efrimmm üzerindeki incemi kuzynin aman ne güsell yok bide kalın polar giydirseydin 30 derece sıcakta töbeee töbeeeee
aminn özlemim daha güzel şartlarda buluşmak dileğiyle senden haber bekliyorum bu arada
ayni seyi bazen bende dusunuyorum ve 4 sene once verdigim yalnis bi kararin bedelini oduyorum lanetli gibi hissediyorum kendimi...........Hayat, bir kader değil, yaptığımız tercihlerin ürünüdür.. benim inancıma göre.
Allah-u Teala, insana 3-5 tane yol çizer, bu noktada bizi kendi vicdanımıza bırakır, yanlısı, dogruyu o noktada kendımız cizeriz, yolu kendımız secerız.. kader bu dur bana göre.
Bır kac olmazsa olmaz vardır.. o da bızım elımızde degıldır.
Nurdan da bu noktada kendı secımını kendısı yapacaktır. Ben de dıyorum kı, onu ne mutlu edecekse onu secsın.. gerısını s.... etsin.
sevgili tazefasulye(ay guzin abla gibi oldu), o plasebolari alabilirsin ama onlem icin 1 ay daha ek korunma uygulayin derim, regl sonrasi hormon seviyenin normale cikmasi icin..riske atmamakda fayda varNURDAN şimdi beni dikkatli dinle, oral kontraseptifimle (böyle daha havalı oldu) ilgili bir şey soracağım.
İlacımın adı Yazz. 24 tane pembe + 4 tane beyaz (plasebo) içeriyor. 3. haftada 1 tane içmeyi unuttum, ertesi gün hatırladım ve 2 tane içtim. Kutuyu sonradan inceledim. Dİyor ki; "eğer 3. haftada bir hap unutursanız, 24 tane biter bitmez plaseboları almayın, yeni kutunun pembeleri ile devam edin."
Bu arada biz zaten, bu kutuya başladığımdan beri ek bir yöntem uyguluyoruz. Yani "hamile kalmış mıyımdır" kaygım yok. Sence ben bu 4 tane boş hapı içsem, güzel güzel reglimi olsam olmaz mı? Böyle yapsam ne olur? Diğer türlü yeni kutunun pembelere devam etsem ne olur? Regl olmak istiyorum artık.
Cevabın için tişkür ederim.
kirmizi oceler ve sac rengi super,, yigit kusda oyle:))
cok gecmis olsun nevama...bugün neva hastalandı.izin alıp eve geldi kusma ve ishal.ateşi yok,iştahsız ama neşesi iyi.yarın da takip edeceğiz.galiba mideyi üşütmüş.geçmişe bakamadım.iyi geceler herkese
teşekkürler canımyahonun o on 2 dişini varya yyıyesim geldi..
fatma sac rengin cok hos olmus
tüh yaannemlere yıne cıkmadı hacılık moraller dipte
geçmiş olsun.bugün neva hastalandı.izin alıp eve geldi kusma ve ishal.ateşi yok,iştahsız ama neşesi iyi.yarın da takip edeceğiz.galiba mideyi üşütmüş.geçmişe bakamadım.iyi geceler herkese
eşim değil de esra kendi takıntı yaptım biraz. aslında ben albüme koyuyordum ama bu defa böyle yapıvereyim dedim. geçen sene lisedeki öğrencilerim lise sondakiler, site yapmışlar bana gösteriyorlar. arkadaşlık sitesi.. hocam fotoları internetten aldık, forumlardan filan dediler.. denemek için yapmışlar. yayında değildi yani. ama bunu gerçekten yapanlar da olabilir. bi de fotolar ev haliydi o yüzden. allah kötü insanlara fırsat vermesin..fatma neden fotoları kaldırıyorsun anlayamadım??
eşinmi kızıyor?
teşekkürler nurdancımkirmizi oceler ve sac rengi super,, yigit kusda oyle:))
bu yazı ise doktor kontrolleri hakkında. fakat dikkatimi çeken 9. ayda kızamık aşısı diyor. bir de 10. ayda su çiçeği aşısı diyor. bize bunlar yapılmadı di mi..
tenkyu
kaç ay oldu kaş aldırmayalı bilmiyorum, çok fena hakikaten...saçlarım da uzadı...kuaföre gitmek gerek ama nasıl??
annem ne dese beğenirsiniz... "kızıııım aman Barışa söyleme sakın, tam da evlilik öncesi:)))"
Ben alışkınım, kilomu duyanlar oldu bitti inanmazlar bana..69'um uleynnnn...Tartıda bir foto mu çeksem napsam...
