güneş kremi
hala neva hanıma bir güneş kremi alabilmiş değilim.paraben yüzünden ince eleyip sık dokuyorum.araştırma sonuçlarımı arz ederim:
1- chicconun güneş kreminde paraben var.
2- chicconun stik şeklinde 1 yaz kullanmaya yetecek şirin bir güneş kremi var.kullalnışl olabilir.çantada cepte kolayca taşınıp sürülebilir
3-sebamedde parabe yok ancak burada spey halini bulamadım.spey daha rahat sürülür diye düşünüyorum.ne dersiniz?
4-aven ise hem parabenli hem 50 faktör üstü hem ateş pahası hem minik.fakat alerji riski 0 gibi birşey.içinde termal su var ve doktorlar öneriyor.
5- capportone parabenli
siz ne yaptınız?
sizler ne yaptınız.
hemen araştırayımRoche-Posay +50 cocuklar icin...siddetle tavsiye ederim, turkiyedeki eczanelerdede var...
hac sonucları sayfasına girmeye calısıorum biturlu acılmıo ya.. annemlerin 3.mu 4.mu ne basvurusu olsun artık
Elif spreyden ziyade krem daha iyi bence, ben daha rahat kullaniyorum..bu markayi doktorum ve bebegi olan arkadaslarim onderdi, cocuklar icin en iyisiymis...
ya ben bu tatli krizini frenliyemiyorum napicam bilmem ya..
benim gibi yap fren yerine gaza bas
ayca fistik gibisin yavrum ruzy cidden teonun kardisi gibi...
sac rengini koyulastirmayi dusundunmu hic, enterasan olabiliri??
güneş kremi
hala neva hanıma bir güneş kremi alabilmiş değilim.paraben yüzünden ince eleyip sık dokuyorum.araştırma sonuçlarımı arz ederim:
1- chicconun güneş kreminde paraben var.
2- chicconun stik şeklinde 1 yaz kullanmaya yetecek şirin bir güneş kremi var.kullalnışl olabilir.çantada cepte kolayca taşınıp sürülebilir
3-sebamedde parabe yok ancak burada spey halini bulamadım.spey daha rahat sürülür diye düşünüyorum.ne dersiniz?
4-aven ise hem parabenli hem 50 faktör üstü hem ateş pahası hem minik.fakat alerji riski 0 gibi birşey.içinde termal su var ve doktorlar öneriyor.
5- capportone parabenli
siz ne yaptınız?
sizler ne yaptınız.
çoook düşündüm..hatta koyu renk peruk denemiştim nasıl olur boyatsam diye yakışmıştı...amma büyük bir sorun var..barış asla koyu istemiyor...hatta şu an ben çok koyu saçlıymışım...sapsarı yapsam hani şöyle beyaz olanlardan ancak beğenir yani... sarışın manyağı desem...
Kıvanç' a kocaman aferin...Geçmişi tam okuyamadım..Resimlere de şöyle hızla baktım...
ben de akşam yemek vermiyorum.biz yerken tırtıklarsa odur.biz sebzeyi oglen meyveyi 3te yogurduda aksamustu veriyoruz, aksam yatmadan sut veriyorum sadece..siz aksamda yemek yediriyorsunuz, hatami yapiyorum acaba, ozaman sutnu icmiyor yatarken...
teşekkürler.evet tatlim bu ve cok uzun gidiyor..
vichy capital soleil 50+ çocuklar için olanını aldım ben.kutusunda" suya çok dayanıklıdır, hipo allerjeniktir,paraben ve parfüm içermez, termal su içerir" yazıyor. 100 ml. lik tüp. eczanedeki kadın bunu önerdi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?