2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ama şu doktor çok kafama takıldı kızlar yaa.. başka nerelere şikayet edebilirim ben bu pisliği??

günaydın.....

Bugün bizim evlilik yıldönünümüz.... pek bi atraksiyon beklemiyorum..... maaa aile yemek yeriz her zamanki gibi.... kayınvalidem ve kayınpederim olaraktan..... bakalım sürprizlere açığız ama ne çıkacak şansıma......

MUMY canım malesef bir çok yerde var sizin dr.unuz ve türevlerinden.... hastane yönetimine şikayet edebilirsin.... hamilelikte sorun yaşayıp şikayet eden bi arkadaş olmuştu ama nerelere şikayet etti hatırlayamadım mutlaka okursa o seni yönlendirir... bizim dr. umuzda öyle çok rahat bi dr. ceviz vereyimmi dedim ne için dedi dedim faydalıymış ilk defa senden duyuyorum diyor, herkes kan damlası kullanıyor bizimki ısrarla kullanmayın diyor, yemiyor diyorum yemesin diyor vs.....geçmiş olsun bu arada yiğite....

KAN DAMLASI arkadaşlar bizim dr. umuz ısrarla kullanmayın diyor... ama bakıyorum herkes kullanıyor...ferrum kulllandık selin beğenmedi, ferro sanoluda öyle santafer kulllan varmı ben gidip eczaneden kafama göre alsam olurmu acep.... annelik ne zormuş ya ikilimde kalmak((((

hayatım boyunca iki kez patlıcan yedim bütün yüzüm kabardı desem
tadınıda hiç sevmedim zaten
bizim evede patlıcan girmedi hiç evlendim evleneli
bu yüzden hiç bilmem ymek çeşitlerinii

nasıl anteplisin bacım antepte patlıcanın 1000 çeşidini yapıyorlar herhalde
ali nazik de yenmez mi

maşallah tüüü tüüü

çok hoş ya göbek adını behlül koysaydınız

bekle bakalım şans
evlilik yıldönümünüz kutlu olsun

Günaydın

bu arada ses kısıklığı konusunda bağırmaktan değil dedi doktor. ama ciğerlerde bişi yok dedi şükür. boğazına da baktı. problem boğazda gibi görünüyor. evi nemli tutun. buhar makinesi çalıştırın. en kötü ihtimal su ısıtıcı ile buhar yapın dedi. bol bol ılık su ve ıhlamur, ayva yaprağı verin dedi. üç çeşit öksürük ve balgam sökücü şurup verdi. bir de antibiyotik verdi fakat bunu ateşi çıkarsa kullan ve hemen getir dedi. şükür bugün ses hafiften gelmiş yiğit paşamın. bu arada kilosu 10 boyu da 77-78 cm. geliyor maşallah yiğitimin..

herkese günaydın.oğlum salı günü tam 10.ayını doldurdu.ve ogün 5 adım attı.okadar güzel bir duygu ki anlatam size.dünde 7-8 adım attı.ayakta durdurkça adımları attıkça okadar mutlu oluyorki.sevinçten gülmekten yere atıyor kendini:)))heycandan kalbi güm güm atıyor.allah en yakın zamanda sizlerede nasip etsin.büyük ihtimal bir haftaya kadar tam olarak yürümeye başlar. zemuszemus

hayırlı olsun antalya ne güzel hem de memleketinmiş...
ben de uzun olacağından korkuyorum gizem ya. spiralden sonraki ilk adet oldukça uzun ve çok oluyormuş.. şu korunma yöntemleri düzenimizi alt üst ediyor.
gozum konjunktivit oldu buarada, allrjikmi mikrobikmi bilmiyorum damla kullaniyorum, dayak yemis gibi isis bi gozm(
geçmiş olsun nurdancım.. her zamanki halim, çok zordur bilirim..
ben de her zaman yaparım. çok tatlı olur. özellikle eşimin favori yemeklerindendir..
maşallah tatlı kıvanca. ne güzel ya yürümeye başlamış. benim paşam da emekledi emekleyecek. uğraşıyor baya yol kaydetti..
behlül kıvanç :)
ben de araştırıyorum henüz karar veremedim..
hac sonucları sayfasına girmeye calısıorum biturlu acılmıo ya.. annemlerin 3.mu 4.mu ne basvurusu olsun artık
inşallah çıktımıştır canım. her on hacı adayından birine çıkıyormuş ama nasip. rabbim isteyen herkese gitmeyi nasip etsin.
kutlarım.. daha nice senelere ulaşın inşallah canım..