kocam ve kayinvalidem sakinlestirdi beni daha iyi gibiyim, en son is cikisi arabayi kenara cekip agladim hickira hickira, icimi bosalttim.......eve gelincede teoma siki siki sarilip agladim.......sadece anne baba destekszligi degil beni bunaltan bi suru seyi ayni anda dusununce yine tasiyamadi bu beyin bu yurek..yine pismanliklar keskeler gecmis pesimi birakmadi, ustune belirsizlikler korkular kaygilar eklendi...herkes kimbilir neler yasiyor kendi hayatinda ne sikintilari var, benimide cezam buymus diyorum, insallah biticek birgun...bir yanlis karar insana ne bedeller odetiyor, insallah biticek bir gun, hersey daha guzel olucak...ama benden giden gidiyor ne fayda..
geçmiş olsun diyen ve fotoğraflara yorum yapan herkese çok teşekkür ederim.akşam yarım muz ve muhallebi ishali kesti gibi,neşesi de iyi.
doruk ve kuzeyin videoyu 3 kere izledim,kuzey'in kaşığı ağzında gevelemesi,Doruk'un umarsızlığı,kaşığı alıp uzun oturuşa geçmesi çok hoş gerçekten.çok şanslı çocuklar bunlar ya.
özlem fotoğraflara bayıldım.bu sefer de sen ve melek yoksunuz.3ü bir arada olamadı bi
NURDAN yüzyüze görüşmedik hiç,sesini de duymadım ama senin ne kadar güçlü,ne kadar güzel kalpli ne kadar iyi bir insan olduğunu hissettim hep.yazdıklarını okuyunca çok üzüldüm.çoğumuz senin yaşadıklarına dayanamazdık büyük ihtimalle.daha kolay bir hayatın olabilicekken aşkın uğruna seçimler yapmak zorunda kalmışsın.senin çok iyi bir doktor olduğuna inanıyorum Türkiye'ye dönünce çok daha güzel bir hayatın olacağına inanıyorum.en karanlık an şafak sökmeden önceki andır.güzel şeyler olacak
Anne ve babanın sana destek vermemesı senın kolunu kanadını kırdı.
Anne ve babayı haddinden fazla cıddıye almak hayatı sadece cehenneme cevırır.. yasayarak ogrendım ben bunu.. canım ne ısterse kıymetlı olan o.. ötesi yok. Kımse ıcın kendımı kasamam.. kasa kasa kalp hastası oldum.. o noktada da yalnızdım, gerısı muhım degıl artık. Kendıne merhamet et.. merhamet cok kıymetlı bir his.. insanı yumusacık yapan, sana merhamet etmeyenlere, kendı kanından bıle olsalar hayatına çok sokma. Nacızane..
senin şu noktada olman, onların çok da umrunda değil.. öyle olsa, böyle olmazdı.
aslında bende bunu anlatmak isitiyorum sonuçta bir çocuk büyüttüm tecrübe ve bilgilerimi anlatmak aktarmak istiyorum ama sanki zorla ısrar etmiş gibi hissetmiştim kendimi açıklaman çok iyi olmuş teşekkür..
o bizde kahvaltı oluyor bazen yemeyince değişiklik oarak yapıyordum iyide yemişti onun için önermiştim..hele szi bir gidin doktora için rahatlasın şu kan damlası mevzusunuda sorarsan taze taze çok makbule geçr diye düşünüyorum..
oh dışarı çıkmak ilaç gibi gerçekten..Evrim bence sen stres yapıyorsun ya yin eyemeyecek diye tosun paşada bunu sezinliyor ..VE diş çıkartma döneminde ...
bende son dönemde hiç aksatmadan kulanıyorum pekmezi sabah kahvaltı karışımı yerse içine katıyorum...bizdede kilo ya göre damla sayısı...
bugün neva hastalandı.izin alıp eve geldi kusma ve ishal.ateşi yok,iştahsız ama neşesi iyi.yarın da takip edeceğiz.galiba mideyi üşütmüş.geçmişe bakamadım.iyi geceler herkese
iyi akşamlar benim kız 5-6. dişeri çıkarmaya çalışıyor
yavrum çok perişam oldu
acısından memeyi bile ağzına alamıyor.
istah 3/1 e düştü
huzursuzluk tavan
günde 4 kere cıvık kakalı bez alıyorum ve başının arkası alev alev
ağrı kesici ve diş jeli kullanıyorum ama rahatlatamadım
bana başka tavsiyesi olan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?