esra bikac foto ekle yahu.. ozledim seni gel artık..
uzun suredır bole bır savunma mekanızması var bende.. okumuyorum ben.. bakıyorum tepkılere.. nıyeyse kaldıramıyorum, zıhnımden sılınmıyor, cok etkılenıyorum, en ıyısı kendımı ızole etmek dıe dusunuyorum.. nereye kadar bu akvaryumculuk bılmıyorum ama.. kendım ıcın dogru olan bu .
delikafadulden:roflol:hatunun kaset ve klıp calısmaları yogunlasmıs bugunler de.. yaza yetıstırmye calsııyorlarmıs promosyonları..
başı iyi sonu kötü olmuş..temizlenip güzelleşince insan ne de mutlu oluyor..bu sefer reglim o kadar uzun sürdi ki! nerdeyse 20 gün! delirecektim artık.. sanırım doğum kontrol hapına başladığımdan.. neyse bitti de ben de bugün kendimi güzellik salonnuna attım! ağda, pedikür, ohhhhh beee!
ama bi çıktım ki mutlu mutlu, arabayı çekmişler.. yeni çıkmış efendim, cadde üzerine park yasakmış. hep park ettiğim yer halbuki.. bi de ona para ödedim bi sürü durduk yerde..klava:
derya bisey icirmedim ya ıhlamur icirdim azcık yogurdunu yedirdim uyuttum .. yatarken icircem ya calpol ya aferin bilemedim ama calpol daha rahatlatıo sanki
tahmin edebiliorum.. elif anneleri icin cekti videoya ecisi yedirrken ekliycem biara ay bası limit sıfırlanınca acıycaksınız bana .. senide cok ii anlıorum..biberona hayır yok ama onu icsin helede son aldıgım mamayı sevdi masalah ama diger besinleri yesin istiyorum nereye kadar mama.. bide dun kaka yapmamıstı bugun yaptı mesela aglamadı her kaka yapısında sana dua ediorum .2gunluk olmasına ragmen gayet cıvıktı
pekemz iştahlarını keser aç karnına iyiki kesmişsin ..kuzy niye yemiyor acaba ya anlamadım hiç bir gelişme yokmu..yada farklı daha doğrusu özel bişey yapıp verme evrim yada saat aralığını uzat..yemiyor diye uyuyunca mama emiyorsa oda tutar..
ayça incecik görünüyorsun gerçekten..
pervin çok geçmiş olsun ya.. kuzuya da çok zor..
bu arada fatma yiğitle resimleriniz çok güzel unuttum söylemeyi..
selam millet berbat birgun kis bardaktan bosanircasina yagmur firtina, ben yine depresif...
islerde yogunlasti, tatil donusu zor oluyo beaa..
derya bisey icirmedim ya ıhlamur icirdim azcık yogurdunu yedirdim uyuttum .. yatarken icircem ya calpol ya aferin bilemedim ama calpol daha rahatlatıo sanki
gozum konjunktivit oldu buarada, allrjikmi mikrobikmi bilmiyorum damla kullaniyorum, dayak yemis gibi isis bi gozm(
selam ..özledim seni..Şeniz
selam ..özledim seni..Şeniz
bu sefer reglim o kadar uzun sürdi ki! nerdeyse 20 gün! delirecektim artık.. sanırım doğum kontrol hapına başladığımdan.. neyse bitti de ben de bugün kendimi güzellik salonnuna attım! ağda, pedikür, ohhhhh beee!
ama bi çıktım ki mutlu mutlu, arabayı çekmişler.. yeni çıkmış efendim, cadde üzerine park yasakmış. hep park ettiğim yer halbuki.. bi de ona para ödedim bi sürü durduk yerde..klava:
gozum konjunktivit oldu buarada, allrjikmi mikrobikmi bilmiyorum damla kullaniyorum, dayak yemis gibi isis bi gozm(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?