HESRAM gelmişşşşşşşşşşşşşşş resim resim...
benim ideal bir tarifim var degişik kusbası ile yap ister kıyma istersende tavuk+patates ekle .. ilgilenrsen yazrım ama sulu yemek
pervin eceye geçmiş olsun, bizde de durum aynı. bu burn spreyi de bi işe yaramıyor dolu burnu yavrumun.
evrim oturtma yaptım ben dün değişik değil ama patlıcanı tuzlu suda beklettikten sonra soğuk sütte de bekletiyorum ne yapacaksam cok güzel oluyor belki de biliyosundur.
nurdan geçmiş olsun...
bi donumu indirmedıgım kaldı, korkar dıye onu da yapmıyorum....
hım annesi sen ozaman bu koca adamın nedemek istediğini anla önce yemek istemiyorsa yemeyecektir neden boşluğundan faydalınıyorsun ağa paşanın..tabi kızar...her kelımesıne al benden de o kadar dıyeyım sana.. bu kadar bır insan bır ınsana katılır..
gizli gizli sevıyorum ben de senii kaydirigubbakcemile3
evet kesınlıkle dogru tespıt..
ben sana bısı dıyeyım, nası bı yaratıkla ugrasıtıgımı sen hesap et artık.. onu bı sekıl kandırıp ta agzına soktugum zaman, ıdrak ettgı an bana kızmaya baslıyor.. ama ne kızma, eller yumruk,kendını kasmaktan yüz kıpkırmızı.. nası yaparsın gıbısınden.. ahhh Derya ahhh... bi donumu indirmedıgım kaldı, korkar dıye onu da yapmıyorum..
..
hiç hazzzettmiyorum şu kadını
patlıcan zaten zor bı sebze bı de sulusu cekılebılır mı bılmıorum.. sen kolaysa yazması ver, ugrasıtıracaksa boşver.. aklımın bı kosesınde olsun.
once klasik patlıcanı tuzlu suda beklet kızart..
diger bi yerde etin herneyse 1 kasık tereyagda sotele suyunu cekene kadar..sonra 1 cogan 1 yesil biber ekle kavur sonra 1 rendelenmis domates ve 3-4 dis sarımsak ekle kavur 1 kasık salca ekle . kekik ekle ve sevdigin diger baharatları sana kalmıs ama kekik olsun .1 cay bardagı sıcak su ekle etler pişssin suyu seckince yine ekle et yumusayınca patlıcanları kat birlikte harmanla 10dk pişsinler beraber. yada patlıcnları kat fırına ver fırında harmanlansınlar 2 sekilde guzel oluyo.. afiyet olsun patates katmak istersen kızartman gerek patatesi
pervin eceye geçmiş olsun, bizde de durum aynı. bu burn spreyi de bi işe yaramıyor dolu burnu yavrumun.
evrim oturtma yaptım ben dün değişik değil ama patlıcanı tuzlu suda beklettikten sonra soğuk sütte de bekletiyorum ne yapacaksam cok güzel oluyor belki de biliyosundur.
nurdan geçmiş olsun...
çift dikiş olmuşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?