mavişim travacort sürüyorum ben çok kötü durumlarda iyi geliyor.
maşallah kıvancıma...
evrim kuzynin yemek yemesi konusunda bişeyler yanlış gibi ama anlayamıyorum
hele bugün hiç kafam basmıyor
ben hiç çaktırmadan vermiyorum. hatta başka bişeye dalmışsa bekliyorum. yerse yiyor yemezse bırakıyorum tv yok müzik yok mutfakda masada.
kiloda verdi ama boyuna gidiyor bence bugün yarın ölçtüreceğim boyunu. dar gelen kıyafetlerini şimdi giydirebiliyorum.
bence bidaha gözden geçir sistemi. sanki çözülebilir gibi geldi bana.
sizinkilerden yiyosa hep sizinkilerden yedir zaten öylede olması gerek. ben evde bize yemek yapamadığım için denize özel yapmak durumunda kalıyorum. tam tersi yani. anlamışsındır sen beni.
damla biliyomusun bende senin gibi düşünüyorum
evrimin sistemde bir sorun var ama ne??
birebirde gördüm yani yemeyecek bir çocuk gibi değil kuzey ama yemiyor işte..
aslında şöyle düşünüyorum
şimdi evrim yemek yedirme saatinde stresleniyor yine yemeceyek vs düşünceleri ile
bu durumda kuzey istemeyerekte olsa bir negatiflikmi geçiyor??
hepimiz anneyiz vicdanlyız falan ama evrimde acayip bir merhamet ve vicdan duygusu var yani kuzy yemedimi evrim paralanıyor neredeyse ağlayacak o raddede
mesela ben yaho yemedimi bırakıyorum he keşke yese diyorum ama hani acayipte üzülmüyorum galiba biraz hödük bir anneyim evrimdeki sevgi doluluğu bende yok yaho ile bir aşk yaşamalrı vardı görmelisin
artık bende kibar bir anne olmaya karar verdim oğluma karşı
ama yok o sabır bende yok oda ayrı bir mesele
mesela yaho normalde 5 öğün yer sabah kahvaltısı-ara öğün meyve-çorba-yoğurt-akşam yemeği yatmadanda bazen muhallebi
ancak geçenlerde 2 öğün yedi sadece iki öğün yemiyor ne yapsam ne yapayım dedim bıraktım ertesi gün normale döndü sonraki gün 3 öğün yedi bu sefer vs şeklinde değişkenlik gösterdi
ancak evrim illa yedirmek istiyor evrim sokuyor ağzına kuzy çıkarıyor arada yutuyor vs kendide stres oluyor kuzyde
uzaktan demesi kolay vs diye yazmıyorum bunları gerçekten zor gözlerimle gördüm yaşadıklarını ancak analiz etmek istiyorum çözüm aramak
farklı yöntemler bulmak kuzeyiii yedirmekkk 20 kg yapmak istiyorum istiyorum istiyorummm
adaşş sormuşsun ya kuzey yemiyor ama nasıl bu kadar tombul diye
ben gördüm bizzat şahidim
geceden serumu dayıyor kuzeye sabaha kadar şişiyor sonra öyle tombul gözüküyor sırnaşık şey
süper ya aklımdan geçenleri ne kadar güzel anlatmışsın gripten dolayı başım öyle ağrıyor ki düşünemiyorum bile.
geçen haftasonu 1 gün denizle başbaşa kaldım ne yaptıysam yemedi ve akşama kadar beni delirtti sonra ablası ve eşi gelince onlara dert yanarcasına hıçkırarak ağladı vee onlarla oturdu ve yemeğini yedi ben bir süre uzak kaldım kendisinden . tabi akşam tiyatro gösterisi var hazırlanıcam makyaj, giyinicem derken deniz sürekli bağırınca gerildimde gerildim. farkettimki ben nerdeyse hiç denizle başbaşa kalmıyorum. yemeğini yaparken ya da evde bi işle uğraşıyorsam ki genelde denizle ilgili oluyor ya yoğurt yapıyorum ya suyunu hazırlıyorum filan yani acil olanlar dışında deniz uyanıkken hiçbirşeyle ilgilenmiyorum. ilgilendiğim zamanlarda biri mutlaka denizin yanında oluyor.
yemek yapıcam koyuyorum denizi yatağına halısına neyse işte güvenli yere bas bas bağırıyor mama sandalyesine oturttum onuda buzdolabına yapıştırdım önünede buzdolabına mıknatıslı yapışan şeyler var ya onları koydum hooppp atıyor yine bağırıyor. kısaca delirdim.
