigubbakcemile3
herşeye rağmen güzel hatunsun vesselammm
atom karıncaya söyleyecek söz bulamıyorum yaho ile biraraya gelsinler artık
kaç ay oldu kaş aldırmayalı bilmiyorum, çok fena hakikaten...saçlarım da uzadı...kuaföre gitmek gerek ama nasıl??
bende bi kere tacize uğramıştım yaaa 20 yaşlarımda hemide 10 yaşlarında iki velet tarafından
gece gece eve dönüyodum gezmelerden götüme iki şaplak yemiştim ama çok tırsmıştım :S

off ben evlilik arefesindeyim. Ankarada düğün ayakkabısı bakıyorum...Aynı gün Balıkesire geçip ev yerleştircez.. Üç parmak hissettim, ikisi popomda biri malum yerde...resmen avuçladı...döndüm sırıtarak uzaklaşan bir tip.. Kıyameti kopardım orda...

Sapık belliki defalarca yapmış ama kimse gıkını çıkarmamış.. Öyle bir korku ifadesiyle kaçmaya başladı ki.. Hemen güvenliğe yakalattırdım... Polis çağırın derhal dedim.. Adam altına mıçıyordu... Polisi bekleyemedim hemen Balıkesire gitmemiz gerek acil vakit yok.. Güvenlik bir güzel dövdü adamı...

annem ne dese beğenirsiniz... "kızıııım aman Barışa söyleme sakın, tam da evlilik öncesi:)))"

Ben alışkınım, kilomu duyanlar oldu bitti inanmazlar bana..69'um uleynnnn...Tartıda bir foto mu çeksem napsam...

ah elif yaaaa!!! nasıl içim acıyor nasıl... bu sadece doğudaki kızların kadınların kaderi değil.. her yer aynı.. çok yazık çoookkkk... benim de dün ağır cezada bir duruşmam vardı.. onun etkisini atamadm hala üztümden bi de bunu duyunca çok kötü oldum.. zaman öyle kötü ki.. nasıl koruyacağız, nasıl düzgün eğiteceğiz bu çocukları bilemiyorum...

yazık gerçekten kız çocuklarına
canım sadece kız çocukları değil ki.. çok gördüm fiili livata olaylarını.. küçücük erkek çocukalrı.. 6 yaşındaydı daha biri. sanık da 18 inde. hakim küçük çocuğun babasına nasıl bağırmıştı duruşmada! sen nasıl abbasın, bu yaşta ocuğu sokakta tek başına bırakıyorsun diye.. hala hatırladıkça o dosyayı tüylerim diken diken olur..şimdi o çocuk 15 yaşında olsa gerek..

çok çok haklısın. herkesin bilinçlenmesi lazım bu konuda. çevremizde böyle şeyler oluyor hem de tahmin bile edemeyeceğiniz kadar çok..benim başıma gelmez dememk lazım.. o ruh hastasını içerde hallederler zaten. cezaevlerinde çocuk tacizcilerini özellikle feci yapıyorlar, hem de mahkumların bizzat kendileri.. neyse.. daha yazmiyim..

ah bu doktorlar yaaa! hangisine inanıcaz bilmiyorum ki!

selam arkadaşlar, geçmişe bakıp geliyorum..

elif bursa tercihlerinin arasında sanırım. doğma büyüme bursalı olarak bana da sorabilirsin. okul ve semt bursa cok güzel bir şehir ama doğu tarafı yaşamak için cok zordur. batı kısmı ise küçük istanbuldur. bana da sorabilirsin, gelirsenizde cok sevinirim

ah be canım değildir.. hırpalama kendini bu kadar.. en kötüsünü düşünüyorsun..

