2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

teşekkürler.... bakalım en iyisi kullanayım damlayı..... dediğniiz gibi herkes 10 kullanıyorsa bende 5 kullanayım tabi selin hanım içer ise.....

FZERGUN bizm burda bebek görmeye gelenlere ikramda bulunulur.... meşrubat tatlı tuzlu konulup bi tabak hazırlanıp sunulur... bize geçmiş olsuna gelenler kurabiye, kek, börek vs. gibi şeyler getirmişlerdi bizde ikram etmiştik çok hora geçmişti..... ama unutmadığmı birşey var.. birgün selin hiç durmadı gelen giden herkes üst üste.... ama iş yapacak insan yok bi kayınvalidem bi ben geri kalan herkes misafir..... o gün koşturmaktan yemek bile yapamadık hiç boşluk olmadı çünkü çok acıktık o ara komşumuzun biri akıtma biri irmik helvası yapmış getirmiş okadar makbule geçmiştiki anlatamam karnımızı doyumuştuk onlarla...... benden böyle işte:))))

eşim aradı az önce akşama yemeğe gidelim dedi..... evdekilere eve geç gelicez bizi yemeğe beklemeyin diye söylerim ben dedi..... bakalım neler olacak bu akşam :))))))

sibel nice mutlu senelere esinle beraber, hmm bu gece sizdede kirmizi kurdela var:)))))))))))

sibel neden doktorun ısrarla verme diyor kan damlasını sadece rahatlıktan değildir herhalde???

ben hem ver hem verme diyen hem kan değerine bakıp eksikse ver, hem eksik fazla farketmez mutlaka ver, verme gereksiz yorma diyenlerle karşılaştım haliyle hala net değilim.

canım dr.umuza göre kan degerleri normal... 11. küsür ama bizim degerlerle olan hatta daha yüksek değerde olanlardan kullananlar var..... bide diyor boşuna tiksindirme çocuğu damlayı verirsen iyice iştahı kesilir soğur herşeyden gerek yok verme diyor.... bilemiyorum canım.... herşeyi geçtim ama bu kan damlası konusunda kafam çok karışık.... versemde içim rahat değil vermesemde anlamadım gitti bu nasıl iştir:umursamaz:

gece tüp açık kalmış ve biz öylece uyumuşuz..

süt ısıtmıştım mayalamak için sanırım bir an taştı ve ocak söndü mutfağa geldim sütü aldım mayaladım filan gece 11 gibiydi.sanırım o arada oldu. çünkü 6 gibi uyandım denizide aldım kucağımda tezgaha koydum yumurtasını haşlamaya uğraşırken fıss diye bir ses duydum. çok fena ya. husy sabah başım ağrıyo dedi ve duş aldı sonra evde nem kokuyo dedi ve camları açtı. ve deniz ve ben en son 1 gibi daldık uykuya 6 ya kadar aralıksız uyuduk. çok şaşırtıcıydı!!!

gece yatmadan önce kontrollü olun. yada azıcık bi yerleri açık bırakın. beynimiz bebeklerle de o kadar doluki... dikkat edin...

Bende veriyorum ama haftada 3 yada 4 kez veriyorum .Her gün verdiğimde almıyor. Ara verince açıyor ağzını kaşıkla veriyorum bazen kandırmaca yani. Ama illa da aman aman bugün vermedim unuttum falana olmuyorum. Umarım yanlış yapmıyorum dur.

aman dikkat derim. Bende hanzala dan sonra çok dalgın olduğumu farkettim. Artık bir yere gideceksem yada yatmadan önce mümkünse bu tür şeyleri sona bırakmıyorum. Yoksa bir dalgınlıktır Allah korusun. Son zamanlarda kaç kez gittiğim yerden acaba ütüyümü açık unuttum yoksa balkonu mu yoksa ocakta tencere mi bıraktım diye geri döndüm.Hepsindede yanıldım. Vesvese girdimi böyle oluyor işte.
Damla hocam Allah tan bir sorun olmamış..

offf ucuz atlatmışsınız.allah korumuş.aman hepimiz dikkat edelim.

aman ya tüm alıntılarım gitti
sibel yıldönümüzü kutlarım
marigold cdler ay ay.çok diyalog yok dil ingilizce.arada bir izliyor neva.
esra bakıcı bulamama kaygısı yüzünden burada kalabilir yine.çok zor bir durum yaşamayan bilmez.çocuk olmasa basar giderdik.oralarda tanıdık da yok.ev bulma,bakıcı bulma çok zor.buradan ev tutmak için gidilecek,geri dönülecek.çok gözümde büyüyor.ankara ve bursa yazmayı düşünüyoruz ama çok korkutucu oluyor belirsizlik.

damla hocam o tüp açık kalması 2 kw,ere başımıza geldi.kayınpederler bizdeyken adam yarıma alıyorum diye hep açık bırakmış iki defada sabaha kadar yanmış falan. Allah korusun hepimizi.

ELıF canım NEVA ne kadar sevimli ne kadar cingöz birşey olmuş ya... epeydir görmemiştim çok değişmiş......

sağol canım.face'e ekliyorum bol bol.annemler,kaynanamlar,amcalar,dayılar hep oradan görüyor diye.ama sen de yoksun face'de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…