arada gırınce ınsan bole oluoo ıste.. aslında sana yenı yetme muamelesı yapmak lasımm emmmmeee.. neyse.
evrim dene mutlaka patlıcan patlıcan olmaktan cıkıyor şahane bişey oluyor pamuk gibi. kıymalı harcını hazırlayıp patlıcanları da acık kızartıp tepsiye diziyorum üzerine kıymalı harıc üzerine saçlası sos fırına atıyorum güzel oluyor
Evrim Yusuf tv izlemiyor demiştim ya bu gün fashion tv açık yemek yedireceğim bende bi baktım göz tvde ağzını açmış bekliyorrr.delikafaduldensempatiksalakcinni:roflol:.........çapkınmı olcek acaba bu durmada ne düşünmeliyim ..:uhmnalar bakacağım diye bir kase karışık sebzeli tavuklu yemeğni hüpletti...:dance::teytey:
evrim dene mutlaka patlıcan patlıcan olmaktan cıkıyor şahane bişey oluyor pamuk gibi. kıymalı harcını hazırlayıp patlıcanları da acık kızartıp tepsiye diziyorum üzerine kıymalı harıc üzerine saçlası sos fırına atıyorum güzel oluyor
alsanaalsanasmile
Kuzey uyandı, ben yemek yapıcam daha.. Allahtan becerıklı hatunumm, ıkı dakkada yapar cıkarım şincik :))))
bu arada cildim cok donuktu son zamanlarda epey kafaya taktım doğum sonrası bişeyler mi oldu diye. alpereni doktora götürdüğümde baktım cilt uzmanı boşmuş hemen girdim muayeneye. kadın bana bitkisel bi krem önerdi aldım eve geldim ben bu kremi bi yerden tanıyorum diye bir baktım doğum sonrası doktorun yazdığı meme çatlağına iyi gelen kremmiş. 4 gündür sürüyorum inanılmaz hafif bayer'in kremi. ıtır ve lavanta varmış içinde kolajenli bi krem cildim cok netleşti heryer aynı renk oldu şimdiden. burdan isim yazabiliyomuyum bilmiyorum ama herkes kullanabilirmiş. çokta uygun fiyatı. ihtiyacı olan varsa diye paylaşayım dedim
kaydirigubbakcemile3:hulya:Kuzey uyandı, ben yemek yapıcam daha.. Allahtan becerıklı hatunumm, ıkı dakkada yapar cıkarım şincik :))))
ne çok yavaş demişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?