çok fazla yüksek sesle bağırıyordu. çığlık atıyordu. ondan da gitmiş olabilir diyorum. bir de evelsi gün banyo yaptı. geceleri de üstünü çok açıyor. ondan da olabilir di mi..
evet bak bundan kaynaklı olması daha mantıklı..

ben de şakşukayı böyle yapıyorum.. patates, kabak, patlıcan, biber.. hepsini doğrayıp aıcık zeytinyağı.. üzerine de domates sos. kızartmayı yıllardır çıkardık hayatımızdan.. ancak kırk yılın başı kızartılması gereken balık alırsak..

ben de hiç vermedim. doktoru kan sayımı yapmadan vermem dedi, kan sayımınds da gayet iyi çıktı. sadece multitabs veriyorum. yine de demir vermek gerekir mi acaba yaa??

hadi bakam ne olcek ustelik arada lekelenmemde oldu yerlesme olmasınbilmiyorumkismileohaoldumsmileeyvahedigeldismile:CüvCüv:
amanniiinnnn...

aa hacettepe mii? kayınpederim bir dönem oradaydı..
ben de hergün kızrmızı et ve pekmez veriyorum..

evrim pekmezi kesince iştah degiştimii?

sabah ac karnına ıcırıyordum ben, sonra ıstah ıyıce gıdınce bıraktım, etkısı olabılır dıye.. degıstı mı bılmem ama.. senın Ecoş a acık bufe sunman gııb ben de elımden ne gelıyorsa uyguluyorum ıste Pervınım.. gun aralarında ya da karısım yapıyorsam ıcıne katıp yedırıyorum.. sonucta eger sinir hastası olursam sırf bu cocugu yedırırken verdıgım caba, cektıgım cıle ıle es deger olacaktır.. aklıma mukayet ol Yarab dıe dıe ugrasıyorum her öğün..

ayça kilolu görünmüyorsunda
gerçekten bi kuaföre uğra...ya ruzy aynı teo desem nekadra benziyorlar..

ayça incecik görünüyorsun gerçekten..
pervin çok geçmiş olsun ya.. kuzuya da çok zor..
bu arada fatma yiğitle resimleriniz çok güzel unuttum söylemeyi..

o yazıyı bılıodum es gectım cok fena yaa

uzun suredır bole bır savunma mekanızması var bende.. okumuyorum ben.. bakıyorum tepkılere.. nıyeyse kaldıramıyorum, zıhnımden sılınmıyor, cok etkılenıyorum, en ıyısı kendımı ızole etmek dıe dusunuyorum.. nereye kadar bu akvaryumculuk bılmıyorum ama.. kendım ıcın dogru olan bu .

Ben alışkınım, kilomu duyanlar oldu bitti inanmazlar bana..69'um uleynnnn...Tartıda bir foto mu çeksem napsam...

sen 69 san ben 49 um valla.. bu ne dalga mı gecıosunn bısmle ne döt var ne döbek.. nerede bu 69.. şavşan mı demek ıstedın.. yannıs mı annadık bis :hulya:

tahmin edebiliorum.. elif anneleri icin cekti videoya ecisi yedirrken ekliycem biara ay bası limit sıfırlanınca acıycaksınız bana .. senide cok ii anlıorum..biberona hayır yok ama onu icsin helede son aldıgım mamayı sevdi masalah ama diger besinleri yesin istiyorum nereye kadar mama.. bide dun kaka yapmamıstı bugun yaptı mesela aglamadı her kaka yapısında sana dua ediorum .2gunluk olmasına ragmen gayet cıvıktı

mızır mızırız ya 2 burnu 2 cesme resmen...uyuttum yıne bakalım...
oy kuzum benim geçmiş olsun ne içiriyorsun..bizde öyleydik çok şükür iyi ve uyuyor öğlende ilacını verdim..
o yazıyı bılıodum es gectım cok fena yaa
mafoldumben

pekemz iştahlarını keser aç karnına iyiki kesmişsin ..kuzy niye yemiyor acaba ya anlamadım hiç bir gelişme yokmu..yada farklı daha doğrusu özel bişey yapıp verme evrim yada saat aralığını uzat..yemiyor diye uyuyunca mama emiyorsa oda tutar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…