mızır mızır gecen bir gecenin ardından yanınızdayım .. oda deiştik te rahat uattık kızımla tabi uykuya daldıgında saat 3e geliodu

bu adam dr mu simdi sinir oldum fatma ya.. o nedemkmis oyle ya.. sen soyle sen dinle.. ozelliklede yigştş hırpalamasına sinir oldum. burdaki erkek drların bile eceyi bi muayenesi var tamam boncugum tamam minnosum die severek.. ayakkabılarını bile kendi cıkarıodu ilk drumuz ahh ahh trye goctu gitti

olur git al .. ece santaferi seviodu ama bitince burda bulamadım mecbur ferro vardı saglık ocagından vermslerdi sanol yani. yanımdaydı onu iciriorum

YILDÖNÜMÜMÜZÜ kutlayan herkese teşekkür ederim...

SANTAFER ' i almayı düşünüyorum ne bilim ya şimdi dr. ısrarla kullanmayın dedi ya sanki alıp kullanınca kötü birşey yapıyor gibi hissedeceğim sanki kendimi böylece ortada kaldım kararsız bi şekilde.... hazidan ayında mutlaka dr. umuzu değiştireceğim farklı bi dr. görüşü lazım çünkü bizim dr. umuz çok rahat bi adam....ok. bazen dr. un rahat olması iyi ama bu kadar fazla rahatlıkta rahatsız ediyor......

D3 damlası.... malum bıngıldağımız kapanmıştı.... ebeler erken kapanmış vs. demişlerdi neyse bunu aştık.... ama 2 hafta sonra gelin kafası büyüyormu diye ölçecez demişlerdi... ve bugün 2. hafta gitsekmi gitmesekmi onada kararsızım..... içimden bi his gitsinler için rahat etsin diyor.... diğer bir ses ise gitmesinler diyor..... dr. d3 kullanın dedi sağlık ocağındakiler kulllanmayın dediler aman allahım ondada ortada kaldım.....

uzun lafın kısası ben bugün her konuda çok KARARSIZIM.......

Herkese Günaydın..
cinsel taciz konusu oldum olası nefret ettiğim bir durum
bu konuda tek düşüncem şudur bunu yapan o çocukları meydanda bir ipte sallandırılmalı
ibreti alem olsun...
Aynen aynen.. :içelim:
Annemin adı da Nadide... Nadide Teyzeden, nadide bir çiçek, nadide yerinde yaşayacak desene...
Nadide Nadideee... zemuszemus
Ya resmen Teo'yla kardeş gibiler..

Midem bulanıyor, Midem bulanıyor, Midem bulanıyor..kötükedihüso

gozum konjunktivit oldu buarada, allrjikmi mikrobikmi bilmiyorum damla kullaniyorum, dayak yemis gibi isis bi gozm(
Benimde eskiden baharda hep olurdu yani şişerdi gözüm, Tabi adı nedir bilmezdim.. Ama güzel oluyordu beahh... Japon gibi oluyordum. Her daim gülen gözler...kaydirigubbakcemile3
Patlıcan la yapabılecegım degısık bı yemek arıyorumm

ilgilenenlerın benımle paylasması rıca olunur..
Valla Evrimciğim geciktim ama.. Ben karnıyarık yapıyorum ama değişik ve çok haifif.
Patlıcanları deşerek delikli bir şeye koyuyordum. İçi su dolu tencerede biraz yumuşayana kadar buhar da pişiriyordum. Sonrassında klasik iç harcını patlacanların ortasına yerleştirip üzerine domates biber..Salçalı kekikli sos borcamın dibine.. Sür fırına.. Offf hafif mi hafif..

