2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bugün neva hastalandı.izin alıp eve geldi kusma ve ishal.ateşi yok,iştahsız ama neşesi iyi.yarın da takip edeceğiz.galiba mideyi üşütmüş.geçmişe bakamadım.iyi geceler herkese

evrimcim sıkma canını.. inşallah bu zor dönemi de atlatacaksınız kuzunla..

tesekkur ederım Fatmacım.. Allah razı olsun.

View My Video

bakınız bizim sıpalar kaşığı nasıl paylaşamıyor :)

çok güzellerdi çok..

bugün neva hastalandı.izin alıp eve geldi kusma ve ishal.ateşi yok,iştahsız ama neşesi iyi.yarın da takip edeceğiz.galiba mideyi üşütmüş.geçmişe bakamadım.iyi geceler herkese

gecmiş olsun.. geciş donemi mevsimde, umarım tatsızlık cıkmaz.. Allah yardımcın olsun.. ıhlamur vermeye calıs, mıdesını yatıstırrır, ya da rezene.. aklında olsun.

iyi akşamlar benim kız 5-6. dişeri çıkarmaya çalışıyor
yavrum çok perişam oldu
acısından memeyi bile ağzına alamıyor.
istah 3/1 e düştü
huzursuzluk tavan
günde 4 kere cıvık kakalı bez alıyorum ve başının arkası alev alev

ağrı kesici ve diş jeli kullanıyorum ama rahatlatamadım
bana başka tavsiyesi olan varmı

ay video süper ancak kuzynin ayaklar çıplak ama üstündeki uzun kollu
nasıl bir çelişkidir bu opuyorumnanaktan
kesin burcu çıkarttırmıştır çorapları??

emzik kullanıyorsan sürekli difriste tutup agzına ver bir kac emziğini ardı ardına, bır sure de olsa cok rahatlatıyor.. bız bı ara onunla uyutabılıyorduk.. calpol verdım onunla da rahat uyumustu.. ama sızınkı baya sancılı gecıyormus, Allah yardımcın olsun.. doktorunuz varsa muhakak bı danısın derım eger danısmadıysanız.

ay video süper ancak kuzynin ayaklar çıplak ama üstündeki uzun kollu
nasıl bir çelişkidir bu opuyorumnanaktan
kesin burcu çıkarttırmıştır çorapları??

yanıldınıs güccük hanım.. :)) ben kendi ellerimle cıkarttım.. ustundekı sey ıncecük.. uzun olsa ne olur olmasa.. benımle bu konuda müdük yarıstırma Hesra... cıkartma defterlerı bana aksam aksam.. :umursamaz:

emzik veya biberon hiç kullanmadık bebeğe

dr. a gittik diş böyle der
dr. kalsa jele de hayır diyor
ağrıkesici bol bol emzir falan filan

tamamda bebek helak oldu ya
bu benim 2. kızım
büyükte hiç bukadar zorlanmadık
çocuk çocuğu tutmuyor

