2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evrim gidemedik yine ece cok mızmızdı ve esiomus dısarısı riske atmadık...yarına dedik kısmet :)

annadım.. :))

Evet Evrimin corbalar nefisti ciden teo yerken bi kac kasik da ben atiyordum, cocuk tok oldugu halde indirdi kaseyi..

affiyet olsun.. Teo hala gozumun önünde :))

esra evrimle ilgili anlattıklarında kendimi gordum resmen.. yemese oturup aglıycam cocugumun kursagına bisey girmedi die..diğer mevzularda aynı

ınsallah duzelırler.. ınsallahhh.. yatıyorum kalıyorum dua edıyorum.. Fatoş ta ole.. kadın şifa duası okumaktan bıkmadı..

Şunu 3 gün önce deseydin.. ben de chıcco nun kremını almasaydım..

pöfffffffffffffff ki ne pöfff

ya ben bu tatli krizini frenliyemiyorum napicam bilmem ya..

bulursan bana da de..

hac sonucları sayfasına girmeye calısıorum biturlu acılmıo ya.. annemlerin 3.mu 4.mu ne basvurusu olsun artık

hayırlısı olsun sımdıden..

fotolamıstım ben o halınızı.. cok guzeldı :)

benim gibi yap fren yerine gaza bas

delü kaydirigubbakcemile3

Rohce un fıyatı 43 lıra.. bu ne kadardır tatlım?

esra esra o istanbuldan aldığım set çok eski çekim ya.sevmedim.baby einstein daha güzel

evrim içeriğe bakmadın mı.
neva uyandı uyumuyor,gözğnden uyku akıyır.akşam uykusuna da yatmadı.ne oluyor yahu

esra esra o istanbuldan aldığım set çok eski çekim ya.sevmedim.baby einstein daha güzel
baby einstei i seyrettiriyor musun? indirdik internetten onu. ama karışık geldi bana.. bazı kısımları daha büyük çocuklara hitabediyor gibi..bi de bizdekinin bi kısmı ingilizce bi kısmı ispanyolca!!! hangi cd den başlamak lazım?

Herkese selamlar.
Benim sevgili kızımda da şu sıralar iştah problemi yoğun. Yiğiit'in annesi marş söylüyormuş yedirirken. ınanın ben her telden söylüyorum. Neler uyduruyorum. dinliyor gülüyor eğleniyor iş ağzını açmaya gelince kilit. bi de ağzına birley soksamda diliyle ittirip tükürüyor.
En son annem yaptığımız çorbayı güzelce süzgeçten geçirmiş biberona koymuş onu içmiş benimki.
Kaşık fobisi oluştu galiba benim kızda. Kaşığı görünce yüz çeviriyor.
Şimdilik biberonla devam, yoğurt da yemiyor ama ayran yapıyorum arada onu içiyor biraz

Evrim, geçenlerde bir dergide iştahsız bebeklerle ilgili bir yazı ve önerilerini okudum. biliyorum burda da iştahsız bebekler var, hani faydali bir öneri bulabilir miyim diye, ama cık, sizin denediklerinizden fazlasını bulamadım açıkçası..

Ben çok garipserdim çocuğu yemeyince uğraşam koşturan anneleri. Aynısı olma yolunda ilerliyorum. demek ki neymiş KINAMA BAŞINA GELıR!!

geçmiş bitti bi sürü alıntım var cevap yazacak ne beyin ne vücüt kaldı çok yorgunum
elifff nevay ı ben hiç göremiyorum en son balonlar içindeki halini hatırlıyorum burayada koysana özledim
lojmalarda kira varmış bide
geçmişte gördüğüm kuzy yaho ece özde hepinize maşalahh
özde faorim hakan bile kertsekya bizim oğlanla didi sahipli diidimm:)
berat ı dra götürdük 74cm 9100gr boyu 3cm uzun kilosu azmış
evrim inşallah açılır kuzeyin iştahı dua ediyorum
beratta iştahsız bi bebek ne doğru dürüst emiyo nede yiyor zaten çoruma gidincede herkes laf sokuyor bu yüzden allah yardımcın olsun berattan biliyorum mümkünse hiçççç yemesin
pervin eşinle uzun mutlu yıllar olsun geç oldu ama
daha yazacaklarım vardır kesin ama bu beyinle bu kadar kusura bakmayın
ha şu taciz olayları vardı insanlığımdan utanıyorum bu konular geçince başka da bişey demiyorum