Maşallah Kıvanca... Hanzala da koltuktan tutunup yürüyor. Artislik yapıyor tek elini bırakıp duruyor..
Zyetinyağı dicem ama.. Hemn fayda etmiyor sürekli yapıınca. Hanzala da antibiyotik kullndığında ishal oldu. Hiç bekletmedeim halbuki beziyle. Ama poposuna değdiği anda pişik oluyor. Kakasından dolayı herhalde. Ne kadar bekletmezsen bekletme ama kaçınılmaz son.. Bende sebamet le bepanthene kullanmıştım işe yaramıştı..

Mutlulukla sağlıkla cıvıl cıvıl çocuklarla... Uzun ve hayırlı ömürler..a.s.

maşşallah kıvancımıza.ama 9 ayını doldurmadı demişsin.doğum tarihi nedir kıvancın.benmi yanlış hesaplıyorum benimki 25 temmuz 2 gün evvel 10.ayı doldurduk 11 den gün aldık
ayyyyyyyy inan okurken sinir oldum.ne biçim doktor bu ya.gerizekalı.bence sen şifa hastanesinin internet sayfasına gir ordan şikayet dilekçesi gönder.
evlilik yıldönümünüz kutlu olsun sağlıklı mutlu güzel yıllar dilerim.
bence hiç ortada kalma bu damalalrın hiç bi yan etkisi yok.daha çok yararı var biz 10 kullanıyosak sen 5 damla kullan.ama al bence 100 doktorun 95 i kullanmaktan yana.sağlık ocağınada git derim ben.çünkü gitmezsen uykuların kaçar acaba gitsemiydim diye

Can ciğer kuzu sarmam Canım arkadaşım bu sabah doğum yaptı. Yavrum ama çok zor oldu ya.. Dün saat 8 gibi gitti hasatneye 1 cm açılma varken vermişlr suni sancı. Akşama kadar sadece 4 cm açılma olmuş. rahim sertleşmiş. Sonra çıkarmışlar suni sancıyı. aradığımda hala sancısı şiddetliydi. Sonra gece artmış sancısı.. Sabaha karşıda doğum olmuş. Ay teyze gibi oldum. Heyecanı bir başkaymış.
Şimdi size sorum;
bebek görmeye giderken birşey yapıp götürmek istiyorum. Ne yapabilirim. Kayısı alıp acaba komposto gibi bişey mi yapsam. Hani lohusayken hep dediler ya kayısı suyu diye. Başka önerisi olan varsa lütfen söyleyin. Akşam 5 e kadar fikirlere açığım.

Ohh ne güzel afiyet şeker olsuni ben de deneyim kızıma
Ne biçim doktor ben sana en değerli varlığımı götürmüşüm muameleye bak ya. Çok sinir
Evlilik yıldönümün kutlu olsun ama başbala gitseniz daha güzel olur sanki yemeğe...
Maşallah Kıvanç da yürümeye başlamış. Hayata küçük adımlarıyla katılan bu miniklerin yollarına gül dökmek istiyorum....

Bence çok yere götürme Selin'i . Güvendiğin bir doktor bulursan onun söylediklerini dikkate al sadece. Ne kadar çok doktor ve hastane o kadar çok aklı karışıyor insanın. Ben hamileliğimde de bunu yaşadım. birgün kontrole gittim benim doktor yoktu gittiğim doktor bebeğinde gelişim geriliği olabilir dedi ödüm koptu. Oysa öyle birşey yokmuş.

Komposto veya kuru meyvelerden yapacağım hoşaf güzel olur, süt için. Sütlü tatlılar da yiyebilir bence. Gözünüz aydın.Allah analı babalı büyütsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…