2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

pervinim ne olsun rüzgar beni nereye savurursa artık bi ordan bi buraya
abimler temmuzda geliyormuş bakü işim yattı geçici olarak sende temmuzda geliyosun değilmi??
tazede geliyormuş e artık evrimde gelir kanımca..

kremin adı madecassol şiddetle tavsiye ediyorum. paralar döküp aldığım kremleri solda bıraktı favorim bu. üstelik bitkisel, göz cevresine bile kullanılıyor.

krem adı neyki yaz yaz...
menimde yemeğim yok kalkmam gerek ama sefdiğim kişiler burda ayrılamıyorum...

medicasolu biliyorum epilasyon sonrası ciltte renk değişikliği olmasın diye kulanılıyordu..çatlakarada kullanılıyor..cildi yenileme özelliği var..

selam herkese
meltem canım kusura bakma gelemedim diş buğdayınız hayırlı olsun inş. başka zaman ben ve oğlum hastayız zaten sesimi duymuştun kötü olduğumu farketmiiştin

dünkü buluşmaya kıvanç bronşit olmasına rağmen gelecektim fakat üstüne ishalde eklenince eşiiim göndermek istemedi yollarda rezil olursun dedi esra melek ve özlemi hele yavruları görmeyi çok istiyordum olmadı

oğluma ilaçları içiremiyorum çok zorlanıyorum kaşığı görür görmez öğrüyor meyve suyuna kattım yinede içmiyor antibiyotik çok acı geliyor şurubu bir şekilde içiriyorum ama diğerini içmiyor ne yapmam lazım birde ishalden dolayı pişik oldu ne sürsem iyi gelir

bu arada oğlum yürümeye başladı diyebilirim 3 günden beri yaklaşık 2 2.5 metreyi hiç bir destek kullanmadan yürüyor 2 metre sonunda düşüyor doktorumuz şoka girdi bu kadar erken yürüyen çocuklar çok nadirmiş gerçi bende erken yürümüşüm 10 aylıkken fakat kıvanç daha 9 ayını doldurmadı doktor çok büyük bir gelişme diyor ama ne gel geli ne bay bayı nede gösterdiğim başka hareketlerin hiçbirini yapamıyor

Son düzenleme:

Maşallah kıvanca ...çok geçmiş olsun ikinizede....

ilk yürüyen kıvanç oldu demek maaşallah, emekledi mi hiç? bizimki sürünüyor ama sürekli elleri havada kaldırın beni yürütün diyor. tay tay durmaya başladık. bende 9 aylık yürümüşüm ama erken yürüyen cocuklar cok sık düşüyor. bay bay ve gel gel bizde de yok maalesef okumayı öğretirdim herhalde o kadar uğraşıyorum ilgilenmiyor bile. geçmiş olsun çabuk atlatır inşallah.

epilasyon sonrası renk değişikliğine mi iyi geliyomuş derya? benim hamilelikten beri bikini bölgem oldukça koyu acaba orayı da açar mı? hiç gülesim yoktu bide oraya iyi gelirse bu krem süper olur

damla biliyomusun bende senin gibi düşünüyorum
evrimin sistemde bir sorun var ama ne??
birebirde gördüm yani yemeyecek bir çocuk gibi değil kuzey ama yemiyor işte..
aslında şöyle düşünüyorum
şimdi evrim yemek yedirme saatinde stresleniyor yine yemeceyek vs düşünceleri ile
bu durumda kuzey istemeyerekte olsa bir negatiflikmi geçiyor??

hepimiz anneyiz vicdanlyız falan ama evrimde acayip bir merhamet ve vicdan duygusu var yani kuzy yemedimi evrim paralanıyor neredeyse ağlayacak o raddede
mesela ben yaho yemedimi bırakıyorum he keşke yese diyorum ama hani acayipte üzülmüyorum galiba biraz hödük bir anneyim evrimdeki sevgi doluluğu bende yok yaho ile bir aşk yaşamalrı vardı görmelisin
artık bende kibar bir anne olmaya karar verdim oğluma karşı
ama yok o sabır bende yok oda ayrı bir mesele

mesela yaho normalde 5 öğün yer sabah kahvaltısı-ara öğün meyve-çorba-yoğurt-akşam yemeği yatmadanda bazen muhallebi
ancak geçenlerde 2 öğün yedi sadece iki öğün yemiyor ne yapsam ne yapayım dedim bıraktım ertesi gün normale döndü sonraki gün 3 öğün yedi bu sefer vs şeklinde değişkenlik gösterdi
ancak evrim illa yedirmek istiyor evrim sokuyor ağzına kuzy çıkarıyor arada yutuyor vs kendide stres oluyor kuzyde
uzaktan demesi kolay vs diye yazmıyorum bunları gerçekten zor gözlerimle gördüm yaşadıklarını ancak analiz etmek istiyorum çözüm aramak
farklı yöntemler bulmak kuzeyiii yedirmekkk 20 kg yapmak istiyorum istiyorum istiyorummm

