hayatım boyunca iki kez patlıcan yedim bütün yüzüm kabardı desem
tadınıda hiç sevmedim zaten
bizim evede patlıcan girmedi hiç evlendim evleneli
bu yüzden hiç bilmem ymek çeşitlerinii
selam herkese
meltem canım kusura bakma gelemedim diş buğdayınız hayırlı olsun inş. başka zaman ben ve oğlum hastayız zaten sesimi duymuştun kötü olduğumu farketmiiştin
dünkü buluşmaya kıvanç bronşit olmasına rağmen gelecektim fakat üstüne ishalde eklenince eşiiim göndermek istemedi yollarda rezil olursun dedi esra melek ve özlemi hele yavruları görmeyi çok istiyordum olmadı
oğluma ilaçları içiremiyorum çok zorlanıyorum kaşığı görür görmez öğrüyor meyve suyuna kattım yinede içmiyor antibiyotik çok acı geliyor şurubu bir şekilde içiriyorum ama diğerini içmiyor ne yapmam lazım birde ishalden dolayı pişik oldu ne sürsem iyi gelir
bu arada oğlum yürümeye başladı diyebilirim 3 günden beri yaklaşık 2 2.5 metreyi hiç bir destek kullanmadan yürüyor 2 metre sonunda düşüyor doktorumuz şoka girdi bu kadar erken yürüyen çocuklar çok nadirmiş gerçi bende erken yürümüşüm 10 aylıkken fakat kıvanç daha 9 ayını doldurmadı doktor çok büyük bir gelişme diyor ama ne gel geli ne bay bayı nede gösterdiğim başka hareketlerin hiçbirini yapamıyor
esra behlül dedinde aklıma geldi artık oğlum behlül deyince de bakıyor alıştı adam ne yapsın herkes behlül diyor geçen gün doktora gittik doktor adını falan sordu kıvanç dedim aaa behlülmü tam behlül falan diyor çağırıyor kıvançta bakıyor komşular falanda behlül diyorlar behlülde ikinci adı oldu behlül diyen herkesede dönüp bakıyor
günaydın.....
Bugün bizim evlilik yıldönünümüz.... pek bi atraksiyon beklemiyorum..... maaa aile yemek yeriz her zamanki gibi.... kayınvalidem ve kayınpederim olaraktan..... bakalım sürprizlere açığız ama ne çıkacak şansıma......
hayırlı olsun antalya ne güzel hem de memleketinmiş...selam kızlar ben artık sadece yazılarınızı okuyorum. sizi burdan takip ediyorum uzun zamandır.
Antalyaya taşındım memleketime haber veriyim istedim yaklaşık 1 aydır burdayım
bi ara face i kapattım girmem die dayanamdım tekrar açtım sizleri ekliyorum şimdi
nehir çok hareketli pür dikkat onu takip ediyorum sizlere anlatmak istediğim özel bir şey var burdan özel msj atmak zor olucak tek tek o yüzden faceten msj atıyım diyorum
birde mail geldi dün çok üzücü ama onuda sizlere yazıcam şimdi taciz konusu geçmiş bir kaç ssayfa geride aklıma geldi benimde
ben de uzun olacağından korkuyorum gizem ya. spiralden sonraki ilk adet oldukça uzun ve çok oluyormuş.. şu korunma yöntemleri düzenimizi alt üst ediyor.bu sefer reglim o kadar uzun sürdi ki! nerdeyse 20 gün! delirecektim artık.. sanırım doğum kontrol hapına başladığımdan.. neyse bitti de ben de bugün kendimi güzellik salonnuna attım! ağda, pedikür, ohhhhh beee!
