2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bu sefer reglim o kadar uzun sürdi ki! nerdeyse 20 gün! delirecektim artık.. sanırım doğum kontrol hapına başladığımdan.. neyse bitti de ben de bugün kendimi güzellik salonnuna attım! ağda, pedikür, ohhhhh beee!
ama bi çıktım ki mutlu mutlu, arabayı çekmişler.. yeni çıkmış efendim, cadde üzerine park yasakmış. hep park ettiğim yer halbuki.. bi de ona para ödedim bi sürü durduk yerde..klava:

derya bisey icirmedim ya ıhlamur icirdim azcık yogurdunu yedirdim uyuttum .. yatarken icircem ya calpol ya aferin bilemedim ama calpol daha rahatlatıo sanki

en iyisi bu ..

selam millet berbat birgun kis bardaktan bosanircasina yagmur firtina, ben yine depresif...

islerde yogunlasti, tatil donusu zor oluyo beaa..

bilgisayar acik ben yeni buroya oturdum, sole bi bakindim gecmise..

elif en dayanamadigim konu taciz, bize adli tip dersinde gelmisti bikac vaka, kimiside morgdaki adli tip incelemelerinde ben uzunca bi sure kendime gelememeistim, ne hikayeler var burda anlatip moral bozmiyim ama insanliktan udandirir..

ayca fistik gibisin yavrum ruzy cidden teonun kardisi gibi...

sac rengini koyulastirmayi dusundunmu hic, enterasan olabiliri??

hatunun kaset ve klıp calısmaları yogunlasmıs bugunler de.. yaza yetıstırmye calsııyorlarmıs promosyonları..
delikafadulden:roflol:
başı iyi sonu kötü olmuş..temizlenip güzelleşince insan ne de mutlu oluyor..
derya bisey icirmedim ya ıhlamur icirdim azcık yogurdunu yedirdim uyuttum .. yatarken icircem ya calpol ya aferin bilemedim ama calpol daha rahatlatıo sanki

aferin mümüğü kesiyor geniz akıntısını engelliyor öksürüğü engelliyor ve ağrı kesici..calpol sadece ağrı kesici

haşa olur mu oyle sey.. bılıyordum paylastım, sen de onun ıcın en ıyısını ıstıyorsun, ben de.. kımın kı tutarsa ıste.. yeter kı aglamasın bır daha.

Bacım Deryam,

Adamın esref saatlerı var.. bazen agzını acıyor ben yedırınce, o an aglamak gelıyor sevıncten ama cogu kez mıyav mıyav.. bazen oyalayabılırsem galeyana gelıp yıyor bılıncsızce, bazen agzını bıcak acmıyor.. mesela gecen Fatoş lardayım, somon balıgından domateslı soganlı falan corba yaptım, saat 9 a gelıyor, tadına baktım, dedım bu agır bı corba, hayatta yemez ammmmaaa dur dedım bır deneyeyım.. adam yedi Derya.. resmen evdekı 3 ınsan şoka gırdık.. agzını nası acıyor...

O corbayı ertesı gun yedıreyım dedım yemedı..

sabah kahvaltıyı karısımla yedırmeye calsııyorum, tek tek asla yemez,eskıden bırlıkte yapıyorduk tek tek yıyerek..

9 30 da yedı, 11 de yattı, 13 30 da kalktı dıyelım.. 14 te yedırıyorum.. daha dogrusu savas baslıyor.. asla dıretmıyorum ama bılıncsız hallerını yakalayaıp agzına sokuyorum..

bı ara 6 saat ac bıraktım, yıne de yemedı..

o zamanlar habıre bıberonu dayıyordum yatmadan once oyle ayakta tuttum..

ama benım de derdım pervin gibi herseyden alması.. nereye kadar devam sutu??

neredeyse tam 3 aydır aralıksız demır ını ıcıyor..

ama gozlerımın ıcıne baka baka yedıgı ıkı elımın parmaklarını gecmez, asla bılıncle yemıyor..

aksamları bızım yedıklerımızden tırtıklanıyor, hep beraber masaya oturyoruz.. o zaman ıyı kotu yedırebılıyoruz..

dun mesela domates soslu kabak sote yaptım.. yedı bı guzel, bugun yedıreyım dedım yemedı..

günü gününe uymuyor.. ama bısı keşfettım, domates soslu, soganlı seylerı sevıyor.. o da keyfı olursa..

daha sana yazar da yazarım ama bayıltmayayım.. durum bu dur kuzum.

gozum konjunktivit oldu buarada, allrjikmi mikrobikmi bilmiyorum damla kullaniyorum, dayak yemis gibi isis bi gozm(

derya ya katılıyorum..

su dişten dolayı bır kac kez calpol verdım Kuzy ye.. daha delıksız uyudu.. ondan sana daha rahatlamıs gorunuyordur..

ama aferın ust solunum yolu ıcın bırebır.. en azından burun akıntıısnı falan kesar cocugumun.

pervin been demistim gobege kirmizi kurdela taktinmi dite, hay senin tarzini yiyim ben:))ecosuma kiyamam buarada ya..

oyy paranın gideceği varmış

gozum konjunktivit oldu buarada, allrjikmi mikrobikmi bilmiyorum damla kullaniyorum, dayak yemis gibi isis bi gozm(

geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…