adaşş sormuşsun ya kuzey yemiyor ama nasıl bu kadar tombul diye
ben gördüm bizzat şahidim
geceden serumu dayıyor kuzeye sabaha kadar şişiyor sonra öyle tombul gözüküyor sırnaşık şey

ilk olarak sürünmeye başladı komandolar gibi yerde sürünüyordu yaklaşık 2 haftadırda tam olarak emeklemeye başlamıştı aynı anda da tutunup kalkmaya başladı 3 günden beride desteksiz 2 2.5 metre yürüyor tabi sonra düşüyor

yürüdüğünüde şöyle fark ettim misafir gelmişti birkaç çocuk vardı oyun oynuyorlardı koşturup duruyorlardı evin içinde kıvançta onların peşinde emekleyerek dolanıp duruyordu bi ara baktım tutunup kalkmış sıralıyordu daha sonra yere düştü tekrar kafamı çevirdim yeniden tutunup kalktı ve ellerini bırakıp koşturan çocukların peşinden gitmeye başladı çok hızlı bir şekilde hareket ediyordu sanki koşmak istercesine şoka girdim zaten ne olduğunu anlamaya çalışırken onu tutmaya gittim kafasını vurmaktan son anda kurtardım şimdi hiç dünya umurunda değil ellerini bırakıp bodozlama gidiyor sanırım o gün çocuklardan etkilendi onları öyle görünce heves etti

bende çok uğraşıyorum gel gel yapsın alkış yapsın bay bay yapsın diiye fakat hiçbirni yapmak istemiyor

Son düzenleme:
esra behlül dedinde aklıma geldi artık oğlum behlül deyince de bakıyor alıştı adam ne yapsın herkes behlül diyor geçen gün doktora gittik doktor adını falan sordu kıvanç dedim aaa behlülmü tam behlül falan diyor çağırıyor kıvançta bakıyor komşular falanda behlül diyorlar behlülde ikinci adı oldu behlül diyen herkesede dönüp bakıyor

dilek yahyada böyle yapmıştı bir kere kapıda duruyordu mami geldim geldim yapıp kovalar gibi yapmıştı kaçmak isterken kapının diğer tarafına geçti bir kerede mamiden bana geldi bu şekilde kaç metre olduğunu hesaplamadım ama 4-5 adım atmıştı 1 ay önce kadar bizde nefesimizi tutup izlemiştik resmen

tay tay duruyormu esra tay tay duran çocuklar daha çabuk yürüyorlarmış denge sağladıkları için kıvanç yaklaşık 4 -5 dk tay tay durabiliyor doktor denge sağladığı için erken yürümeye başlamış dedi tabi inş. bu yürüme işi göstermelik değildir umarım devam eder özelliklede biryerlere dalınca çok güzel gidiyor sonra farkediyor gittiğini heyecanlanıp düşüyor

Son düzenleme:
ya benim oğlumun pişiğine bi çare bulun çocuk elletmiyor poposunu çırım çırım çığrıyor bir görseniz kıpkırmızı kor gibi oldu çocuğun poposu antibiyotik pişik yapar diyorlar yarın kontrole götürcem gerçi ama
varmı bildiğiniz pişiği geçirecek birşey

süper ya aklımdan geçenleri ne kadar güzel anlatmışsın gripten dolayı başım öyle ağrıyor ki düşünemiyorum bile.

geçen haftasonu 1 gün denizle başbaşa kaldım ne yaptıysam yemedi ve akşama kadar beni delirtti sonra ablası ve eşi gelince onlara dert yanarcasına hıçkırarak ağladı vee onlarla oturdu ve yemeğini yedi ben bir süre uzak kaldım kendisinden . tabi akşam tiyatro gösterisi var hazırlanıcam makyaj, giyinicem derken deniz sürekli bağırınca gerildimde gerildim. farkettimki ben nerdeyse hiç denizle başbaşa kalmıyorum. yemeğini yaparken ya da evde bi işle uğraşıyorsam ki genelde denizle ilgili oluyor ya yoğurt yapıyorum ya suyunu hazırlıyorum filan yani acil olanlar dışında deniz uyanıkken hiçbirşeyle ilgilenmiyorum. ilgilendiğim zamanlarda biri mutlaka denizin yanında oluyor.

yemek yapıcam koyuyorum denizi yatağına halısına neyse işte güvenli yere bas bas bağırıyor mama sandalyesine oturttum onuda buzdolabına yapıştırdım önünede buzdolabına mıknatıslı yapışan şeyler var ya onları koydum hooppp atıyor yine bağırıyor. kısaca delirdim.

sonuç olarak çalışmayan arkadaşlar çalışanların bu kadar şeye nasıl yetişebildiklerini sorar ya benimde aklımdan çalışmayan arkadaşlar nasıl beceriyorlar bu işi diye geçti.

analiz tamda doğru kelime .

stres direk bulaşıyor . katılıyorum.

yemeyince dertlenmiyorum. zor oluyor ama yemek alışkanlığı kazanması için böyle olması gerektiğini düşünüyorum. yemeğin yemek olduğunu bilmeli acıkınca kendisi yiyecek.

doğru yada yanlış bu kadar şeyide efrrimin kafası bulansın diye yazdım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…