2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

tatil yeri araştırıyorum
manyakmıyım yooo
delimiyim yooo
ablamlarla gideceğiz çeşme olabiler balıkesir yada didim tercihlerimiz arasında

Hesra evrimle konuşurken ifadeye dikkat :))

maşallah nasıl bir güzelliktir bu ya

Kuzuların hepsi birbirinden tatlıydı yirim onları oyun oynadık onlarla Özde yahonun saçları kısakndı durup durup elleri saçına gidiyordu gözümü üzerinden ayırmadım kazaya neden olmasın diye :))

efrimmm üzerindeki incemi kuzynin aman ne güsell yok bide kalın polar giydirseydin 30 derece sıcakta töbeee töbeeeee

aminn özlemim daha güzel şartlarda buluşmak dileğiyle senden haber bekliyorum bu arada

cnm az önce sordum otellerde kişi başı 60 liraymış yarım pansiyon.. Sabah ve öğlen açık büfe.. Ama pansiyonlar daha uygun olur dedi onlarıda araştıracakmış... 10 gün kadar kalacaksanız pansiyon en uygunuymuş..

ayni seyi bazen bende dusunuyorum ve 4 sene once verdigim yalnis bi kararin bedelini oduyorum lanetli gibi hissediyorum kendimi...........
sevgili tazefasulye(ay guzin abla gibi oldu), o plasebolari alabilirsin ama onlem icin 1 ay daha ek korunma uygulayin derim, regl sonrasi hormon seviyenin normale cikmasi icin..riske atmamakda fayda var

bugünden taze taze bir foto.. annesinin ağzındaki çubuğu yiyen yiğit balım :) foto baya bi ev hali yalnız. saçımın rengini ve boyunu bakımsızken görmek nasip oldu ilk..
kirmizi oceler ve sac rengi super,, yigit kusda oyle:))

bugün neva hastalandı.izin alıp eve geldi kusma ve ishal.ateşi yok,iştahsız ama neşesi iyi.yarın da takip edeceğiz.galiba mideyi üşütmüş.geçmişe bakamadım.iyi geceler herkese
cok gecmis olsun nevama...

kocam ve kayinvalidem sakinlestirdi beni daha iyi gibiyim, en son is cikisi arabayi kenara cekip agladim hickira hickira, icimi bosalttim.......eve gelincede teoma siki siki sarilip agladim.......sadece anne baba destekszligi degil beni bunaltan bi suru seyi ayni anda dusununce yine tasiyamadi bu beyin bu yurek..yine pismanliklar keskeler gecmis pesimi birakmadi, ustune belirsizlikler korkular kaygilar eklendi...herkes kimbilir neler yasiyor kendi hayatinda ne sikintilari var, benimide cezam buymus diyorum, insallah biticek birgun...bir yanlis karar insana ne bedeller odetiyor, insallah biticek bir gun, hersey daha guzel olucak...ama benden giden gidiyor ne fayda..

yahonun o on 2 dişini varya yyıyesim geldi..

fatma sac rengin cok hos olmus
teşekkürler canım
annemlere yıne cıkmadı hacılık moraller dipte
tüh ya üzüldüm. hayırlısı olsun...
bugün neva hastalandı.izin alıp eve geldi kusma ve ishal.ateşi yok,iştahsız ama neşesi iyi.yarın da takip edeceğiz.galiba mideyi üşütmüş.geçmişe bakamadım.iyi geceler herkese
geçmiş olsun.
fatma neden fotoları kaldırıyorsun anlayamadım??
eşinmi kızıyor?
eşim değil de esra kendi takıntı yaptım biraz. aslında ben albüme koyuyordum ama bu defa böyle yapıvereyim dedim. geçen sene lisedeki öğrencilerim lise sondakiler, site yapmışlar bana gösteriyorlar. arkadaşlık sitesi.. hocam fotoları internetten aldık, forumlardan filan dediler.. denemek için yapmışlar. yayında değildi yani. ama bunu gerçekten yapanlar da olabilir. bi de fotolar ev haliydi o yüzden. allah kötü insanlara fırsat vermesin..
kirmizi oceler ve sac rengi super,, yigit kusda oyle:))
teşekkürler nurdancım

geçmiş olsun diyen ve fotoğraflara yorum yapan herkese çok teşekkür ederim.akşam yarım muz ve muhallebi ishali kesti gibi,neşesi de iyi.

doruk ve kuzeyin videoyu 3 kere izledim,kuzey'in kaşığı ağzında gevelemesi,Doruk'un umarsızlığı,kaşığı alıp uzun oturuşa geçmesi çok hoş gerçekten.çok şanslı çocuklar bunlar ya.