ama bi çıktım ki mutlu mutlu, arabayı çekmişler.. yeni çıkmış efendim, cadde üzerine park yasakmış. hep park ettiğim yer halbuki.. bi de ona para ödedim bi sürü durduk yerde..klava:
geçmiş olsun nurdancım.. her zamanki halim, çok zordur bilirim..gozum konjunktivit oldu buarada, allrjikmi mikrobikmi bilmiyorum damla kullaniyorum, dayak yemis gibi isis bi gozm(
ben de her zaman yaparım. çok tatlı olur. özellikle eşimin favori yemeklerindendir..evrim dene mutlaka patlıcan patlıcan olmaktan cıkıyor şahane bişey oluyor pamuk gibi. kıymalı harcını hazırlayıp patlıcanları da acık kızartıp tepsiye diziyorum üzerine kıymalı harıc üzerine saçlası sos fırına atıyorum güzel oluyor
maşallah tatlı kıvanca. ne güzel ya yürümeye başlamış. benim paşam da emekledi emekleyecek. uğraşıyor baya yol kaydetti..selam herkese
meltem canım kusura bakma gelemedim diş buğdayınız hayırlı olsun inş. başka zaman ben ve oğlum hastayız zaten sesimi duymuştun kötü olduğumu farketmiiştin
dünkü buluşmaya kıvanç bronşit olmasına rağmen gelecektim fakat üstüne ishalde eklenince eşiiim göndermek istemedi yollarda rezil olursun dedi esra melek ve özlemi hele yavruları görmeyi çok istiyordum olmadı
oğluma ilaçları içiremiyorum çok zorlanıyorum kaşığı görür görmez öğrüyor meyve suyuna kattım yinede içmiyor antibiyotik çok acı geliyor şurubu bir şekilde içiriyorum ama diğerini içmiyor ne yapmam lazım birde ishalden dolayı pişik oldu ne sürsem iyi gelir
bu arada oğlum yürümeye başladı diyebilirim 3 günden beri yaklaşık 2 2.5 metreyi hiç bir destek kullanmadan yürüyor 2 metre sonunda düşüyor doktorumuz şoka girdi bu kadar erken yürüyen çocuklar çok nadirmiş gerçi bende erken yürümüşüm 10 aylıkken fakat kıvanç daha 9 ayını doldurmadı doktor çok büyük bir gelişme diyor ama ne gel geli ne bay bayı nede gösterdiğim başka hareketlerin hiçbirini yapamıyor
behlül kıvanç :)esra behlül dedinde aklıma geldi artık oğlum behlül deyince de bakıyor alıştı adam ne yapsın herkes behlül diyor geçen gün doktora gittik doktor adını falan sordu kıvanç dedim aaa behlülmü tam behlül falan diyor çağırıyor kıvançta bakıyor komşular falanda behlül diyorlar behlülde ikinci adı oldu behlül diyen herkesede dönüp bakıyor
ben de araştırıyorum henüz karar veremedim..güneş kremi
hala neva hanıma bir güneş kremi alabilmiş değilim.paraben yüzünden ince eleyip sık dokuyorum.araştırma sonuçlarımı arz ederim:
1- chicconun güneş kreminde paraben var.
2- chicconun stik şeklinde 1 yaz kullanmaya yetecek şirin bir güneş kremi var.kullalnışl olabilir.çantada cepte kolayca taşınıp sürülebilir
3-sebamedde parabe yok ancak burada spey halini bulamadım.spey daha rahat sürülür diye düşünüyorum.ne dersiniz?
4-aven ise hem parabenli hem 50 faktör üstü hem ateş pahası hem minik.fakat alerji riski 0 gibi birşey.içinde termal su var ve doktorlar öneriyor.
5- capportone parabenli
siz ne yaptınız?
sizler ne yaptınız.
inşallah çıktımıştır canım. her on hacı adayından birine çıkıyormuş ama nasip. rabbim isteyen herkese gitmeyi nasip etsin.hac sonucları sayfasına girmeye calısıorum biturlu acılmıo ya.. annemlerin 3.mu 4.mu ne basvurusu olsun artık
kutlarım.. daha nice senelere ulaşın inşallah canım..günaydın.....
Bugün bizim evlilik yıldönünümüz.... pek bi atraksiyon beklemiyorum..... maaa aile yemek yeriz her zamanki gibi.... kayınvalidem ve kayınpederim olaraktan..... bakalım sürprizlere açığız ama ne çıkacak şansıma......
