Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
arkadaki şahsiyet ben oluyorum...
Rüzgarda tüm resimlerde şu yeşil çorabıyla.."Ayakkabı çorap" diyorum ben ona..Ayakkabılar ayağında durmadığından artık giydirmiyorum..bunlar da ayakkabı gibi çorap:)))
gelelim düne
özlemi görmek harikaydı hatun harbi güzel yani manken gibinnn boy pos o biçim özdede anasının izinde hızlaa ilerliyor maşallah upuzun bacakları var çok güzel bir bebek
özlemi görmek beni çok mutlu etti ancak oğlumu arızaya bağlattı biraz :))
esram seni de özledik, faceten kabul ettiğin için teşekkür ederim, burcu nun sayfasından görebildiklerime yolladım. tatilin iyi geçmiş sevindim. bide mami tatile göütürmücek dedin tatil cıktı bedavadan her istediğin gelsin ayağına böyle.
özlem artık dönsün evine, ben şahsen cok özledim onu ve onun yazılarıyla geçmişi okumayı.
calpol verdim uyuttum ama kac dk surer bilmem.. ayagımda suan
pervin geçen hafta bende calpol verdim kuzenimin 5 yaşında cocuğu var onların zamanında amerika ve avrupa da calpol toplatılmış. biraz araştırdım hakikaten öyle imiş. o dönem doktorlar yazmıyomuş zaten şimdi yazıyolar, iyi mi ediyoruz acaba calpola'a devam etmekle.
Bence sen sil bunu.. bizim delilerin diline dolanmadan :))
haşa olur mu oyle sey.. bılıyordum paylastım, sen de onun ıcın en ıyısını ıstıyorsun, ben de.. kımın kı tutarsa ıste.. yeter kı aglamasın bır daha.
Bacım Deryam,
Adamın esref saatlerı var.. bazen agzını acıyor ben yedırınce, o an aglamak gelıyor sevıncten ama cogu kez mıyav mıyav.. bazen oyalayabılırsem galeyana gelıp yıyor bılıncsızce, bazen agzını bıcak acmıyor.. mesela gecen Fatoş lardayım, somon balıgından domateslı soganlı falan corba yaptım, saat 9 a gelıyor, tadına baktım, dedım bu agır bı corba, hayatta yemez ammmmaaa dur dedım bır deneyeyım.. adam yedi Derya.. resmen evdekı 3 ınsan şoka gırdık.. agzını nası acıyor...
O corbayı ertesı gun yedıreyım dedım yemedı..
sabah kahvaltıyı karısımla yedırmeye calsııyorum, tek tek asla yemez,eskıden bırlıkte yapıyorduk tek tek yıyerek..
9 30 da yedı, 11 de yattı, 13 30 da kalktı dıyelım.. 14 te yedırıyorum.. daha dogrusu savas baslıyor.. asla dıretmıyorum ama bılıncsız hallerını yakalayaıp agzına sokuyorum..
bı ara 6 saat ac bıraktım, yıne de yemedı..
o zamanlar habıre bıberonu dayıyordum yatmadan once oyle ayakta tuttum..
ama benım de derdım pervin gibi herseyden alması.. nereye kadar devam sutu??
neredeyse tam 3 aydır aralıksız demır ını ıcıyor..
ama gozlerımın ıcıne baka baka yedıgı ıkı elımın parmaklarını gecmez, asla bılıncle yemıyor..
aksamları bızım yedıklerımızden tırtıklanıyor, hep beraber masaya oturyoruz.. o zaman ıyı kotu yedırebılıyoruz..
dun mesela domates soslu kabak sote yaptım.. yedı bı guzel, bugun yedıreyım dedım yemedı..
günü gününe uymuyor.. ama bısı keşfettım, domates soslu, soganlı seylerı sevıyor.. o da keyfı olursa..
daha sana yazar da yazarım ama bayıltmayayım.. durum bu dur kuzum.
nurcik onceki gece 12 olunca kutladım ben onu sen rahat ol bebeemm ondan rahattım dun :)
hah iyi bari yoksa senden kacmaz bilirim:))
dolansın dolansın hepsini özler severim rahatlarlar...opuyorumnanaktanBence sen sil bunu.. bizim delilerin diline dolanmadan :))
neden ama ..gözüne geçmiş olsun en iyi dinlenmiş çay ...gece yatmadan dene...bende ozledim deryam ya, ama bugun pek bi keyifsizim(
deryam ozaman aferin icireyim cunku geniz akıntısıda var cok saol
evrim aynen ya.. 9bucuk kahvaltı 11de sut ve uyku uyanınca corba ama ne zorlukla inanamazsın agzını acık yakalarsam oyuncakla oyalarsam.. oyuncagıda begenmio hanfendi agzını acmıo vs vs işkence yani.. gece en son 11 de besliorum yada 10da kacta uyursa bide 6da kalkıp biberonu tıkıyorum bazen de uyanıo sansım varsa 9da ..işte 9da uyanınca 9bucuk kahvaltı dersin tok cocugu yediriorum
bugun 8de uyandı omlet yaptım yemedi agladı bende tahıllı mamanın icine katıp blendırdan gecirdim oyle kakaladım azcık .. neyi nası yedircem die dusunmekten deli olcam
hergun emraha ayrı kızına ayrı pişirmekten gına geldi
deryam ozaman aferin icireyim cunku geniz akıntısıda var cok saol
evrim aynen ya.. 9bucuk kahvaltı 11de sut ve uyku uyanınca corba ama ne zorlukla inanamazsın agzını acık yakalarsam oyuncakla oyalarsam.. oyuncagıda begenmio hanfendi agzını acmıo vs vs işkence yani.. gece en son 11 de besliorum yada 10da kacta uyursa bide 6da kalkıp biberonu tıkıyorum bazen de uyanıo sansım varsa 9da ..işte 9da uyanınca 9bucuk kahvaltı dersin tok cocugu yediriorum
bugun 8de uyandı omlet yaptım yemedi agladı bende tahıllı mamanın icine katıp blendırdan gecirdim oyle kakaladım azcık .. neyi nası yedircem die dusunmekten deli olcam
hergun emraha ayrı kızına ayrı pişirmekten gına geldi
siz gizli gizli zayıflarken ben gizli gizli sismanlıom :)))))))))))))
ama ahdım war cumadan sonra ciddi ciddi baslıorum.. simdi mecbur oglen elife yemek filan hazırlıorum ee kahvaltı mecbur .. kız 53 kg yınee sismanın dio az yıyım dio ama fıstık gibi.. evde misafir varken rejim yapılmıo
bayılama bayılmam ama bedne çok çektim geçiş dönemi sanki az daha büyüynce değişiyor işte..yada öyle çok dua ettimki bi anda herşey yoluna girdi...Hamdolsun darısı sana zor ben sinirden ağladığımı bilirim..
bizde şu teknik var birde onuda yazayım belki işe yarar yüzüne hafifçe üflüyorum çok mutlu oluyor ona sevinirken ağzına atı veriyorum..
bizim utuleri yaptım eceninkiler sırada. yıkanacaklar sırada
Patlıcan la yapabılecegım degısık bı yemek arıyorumm
ilgilenenlerın benımle paylasması rıca olunur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?