sibel nice mutlu senelere esinle beraber, hmm bu gece sizdede kirmizi kurdela var:)))))))))))
sibel neden doktorun ısrarla verme diyor kan damlasını sadece rahatlıktan değildir herhalde???
ben hem ver hem verme diyen hem kan değerine bakıp eksikse ver, hem eksik fazla farketmez mutlaka ver, verme gereksiz yorma diyenlerle karşılaştım haliyle hala net değilim.
canım dr.umuza göre kan degerleri normal... 11. küsür ama bizim degerlerle olan hatta daha yüksek değerde olanlardan kullananlar var..... bide diyor boşuna tiksindirme çocuğu damlayı verirsen iyice iştahı kesilir soğur herşeyden gerek yok verme diyor.... bilemiyorum canım.... herşeyi geçtim ama bu kan damlası konusunda kafam çok karışık.... versemde içim rahat değil vermesemde anlamadım gitti bu nasıl iştir:umursamaz:
gece tüp açık kalmış ve biz öylece uyumuşuz..
süt ısıtmıştım mayalamak için sanırım bir an taştı ve ocak söndü mutfağa geldim sütü aldım mayaladım filan gece 11 gibiydi.sanırım o arada oldu. çünkü 6 gibi uyandım denizide aldım kucağımda tezgaha koydum yumurtasını haşlamaya uğraşırken fıss diye bir ses duydum. çok fena ya. husy sabah başım ağrıyo dedi ve duş aldı sonra evde nem kokuyo dedi ve camları açtı. ve deniz ve ben en son 1 gibi daldık uykuya 6 ya kadar aralıksız uyuduk. çok şaşırtıcıydı!!!
gece yatmadan önce kontrollü olun. yada azıcık bi yerleri açık bırakın. beynimiz bebeklerle de o kadar doluki... dikkat edin...
gece tüp açık kalmış ve biz öylece uyumuşuz..
süt ısıtmıştım mayalamak için sanırım bir an taştı ve ocak söndü mutfağa geldim sütü aldım mayaladım filan gece 11 gibiydi.sanırım o arada oldu. çünkü 6 gibi uyandım denizide aldım kucağımda tezgaha koydum yumurtasını haşlamaya uğraşırken fıss diye bir ses duydum. çok fena ya. husy sabah başım ağrıyo dedi ve duş aldı sonra evde nem kokuyo dedi ve camları açtı. ve deniz ve ben en son 1 gibi daldık uykuya 6 ya kadar aralıksız uyuduk. çok şaşırtıcıydı!!!
gece yatmadan önce kontrollü olun. yada azıcık bi yerleri açık bırakın. beynimiz bebeklerle de o kadar doluki... dikkat edin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?