sonuç olarak çalışmayan arkadaşlar çalışanların bu kadar şeye nasıl yetişebildiklerini sorar ya benimde aklımdan çalışmayan arkadaşlar nasıl beceriyorlar bu işi diye geçti.
analiz tamda doğru kelime .
stres direk bulaşıyor . katılıyorum.
yemeyince dertlenmiyorum. zor oluyor ama yemek alışkanlığı kazanması için böyle olması gerektiğini düşünüyorum. yemeğin yemek olduğunu bilmeli acıkınca kendisi yiyecek.
doğru yada yanlış bu kadar şeyide efrrimin kafası bulansın diye yazdım...
antibiyotik pişik yapar ...ben kızımdada oğlumdada nivea pişik kremini tek geçerim ılık suyla yıka kurula tek kat sür bezi açtığında düzelmiş olarak görürsün..saol hocam ya hemen eşimi arayıp söyleyeyim gelirken alsın çok kötü durumda orayı ellemeye kalktığım anda titremeye başlıyor 2 saate bir yıkıyorum ama siz bana sorun nsl yıkıyorum çocuk çığırıyor resmen suyu gördüğü anda korkuyor zeytinyağı sürdüm olmadı karbonat dediler onla siildim olmadı bepanten oda fayda etmedi antibiyotikten diyorlar yaparmı acaba pişik
ya benim oğlumun pişiğine bi çare bulun çocuk elletmiyor poposunu çırım çırım çığrıyor bir görseniz kıpkırmızı kor gibi oldu çocuğun poposu antibiyotik pişik yapar diyorlar yarın kontrole götürcem gerçi ama
varmı bildiğiniz pişiği geçirecek birşey
epilasyon sonrası renk değişikliğine mi iyi geliyomuş derya? benim hamilelikten beri bikini bölgem oldukça koyu acaba orayı da açar mı? hiç gülesim yoktu bide oraya iyi gelirse bu krem süper olur
çk iyi yapmışsın.ağzını burnun u iyice dağıtsalardı bari.tenkyu
kaç ay oldu kaş aldırmayalı bilmiyorum, çok fena hakikaten...saçlarım da uzadı...kuaföre gitmek gerek ama nasıl??
off ben evlilik arefesindeyim. Ankarada düğün ayakkabısı bakıyorum...Aynı gün Balıkesire geçip ev yerleştircez.. Üç parmak hissettim, ikisi popomda biri malum yerde...resmen avuçladı...döndüm sırıtarak uzaklaşan bir tip.. Kıyameti kopardım orda...
Sapık belliki defalarca yapmış ama kimse gıkını çıkarmamış.. Öyle bir korku ifadesiyle kaçmaya başladı ki.. Hemen güvenliğe yakalattırdım... Polis çağırın derhal dedim.. Adam altına mıçıyordu... Polisi bekleyemedim hemen Balıkesire gitmemiz gerek acil vakit yok.. Güvenlik bir güzel dövdü adamı...
annem ne dese beğenirsiniz... "kızıııım aman Barışa söyleme sakın, tam da evlilik öncesi:)))"
eminim normal dağılım eğrisi gösteriyordur.seni düşündüm ben de yazarken kimbilir neler görmüştür dedim.in sanlarla ilgili işlerde hep böyle yıpratıcı taraflar var.ah elif yaaaa!!! nasıl içim acıyor nasıl... bu sadece doğudaki kızların kadınların kaderi değil.. her yer aynı.. çok yazık çoookkkk... benim de dün ağır cezada bir duruşmam vardı.. onun etkisini atamadm hala üztümden bi de bunu duyunca çok kötü oldum.. zaman öyle kötü ki.. nasıl koruyacağız, nasıl düzgün eğiteceğiz bu çocukları bilemiyorum...
canım sadece kız çocukları değil ki.. çok gördüm fiili livata olaylarını.. küçücük erkek çocukalrı.. 6 yaşındaydı daha biri. sanık da 18 inde. hakim küçük çocuğun babasına nasıl bağırmıştı duruşmada! sen nasıl abbasın, bu yaşta ocuğu sokakta tek başına bırakıyorsun diye.. hala hatırladıkça o dosyayı tüylerim diken diken olur..şimdi o çocuk 15 yaşında olsa gerek..
