2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Evet Evrimin corbalar nefisti ciden teo yerken bi kac kasik da ben atiyordum, cocuk tok oldugu halde indirdi kaseyi..

esra evrimle ilgili anlattıklarında kendimi gordum resmen.. yemese oturup aglıycam cocugumun kursagına bisey girmedi die..diğer mevzularda aynı

güneş kremi
hala neva hanıma bir güneş kremi alabilmiş değilim.paraben yüzünden ince eleyip sık dokuyorum.araştırma sonuçlarımı arz ederim:
1- chicconun güneş kreminde paraben var.
2- chicconun stik şeklinde 1 yaz kullanmaya yetecek şirin bir güneş kremi var.kullalnışl olabilir.çantada cepte kolayca taşınıp sürülebilir
3-sebamedde parabe yok ancak burada spey halini bulamadım.spey daha rahat sürülür diye düşünüyorum.ne dersiniz?
4-aven ise hem parabenli hem 50 faktör üstü hem ateş pahası hem minik.fakat alerji riski 0 gibi birşey.içinde termal su var ve doktorlar öneriyor.
5- capportone parabenli

siz ne yaptınız?

sizler ne yaptınız.

Roche-Posay +50 cocuklar icin...siddetle tavsiye ederim, turkiyedeki eczanelerdede var...

Elif spreyden ziyade krem daha iyi bence, ben daha rahat kullaniyorum..bu markayi doktorum ve bebegi olan arkadaslarim onderdi, cocuklar icin en iyisiymis...

yemek demişken.eminim yapanlar vardır ama ben paylaşayım neva kabak dolmasını çok seviyor.haftada bir dönüşümlü kabak ve biber dolması yapıyorum ona.bir de yoğurt yese ikisi beraber ne güzel olur da.yoğurdu meyveli yer o da eşref saatini tutturursak

Masallah kivanc yurumus...

Teo da opucuk veriyor, ilk bana yapiyordu, hadi annem opucuk diyordum agzini dudagima degdiriyordu:))dudaktan yanaktan, dun babasi gelince yanagina yapisi, inanamadik, nasil ozlemis, artik sevgilerini gosteriyorlar, icin bi tuhaf oluyor..

Roche-Posay +50 cocuklar icin...siddetle tavsiye ederim, turkiyedeki eczanelerdede var...
hemen araştırayım
hac sonucları sayfasına girmeye calısıorum biturlu acılmıo ya.. annemlerin 3.mu 4.mu ne basvurusu olsun artık

Elif spreyden ziyade krem daha iyi bence, ben daha rahat kullaniyorum..bu markayi doktorum ve bebegi olan arkadaslarim onderdi, cocuklar icin en iyisiymis...

inşallah burada vardır.bir arkadaşın eşi eczacı ona rica etsem.bulabilinir birşey mi ki? ben roche'nin güneş kremini kullanmıştım bephantol diye.memnundum

biz sebzeyi oglen meyveyi 3te yogurduda aksamustu veriyoruz, aksam yatmadan sut veriyorum sadece..siz aksamda yemek yediriyorsunuz, hatami yapiyorum acaba, ozaman sutnu icmiyor yatarken...

benim gibi yap fren yerine gaza bas

bosa alsam yokus asagi olma mi:)))
simdi cerez yicem(sonrada eti-browni cayla...
regl donemi sanriim 62.5um(trde cok saldim ya..toparlanamiyorum, asil bu halimden de memnunum o yuzden kasmyorum...

ayca fistik gibisin yavrum ruzy cidden teonun kardisi gibi...

sac rengini koyulastirmayi dusundunmu hic, enterasan olabiliri??

çoook düşündüm..hatta koyu renk peruk denemiştim nasıl olur boyatsam diye yakışmıştı...amma büyük bir sorun var..barış asla koyu istemiyor...hatta şu an ben çok koyu saçlıymışım...sapsarı yapsam hani şöyle beyaz olanlardan ancak beğenir yani... sarışın manyağı desem...

Kıvanç' a kocaman aferin...Geçmişi tam okuyamadım..Resimlere de şöyle hızla baktım...

vichy capital soleil 50+ çocuklar için olanını aldım ben.kutusunda" suya çok dayanıklıdır, hipo allerjeniktir,paraben ve parfüm içermez, termal su içerir" yazıyor. 100 ml. lik tüp. eczanedeki kadın bunu önerdi..

ben siyah demiyorum zati, sole bal kopugu, kumral tonlari, boyle yuzun cok solgun gorunuyor..

biz sebzeyi oglen meyveyi 3te yogurduda aksamustu veriyoruz, aksam yatmadan sut veriyorum sadece..siz aksamda yemek yediriyorsunuz, hatami yapiyorum acaba, ozaman sutnu icmiyor yatarken...
ben de akşam yemek vermiyorum.biz yerken tırtıklarsa odur.
evet tatlim bu ve cok uzun gidiyor..
teşekkürler.

nurdanınkini bulamazsam bunu alırım.paraben yok farfüm yok bana uyar.çok sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…