günaydın arkadaşlar
dün yiğiti yozgat özel şifa hastanesindeki çocuk doktoruna götürdük. bin pişman olduk. öyle kötü bir doktor ki. adama soruyorum meyvelerden hangisini yedireyim diye. bana sen hangilerini yiyorsun diyor. cevaba bak. hepsini yedir kendi yediklerinin diyor. motor becerileri nasıl oturuşu yere basışı dedim. al eline bi düdük, asker gibi çal sağa dön de sola dön de otur de otursun diyor. şakaymış güya. dişleri için flora ya da ne bilim vitamine gerek var mı diyorum. kullanan arkadaşlarından eksik kalmayayım diyorsan kullan sende diyor. ben size soruyorum benim bebeğimin ihtiyacı var mı diye diyorum söyledim işte diyor. yani ne sorsam bi tersleme, bi alaycılık. deli oldum!! terslenmekte istemedim. zaten üzgünüm bebeğim hasta diye canım burnumda yani. olay çıkartmak istemedim. ilk defa kan alındı. bizden aldıkları gibi aldılar ya hayret ettim. dirseğinin iç tarafından kolundan yani. kısık sesiyle öyle ağladı ki canım oğlum benim içim parçalandı. demir değeri 10 çıktı. düşük diyor demir. napayım diyorum cevap yok. biz de eşimle dilekçe yazdık hastane müdürüne verdik. şikayet için yani. baştabip yoktu. iletirim dedi ama bunların hepsi birbirinin adamı. yani bişi olacağını sanmıyorum. yiğiti öyle bi muayene edişi var ki bebişim nasıl ağladı. resmen hırpalar gibi yaaa... ayyy anlatırken bile ellerim titriyor sinirden. daha neler neler. hepsini yazsam çok uzun olur.
KAN DAMLASI arkadaşlar bizim dr. umuz ısrarla kullanmayın diyor... ama bakıyorum herkes kullanıyor...ferrum kulllandık selin beğenmedi, ferro sanoluda öyle santafer kulllan varmı ben gidip eczaneden kafama göre alsam olurmu acep.... annelik ne zormuş ya ikilimde kalmak((((
Aynen aynen.. :içelim:cinsel taciz konusu oldum olası nefret ettiğim bir durum
bu konuda tek düşüncem şudur bunu yapan o çocukları meydanda bir ipte sallandırılmalı
ibreti alem olsun...
Nadide Nadideee... zemuszemusAnnemin adı da Nadide... Nadide Teyzeden, nadide bir çiçek, nadide yerinde yaşayacak desene...
Ya resmen Teo'yla kardeş gibiler..[
arkadaki şahsiyet ben oluyorum...
Rüzgarda tüm resimlerde şu yeşil çorabıyla.."Ayakkabı çorap" diyorum ben ona..Ayakkabılar ayağında durmadığından artık giydirmiyorum..bunlar da ayakkabı gibi çorap:)))
Midem bulanıyor, Midem bulanıyor, Midem bulanıyor..kötükedihüsotenkyu
kaç ay oldu kaş aldırmayalı bilmiyorum, çok fena hakikaten...saçlarım da uzadı...kuaföre gitmek gerek ama nasıl??
off ben evlilik arefesindeyim. Ankarada düğün ayakkabısı bakıyorum...Aynı gün Balıkesire geçip ev yerleştircez.. Üç parmak hissettim, ikisi popomda biri malum yerde...resmen avuçladı...döndüm sırıtarak uzaklaşan bir tip.. Kıyameti kopardım orda...
bekleyemedim hemen Balıkesire gitmemiz gerek acil vakit yok.. Güvenlik bir güzel dövdü adamı...
annem ne dese beğenirsiniz... "kızıııım aman Barışa söyleme sakın, tam da evlilik öncesi:)))"
Benimde eskiden baharda hep olurdu yani şişerdi gözüm, Tabi adı nedir bilmezdim.. Ama güzel oluyordu beahh... Japon gibi oluyordum. Her daim gülen gözler...kaydirigubbakcemile3gozum konjunktivit oldu buarada, allrjikmi mikrobikmi bilmiyorum damla kullaniyorum, dayak yemis gibi isis bi gozm(
Valla Evrimciğim geciktim ama.. Ben karnıyarık yapıyorum ama değişik ve çok haifif.Patlıcan la yapabılecegım degısık bı yemek arıyorumm
ilgilenenlerın benımle paylasması rıca olunur..
