2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aynı sıkıntılı dönemi bizde yaşadık biliyorum ama çok şükürki sorun yok..sizdede çıkmayaca korkma..

Evrim kiyamam sana yaa, bi git danis bakalim belki oneriri bi farkli yol..

Damla hocam gecmis olsun ya..

Sıcaklar başladı ter kokuları da başladı valla otobüsde falan midem bulanıyor bazen. Allah'tan Japon bilim adamları boş durmamışlar tabletleri yapmışlar:
Japon bilim adamlarının Isparta gülünden her insanın gül gibi kokmasını sağlayacak tablet üretildiği açıklandı.

Türkiye'nin gül bahçesi Isparta'da üretilen gül yağı, Japon bilim adamları tarafından tablet haline dönüştürüldü. Gülü tablet olarak piyasaya süren Japonlar, tableti yutan her insanın, içerisindeki gül yağı ham maddesi nedeniyle gül gibi kokmasını hedefliyor.

DERYA kaçırdım malesef... oda musait değildi bakamadım... şimdi açtım ama demir eksikliği konusu geçmiş diş dr. u konuşuyor..... evet musait olunca bi özet geçsen iyi olacak.....

sağlık ocağından dönmüş bizimkiler şükür 3 mm büyümüş selinin kafası.... üzerimden büyük bi yük kalktı şükürler olsun rabbime.....

sadaka ver demişsiniz ya engelliler geldi bugün verdim veriştirdim elimde avucumda ne varsa...

geçmiş olsun dileklerinize teşekkürler....

efrim çocuğum mıhlama sevmiyordur niye böyle yapıyon ciğerim ayrıca bende sevmem. inşallah doktor çözüm bulur. biran önce sağlıkla çözümlemeni bekliyorum.

ESRAKO nerdesin bakalım sen bugün.:)))))... ceza verdik sana..... mesaiyi aksattın bugün geç kaldın topiğe.....

sağlık ocağından dönmüş bizimkiler şükür 3 mm büyümüş selinin kafası.... üzerimden büyük bi yük kalktı şükürler olsun rabbime.....
gözün aydın...
çok güzel fikirde yıkanmaktan aciz insanlar gül gibi kokmayı hapal zor başarırı gibi geliyor...
Benim gibi izleyemeyenler için bir özet yaparsanız çok hürmete geçer demir eksikliği için...

geçeyim hemen..
bebekler 6 aylık olunca ve 1 yaşına gelince mutlaka kan değerlerine baktırılmalıymış doktor istemese bile biz teklif edecekmişiz..Ülkemizde kansızlık çok görülüyormuş zeka ve gelişim geriliğine kilo alma problemine sebeb oluyormuş ve uygun demir takviyesi gerekliymiş..bende ancak burayı yakalayabildim...

evrimim kıyamam sana ne olur hırpalama kendini
sen güçlü olmazsan kuzye nasıl faydan olur??
doktordan bir sonuç alırsın umarım ama diş çıkarma dönemi vs diyecektir geçecek bu günler emin ol bu bir geçiş dönemi..(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…