2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

SİBEL evlilik yıldönümünüz kutlu olsun...Bir ömür boyu sağlıkla ,huzur, mutluluk dolu bereketli bir yuva nasip etsin rabbim...
NURDAN tatlı krizine tarçinlı süt bajım..adet öncesi iştahı içinde adaçayı günde 1 fincan yetiyor...
DİDE güneş koruması vichy bizimde 50 korumalı..roche de var trükiyede..
Dolmayı bende haftada bir yapıyorum yoğurtla yediriyorum..
DAMLA çok geçmiş olsun büyük bir tehlike atlatmışsınız..bizde banyonun havalandırması kışda olsa yarım açıktır..
FATMA bu doktor doktor değilmiş malesef öyle demek geldi içimden..lakayıt ve dengeszi insanlara gıcığım..
Yiğit paşanın sesi düzelmeye başlamış çok şükür..gelşiminede kocaman maşallah...
unuttuğum var ama yusuf beyin karnını doyurp geliyorum..

sibel canım bende ah keşke bir emeklesede rahat etsem diyordum emeklemeye başladı ah bir yürüse rahatlasam diyordum şimdi onu da yapmaya başladı ama rahatlamak yerine işler dahada zorlaştı heryere girip çıkıyor ellerini uzatıyor çekiyor koparıyor şimdi de tırmanma sevdası çıktı yatakların üstüne çıkmaya çalışıyor tek ayağını kaldırıyor yatağın üstüne tırmanıyor onun peşinde koşturuyorum şimdii yürüyor dahada dikkat istiyor farkında olmadan gidiyor gittiğinin farkına varıncada heyecanlanıp bi yerlere tutunma ihtiiyacı hissediyor ee tabi tutunacak yer bulamayıncada güm yere kafasını sehpaya çarptı akşam sehpanın kenarı allah korusn gözüne falan girse ne yaparım o yüzden şimdi hiç bırakamıyorum devamlı onun peşinde o yürüdükçe bende onun arkasında gidiyorum

Son düzenleme:

tabiki canım... her dönemin kendine özgü güzelliği ve zorluğu var malesef....kıvanç çok hızlı baksana....yanlız topikte dikkat ediyorum hızlı bebekler hep erkek, yaho, kıvanç, musti vs. atladığım varsa kusura bakmayın.... selin ilk bebek olmasına rağmen tembel geriden geliyor ne yapalım sağlıklı olsunlarda..... bizde devamlı peşlerindeyiz zaten 1 dk. yanlız bırakamıyoruzki..... bende çok korkuyorum özellikle kafalarını çarpmalarından rabbim korusun onları....

bende 3 doktorda ver dedi..

maşalah maşalah yürümeyede başladı yavrular...

bizimki iki tırtıklayıp ağzına atıyor sonrasınıda üfeleyip sağa sola saçıyor...
evet geçen yazmıştım sanırım gözünden kaçtı kira var..artı aşağıdaki lokale filan çaydır şudur budur para kesiyorlardı bizde....
yemediği zaman üzerine gitmemek en akıllıcası ben böyle atlattım..yoksa sinirden çok ağladığım yemek döktüğüm günler gecelr oldu hele bir dönem dökülen mamanın hatti hesabı yoktu..

ah evrim ne yaptın sen yavrum ya yıpratma kendini seni çok çok çok iyi anlıyorum ama bu stres direk kuzy paşaya yansıyor etki tepki oluyor..
yemediği gün en sıkıntılı günümdü benim seni anlıyorum çeken bilir ama sıkıntısı varki yemiyor..hele bi gidin doktora bakalım içinde rahatlar..bizede haber et...

BEdne temizlk yapıyordum.Süpürge nereye o da peşimde geliyor. Üşüyecek diye deişlerimi yavaş yapıyorum sıkıldım.Bir dakika yanından ayrılamıyordum.İlla yanında olacağım.Kendi oyun oynuyor ama ben yanında olunca.Eee mutfağı falan temizleyeceğim in çık in çık baktım olmayacak annemi çağırdım Hanzala ya bakarmısın diye.Vel hasılı geldi.HAnzalanın gerçek yüzünü gördü.Kardeşlerime demiş "Zehra eğer bu çocukla işlerini yetiştirebiliyorsa helal olsun, Benim hiç bi çocuğum böyle değil di. SÜrekli ilgi.." Sonunda neler çektiğimi anladılarr....:bbo:

antibiyotik ishal yapar ishalde pişik ..trosdy manatar kremi ve pişk tedavisinde kullanılıyor..ama nivea pişik kremini öneririm..

