sağol canım.face'e ekliyorum bol bol.annemler,kaynanamlar,amcalar,dayılar hep oradan görüyor diye.ama sen de yoksun face'de
tülin tebrik ediyorum sizi.darısı nevoşuma artık
Evrim, geçenlerde bir dergide iştahsız bebeklerle ilgili bir yazı ve önerilerini okudum. biliyorum burda da iştahsız bebekler var, hani faydali bir öneri bulabilir miyim diye, ama cık, sizin denediklerinizden fazlasını bulamadım açıkçası..
yaho bu aralar köfte canavarı oldu resmen
olay şudur köfteler pişirilir yere sofra bezi serilir tabakta yahoya sunulur
yahoda mıncıklayarak hepsini hüpletir
kesinlikle tavsiye ederim yapmayan anneler
çocuklar köfteyi çok sever derler ya hep gerçekten öyleymiş hergün illaki köfte yemeye başladık
antalya sağolsun herşey dahil otel sağolsun zemuszemus
günaydın arkadaşlar
dün yiğiti yozgat özel şifa hastanesindeki çocuk doktoruna götürdük. bin pişman olduk. öyle kötü,,,,,,,,,olur.
günaydın.....
Bugün bizim evlilik yıldönünümüz.... pek bi atraksiyon beklemiyorum..... maaa aile yemek yeriz her zamanki gibi.... kayınvalidem ve kayınpederim olaraktan..... bakalım sürprizlere açığız ama ne çıkacak şansıma......
herkese günaydın.oğlum salı günü tam 10.ayını doldurdu.ve ogün 5 adım attı.okadar güzel bir duygu ki anlatam size.dünde 7-8 adım attı.ayakta durdurkça adımları attıkça okadar mutlu oluyorki.sevinçten gülmekten yere atıyor kendini:)))heycandan kalbi güm güm atıyor.allah en yakın zamanda sizlerede nasip etsin.büyük ihtimal bir haftaya kadar tam olarak yürümeye başlar. zemuszemus
Can ciğer kuzu sarmam Canım arkadaşım bu sabah doğum yaptı. Yavrum ama çok zor oldu ya.. Dün saat 8 gibi gitti hasatneye 1 cm açılma varken vermişlr suni sancı. Akşama kadar sadece 4 cm açılma olmuş. rahim sertleşmiş. Sonra çıkarmışlar . Akşam 5 e kadar fikirlere açığım.
gece tüp açık kalmış ve biz öylece uyumuşuz..
süt ısıtmıştım mayalamak için sanırım bir an taştı ve ocak söndü mutfağa geldim sütü aldım mayaladım filan gece 11 gibiydi.sanırım o arada oldu. çünkü 6 gibi uyandım denizide aldım kucağımda tezgaha koydum yumurtasını haşlamaya uğraşırken fıss diye bir ses duydum. çok fena ya. husy sabah başım ağrıyo dedi ve duş aldı sonra evde nem kokuyo dedi ve camları açtı. ve deniz ve ben en son 1 gibi daldık uykuya 6 ya kadar aralıksız uyuduk. çok şaşırtıcıydı!!!
gece yatmadan önce kontrollü olun. yada azıcık bi yerleri açık bırakın. beynimiz bebeklerle de o kadar doluki... dikkat edin...
suratları tontiş ya ondan yakışıyor ikisine de.yanaklar daha bir ortaya çıkıyor.bunu gormemıstım.. pamuk sekerı gıbı olmus..
Neva ya bandana cok yakısıyor, Kuzey e de cok yakısıyor.. sevıyorum ona bandana takmayı..
Yarın doktora gıdıyorum..
Sbah kı için için gecirdiğim sinir krizinden sonra aradım adamı, dedım bole bole.. tamam gel dedi o zaman, bı laboratuar tahlıllerı alalım.. gorunurde sorun yok dıyor..
Ben artık kaldıramıyorum hanımlar, dun Derya mıhlama tarıfı verdı.. bes altı kasık yedı adam.. bı aldı once baktı tadına, devamı gelıyor cok sukur dedım.. yok baba gelen gıden olmadı, portakal suyu ıle zor kakıstırdık o da bı kucuk cay bardagı kadar yedırdım portakal suyunun ıcıne katarak..
Evın ıcınde emızıgını kaybettık.. yedegı de babannesınde kalmıs, dıger kucugunu verdım ıstemedı.. evın ıcı oldu savas alanı, Ozgur e actım tlf, aglaya bagıra emzık ıstedım..
Çok hırpalandım ya.. resmen sınırlerım zayıfladı artık, bıktım yemek yedırme işinden..
O kadar cok canıma tak etmıs kı, ıkı gundur sızın de çetelenize ettimmm kusa kusa...
3 aydır her öğün böyle.. bıktım.
gece tüp açık kalmış ve biz öylece uyumuşuz..
süt ısıtmıştım mayalamak için sanırım bir an taştı ve ocak söndü mutfağa geldim sütü aldım mayaladım filan gece 11 gibiydi.sanırım o arada oldu. çünkü 6 gibi uyandım denizide aldım kucağımda tezgaha koydum yumurtasını haşlamaya uğraşırken fıss diye bir ses duydum. çok fena ya. husy sabah başım ağrıyo dedi ve duş aldı sonra evde nem kokuyo dedi ve camları açtı. ve deniz ve ben en son 1 gibi daldık uykuya 6 ya kadar aralıksız uyuduk. çok şaşırtıcıydı!!!
gece yatmadan önce kontrollü olun. yada azıcık bi yerleri açık bırakın. beynimiz bebeklerle de o kadar doluki... dikkat edin...
Çok geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış.gece tüp açık kalmış ve biz öylece uyumuşuz..
Sbah kı için için gecirdiğim sinir krizinden sonra aradım adamı, dedım bole bole.. tamam gel dedi o zaman, bı laboratuar tahlıllerı alalım.. gorunurde sorun yok dıyor..
Ben artık kaldıramıyorum hanımlar, dun Derya mıhlama tarıfı verdı.. bes altı kasık yedı adam.. bı aldı once baktı tadına, devamı gelıyor cok sukur dedım.. yok baba gelen gıden olmadı, portakal suyu ıle zor kakıstırdık o da bı kucuk cay bardagı kadar yedırdım portakal suyunun ıcıne katarak..
Evın ıcınde emızıgını kaybettık.. yedegı de babannesınde kalmıs, dıger kucugunu verdım ıstemedı.. evın ıcı oldu savas alanı, Ozgur e actım tlf, aglaya bagıra emzık ıstedım..
Çok hırpalandım ya.. resmen sınırlerım zayıfladı artık, bıktım yemek yedırme işinden..
O kadar cok canıma tak etmıs kı, ıkı gundur sızın de çetelenize ettimmm kusa kusa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?