yaaa bende niveanın bebekler için olanını aldım antalyaya giderken alelacele hiç incelemedim arkasını önünü okumadım sadece 50 faktör olmasına dikkat ettim şimdi kullanamaycakmıyız onu (

yaho bu aralar köfte canavarı oldu resmen
olay şudur köfteler pişirilir yere sofra bezi serilir tabakta yahoya sunulur
yahoda mıncıklayarak hepsini hüpletir
kesinlikle tavsiye ederim yapmayan anneler
çocuklar köfteyi çok sever derler ya hep gerçekten öyleymiş hergün illaki köfte yemeye başladık
antalya sağolsun herşey dahil otel sağolsun zemuszemus

evroşş urfayamı gidiyorsun tatlım
antepe gidersem mutlaka görüşürz çok yakın nasılsa urfa çok güzel bir şehir bence umarım hayırlısı olur hakkına
elifte bursaya geldimi tamamdır..

günaydın arkadaşlar
dün yiğiti yozgat özel şifa hastanesindeki çocuk doktoruna götürdük. bin pişman olduk. öyle kötü bir doktor ki. adama soruyorum meyvelerden hangisini yedireyim diye. bana sen hangilerini yiyorsun diyor. cevaba bak. hepsini yedir kendi yediklerinin diyor. motor becerileri nasıl oturuşu yere basışı dedim. al eline bi düdük, asker gibi çal sağa dön de sola dön de otur de otursun diyor. şakaymış güya. dişleri için flora ya da ne bilim vitamine gerek var mı diyorum. kullanan arkadaşlarından eksik kalmayayım diyorsan kullan sende diyor. ben size soruyorum benim bebeğimin ihtiyacı var mı diye diyorum söyledim işte diyor. yani ne sorsam bi tersleme, bi alaycılık. deli oldum!! terslenmekte istemedim. zaten üzgünüm bebeğim hasta diye canım burnumda yani. olay çıkartmak istemedim. ilk defa kan alındı. bizden aldıkları gibi aldılar ya hayret ettim. dirseğinin iç tarafından kolundan yani. kısık sesiyle öyle ağladı ki canım oğlum benim içim parçalandı. demir değeri 10 çıktı. düşük diyor demir. napayım diyorum cevap yok. biz de eşimle dilekçe yazdık hastane müdürüne verdik. şikayet için yani. baştabip yoktu. iletirim dedi ama bunların hepsi birbirinin adamı. yani bişi olacağını sanmıyorum. yiğiti öyle bi muayene edişi var ki bebişim nasıl ağladı. resmen hırpalar gibi yaaa... ayyy anlatırken bile ellerim titriyor sinirden. daha neler neler. hepsini yazsam çok uzun olur.

bizim içimize sinmeyince bir de yimpaşın hastanesi var. oraya götürdük. ordaki doktor çok iyi ve güzel ilgilendi. demire 13-14 damla devam. devite devam. boy kilo gelişimi iyi dedi. hatta adı gibi yiğit bir delikanlı olacak dedi.. yiğitin uykusu geldiği için biraz huysuzdu. cazgır oluşu da iyi dedi :)

kendi sprialimi kontrol ettirdim. ultrasonla baktı. iyi yerine yerleşmiş ama maksimum beş sene kullan dedi. burda taktırsan da aynısını takardık dedi. ipini sordum. şimdilik bakmadım çünkü yeni zaten dedi. her sene kontrol dedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…