evrimcim sıkma canını.. inşallah bu zor dönemi de atlatacaksınız kuzunla..
bugün neva hastalandı.izin alıp eve geldi kusma ve ishal.ateşi yok,iştahsız ama neşesi iyi.yarın da takip edeceğiz.galiba mideyi üşütmüş.geçmişe bakamadım.iyi geceler herkese
annemlere yıne cıkmadı hacılık moraller dipte
iyi akşamlar benim kız 5-6. dişeri çıkarmaya çalışıyor
yavrum çok perişam oldu
acısından memeyi bile ağzına alamıyor.
istah 3/1 e düştü
huzursuzluk tavan
günde 4 kere cıvık kakalı bez alıyorum ve başının arkası alev alev
ağrı kesici ve diş jeli kullanıyorum ama rahatlatamadım
bana başka tavsiyesi olan varmı
ay video süper ancak kuzynin ayaklar çıplak ama üstündeki uzun kollu
nasıl bir çelişkidir bu opuyorumnanaktan
kesin burcu çıkarttırmıştır çorapları??
emzik kullanıyorsan sürekli difriste tutup agzına ver bir kac emziğini ardı ardına, bır sure de olsa cok rahatlatıyor.. bız bı ara onunla uyutabılıyorduk.. calpol verdım onunla da rahat uyumustu.. ama sızınkı baya sancılı gecıyormus, Allah yardımcın olsun.. doktorunuz varsa muhakak bı danısın derım eger danısmadıysanız.
emzik veya biberon hiç kullanmadık bebeğe
dr. a gittik diş böyle der
dr. kalsa jele de hayır diyor
ağrıkesici bol bol emzir falan filan
tamamda bebek helak oldu ya
bu benim 2. kızım
büyükte hiç bukadar zorlanmadık
çocuk çocuğu tutmuyor
Anladım.. Allah yardımcınız olsun.. benım de bıldıklerım bu kadar malesef.
Denis yıldızı.. Tenis yıldısı... Semis tırtılı..
Hoşgeldin Özlemim :)
benimde annem çok titiz tam takıntı hastalık hastası kadın birşey kırılsa dökülse çıldırır
hiç unutmam yıllar önce çok kıymetli bir ayaklı bardak seti vardı bayramdan bayrama çıkarır falan bende tutturmuştum bunları vitrine ben dizeceğim diye hiç içine sinmeyerek elime verdi tepsiyi tam 12 bardak
ben tabiki sakar şakire şangırtt hepsini devir sadece bir bardak sağlam kalmştı sempatiksalakcinni
annem büyük hışımla üzerime doğru yürümüştü tmm poku yedik demiştm ama babam kurtarmıştı anamın gazabından hiç unutmam halada söylerim sinir ederim
bende farkında olmadan benzemişim anama
yeni evliyiz bilmem paralık özel halılar almışız beyazlu turkuazlı bir halı mami elinde vişne suyu sürahisi ile gelirken yere kapaklandı komple halı kırmızıya döndü sürahim paramparça
uçacaktım adamın üstüne resmen
şimdimi??
yaho heryeri bok ediyor ilerleyen zamanlarda dahada edecek ama ben gayet sakinim hiç kızmıyorum neden bilmiyorum böyle oldum mutluyum evet mutluyumm
çok teşekkür ederim sanırım panikledim
özlem uykucu şirin yaho sizden sıkılmadıki tatlım o iğrençççç böğğğ getiren trafikten bunaldıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?