çok çok haklısın. herkesin bilinçlenmesi lazım bu konuda. çevremizde böyle şeyler oluyor hem de tahmin bile edemeyeceğiniz kadar çok..benim başıma gelmez dememk lazım.. o ruh hastasını içerde hallederler zaten. cezaevlerinde çocuk tacizcilerini özellikle feci yapıyorlar, hem de mahkumların bizzat kendileri.. neyse.. daha yazmiyim..
ah bu doktorlar yaaa! hangisine inanıcaz bilmiyorum ki!
ayyy çok sevinirim.tercihlerimiz netleşsin soracam hepinize.selam arkadaşlar, geçmişe bakıp geliyorum..
elif bursa tercihlerinin arasında sanırım. doğma büyüme bursalı olarak bana da sorabilirsin. okul ve semt bursa cok güzel bir şehir ama doğu tarafı yaşamak için cok zordur. batı kısmı ise küçük istanbuldur. bana da sorabilirsin, gelirsenizde cok sevinirim
kim ki kayınpederin bizim bölümde miydi?ah be canım değildir.. hırpalama kendini bu kadar.. en kötüsünü düşünüyorsun..
evet bak bundan kaynaklı olması daha mantıklı..
ben de şakşukayı böyle yapıyorum.. patates, kabak, patlıcan, biber.. hepsini doğrayıp aıcık zeytinyağı.. üzerine de domates sos. kızartmayı yıllardır çıkardık hayatımızdan.. ancak kırk yılın başı kızartılması gereken balık alırsak..
ben de hiç vermedim. doktoru kan sayımı yapmadan vermem dedi, kan sayımınds da gayet iyi çıktı. sadece multitabs veriyorum. yine de demir vermek gerekir mi acaba yaa??
amanniiinnnn...
aa hacettepe mii? kayınpederim bir dönem oradaydı..
ben de hergün kızrmızı et ve pekmez veriyorum..
ahh nurdan ahhhh.benim de 3-3 vakam oldu işte.en ilginci bu değil.anlatmayayım ben debilgisayar acik ben yeni buroya oturdum, sole bi bakindim gecmise..
elif en dayanamadigim konu taciz, bize adli tip dersinde gelmisti bikac vaka, kimiside morgdaki adli tip incelemelerinde ben uzunca bi sure kendime gelememeistim, ne hikayeler var burda anlatip moral bozmiyim ama insanliktan udandirir..
zor be.vallahi zor billahi zor.sabiha paktuna ne der acaba?haşa olur mu oyle sey.. bılıyordum paylastım, sen de onun ıcın en ıyısını ıstıyorsun, ben de.. kımın kı tutarsa ıste.. yeter kı aglamasın bır daha.
Bacım Deryam,
Adamın esref saatlerı var.. bazen agzını acıyor ben yedırınce, o an aglamak gelıyor sevıncten ama cogu kez mıyav mıyav.. bazen oyalayabılırsem galeyana gelıp yıyor bılıncsızce, bazen agzını bıcak acmıyor.. mesela gecen Fatoş lardayım, somon balıgından domateslı soganlı falan corba yaptım, saat 9 a gelıyor, tadına baktım, dedım bu agır bı corba, hayatta yemez ammmmaaa dur dedım bır deneyeyım.. adam yedi Derya.. resmen evdekı 3 ınsan şoka gırdık.. agzını nası acıyor...
O corbayı ertesı gun yedıreyım dedım yemedı..
sabah kahvaltıyı karısımla yedırmeye calsııyorum, tek tek asla yemez,eskıden bırlıkte yapıyorduk tek tek yıyerek..
9 30 da yedı, 11 de yattı, 13 30 da kalktı dıyelım.. 14 te yedırıyorum.. daha dogrusu savas baslıyor.. asla dıretmıyorum ama bılıncsız hallerını yakalayaıp agzına sokuyorum..
bı ara 6 saat ac bıraktım, yıne de yemedı..
o zamanlar habıre bıberonu dayıyordum yatmadan once oyle ayakta tuttum..
ama benım de derdım pervin gibi herseyden alması.. nereye kadar devam sutu??
neredeyse tam 3 aydır aralıksız demır ını ıcıyor..
ama gozlerımın ıcıne baka baka yedıgı ıkı elımın parmaklarını gecmez, asla bılıncle yemıyor..
