2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben, yapı olarak, korkunç dikkatliyimdir. Kırdıgım seylerın sayısı size diyeyim sayılıdır.

Çünkü bizim evde bir sey kırıldı mı kıyamet kopardı, oyle boyle degıl.

Annem cok titizdi bu konuda, o da kendınce haklıydı, kazanıp, calısıp alıyorlardı sonucta ama babam da olsa, kardesım de olsa, ben de olsam farketmıyordu.. kadın inanılmaz bır sekle bürünüyordu. Sırf bu sahneyı yasamamak ıcın acayip bir disiplinle yetiştim kendi içimde, hala daha oyleyımdır, korkunc dıkkatlıyımdır, refleksler fora dır.

Bu yüzden ben kırılan, dökülen, saçılan hiç bir şeye üzülmem, Ozgur evliliğimizin basından beri neleri kırdı evde, tamamen camdan olan çok özel bir gece lambam vardı.. ona kadar gitti desem :))

Gıkım cıkmadı, hıc bır sey demedım, nası üzgün kırdı diye.. dedim onu yıne satın alabılırız, belkı de bulamayabılırız de.. ama kalp buruklugunu, karsındakıne olan ezıklıgını anlıkta olsa ınsan bunun ıcın, boyle bır neden ıcın hıssetmemelı.. babamın evınden cıktıgından berı, kaybolan, kırılan, çalınan hiç bir seye hiç bir sekılde üzülmedim.. Çözümü olmayan seylere üzülmeye saklıyorum hep gücümü, gücümün yetemediği seylere içim sıkılıyor hep.. gerisini ben de cam dan asagı atıyorum, umursamıyorum.

DİDO ben sebamed aldım, spreylisi de vardı, çantamda falan rahat taşımak için tüp şeklide olanı aldım. Bir sorun yok :)

ya ben bu tatli krizini frenliyemiyorum napicam bilmem ya..

dondurma ye, masum. Ama magnum değil, sütlü falan...

eşim aradı az önce akşama yemeğe gidelim dedi..... evdekilere eve geç gelicez bizi yemeğe beklemeyin diye söylerim ben dedi..... bakalım neler olacak bu akşam :))))))

heyy süper :) nice mutlu senelere...

oyyy, Allah korumuş.

sağlık ocağından dönmüş bizimkiler şükür 3 mm büyümüş selinin kafası.... üzerimden büyük bi yük kalktı şükürler olsun rabbime.....

gözün aydın..

opuyorumnanaktan seni seviyorum.

EVRİM ben de kırılan şeye çok sinirlenirdim eskiden. Daha çok temizlemesi zor olduğundan... Mesela salça kavanozunun kırıldığını düşün, bunun gibi şeylere! ama anladım ki etrafımı çok geriyorum, eğittim kendimi bu konuda, içimden kendime "sakin ol, dünyanın sonu değil" diyorum. Ve derin bir huşu içinde temizliyorum :) Onur da mümkünse yanımda oluyor.

NURDAN anne - baba bir yere kadar. Hayat senin hayatın, kimsenin yönlendirmesine ihtiyacın da yok! İcabında resti çekerdim yerinde olsam. Nitekim bu sene değil ama seneye, Onur'un çalıştığı okulda ya da ilçede (Çiğli'de) düzgün bir and lisesinde açık olursa yazacağım. Ve biliyorum, annem bu kararıma hiç sevinmeyecek. Çünkü ona göre "ne var, okul işte, hem de burnumun dibinde" ama ben okulumu sevmiyorum. Düz anadoulda çalışmak istiyorum. Ve bu benim hizmet süremle İzmir'de pek mümkün değil, ancak eş durumndan! Ciddi bir savaş vereceğimi hissediyorum şimdiden!

KIVANÇ yürümüş, çok sevindim. Ne tuhaf, buradaki çocuklar bir şeyler yaptıkça ben de seviniyorum. Neyiniz oluyorsam :)))

NURDAN şimdi beni dikkatli dinle, oral kontraseptifimle (böyle daha havalı oldu) ilgili bir şey soracağım.

ılacımın adı Yazz. 24 tane pembe + 4 tane beyaz (plasebo) içeriyor. 3. haftada 1 tane içmeyi unuttum, ertesi gün hatırladım ve 2 tane içtim. Kutuyu sonradan inceledim. Dıyor ki; "eğer 3. haftada bir hap unutursanız, 24 tane biter bitmez plaseboları almayın, yeni kutunun pembeleri ile devam edin."

Bu arada biz zaten, bu kutuya başladığımdan beri ek bir yöntem uyguluyoruz. Yani "hamile kalmış mıyımdır" kaygım yok. Sence ben bu 4 tane boş hapı içsem, güzel güzel reglimi olsam olmaz mı? Böyle yapsam ne olur? Diğer türlü yeni kutunun pembelere devam etsem ne olur? Regl olmak istiyorum artık.

Cevabın için tişkür ederim.

bugünden taze taze bir foto.. annesinin ağzındaki çubuğu yiyen yiğit balım :) foto baya bi ev hali yalnız. saçımın rengini ve boyunu bakımsızken görmek nasip oldu ilk..

Son düzenleme:
bir de aynı anın videosunu ekliyorum.. çok kısa bişi.

Son düzenleme:
resim ve videoları alıntı yapmayalım arkadaşlar.. kaldırabilmem için :)

videonuzu izledim cok şekerler yaaa!! maşallah ikisine de. paylaşılamayan kaşık :) ayaklarının çıplak olduğu da dikkatimi çekti. ben daha hiç öyle çıkarmadım sokağa. gerçi burası yozgat. şu anda bile yağmur yağıyor.

siz de çok hoşsunuz fatma :) saçın da gayet iyi duruyor. hava iyiydi bugün, çıkardık biz de çorapları :)

Son düzenleme:
ama şu doktor çok kafama takıldı kızlar yaa.. başka nerelere şikayet edebilirim ben bu pisliği??
rezil herif!!! sağlık bakanlığına canım. bir de özel hastane olduğu için, sikayetvar.com a yazabilirsin, baya etkili oluyor..

ne mutlu!!! nice nice senelere!

oyyyyyy... çok geçmiş olsun...

pamuk seni!

çok çok teşekkür ederim efrimmm benim hesabım yok face de ne iyi etmişsin eklemekle
View My Video

bakınız bizim sıpalar kaşığı nasıl paylaşamıyor :)
ay ben bayılıyorum bu sıpalara ya maşallah
birde evrim ne kadar güzel bir ses tonun var canım benim bahtında öyle olsun inşallah
adaşım umarım düzelir kuzey bir an önce
dua ediyorum
allah korumuş canım geçmiş olsun
evroş senin facebook hesabın yok mu?
malesef yok tatlım hakan istemiyor açılmasını
işte beklediğim foto nevam güzel yüzlüm yerim seni
çok sağol elifim
evroşş urfayamı gidiyorsun tatlım
antepe gidersem mutlaka görüşürz çok yakın nasılsa urfa çok güzel bir şehir bence umarım hayırlısı olur hakkına
elifte bursaya geldimi tamamdır..
urfa siverek canım
ay ne güzel olur görüşürsek eliflede görüşecez inşallah

saol hayatım. buldum corap ama hiç ii cıkmadı..

bizdede babam cok kızardı dokulen kırılana ama ben tam tersi.. doksun sacsın cocugum hiçbisey ondanda kocamdanda , cocugumu gelişimindende onemli deil.. halının ortasına herseyı dokebilir hiç sesim cıkmaz emin olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…