2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

pervin eceye geçmiş olsun, bizde de durum aynı. bu burn spreyi de bi işe yaramıyor dolu burnu yavrumun.

evrim oturtma yaptım ben dün değişik değil ama patlıcanı tuzlu suda beklettikten sonra soğuk sütte de bekletiyorum ne yapacaksam cok güzel oluyor belki de biliyosundur.

nurdan geçmiş olsun...

benim ideal bir tarifim var degişik kusbası ile yap ister kıyma istersende tavuk+patates ekle .. ilgilenrsen yazrım ama sulu yemek

patlıcan zaten zor bı sebze bı de sulusu cekılebılır mı bılmıorum.. sen kolaysa yazması ver, ugrasıtıracaksa boşver.. aklımın bı kosesınde olsun.

Nurdan X-TRA JEL kulandığım krem tabi ben kroca extra jel yazınca doğal olark anlamadın..
Meltem tek göbeğin kalmışsa dene derim..

bilmiordum kuzu :1no2:

şeytan dıyor kızart.. üstüne de domates sos..

kışkış seytan kışş kışşşşşşşşşşşşşşşşşşşş kışşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

hım annesi sen ozaman bu koca adamın nedemek istediğini anla önce yemek istemiyorsa yemeyecektir neden boşluğundan faydalınıyorsun ağa paşanın..tabi kızar...
hiç hazzzettmiyorum şu kadını

sırnaşık şey-tatlicadiarzu-

patlıcan zaten zor bı sebze bı de sulusu cekılebılır mı bılmıorum.. sen kolaysa yazması ver, ugrasıtıracaksa boşver.. aklımın bı kosesınde olsun.

once klasik patlıcanı tuzlu suda beklet kızart..

diger bi yerde etin herneyse 1 kasık tereyagda sotele suyunu cekene kadar..sonra 1 cogan 1 yesil biber ekle kavur sonra 1 rendelenmis domates ve 3-4 dis sarımsak ekle kavur 1 kasık salca ekle . kekik ekle ve sevdigin diger baharatları sana kalmıs ama kekik olsun .1 cay bardagı sıcak su ekle etler pişssin suyu seckince yine ekle et yumusayınca patlıcanları kat birlikte harmanla 10dk pişsinler beraber. yada patlıcnları kat fırına ver fırında harmanlansınlar 2 sekilde guzel oluyo.. afiyet olsun patates katmak istersen kızartman gerek patatesi

kızımın tabiriyle patlıyancan bizde pek sevilmez sadece türlüde yerler ..tafri var ama uğraştırı hemde şeytan dürte kızratmalı tarif...hazır kovmuşken geri getirmeyeyim..

dibim düştü.. bulamıyorummmm akannehir

soguk sutmu ilk defa duyuyorum deneyeyim

hayatım boyunca iki kez patlıcan yedim bütün yüzüm kabardı desem
tadınıda hiç sevmedim zaten
bizim evede patlıcan girmedi hiç evlendim evleneli
bu yüzden hiç bilmem ymek çeşitlerinii

Evrim Yusuf tv izlemiyor demiştim ya bu gün fashion tv açık yemek yedireceğim bende bi baktım göz tvde ağzını açmış bekliyorrr.delikafaduldensempatiksalakcinni:roflol:.........çapkınmı olcek acaba bu durmada ne düşünmeliyim ..:uhmnalar bakacağım diye bir kase karışık sebzeli tavuklu yemeğni hüpletti...:dance::teytey:

evrim dene mutlaka patlıcan patlıcan olmaktan cıkıyor şahane bişey oluyor pamuk gibi. kıymalı harcını hazırlayıp patlıcanları da acık kızartıp tepsiye diziyorum üzerine kıymalı harıc üzerine saçlası sos fırına atıyorum güzel oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…