evrim gidemedik yine ece cok mızmızdı ve esiomus dısarısı riske atmadık...yarına dedik kısmet :)
Evet Evrimin corbalar nefisti ciden teo yerken bi kac kasik da ben atiyordum, cocuk tok oldugu halde indirdi kaseyi..
esra evrimle ilgili anlattıklarında kendimi gordum resmen.. yemese oturup aglıycam cocugumun kursagına bisey girmedi die..diğer mevzularda aynı
güneş kremi
hala neva hanıma bir güneş kremi alabilmiş değilim.paraben yüzünden ince eleyip sık dokuyorum.araştırma sonuçlarımı arz ederim:
1- chicconun güneş kreminde paraben var.
2- chicconun stik şeklinde 1 yaz kullanmaya yetecek şirin bir güneş kremi var.kullalnışl olabilir.çantada cepte kolayca taşınıp sürülebilir
3-sebamedde parabe yok ancak burada spey halini bulamadım.spey daha rahat sürülür diye düşünüyorum.ne dersiniz?
4-aven ise hem parabenli hem 50 faktör üstü hem ateş pahası hem minik.fakat alerji riski 0 gibi birşey.içinde termal su var ve doktorlar öneriyor.
5- capportone parabenli
siz ne yaptınız?
sizler ne yaptınız.
ya ben bu tatli krizini frenliyemiyorum napicam bilmem ya..
hac sonucları sayfasına girmeye calısıorum biturlu acılmıo ya.. annemlerin 3.mu 4.mu ne basvurusu olsun artık
Masallah kivanc yurumus...
Teo da opucuk veriyor, ilk bana yapiyordu, hadi annem opucuk diyordum agzini dudagima degdiriyordu:))dudaktan yanaktan, dun babasi gelince yanagina yapisi, inanamadik, nasil ozlemis, artik sevgilerini gosteriyorlar, icin bi tuhaf oluyor..
benim gibi yap fren yerine gaza bas
vichy capital soleil 50+ çocuklar için olanını aldım ben.kutusunda" suya çok dayanıklıdır, hipo allerjeniktir,paraben ve parfüm içermez, termal su içerir" yazıyor. 100 ml. lik tüp. eczanedeki kadın bunu önerdi..
ben de 42 ye aldım canım..Rohce un fıyatı 43 lıra.. bu ne kadardır tatlım?
baby einstei i seyrettiriyor musun? indirdik internetten onu. ama karışık geldi bana.. bazı kısımları daha büyük çocuklara hitabediyor gibi..bi de bizdekinin bi kısmı ingilizce bi kısmı ispanyolca!!! hangi cd den başlamak lazım?esra esra o istanbuldan aldığım set çok eski çekim ya.sevmedim.baby einstein daha güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?