2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ayçam fıstık gibi hatusun, atom karınca da cok tatlı. hiç aklıma gelmemişti alışveriş arabasında bindirmek süper fikir hemen deneyeceğim. bu arada açılışı yaptın mı ayça?

deryam ozaman aferin icireyim cunku geniz akıntısıda var cok saol

evrim aynen ya.. 9bucuk kahvaltı 11de sut ve uyku uyanınca corba ama ne zorlukla inanamazsın agzını acık yakalarsam oyuncakla oyalarsam.. oyuncagıda begenmio hanfendi agzını acmıo vs vs işkence yani.. gece en son 11 de besliorum yada 10da kacta uyursa bide 6da kalkıp biberonu tıkıyorum bazen de uyanıo sansım varsa 9da ..işte 9da uyanınca 9bucuk kahvaltı dersin tok cocugu yediriorum

bugun 8de uyandı omlet yaptım yemedi agladı bende tahıllı mamanın icine katıp blendırdan gecirdim oyle kakaladım azcık .. neyi nası yedircem die dusunmekten deli olcam

hergun emraha ayrı kızına ayrı pişirmekten gına geldi

ama ahdım war cumadan sonra ciddi ciddi baslıorum.. simdi mecbur oglen elife yemek filan hazırlıorum ee kahvaltı mecbur .. kız 53 kg yınee sismanın dio az yıyım dio ama fıstık gibi.. evde misafir varken rejim yapılmıo

bayılama bayılmam ama bedne çok çektim geçiş dönemi sanki az daha büyüynce değişiyor işte..yada öyle çok dua ettimki bi anda herşey yoluna girdi...Hamdolsun darısı sana zor ben sinirden ağladığımı bilirim..
bizde şu teknik var birde onuda yazayım belki işe yarar yüzüne hafifçe üflüyorum çok mutlu oluyor ona sevinirken ağzına atı veriyorum..

Patlıcan la yapabılecegım degısık bı yemek arıyorumm

ilgilenenlerın benımle paylasması rıca olunur..

Bence sen sil bunu.. bizim delilerin diline dolanmadan :))
dolansın dolansın hepsini özler severim rahatlarlar...opuyorumnanaktan
bende ozledim deryam ya, ama bugun pek bi keyifsizim(
neden ama ..gözüne geçmiş olsun en iyi dinlenmiş çay ...gece yatmadan dene...

hasta olunca doğal olark iştah etkilenir ..sıkma canını..:teselli:

her kelımesıne al benden de o kadar dıyeyım sana.. bu kadar bır insan bır ınsana katılır..

siz gizli gizli zayıflarken ben gizli gizli sismanlıom :)))))))))))))

gizli gizli sevıyorum ben de senii kaydirigubbakcemile3

evet kesınlıkle dogru tespıt..

ben sana bısı dıyeyım, nası bı yaratıkla ugrasıtıgımı sen hesap et artık.. onu bı sekıl kandırıp ta agzına soktugum zaman, ıdrak ettgı an bana kızmaya baslıyor.. ama ne kızma, eller yumruk,kendını kasmaktan yüz kıpkırmızı.. nası yaparsın gıbısınden.. ahhh Derya ahhh... bi donumu indirmedıgım kaldı, korkar dıye onu da yapmıyorum..

bizim utuleri yaptım eceninkiler sırada. yıkanacaklar sırada

ütü bitmez.. vatan da bölünmez.. iki şaşmaz gercek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…