evrimcim sıkma canını.. inşallah bu zor dönemi de atlatacaksınız kuzunla..
ya ben bu tatli krizini frenliyemiyorum napicam bilmem ya..
eşim aradı az önce akşama yemeğe gidelim dedi..... evdekilere eve geç gelicez bizi yemeğe beklemeyin diye söylerim ben dedi..... bakalım neler olacak bu akşam :))))))
gece tüp açık kalmış ve biz öylece uyumuşuz..
süt ısıtmıştım mayalamak için sanırım bir an taştı ve ocak söndü mutfağa geldim sütü aldım mayaladım filan gece 11 gibiydi.sanırım o arada oldu. çünkü 6 gibi uyandım denizide aldım kucağımda tezgaha koydum yumurtasını haşlamaya uğraşırken fıss diye bir ses duydum. çok fena ya. husy sabah başım ağrıyo dedi ve duş aldı sonra evde nem kokuyo dedi ve camları açtı. ve deniz ve ben en son 1 gibi daldık uykuya 6 ya kadar aralıksız uyuduk. çok şaşırtıcıydı!!!
gece yatmadan önce kontrollü olun. yada azıcık bi yerleri açık bırakın. beynimiz bebeklerle de o kadar doluki... dikkat edin...
sağlık ocağından dönmüş bizimkiler şükür 3 mm büyümüş selinin kafası.... üzerimden büyük bi yük kalktı şükürler olsun rabbime.....
Deryam, inan ole onyargılı yaklasımım yok yavrum..
Bak Burcu ıle dıarıda otururken yedı, sabahtan berı ac olunca, canına tak etti sanırım..
Du bakalım, bı yerde yanlıs yapıyorsak adam soyleyecektır.. yarın ne var ne yok anlatıırm.. dedıgını de sorarım kuzum..
Burcu her daim iyi gelmiştir bana.. sakin, dingin.. dolu dolu bır kadın.
rezil herif!!! sağlık bakanlığına canım. bir de özel hastane olduğu için, sikayetvar.com a yazabilirsin, baya etkili oluyor..ama şu doktor çok kafama takıldı kızlar yaa.. başka nerelere şikayet edebilirim ben bu pisliği??
ne mutlu!!! nice nice senelere!günaydın.....
Bugün bizim evlilik yıldönünümüz.... pek bi atraksiyon beklemiyorum..... maaa aile yemek yeriz her zamanki gibi.... kayınvalidem ve kayınpederim olaraktan..... bakalım sürprizlere açığız ama ne çıkacak şansıma......
oyyyyyy... çok geçmiş olsun...gece tüp açık kalmış ve biz öylece uyumuşuz..
süt ısıtmıştım mayalamak için sanırım bir an taştı ve ocak söndü mutfağa geldim sütü aldım mayaladım filan gece 11 gibiydi.sanırım o arada oldu. çünkü 6 gibi uyandım denizide aldım kucağımda tezgaha koydum yumurtasını haşlamaya uğraşırken fıss diye bir ses duydum. çok fena ya. husy sabah başım ağrıyo dedi ve duş aldı sonra evde nem kokuyo dedi ve camları açtı. ve deniz ve ben en son 1 gibi daldık uykuya 6 ya kadar aralıksız uyuduk. çok şaşırtıcıydı!!!
gece yatmadan önce kontrollü olun. yada azıcık bi yerleri açık bırakın. beynimiz bebeklerle de o kadar doluki... dikkat edin...
pamuk seni!
Yarın doktora gıdıyorum..
Sbah kı için için gecirdiğim sinir krizinden sonra aradım adamı, dedım bole bole.. tamam gel dedi o zaman, bı laboratuar tahlıllerı alalım.. gorunurde sorun yok dıyor..
offf... üzülme dicem, boş ve anlamsız olacak biliyorum.. dularım seninlle..
evet trosyd mantar kremi. manatar mı döndü ki? belki de engellemek amacıyla..antibiyotik ishal yapar ishalde pişik ..trosdy manatar kremi ve pişk tedavisinde kullanılıyor..ama nivea pişik kremini öneririm..
oh gözün aydın!sağlık ocağından dönmüş bizimkiler şükür 3 mm büyümüş selinin kafası.... üzerimden büyük bi yük kalktı şükürler olsun rabbime.....
ay canım ya geçmiş olsun çok..bugun doktora gittim dayanamadim artik, sabah dayak yemis gibi kalkinca:))damla verdi bakalim, hala sisi ve kisarik diger gozede sicradi, teoya gecmesinde bulasiciymis(ben allerjiktir diyr gitmiyordum viral cikti..
aynen.. kan değeri iyi çıkınca 6. ayda gerek yok dedi. kafam karıştı şimdi...biz dogdugundan beri demir ilaci kullanmadik, mama aldigi icin gerek yok demisti doktor(
peeekk şekerr!resim ve videoları alıntı yapmayalım arkadaşlar.. kaldırabilmem için :)
ayrıca kuzey ve doruk videosu da şahane!! bunlar acaip kanka olacak ne güzel!!
çok çok teşekkür ederim efrimmm benim hesabım yok face de ne iyi etmişsin eklemekleFace de hesabı olmayan arkadaslarım ıcın koydum..
Bir bilim adamının tip konusunda yeni ve çok önemli buluşları olmuştu. Bir gazete muhabiri röportaj yaparken kendisine, ortalama bir insandan nasıl olup da daha farklı ve yaratıcı bir insan olduğunu sormuş. Kendisini diğerlerinden ayıran özellik neymiş?
Bilim adamı bu soruyu ”iki yasındayken annesinin yasadığı bir deneyim nedeniyle” diye yanıtlamış.