aksamları bızım yedıklerımızden tırtıklanıyor, hep beraber masaya oturyoruz.. o zaman ıyı kotu yedırebılıyoruz..
dun mesela domates soslu kabak sote yaptım.. yedı bı guzel, bugun yedıreyım dedım yemedı..
günü gününe uymuyor.. ama bısı keşfettım, domates soslu, soganlı seylerı sevıyor.. o da keyfı olursa..
daha sana yazar da yazarım ama bayıltmayayım.. durum bu dur kuzum.
geçmiş olsun cancazımgozum konjunktivit oldu buarada, allrjikmi mikrobikmi bilmiyorum damla kullaniyorum, dayak yemis gibi isis bi gozm(
sos sarımsaklı olsun yanın da biber de kızart.bana mı dedin kış kışşşşeytan dıyor kızart.. üstüne de domates sos..
kışkış seytan kışş kışşşşşşşşşşşşşşşşşşşş kışşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
en sevdiğim sebzedir kendilerihayatım boyunca iki kez patlıcan yedim bütün yüzüm kabardı desem
tadınıda hiç sevmedim zaten
bizim evede patlıcan girmedi hiç evlendim evleneli
bu yüzden hiç bilmem ymek çeşitlerinii
acaba bendeki krem mi?bu arada cildim cok donuktu son zamanlarda epey kafaya taktım doğum sonrası bişeyler mi oldu diye. alpereni doktora götürdüğümde baktım cilt uzmanı boşmuş hemen girdim muayeneye. kadın bana bitkisel bi krem önerdi aldım eve geldim ben bu kremi bi yerden tanıyorum diye bir baktım doğum sonrası doktorun yazdığı meme çatlağına iyi gelen kremmiş. 4 gündür sürüyorum inanılmaz hafif bayer'in kremi. ıtır ve lavanta varmış içinde kolajenli bi krem cildim cok netleşti heryer aynı renk oldu şimdiden. burdan isim yazabiliyomuyum bilmiyorum ama herkes kullanabilirmiş. çokta uygun fiyatı. ihtiyacı olan varsa diye paylaşayım dedim
kremin adı madecassol şiddetle tavsiye ediyorum. paralar döküp aldığım kremleri solda bıraktı favorim bu. üstelik bitkisel, göz cevresine bile kullanılıyor.
hay maşallah süphanallah yakışıklıyaselam herkese
meltem canım kusura bakma gelemedim diş buğdayınız hayırlı olsun inş. başka zaman ben ve oğlum hastayız zaten sesimi duymuştun kötü olduğumu farketmiiştin
dünkü buluşmaya kıvanç bronşit olmasına rağmen gelecektim fakat üstüne ishalde eklenince eşiiim göndermek istemedi yollarda rezil olursun dedi esra melek ve özlemi hele yavruları görmeyi çok istiyordum olmadı
oğluma ilaçları içiremiyorum çok zorlanıyorum kaşığı görür görmez öğrüyor meyve suyuna kattım yinede içmiyor antibiyotik çok acı geliyor şurubu bir şekilde içiriyorum ama diğerini içmiyor ne yapmam lazım birde ishalden dolayı pişik oldu ne sürsem iyi gelir
bu arada oğlum yürümeye başladı diyebilirim 3 günden beri yaklaşık 2 2.5 metreyi hiç bir destek kullanmadan yürüyor 2 metre sonunda düşüyor doktorumuz şoka girdi bu kadar erken yürüyen çocuklar çok nadirmiş gerçi bende erken yürümüşüm 10 aylıkken fakat kıvanç daha 9 ayını doldurmadı doktor çok büyük bir gelişme diyor ama ne gel geli ne bay bayı nede gösterdiğim başka hareketlerin hiçbirini yapamıyor
20 kg ya koptum ben yaaaa.ciddi ciddi yazmış sonuna da bunu eklemiş delüdamla biliyomusun bende senin gibi düşünüyorum
evrimin sistemde bir sorun var ama ne??
birebirde gördüm yani yemeyecek bir çocuk gibi değil kuzey ama yemiyor işte..
aslında şöyle düşünüyorum
şimdi evrim yemek yedirme saatinde stresleniyor yine yemeceyek vs düşünceleri ile
bu durumda kuzey istemeyerekte olsa bir negatiflikmi geçiyor??
