2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sağol canım.face'e ekliyorum bol bol.annemler,kaynanamlar,amcalar,dayılar hep oradan görüyor diye.ama sen de yoksun face'de

evet canım benim face hesabım yok o yüzden yakından takip edemiyorum.... ama şu nevanın facedeki videosunu merak ettim buraya yüklermisin bir ara rica etsemopuyorumnanaktan

bi dışarı çıkıp gelicem... hala eşime hediye almadım yumurta kapıya dayandı.. bi koşu birşeyler bakıp geleyim.....

hay çok yaşa sen :))

yok, ben pes ettım zaten..

bı ara yaptım ben bunu, sırf yesın dıe.. 4 kofteden agzına gıren yarım kofte kadar oldu..

günaydın arkadaşlar
dün yiğiti yozgat özel şifa hastanesindeki çocuk doktoruna götürdük. bin pişman olduk. öyle kötü,,,,,,,,,olur.

madem bı hastane daha sansınız varmıs, agzına mıcar cocugumu da alır gıderdım.. cocugumaaaa.. ole hırpalayarak bakmak... daha dogmadı, dogarsa da ümmüklerim!!!!

ay ayayay... nıce mutlu senelere bacım.. agzınızın tadı bozulmasın ınsallahh..

gozun aydınnn... darısı basımıza.. ne mutlu sıze.

meyve suyu yap gotur.. bır de rezene cayı al gotur.. bı de mınık termos gotur, sıcak su doldurabılsın,içebilsin orada,kupa da goturursen sahane olur emınım,plastık bardak ta sıcak bısı ıcmek zor oluyor,.. rezene benım sutumu cok artırmıstı o zaman.. meyve de goturebılırsın.

Hocam, verilmiş sadakanız varmıs..

Yarın doktora gıdıyorum..

Sbah kı için için gecirdiğim sinir krizinden sonra aradım adamı, dedım bole bole.. tamam gel dedi o zaman, bı laboratuar tahlıllerı alalım.. gorunurde sorun yok dıyor..

Ben artık kaldıramıyorum hanımlar, dun Derya mıhlama tarıfı verdı.. bes altı kasık yedı adam.. bı aldı once baktı tadına, devamı gelıyor cok sukur dedım.. yok baba gelen gıden olmadı, portakal suyu ıle zor kakıstırdık o da bı kucuk cay bardagı kadar yedırdım portakal suyunun ıcıne katarak..

Evın ıcınde emızıgını kaybettık.. yedegı de babannesınde kalmıs, dıger kucugunu verdım ıstemedı.. evın ıcı oldu savas alanı, Ozgur e actım tlf, aglaya bagıra emzık ıstedım..

Çok hırpalandım ya.. resmen sınırlerım zayıfladı artık, bıktım yemek yedırme işinden..

O kadar cok canıma tak etmıs kı, ıkı gundur sızın de çetelenize ettimmm kusa kusa...

3 aydır her öğün böyle.. bıktım.

canım benim ya.kıyamam sana Allah yardımcın olsun.bizi de haberdar et sonuçtan

geçmiş olsun ucuz atlatmışsınız. çok dikkatli olmak lazım. bebişlerimiz gerçekten bizi dalgın yapabiliyor.

Çok geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış.

Evrim üzme kendini sonra bu günler anı olunca bebişlerin tadını çıkaramadığımıza üzüleceğiz. Benimki de aynı ama doktor da normal diyor. Dişlerden oluyor bunlar büyük ihtimal üstüne gittikçe de daha kötü oluyor.

oğluma maşallah diyen herkese teşekkür ederiz
tülin benim oğlum 1 eylülde doğdu o yüzden 9. ayını doldurmadı diyorum yani yürümek için erken bir dönemmiş çok nadir olarak rastlanırmış bu aylarda yürüyen bebeklere. bu arada senin oğlunada maşallah

sibel evlilik yıldönümünüz kutlu olsun cnm

fatma yiğite çok geçmiş olsun şu doktorları anlamak mümkün değil

elifffff neva çok tatlı olmuş maşallah

damlam çok geçmiş olsun allah korumuş

evrim kuzum ya ne kadar zor durumdasın kimbilir umarım kuzeyin bu yemek yememe durumu geçer

ah canım benim seni okadar iyi anlıyorumki... malesef bide bu sorunla aylardır uğraşıyoruz... inan insanın sinirleri çok yıpranıyor.... selin ek gıda yemediği gibi hazır devam sütüde içmiyordu.... hani bazı arkadaşlarımızın ek gıda yemese ya sütünü içiyordu yada annelerini emiyorlardı ama bende 2 side yoktu.... halada öyle... bizde dr. a gittik kan tahlili idrar tahlili yaptılar birşey çıkmadı yok yani sadece huy bazı bebekler iştahsız oluyormuş bizede piyango böyle vurdu... ben artık alıştım ağlasamda zırlasamda kızsamda kendimide selinide germekten başka birşeye yaramıyor......

inşallah kuzy biran önce düzelir canım... dualarım seninle..... nolur üzme kendini... kolay değil biliyorum ama..... ne demek tabiki burda herşeyi paylaşacağız yardımcı olacağız destek olacak biz ne için burdayızki çetelemize etmek ne demek... öpüyorum seni üme kendini:teselli:

MAVİŞ teşekkürler canım....

sizinde KIVANÇ'ın yürümesi hayırlı olsun.... aceleci çıktı demek kıvanç... bakalım biz yürüüdkleri zamanı nezaman göreceğiz...... emeklemesi böyleyse yürümesi nasıl olur bilemiyoum..... babaanneden bi dünya şikayet var... bütün çekmeceleri alt üst ediyormuş, buzdolabına tırmanmaya çalışıyormuş.....

doktordan geldik

çok şükür oğlum bronşiti atlatmış hırıltı falan kalmamış hafif balgamlı öksürüğü var doktor ne güzel işte balgamını atıyor dedi ishalimize gelince oğlumun popoyu gösterdim doktor şoka girdi bu ne yaa diyor dedim antibiyotikten diyor herkes hayır dedi yapmaz. çocuk ishal şırıl şırıl gidiyor ağzına baktı diş çıkarıyor nihayet artık bizde dişliler kervanına katılıyoruz sanırım ishali bu yüzdenmiş birde salgın varmış kaka tahlili istedi eve geldik oğlumun kaka yapmasını bekliyorum tahlili götürüp vereceğim bakalım sonuç ne olacak ishal için reflör pişik içinde trosyd adında bir krem verdi umarım biran önce iyileşir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…