Maşallah Kıvanca... Hanzala da koltuktan tutunup yürüyor. Artislik yapıyor tek elini bırakıp duruyor..selam herkese
dünkü ......doktorumuz şoka girdi bu kadar erken yürüyen çocuklar çok nadirmiş gerçi bende erken yürümüşüm 10 aylıkken fakat kıvanç daha 9 ayını doldurmadı doktor çok büyük bir gelişme diyor ama ne gel geli ne bay bayı nede gösterdiğim başka hareketlerin hiçbirini yapamıyor
Zyetinyağı dicem ama.. Hemn fayda etmiyor sürekli yapıınca. Hanzala da antibiyotik kullndığında ishal oldu. Hiç bekletmedeim halbuki beziyle. Ama poposuna değdiği anda pişik oluyor. Kakasından dolayı herhalde. Ne kadar bekletmezsen bekletme ama kaçınılmaz son.. Bende sebamet le bepanthene kullanmıştım işe yaramıştı..ya benim oğlumun pişiğine bi çare bulun çocuk elletmiyor poposunu çırım çırım çığrıyor bir görseniz kıpkırmızı kor gibi oldu çocuğun poposu antibiyotik pişik yapar diyorlar yarın kontrole götürcem gerçi ama
varmı bildiğiniz pişiği geçirecek birşey
Mutlulukla sağlıkla cıvıl cıvıl çocuklarla... Uzun ve hayırlı ömürler..a.s.günaydın.....
maşşallah kıvancımıza.ama 9 ayını doldurmadı demişsin.doğum tarihi nedir kıvancın.benmi yanlış hesaplıyorum benimki 25 temmuz 2 gün evvel 10.ayı doldurduk 11 den gün aldıkselam herkese
ayyyyyyyy inan okurken sinir oldum.ne biçim doktor bu ya.gerizekalı.bence sen şifa hastanesinin internet sayfasına gir ordan şikayet dilekçesi gönder.günaydın arkadaşlar
dün yiğiti yozgat özel şifa hastanesindeki çocuk doktoruna götürdük. bin pişman olduk. öyle kötü bir doktor ki. adama soruyorum meyvelerden hangisini yedireyim diye. bana sen hangilerini yiyorsun diyor. cevaba bak. hepsini yedir kendi yediklerinin diyor. motor becerileri nasıl oturuşu yere basışı dedim. al eline bi düdük, asker gibi çal sağa dön de sola dön de otur de otursun diyor. şakaymış güya. dişleri için flora ya da ne bilim vitamine gerek var mı diyorum. kullanan arkadaşlarından eksik kalmayayım diyorsan kullan sende diyor. ben size soruyorum benim bebeğimin ihtiyacı var mı diye diyorum söyledim işte diyor. yani ne sorsam bi tersleme, bi alaycılık. deli oldum!! terslenmekte istemedim. zaten üzgünüm bebeğim hasta diye canım burnumda yani. olay çıkartmak istemedim. ilk defa kan alındı. bizden aldıkları gibi aldılar ya hayret ettim. dirseğinin iç tarafından kolundan yani. kısık sesiyle öyle ağladı ki canım oğlum benim içim parçalandı. demir değeri 10 çıktı. düşük diyor demir. napayım diyorum cevap yok. biz de eşimle dilekçe yazdık hastane müdürüne verdik. şikayet için yani. baştabip yoktu. iletirim dedi ama bunların hepsi birbirinin adamı. yani bişi olacağını sanmıyorum. yiğiti öyle bi muayene edişi var ki bebişim nasıl ağladı. resmen hırpalar gibi yaaa... ayyy anlatırken bile ellerim titriyor sinirden. daha neler neler. hepsini yazsam çok uzun olur.
evlilik yıldönümünüz kutlu olsun sağlıklı mutlu güzel yıllar dilerim.günaydın.....
bence hiç ortada kalma bu damalalrın hiç bi yan etkisi yok.daha çok yararı var biz 10 kullanıyosak sen 5 damla kullan.ama al bence 100 doktorun 95 i kullanmaktan yana.sağlık ocağınada git derim ben.çünkü gitmezsen uykuların kaçar acaba gitsemiydim diyeYILDÖNÜMÜMÜZÜ kutlayan herkese teşekkür ederim...
SANTAFER ' i almayı düşünüyorum ne bilim ya şimdi dr. ısrarla kullanmayın dedi ya sanki alıp kullanınca kötü birşey yapıyor gibi hissedeceğim sanki kendimi böylece ortada kaldım kararsız bi şekilde.... hazidan ayında mutlaka dr. umuzu değiştireceğim farklı bi dr. görüşü lazım çünkü bizim dr. umuz çok rahat bi adam....ok. bazen dr. un rahat olması iyi ama bu kadar fazla rahatlıkta rahatsız ediyor......