Selam nihayet kavuştum evime 2 gündür temizlik dinlenme derken aranızdayım...
Yalnız büyük bir sorunum var devamlı uyku halindeyim... Özde ne zaman uyusa uyuyorum... Buluşma gününe 3 - 4 saatlik uykuyla gittim nasıl aptal gibiydim ve önceki günlerdende bir yorgunluk vardı tabii..
Buluştuğumuz günün gecesi 10 da yola çıktık.. Annemle güya Özdeye otobüste nöbetleşe bakacaktık uyumuşum sabaha kadar sonra annemlere gittim kahvaltı yaptım yine uyudum 4 e kadar eve geldim 6 gibi yattım 9 a kadar yine uyudum sonra 10 da uyudum yani ne kadar daha uyuduğumu yazsam ağzınız açık kalır hep bir uykuhali sanki yıllardır yorgunum az önce duşumu aldım içeceğimi aldım.. Geçtim KK başına yazışmayı çok özledim...
Melek cnm çok güzel bir ev sahipliği yaptı ayrıca bizi çok şık karşıladı bayanssulusmile Çok güzel mamalar yapmıştı cokacimcoook Ayrıca çok zayıflamış kıskandım :umursamaz: Doğuma aynı kiloda gitmişiz ama o şimdi benden neredeyse 10 kilo daha zayıf :umursamaz: Tabii Esrayla biz akıncalı o sınırsız mamalardan yerken o hiç yüzüne bile bakmadı bilmiyorumkismile
Esra tamda beklediğim gibi herşey dilinde ne düşünüyorsa.. Dobra hatun :)) O kadanda kilolu değil kendileri :) Yahom tatlım fotolarda olduğu gibi gülen bir bebek bekliyordum ki! Bizden çabucak sıkıldı içim parçalandı o hallerine çok ağladı kuzuma kıyamam ben ya ne yapacağımı şaşırdım valla..
Herşey için sağolun bana vakit ayırdığınız için opuyorumnanaktan
Dilek cnm seninle görüşmeyi çok isterdim Kıvanç hstaymış çok geçmiş olsun canım aman paşam sağlıklı olsunda ben yine gelirim...
ıstanbul beni çooook yordu bir daha Özde büyümeden çoook önemli bir durum olmadıkça gelmem! Trafiği,ulaşımı, havası illallah dedirtti...
Umarım herkesin keyifler iyidir...

Anladım.. Allah yardımcınız olsun.. benım de bıldıklerım bu kadar malesef.

benimde annem çok titiz tam takıntı hastalık hastası kadın birşey kırılsa dökülse çıldırır
hiç unutmam yıllar önce çok kıymetli bir ayaklı bardak seti vardı bayramdan bayrama çıkarır falan bende tutturmuştum bunları vitrine ben dizeceğim diye hiç içine sinmeyerek elime verdi tepsiyi tam 12 bardak
ben tabiki sakar şakire şangırtt hepsini devir sadece bir bardak sağlam kalmştı sempatiksalakcinni
annem büyük hışımla üzerime doğru yürümüştü tmm poku yedik demiştm ama babam kurtarmıştı anamın gazabından hiç unutmam halada söylerim sinir ederim
bende farkında olmadan benzemişim anama
yeni evliyiz bilmem kaç paralık özel halılar almışız beyazlu turkuazlı bir halı mami elinde vişne suyu sürahisi ile gelirken yere kapaklandı komple halı kırmızıya döndü sürahim paramparça
uçacaktım adamın üstüne resmen
şimdimi??
yaho heryeri bok ediyor ilerleyen zamanlarda dahada edecek ama ben gayet sakinim hiç kızmıyorum neden bilmiyorum böyle oldum mutluyum evet mutluyumm

Son düzenleme:
özlem uykucu şirin yaho sizden sıkılmadıki tatlım o iğrençççç böğğğ getiren trafikten bunaldıı

kaydirigubbakcemile3 mutlusun mutlusun, habıre tekrarla kendıne.. mutlusunn.. kaydirigubbakcemile3

çok teşekkür ederim sanırım panikledim

Rıca ederım yardımcı olamadım, halıyle buralara kadar bısıler sormaya gırdıysenız demek kı durum oldukca sevimsiz.. cok gecmıs olsun tekrar.

özlem uykucu şirin yaho sizden sıkılmadıki tatlım o iğrençççç böğğğ getiren trafikten bunaldıı

Cnm ya kıyamam sanada onada sende çok bunaldın çok üzüldün :teselli: Benim arkadaki halim ve daha sonra senin öndeki halin gözümün önünden gitmiyoor.. Trafikte görsel bir şölen yarattın dönüp dönüp bakıyorlardı ne kabustu aman Allahım bir daha yaşatmasın.. :sinifsinif:

efrimmm üzerindeki incemi kuzynin aman ne güsell yok bide kalın polar giydirseydin 30 derece sıcakta töbeee töbeeeee

aminn özlemim daha güzel şartlarda buluşmak dileğiyle senden haber bekliyorum bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…