malesef biz süpürge yapamıyoruz selin varken çünkü korkuyor.... bu çocukların hepsimi aynı ya.... selinde 1 dk. yanlız kalmıyor sürekli bi ilgi... odada yanlız kalmak istemiyor bi dr. ayrıl vwc ye bile gidemiyoruz ya hemen ağlamaya başlıyor, kucağa gelmek istiyor, herşeyi beraber yapıyoruz..... annenin ğeçte olsa gerçeği görmesi iyi olmuş en azından acırda arada bi yardıma gelir belki:))))) bir saat bile baksa hanzalaya sende dinleniş olursun...... bizimkilerde aynı şeyi söylüyorlar 3 tane çocuk 4 tane torun gördük selin gibisini görmedik diyorlar..... jenarasyon git gide değişiyor..... şimdi çocuklarımız maşalllah çok akıllılar ama bi okadarda yaramaz ve haşarılar insanları kullanmasını çok iyi biliyorlar... rabbim yokluklarını göstermesin uzun ömür versin.......

elim kulağımda bekliyorum... SELıNı sağlık ocağına götürecekler babaannesiyle dedesi.... bıngıldağı kapandığı için kafa ölçüsü almaları gerekiyormuş.... inşallah hayırlı haberlerle gelirler bi aksilik çıkmaz.... TOPıGıN SıNERJıSıNı iş başına çağırıyorum......

İnşallah canım tüm iyi dileklerim sizinle....

Ya varya Hanzala resmen evden çıkınca bir uslu oluyor.Ne kayınvldmler inanıyor nede başkaları. Yoksa annem gelir yardıma.Ama son zamnalarda değiştiği için ilk defa başbaşa kaldılar yoksa annemlerde dayısı teyzesiyle gayet mutlu.Allah tan mızmız değil.Sessizce bitiriyor beni.Birde mız mız olsaydı ne yapardım yahuuu..mafoldumben

İnşallah sadece sağlık ocağındaki doktor vari hemşirelerin abartmasından ibarettir Canım. Kulağımız sende.. Ay pardon gözümüz..kaydirigubbakcemile3

Aynen benimki de çok korkuyordu süpürge den geçen hafta bu korkusunu yendi, ağlamadı ilk defa.

ne güzel gözünüz aydın... birdenmi yendi korkusunu.... valla bizimki hala yenemedi.... artık yanında makineyi çalıştırmayada korkuyorum ağlıyor hemen.....

İnşallah canım tüm iyi dileklerim sizinle....

sağol canımolumunekankayizsmile

Evet annem vardı geçen gün evi süpürürken ben başka odaya gidin dedim ama annem aynı odada kakalım belki alışır dedi ve dediği gibi de oldu.

sorun çıkmayacak ..endişelnem bıngıldak sadece dışarda değilmiş içerdede iç bıngıldak varmış birde 4 aydan önce kapansaydı sorun olurdu yani zaten normal zamanda kapandı ONUN İÇİN KORKMA...
Aynen benimki de çok korkuyordu süpürge den geçen hafta bu korkusunu yendi, ağlamadı ilk defa.

bizde atlattık nasıl korkma hemde basıyordu çığlığı en sonunda babamız evdeyken açtık süpürgeyi birimiz Yusuf beyi kucağımızda tuttuk diğerimiz süpürdük öyle öyle sesine geri alıştı..Şimdi yalızkende açabiliyorum..

evrimcim allah sabır versin.sen sıkma canını.doktoru ne diyo kuzinin

bende temmuz sonu falan sandımda o yüzden sordum.valla şimdiki bebekler çok hızlı.maşşallah hepsini allah nazardan kourusun

hayırlı haberler alırsın inşallah.üzme kendini

Hanzala da süpürge sesini duyunca gülüyor o da bağrıyor. Birde bu ara yankıyı farketti galiba ne zaman merdiven boşluğuna çıkalım "aaa aaa" diye bağırıyor. Milleti rahatsız edecek şikayet kapıdadır.

DERYACIM endişem kapanması için değil..... 6. aydansonra kapanması normal imiş ama bıngıldak kapandıktan sonrada başın büyemesi devam etmesi gerekiyormuş..... işte onun için bugün çağırdılar ölçeceklermiş başı büyüyormü büyüyormu diye endişembu yüzden... inşallah büyüyordur... rabbim evlatlarımızı korusun.....

sütlaç mesela

Allah korumuş sadaka versen iyi olur

maşallah

pişik çok kötüymüş demek yavrum acı içindeymiş
geçmiş olsun

ben de hep arkasında geziyorum

ben süpürürken annem tutuyor hep
ama korkmuyor süpürgeden

Evet annem vardı geçen gün evi süpürürken ben başka odaya gidin dedim ama annem aynı odada kakalım belki alışır dedi ve dediği gibi de oldu.

ne güzel alışmış

esrako nerdesinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…