Bilim adamı buzdolabından süt şişesini çıkartmaya çalışırken, şişe elinden kayıp yere düşmüş ve ortalık süt gölüne dönmüş. Annesi mutfağa geldiğinde, ona bağırmak, söylenmek ya da cezalandırmak yerine, ”Oğlum, ne kadar güzel bir hata yaptın! Daha önce bu kadar büyük bir süt gölü görmemiştim. Evet, olan olmuş. Simdi birlikte burayı temizlemeden önce biraz yerdeki sütle oynamak ister misin?” demiş.
O’da eğilip, oynamış yere dökülen sütle. Birkaç dakika sonra annesi, ”Oğlum, bu tür bir şey yaptığında, bunu senin temizlemen ve her şeyi eski haline getirmen gerektiğini biliyor musun? Bunu nasıl yapmak istersin? Bir sünger mi kullanalım, bir havlu ya da bir bez mi? Hangisini istersin?” demiş.
Çocuk süngeri seçmiş ve birlikte yere dökülen sütü temizlemişler. Daha sonra annesi, ”Biliyor musun, burada yaşadığımız olay, senin iki minik elinle bir süt şişesini taşıyamadığın kötü bir deneyimdi. Simdi arka bahçeye çıkalım ve şişeyi suyla doldurup, senin dolu bir şişeyi düşürmeden taşımanı sağlayalım” demiş.
Küçük çocuk şişeyi boğazından iki eliyle tutarsa, düşürmeden taşıyabileceğini öğrenmiş. Ne güzel bir ders!
Bu ünlü bilim adamı daha sonra, o anda bir hata yaptığı zaman bundan korkmaması gerektiğini öğrenmiş. Yapılan hataların yeni bir şeyler öğrenmek için çok güzel fırsatlar olduğunu anlamış. İşte bilimsel araştırmalardaki deneyler de bu temele dayanır zaten. Bir deney başarısız olsa bile, o deneyden çok değerli bilgiler elde edilir.
ay ben bayılıyorum bu sıpalara ya maşallah
adaşım umarım düzelir kuzey bir an önceYarın doktora gıdıyorum..
Sbah kı için için gecirdiğim sinir krizinden sonra aradım adamı, dedım bole bole.. tamam gel dedi o zaman, bı laboratuar tahlıllerı alalım.. gorunurde sorun yok dıyor..
Ben artık kaldıramıyorum hanımlar, dun Derya mıhlama tarıfı verdı.. bes altı kasık yedı adam.. bı aldı once baktı tadına, devamı gelıyor cok sukur dedım.. yok baba gelen gıden olmadı, portakal suyu ıle zor kakıstırdık o da bı kucuk cay bardagı kadar yedırdım portakal suyunun ıcıne katarak..
Evın ıcınde emızıgını kaybettık.. yedegı de babannesınde kalmıs, dıger kucugunu verdım ıstemedı.. evın ıcı oldu savas alanı, Ozgur e actım tlf, aglaya bagıra emzık ıstedım..
Çok hırpalandım ya.. resmen sınırlerım zayıfladı artık, bıktım yemek yedırme işinden..
O kadar cok canıma tak etmıs kı, ıkı gundur sızın de çetelenize ettimmm kusa kusa...
3 aydır her öğün böyle.. bıktım.
allah korumuş canım geçmiş olsungece tüp açık kalmış ve biz öylece uyumuşuz..
malesef yok tatlım hakan istemiyor açılmasınıevroş senin facebook hesabın yok mu?
işte beklediğim foto nevam güzel yüzlüm yerim seni
urfa siverek canımevroşş urfayamı gidiyorsun tatlım
antepe gidersem mutlaka görüşürz çok yakın nasılsa urfa çok güzel bir şehir bence umarım hayırlısı olur hakkına
elifte bursaya geldimi tamamdır..
sibel evlilik yıldönümüz kutlu olsun tatlım bir ömür bir yastıkta kocayın inşallah selin ve yeni bebişlerle :))
pervinim emrahında geçmiş doğumgününü kutluyotum çorap bulabildinmi bayanssulusmile
damlam geçmiş olsun rabbim korumuş sizi bende çok dikkat ederim hatta geceleri kapatırım yatarken gazı ne olur ne olmaz diye
Ben, yapı olarak, korkunç dikkatliyimdir. Kırdıgım seylerın sayısı size diyeyim sayılıdır.
Çünkü bizim evde bir sey kırıldı mı kıyamet kopardı, oyle boyle degıl.
Annem cok titizdi bu konuda, o da kendınce haklıydı, kazanıp, calısıp alıyorlardı sonucta ama babam da olsa, kardesım de olsa, ben de olsam farketmıyordu.. kadın inanılmaz bır sekle bürünüyordu. Sırf bu sahneyı yasamamak ıcın acayip bir disiplinle yetiştim kendi içimde, hala daha oyleyımdır, korkunc dıkkatlıyımdır, refleksler fora dır.
Bu yüzden ben kırılan, dökülen, saçılan hiç bir şeye üzülmem, Ozgur evliliğimizin basından beri neleri kırdı evde, tamamen camdan olan çok özel bir gece lambam vardı.. ona kadar gitti desem :))
Gıkım cıkmadı, hıc bır sey demedım, nası üzgün kırdı diye.. dedim onu yıne satın alabılırız, belkı de bulamayabılırız de.. ama kalp buruklugunu, karsındakıne olan ezıklıgını anlıkta olsa ınsan bunun ıcın, boyle bır neden ıcın hıssetmemelı.. babamın evınden cıktıgından berı, kaybolan, kırılan, çalınan hiç bir seye hiç bir sekılde üzülmedim.. Çözümü olmayan seylere üzülmeye saklıyorum hep gücümü, gücümün yetemediği seylere içim sıkılıyor hep.. gerisini ben de cam dan asagı atıyorum, umursamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?