2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

mavişim travacort sürüyorum ben çok kötü durumlarda iyi geliyor.

maşallah kıvancıma...

mavişim travacort sürüyorum ben çok kötü durumlarda iyi geliyor.

maşallah kıvancıma...

saol hocam ya hemen eşimi arayıp söyleyeyim gelirken alsın çok kötü durumda orayı ellemeye kalktığım anda titremeye başlıyor 2 saate bir yıkıyorum ama siz bana sorun nsl yıkıyorum çocuk çığırıyor resmen suyu gördüğü anda korkuyor zeytinyağı sürdüm olmadı karbonat dediler onla siildim olmadı bepanten oda fayda etmedi antibiyotikten diyorlar yaparmı acaba pişik

adaşş sormuşsun ya kuzey yemiyor ama nasıl bu kadar tombul diye
ben gördüm bizzat şahidim
geceden serumu dayıyor kuzeye sabaha kadar şişiyor sonra öyle tombul gözüküyor sırnaşık şey

pazara gidip geleyim düşüncelerimi yazacagım.. yemek yeme bilinci.. beni de üzen bu işte.. ilgilendiğiniz için tesekkur ederrim dostlarım..

Dilekk hoşgeldin.. muck.

antibiyotik pişik yapar ...ben kızımdada oğlumdada nivea pişik kremini tek geçerim ılık suyla yıka kurula tek kat sür bezi açtığında düzelmiş olarak görürsün..

epilasyon sonrası renk değişikliğine mi iyi geliyomuş derya? benim hamilelikten beri bikini bölgem oldukça koyu acaba orayı da açar mı? hiç gülesim yoktu bide oraya iyi gelirse bu krem süper olur

sür açar rengini birde mısır unlu pelingim var onu haftada 1 yap işe yarar kaymak kibim olursun...bayanssulusmile

Evrim bu stres işini bende düşündüm ..şimdi kuzy yemek saati geldiği vakit yemeği hazırlarken yiyecekmi yemeyecekmi diye düşünme ve yemezse yemesin acıkınca yer de ve getir teklif et yemdimi tama de götür yarım saat sonra tekrar getir .dene .yani önce sen rahat ol bir iki güne çözülür daha detaylı yazarım eşim geldi ...

çk iyi yapmışsın.ağzını burnun u iyice dağıtsalardı bari.
eminim normal dağılım eğrisi gösteriyordur.seni düşündüm ben de yazarken kimbilir neler görmüştür dedim.in sanlarla ilgili işlerde hep böyle yıpratıcı taraflar var.
ayyy çok sevinirim.tercihlerimiz netleşsin soracam hepinize.
kim ki kayınpederin bizim bölümde miydi?
ahh nurdan ahhhh.benim de 3-3 vakam oldu işte.en ilginci bu değil.anlatmayayım ben de
zor be.vallahi zor billahi zor.sabiha paktuna ne der acaba?
gozum konjunktivit oldu buarada, allrjikmi mikrobikmi bilmiyorum damla kullaniyorum, dayak yemis gibi isis bi gozm(
geçmiş olsun cancazım
sos sarımsaklı olsun yanın da biber de kızart.bana mı dedin kış kışşş
hayatım boyunca iki kez patlıcan yedim bütün yüzüm kabardı desem
tadınıda hiç sevmedim zaten
bizim evede patlıcan girmedi hiç evlendim evleneli
bu yüzden hiç bilmem ymek çeşitlerinii
en sevdiğim sebzedir kendileri
acaba bendeki krem mi?
kremin adı madecassol şiddetle tavsiye ediyorum. paralar döküp aldığım kremleri solda bıraktı favorim bu. üstelik bitkisel, göz cevresine bile kullanılıyor.

hay maşallah süphanallah yakışıklıya
20 kg ya koptum ben yaaaa.ciddi ciddi yazmış sonuna da bunu eklemiş delü

DAMLA hocam ben de senin gibi farkındalık kazandım.baktım nevayla hiç vakit geçiremiyorum.çünkü ona ayıracağım vakitte ona yemek yapıyorum,su kaynatıyorum,eşyalarını katlıyorum vs.şimdi daha çok ev işi yıkııyorum salihe.çalışan anne olmak cidden zormuş.