hepimiz anneyiz vicdanlyız falan ama evrimde acayip bir merhamet ve vicdan duygusu var yani kuzy yemedimi evrim paralanıyor neredeyse ağlayacak o raddede
mesela ben yaho yemedimi bırakıyorum he keşke yese diyorum ama hani acayipte üzülmüyorum galiba biraz hödük bir anneyim evrimdeki sevgi doluluğu bende yok yaho ile bir aşk yaşamalrı vardı görmelisin
artık bende kibar bir anne olmaya karar verdim oğluma karşı
ama yok o sabır bende yok oda ayrı bir mesele
mesela yaho normalde 5 öğün yer sabah kahvaltısı-ara öğün meyve-çorba-yoğurt-akşam yemeği yatmadanda bazen muhallebi
ancak geçenlerde 2 öğün yedi sadece iki öğün yemiyor ne yapsam ne yapayım dedim bıraktım ertesi gün normale döndü sonraki gün 3 öğün yedi bu sefer vs şeklinde değişkenlik gösterdi
ancak evrim illa yedirmek istiyor evrim sokuyor ağzına kuzy çıkarıyor arada yutuyor vs kendide stres oluyor kuzyde
uzaktan demesi kolay vs diye yazmıyorum bunları gerçekten zor gözlerimle gördüm yaşadıklarını ancak analiz etmek istiyorum çözüm aramak
farklı yöntemler bulmak kuzeyiii yedirmekkk 20 kg yapmak istiyorum istiyorum istiyorummm
Evrim bu stres işini bende düşündüm ..şimdi kuzy yemek saati geldiği vakit yemeği hazırlarken yiyecekmi yemeyecekmi diye düşünme ve yemezse yemesin acıkınca yer de ve getir teklif et yemdimi tama de götür yarım saat sonra tekrar getir .dene .yani önce sen rahat ol bir iki güne çözülür daha detaylı yazarım eşim geldi ...
dilekcim ne guzel haber masallahhh cok sevindim
hametan veya desitin kullanıyorum ben canım.. çok çok geçmiş olsun..ya benim oğlumun pişiğine bi çare bulun çocuk elletmiyor poposunu çırım çırım çığrıyor bir görseniz kıpkırmızı kor gibi oldu çocuğun poposu antibiyotik pişik yapar diyorlar yarın kontrole götürcem gerçi ama
varmı bildiğiniz pişiği geçirecek birşey
gördüklerimi ne sen sor ne ben soyliyeyim...eminim normal dağılım eğrisi gösteriyordur.seni düşündüm ben de yazarken kimbilir neler görmüştür dedim.in sanlarla ilgili işlerde hep böyle yıpratıcı taraflar var.
kim ki kayınpederin bizim bölümde miydi?
nerede bu hatunlar.gelip ekleseler yaelifim ben çektim bu fotoları ondan yokum melek ve özlemin makinalarda var toplu foto
ne dimek bu? söyle bakiyimeylülün gözler bakışlar herşeyi harika
esra zeka belirtisidir diye bir iddiam yok.her anne kendi çocuğunun çok özel olduğunu düşünür.meslek gerği bunu çok daha iyi anladım.yaşayarak öğrendim. sizin bebekleriniz gibi emekleyemiyor,ayakta uzun süre duramıyor,bir yerler tutunup kalkamıyor.ben öyle çocuklar gördüm mü şaşırıyorum.ben yeteneklerini keşfetmeye çalışıyorum.tesadüfen oyun oynarken farkettik.geyiğine bul karayı alparayı yapıyorduk 6-7 defa buldu.geçen sabah yine denedim buldu.şunu farkettim dikkati iyi.bir nesneyi enine boyuna uzun süre inceliyor.bir kelime söyleyince tekrarlamaya çalışıyor.dışarıdaki insanları,hayvanları,balkondaki sinekleri pür dikkat izliyor.çabuk öğrendiğini farkettim çünkü dikkatini veriyor.ya elif facete nevanın videosunu izledim maşallah ya tesadüf olamaz değilmi
buraya geldiğinde aldığın bir set vardı d&rdan onun etkisi olabilirmi??
artık zekanın doğuştan değilde eğiterek verilebilceğine kesinlikle eminim
ha anladım en 99 girişliyim zati:)hametan veya desitin kullanıyorum ben canım.. çok çok geçmiş olsun..
gördüklerimi ne sen sor ne ben soyliyeyim...
sizin bölümde değil de ,kendisi bir ara hacettepe genel sekreteriydi canım.. yıl olarak bilemicem ama 99 dan önce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?