D3 damlası.... malum bıngıldağımız kapanmıştı.... ebeler erken kapanmış vs. demişlerdi neyse bunu aştık.... ama 2 hafta sonra gelin kafası büyüyormu diye ölçecez demişlerdi... ve bugün 2. hafta gitsekmi gitmesekmi onada kararsızım..... içimden bi his gitsinler için rahat etsin diyor.... diğer bir ses ise gitmesinler diyor..... dr. d3 kullanın dedi sağlık ocağındakiler kulllanmayın dediler aman allahım ondada ortada kaldım.....
uzun lafın kısası ben bugün her konuda çok KARARSIZIM.......
Ohh ne güzel afiyet şeker olsuni ben de deneyim kızımayaho bu aralar köfte canavarı oldu resmen
olay şudur köfteler pişirilir yere sofra bezi serilir tabakta yahoya sunulur
yahoda mıncıklayarak hepsini hüpletir
kesinlikle tavsiye ederim yapmayan anneler
çocuklar köfteyi çok sever derler ya hep gerçekten öyleymiş hergün illaki köfte yemeye başladık
antalya sağolsun herşey dahil otel sağolsun zemuszemus
Ne biçim doktor ben sana en değerli varlığımı götürmüşüm muameleye bak ya. Çok sinirgünaydın arkadaşlar
Evlilik yıldönümün kutlu olsun ama başbala gitseniz daha güzel olur sanki yemeğe...günaydın.....
Maşallah Kıvanç da yürümeye başlamış. Hayata küçük adımlarıyla katılan bu miniklerin yollarına gül dökmek istiyorum....herkese günaydın.oğlum salı günü tam 10.ayını doldurdu.ve ogün 5 adım attı.okadar güzel bir duygu ki anlatam size.dünde 7-8 adım attı.ayakta durdurkça adımları attıkça okadar mutlu oluyorki.sevinçten gülmekten yere atıyor kendini:)))heycandan kalbi güm güm atıyor.allah en yakın zamanda sizlerede nasip etsin.büyük ihtimal bir haftaya kadar tam olarak yürümeye başlar. zemuszemus
YILDÖNÜMÜMÜZÜ kutlayan herkese teşekkür ederim...
SANTAFER ' i almayı düşünüyorum ne bilim ya şimdi dr. ısrarla kullanmayın dedi ya sanki alıp kullanınca kötü birşey yapıyor gibi hissedeceğim sanki kendimi böylece ortada kaldım kararsız bi şekilde.... hazidan ayında mutlaka dr. umuzu değiştireceğim farklı bi dr. görüşü lazım çünkü bizim dr. umuz çok rahat bi adam....ok. bazen dr. un rahat olması iyi ama bu kadar fazla rahatlıkta rahatsız ediyor......
D3 damlası.... malum bıngıldağımız kapanmıştı.... ebeler erken kapanmış vs. demişlerdi neyse bunu aştık.... ama 2 hafta sonra gelin kafası büyüyormu diye ölçecez demişlerdi... ve bugün 2. hafta gitsekmi gitmesekmi onada kararsızım..... içimden bi his gitsinler için rahat etsin diyor.... diğer bir ses ise gitmesinler diyor..... dr. d3 kullanın dedi sağlık ocağındakiler kulllanmayın dediler aman allahım ondada ortada kaldım.....
uzun lafın kısası ben bugün her konuda çok KARARSIZIM.......
Can ciğer kuzu sarmam Canım arkadaşım bu sabah doğum yaptı. Yavrum ama çok zor oldu ya.. Dün saat 8 gibi gitti hasatneye 1 cm açılma varken vermişlr suni sancı. Akşama kadar sadece 4 cm açılma olmuş. rahim sertleşmiş. Sonra çıkarmışlar suni sancıyı. aradığımda hala sancısı şiddetliydi. Sonra gece artmış sancısı.. Sabaha karşıda doğum olmuş. Ay teyze gibi oldum. Heyecanı bir başkaymış.
Şimdi size sorum;
bebek görmeye giderken birşey yapıp götürmek istiyorum. Ne yapabilirim. Kayısı alıp acaba komposto gibi bişey mi yapsam. Hani lohusayken hep dediler ya kayısı suyu diye. Başka önerisi olan varsa lütfen söyleyin. Akşam 5 e kadar fikirlere açığım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?