Fotoğraflar çok güzel.eylülün gözleri ne kadar güzelmiş ilk defa farkettim.özlem ve özde bildiğimiz gibi.yaho ne şanslıymış diye düşündüm.esra niden yok fotolarda

ya elif facete nevanın videosunu izledim maşallah ya tesadüf olamaz değilmi
buraya geldiğinde aldığın bir set vardı d&rdan onun etkisi olabilirmi??
artık zekanın doğuştan değilde eğiterek verilebilceğine kesinlikle eminim

yine neler olmus neler..ama encok kücük behlüle sasirdim..evet her an bizim firlatmalardan biri yürür diyordum ama bu kadar erken hic beklememistim...daha 9 aylik degilken..sasirdim dogrusu..kafamçokkarıştı masallah allah nazarlardan saklasin..kivanc bey cok hizli cikti valla..kaydirigubbakcemile3

Ohhh valla!! bulusan bulusana gidiyor..her zamanki gibi bebisler cok tatli..ama annisleri pek göremedik..diger resimleride bekliyorum heyecanla..

Şincik toplu yazayım sana ıstınaden.. hani deseniz ki saatleri mi yanlıs, en az 3-4 saat aralıkları var yemeklerının arasında..

Yaptıklarım lezzetsız mı desem.. Nurdan bıle o gun bayıldı kadın yaptıgım corbanın lezzetıne..

Damla Hocam, kendısıne ozel yemek hazırlamıyorum artık, bı tek corba yapıyorum, hanı o da eti, sebzesı,tahılı bır arada olsun dıye.. onu yerse ıste..

Yemek yeme bilinci tek derdım.. ama nası saglayacagımı, nasıl yapacagımı bılmıyorum..

Yıyeceklerını Bismillah cekerek yapıyorum, inanın bana.. hanı ole vay yemeyecek, yok ıcmeyecek dıe bı duygusal hale gırmıyorum gercekten, aksıne her yaptıgımın tadına bakıyorum, nefıs dıorum kendı kendıme..

O yarım saat olayını bı deneyeyım Deryam..

Damak tadını mı uyduramıyorum dıye dusunuyorum.. ıkı cesıt corba yapıyorum genelde..

Cogu kez meyve puresını bıle oldukca zor yedırıyorum, ev bebek kavanozu ıle doldu, o da seftalı puresını bı ara cok sevıyordu.. hala da var, bı sekıl kakıstırmaya calısıyorum kavanoz mamasıyla evde yaptıgım meyve purelerını..

Ama su ac bırakayım nası olsa yer olayı bızde gecerlı degıl..

dilekcim ne guzel haber masallahhh cok sevindim

gelmıssınız yemekten.. afıyet olsun, Ecoş nası oldu?

hametan veya desitin kullanıyorum ben canım.. çok çok geçmiş olsun..

gördüklerimi ne sen sor ne ben soyliyeyim...
sizin bölümde değil de ,kendisi bir ara hacettepe genel sekreteriydi canım.. yıl olarak bilemicem ama 99 dan önce.

elifim ben çektim bu fotoları ondan yokum melek ve özlemin makinalarda var toplu foto
nerede bu hatunlar.gelip ekleseler ya
eylülün gözler bakışlar herşeyi harika
ne dimek bu? söyle bakiyim
esra zeka belirtisidir diye bir iddiam yok.her anne kendi çocuğunun çok özel olduğunu düşünür.meslek gerği bunu çok daha iyi anladım.yaşayarak öğrendim. sizin bebekleriniz gibi emekleyemiyor,ayakta uzun süre duramıyor,bir yerler tutunup kalkamıyor.ben öyle çocuklar gördüm mü şaşırıyorum.ben yeteneklerini keşfetmeye çalışıyorum.tesadüfen oyun oynarken farkettik.geyiğine bul karayı alparayı yapıyorduk 6-7 defa buldu.geçen sabah yine denedim buldu.şunu farkettim dikkati iyi.bir nesneyi enine boyuna uzun süre inceliyor.bir kelime söyleyince tekrarlamaya çalışıyor.dışarıdaki insanları,hayvanları,balkondaki sinekleri pür dikkat izliyor.çabuk öğrendiğini farkettim çünkü dikkatini veriyor.
bugün saçını taradım al sen yap dedim tarağı kafasına sürüp durdu çok güldüm.
ha anladım en 99 girişliyim zati:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…