özlem fotoğraflara bayıldım.bu sefer de sen ve melek yoksunuz.3ü bir arada olamadı bi

NURDAN yüzyüze görüşmedik hiç,sesini de duymadım ama senin ne kadar güçlü,ne kadar güzel kalpli ne kadar iyi bir insan olduğunu hissettim hep.yazdıklarını okuyunca çok üzüldüm.çoğumuz senin yaşadıklarına dayanamazdık büyük ihtimalle.daha kolay bir hayatın olabilicekken aşkın uğruna seçimler yapmak zorunda kalmışsın.senin çok iyi bir doktor olduğuna inanıyorum Türkiye'ye dönünce çok daha güzel bir hayatın olacağına inanıyorum.en karanlık an şafak sökmeden önceki andır.güzel şeyler olacak

şimdi de fatma'nın videosunu izledim.ne kadan genç ve çıtır bir hatun kendileri ve ne kadan zayıf

bu yazı ise doktor kontrolleri hakkında. fakat dikkatimi çeken 9. ayda kızamık aşısı diyor. bir de 10. ayda su çiçeği aşısı diyor. bize bunlar yapılmadı di mi..

fatmacım benimb erkenin doneminde yani on sene kadar evel 9. ayda kızamık 12. ayda su ciceği vardı hatta bizimki 8 aylıkken asısız ken su ciceği geçirmisti odumuz kopmustu su an degiismis amas anırım 12. ayda kızamık falan var su aylarda yasına kadar birsey yok

ay ilahi annende degisik acıdan bakmıs ne alaka evlilik arifesinde tacize ugramıssın :)))

Ben alışkınım, kilomu duyanlar oldu bitti inanmazlar bana..69'um uleynnnn...Tartıda bir foto mu çeksem napsam...

ya benimde oyle sanırım boy bir cm bile epey kilo kaldırıyor ben su an 76 yım duyan yoksundur o kadar diyor sanki rakamı yukseltmek hosuma gidecek :))) inanmıyor millet :)

birde taciz vs konuları ile ilgili gercek anlatımlar vs tabi konusacagız da su dramatik yazılar benim içimi cekiyor cumleler hafizamdan silinmiyor hele bu sekilde çocuk dilinden yazılmıs olanlar. okumadan geciyorum bir ara da defalarca mail ile yolluyordu es dost o zamanda okumak istemiyordum ama her acısımda o aynı yazıyı sinirlerim kalkıyordu.

yeni dogum yaptıgımdada tv lerde mi ne duymus kayınvalde anlatıydı bakıcı bebege ayak parmagını emdiriyormus otururken rahat etsin uslu dursun diye aylarca belki ece yerlerde yatarken o an yasanıyormus gibi aklıma geldi deliricektim tam da bakıcıbakma donemimizdi. insan acayip etkileniyor

Nurdan seni üzenin ne olduğunu tam anlamıyla bilmiyorum ama hiçbirşey senin bu kadar üzülmene değmez... :teselli:

Cnm Melek ev halinde çekilmeye müsait değildi :kedi: sonradan bir takım aksiikler sonucu çekilemedik doğru dürüst fotoğraf ama melek face t:kedi:e koymuş fotoğraf orada üç silahşörler halimiz mevcut zemuszemus
Neva ya geçmiş olsun yeni gördüm ishal mi olmuş kuzummmm fisfisfis
Fatma cidden çıtır çıtır kıtır kıtır... kaydirigubbakcemile3

gunaydınlar bu arada

carsamba gunu berke ve sınıf arkadasları ile edirne gezisine gittik

meltem donuste bahcesehirin orda ıspartakule tabelasını gordum sana el salladım .) resmen istanbul disi ama o tabeladan kaç saat sonra eve vardık :)

gezi guzeldi çok yorucu idi sınıfın tamamı yoktu 19 ogrenvci vardı ama otobuste falan ses o bicimdi beynim uyustu aksam yorgunluktan uyuyamadım diyim yani:)
ogretmen olmak zor ismis birkez daha anladım.))

doktor kontrolünde söylemeyi unuttuğum bişi saolsun esracım cevap yazınca aklıma geldi.
12. ayda kızamık aşısı varmış. ama su çiçeği aşısı özelmiş. bir yaşından sonra yaptırılıyormuş. bir de iki yaşından sonra hepatit aşısı varmış özel.
bir de şunu söyledi bebek hastalandığında demir damlasını kes verme dedi. iyileşince devam et dedi. bilginize..

kesinlikle katılıyorum!!!! anne baba konusuna. hatta kardeşleride ben ekleyim...

ama yıllar önce amerikaya gidip yaklaşık 2 yıl kalıp yüksek lisansa başlayıp döncem döncem diye tutturup dönen biri olarak Nurdanım!!! dönme isteğini anlayamıyorum. bunun nedeni benim duyduğum pişmanlık olabilir. şimdi olsa yüksek lisansı orada bitirir üstünede doktorayı bitirir ancak öyle dönerdim.

deryam biz daha birinciyi büyütürken bu kadar ahkam kesiyoruz . aktar lütfen ne biliyorsan.... ısrarda edebilirsin hiç sorun deelll:)))

geçmiş olsun pampikime....

kolay gelsin. bizde dün geceyi perişan halde geçirdik. diş jellerini önermiyor benim sorduğum doktorlar. anestezik olduğu içinmiş. ağrı kesici verdim sadece.

dün öğlenden bu yana yemek yemiyor, ememiyor bile bağırmaktan.

sabahda ılık su dolu kovaya soktum, sonrada masaj yaptım. iyi gibiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…