2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ona benzer tarif burda yapıolar ama kofte deil.. uzun kızartıp icine peynirli bsiler koyup kurdan cakıp meze gibi sunuo.. guzel oluyo yemesi ama yapmasını bilmem. ben kocamı met ettigim yemegimi yazdım artıkın:) kendisi patlıcan asıgı oldugu icin en iisini yapmam lazım

bide hunkar efendi var oda guzel oluyo

ben deniycem nekadar bekletcez

sizle takıldıgımdan beri ece ayagımda uyuyo sallıorumki uyanmasın dinlensin iice dusunun halimi..bide dısarı cıkcaz bu aksam. masajcıda gelcek .. bakalım artık

kaydirigubbakcemile3 ben de acayım bı deneyeyım bari..

pöff bu da guzelmıs.. malesef kı patlıcana en cok yakısan onu kızartmak... gerısını kaldırmıyor patlıcan, ne yapılırsa yapılsın kızarmaası lazım

alsanaalsanasmile

bayanssulusmile

Kuzey uyandı, ben yemek yapıcam daha.. Allahtan becerıklı hatunumm, ıkı dakkada yapar cıkarım şincik :))))

bu arada cildim cok donuktu son zamanlarda epey kafaya taktım doğum sonrası bişeyler mi oldu diye. alpereni doktora götürdüğümde baktım cilt uzmanı boşmuş hemen girdim muayeneye. kadın bana bitkisel bi krem önerdi aldım eve geldim ben bu kremi bi yerden tanıyorum diye bir baktım doğum sonrası doktorun yazdığı meme çatlağına iyi gelen kremmiş. 4 gündür sürüyorum inanılmaz hafif bayer'in kremi. ıtır ve lavanta varmış içinde kolajenli bi krem cildim cok netleşti heryer aynı renk oldu şimdiden. burdan isim yazabiliyomuyum bilmiyorum ama herkes kullanabilirmiş. çokta uygun fiyatı. ihtiyacı olan varsa diye paylaşayım dedim

yaz canım yaz bişey olmaz

benim kuzu da 2 saattir uyuyor. akşama arkadaşımın kınası var hazırlanmam lazım ama ne mümkün oturdum kaldım. okurken ve yazarkan nar çiçeği ojelerimi sürdüm ayaklarıma ellerime. kaş bıyık aldım cımbızla ne kadar alınırsa bende ça ça ayça gibi olmuşum hele bıyıklar pala olcakmış neredeyse :) saçımı da düzleştiricektim üşendim sürdüm köpüğü. ilk defa yetiştim geçmişi bitirip sohbete hem de bu kalabalıkta..

evrim kuzynin yemek yemesi konusunda bişeyler yanlış gibi ama anlayamıyorum
hele bugün hiç kafam basmıyor
ben hiç çaktırmadan vermiyorum. hatta başka bişeye dalmışsa bekliyorum. yerse yiyor yemezse bırakıyorum tv yok müzik yok mutfakda masada.

kiloda verdi ama boyuna gidiyor bence bugün yarın ölçtüreceğim boyunu. dar gelen kıyafetlerini şimdi giydirebiliyorum.

bence bidaha gözden geçir sistemi. sanki çözülebilir gibi geldi bana.

sizinkilerden yiyosa hep sizinkilerden yedir zaten öylede olması gerek. ben evde bize yemek yapamadığım için denize özel yapmak durumunda kalıyorum. tam tersi yani. anlamışsındır sen beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…