selam herkese
meltem canım kusura bakma gelemedim diş buğdayınız hayırlı olsun inş. başka zaman ben ve oğlum hastayız zaten sesimi duymuştun kötü olduğumu farketmiiştin
dünkü buluşmaya kıvanç bronşit olmasına rağmen gelecektim fakat üstüne ishalde eklenince eşiiim göndermek istemedi yollarda rezil olursun dedi esra melek ve özlemi hele yavruları görmeyi çok istiyordum olmadı
oğluma ilaçları içiremiyorum çok zorlanıyorum kaşığı görür görmez öğrüyor meyve suyuna kattım yinede içmiyor antibiyotik çok acı geliyor şurubu bir şekilde içiriyorum ama diğerini içmiyor ne yapmam lazım
bu arada oğlum yürümeye başladı diyebilirim 3 günden beri yaklaşık 2 2.5 metreyi hiç bir destek kullanmadan yürüyor 2 metre sonunda düşüyor doktorumuz şoka girdi bu kadar erken yürüyen çocuklar çok nadirmiş gerçi bende erken yürümüşüm 10 aylıkken fakat kıvanç daha 9 ayını doldurmadı doktor çok büyük bir gelişme diyor ama ne gel geli ne bay bayı yapmıyor
ilk yürüyen kıvanç oldu demek maaşallah, emekledi mi hiç? bizimki sürünüyor ama sürekli elleri havada kaldırın beni yürütün diyor. tay tay durmaya başladık. bende 9 aylık yürümüşüm ama erken yürüyen cocuklar cok sık düşüyor. bay bay ve gel gel bizde de yok maalesef okumayı öğretirdim herhalde o kadar uğraşıyorum ilgilenmiyor bile. geçmiş olsun çabuk atlatır inşallah.
dilek yahyada böyle yapmıştı bir kere kapıda duruyordu mami geldim geldim yapıp kovalar gibi yapmıştı kaçmak isterken kapının diğer tarafına geçti bir kerede mamiden bana geldi bu şekilde kaç metre olduğunu hesaplamadım ama 4-5 adım atmıştı 1 ay önce kadar bizde nefesimizi tutup izlemiştik resmen
damla biliyomusun bende senin gibi düşünüyorum
evrimin sistemde bir sorun var ama ne??
birebirde gördüm yani yemeyecek bir çocuk gibi değil kuzey ama yemiyor işte..
aslında şöyle düşünüyorum
şimdi evrim yemek yedirme saatinde stresleniyor yine yemeceyek vs düşünceleri ile
bu durumda kuzey istemeyerekte olsa bir negatiflikmi geçiyor??
hepimiz anneyiz vicdanlyız falan ama evrimde acayip bir merhamet ve vicdan duygusu var yani kuzy yemedimi evrim paralanıyor neredeyse ağlayacak o raddede
mesela ben yaho yemedimi bırakıyorum he keşke yese diyorum ama hani acayipte üzülmüyorum galiba biraz hödük bir anneyim evrimdeki sevgi doluluğu bende yok yaho ile bir aşk yaşamalrı vardı görmelisin
artık bende kibar bir anne olmaya karar verdim oğluma karşı
ama yok o sabır bende yok oda ayrı bir mesele
mesela yaho normalde 5 öğün yer sabah kahvaltısı-ara öğün meyve-çorba-yoğurt-akşam yemeği yatmadanda bazen muhallebi
ancak geçenlerde 2 öğün yedi sadece iki öğün yemiyor ne yapsam ne yapayım dedim bıraktım ertesi gün normale döndü sonraki gün 3 öğün yedi bu sefer vs şeklinde değişkenlik gösterdi
ancak evrim illa yedirmek istiyor evrim sokuyor ağzına kuzy çıkarıyor arada yutuyor vs kendide stres oluyor kuzyde
uzaktan demesi kolay vs diye yazmıyorum bunları gerçekten zor gözlerimle gördüm yaşadıklarını ancak analiz etmek istiyorum çözüm aramak
farklı yöntemler bulmak kuzeyiii yedirmekkk 20 kg yapmak istiyorum istiyorum istiyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?