2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

malesef yine hasta buhar seanslari basladi..

ah yavrum yaa çok geçmiş olsun...

bizde 15. günden beridir sadece multitabs kullanıyoruz. başka bişey yok..
bisde bisdee..

Onur un cücük hali.. :))

bende babasına benziyo giderek dicektim.. doruk için..

ne güzelll tebrik ederim ece hanımı.. bizim tembel emeklemiyo bilee.. böyle giderse 2 yaşında ancak yürür..

kaşıkla denesen..

hımm güzel olmuş netten dizayn ettiniz galiba bende nerden yaptınız diye sorcaktım yüce goggle ye sordum o da Tish-O diye bi yer söledi.. ordanmı..

ben de gorebılesın dıye eklemeye calıstım.. megersem face den kapmıssın hemen :))

haklısın.. zaman ıcınde sımalar cok degısıyor.. ben bıle farkedıyorum ondakı degısıklıgı..

sana da ıyı hafta sonları arkadasım..

malesef bizim hafta sonu planalrı suya düştü eşimin görevli ooduğu yerde şenlik varmış ve bu haftadan itbarn hergün sabahın köründe gidip akşam geç gelicek..miyav miyav

bak şuna..gerçekten değişmiş...kuzy paşa bebek simaları yerini çocuk görünütüsüne bırakıyor..

evet valla o sebeple..:kedi:

ayyy ne güzel gülmüşsün sen yavrum benim yaaa!! hayat boyu böyle gül inşallah!

ne kadar bulanık avatardakı farkında mısınız?? neden acaba?*

güliz elbette koyacaksın burda bir amacın var fikir istiyorsun bende koyacaktım tişörtlerin resmini istedğiniz için daha giyinmediler foto çekemedim,yukarıdada anlattım böyle yazmamın sebebini...

pervin yaa bişi desem
şimdi sen yazmışsın ya dün geceyi ben hiçbişey anlamadım desem
bende bi mallık var ama çözemedim gitti :sinifsinif:

yani sorunsuz atraksiyonsuz pek konusmadan gecirdik..

arkadaslar ya herkesler kiraz veriyormusz kirazı nası veriyorsunu yani bizimki oyle lokma lokma meyve yiyemiyor oguruyor
kabugunu falan soycakhaliniz yok rondo dan falanmı gçeip veriyorsunzu

ben cekirdegini cıkarıp kırazıda elimde tutup ona kemirtiyorum suyunu denesini nerden ne koparırsa yiyo..cokta sevio

efrim koymuyo kocasının fotosunu nazar değdirirsinizzz
onlar çok seviyolar birbirlerinii evrim ozynin üstüne düşüyor ozy evrimin üstüne düşüyor

hahahahahaaaaa

alkışşşşş

cokcok uzuldum cok gecmis olsun..pnomokok asısı olmadımıydı teo? kalp malp nerden cıktı bunlar simdi ya..icim parcalandı

kpederle ilgili sorunlarmıs..konustuk birazda..

ingilizcesi iyi olan arkadaşlar,

babamın kopyasıyım...

tercüme edebülürmüsünüz acep???

I am the copy of my dad.. yada dady's copy de olabilir

foto foto foto...bence isteyen istedigini koysun isteyen baksın isteyen gecsin ben sahsen geciorum:)uzun yazılar gibi uzun fotolarıda:)) isteyen gerekli bulsun isteyen gereksiz..isteyen yorumlasın istemeyen yorumlamasın..herkes herkesin fotosunu yorumluycak deil yani..ben şahsen her fotoyu yorumlamıorum mecburda hissetmiorum kimsedende beklemiorum

EVRıM BU TıSH-O kocaman olmuşş pardonn..
bu tish-o da ödemeyi kartla mı yaptın güvenilir bi yermi araştırdınmı daha öncee..

walla ben hiçbiseyi uzerime alınmam ciddiyede almam kim takar yalova valisni hesabı..bence sende cok takılma..

dişlerini yirim senin ayy ciggili:)) (parkta bi nene eceyi bugun oyle sevdi cıggıliii ay cıggıliii=))))

EVRİM BU TİSH-O kocaman olmuşş pardonn..
bu tish-o da ödemeyi kartla mı yaptın güvenilir bi yermi araştırdınmı daha öncee..

Eda kartla yaptım ama.. sımdı sana guvenılır dıyemem.. guvensız de dıyemem.. Esra da ben de ole aldık.. Allaha emanet aldık dıyemeyeccegım, adamların koruma programı varmıs.. yanı ne desem yalan olur kuzum. Kartla al, hemen yıne ınternetten ınternet kullanımına kapat, en saglıklısı ole oluyor.

aksama o oglundan otizm suphesi olan arkadasa davetliyiz.. saat 8 burda. eceyi salladım azcık uyusunda orda mızıklamasın..bende giyineyim .emrah gelir yemek yer cocugu hazırlar cıkarız..gece girmeye calısırım

Bu cıgiilliiii iyi bişi mi?? :)))

Yalova valısı kım yaf :)) sende de ne gün görmemiş laflar var Pervin :)))

ben de herkesın kendı dusuncesı, ben eklemek ıstemıyorum dedım.. olay oldu.. 3. sayfa haberıne cıkacaktık topıkcek az kalsın.

teşekkür ederim esra.
daha bol vericem evet. muuz vermiyorum ama. eskiden veriyordum. baktım çok kabız yapıyor vazgeçtim bende.
doktor ver hiçbir zararı olmaz demişti içim rahat bu konuda
he birde yarım limonu somurur bütün gün illa limon olacak elinde ıyyy
limon mu? hiç denememiştim..
bence güzel ama evet sanki biraz daha büyük olabilirdi resim. yine de güzel, beğendim ben.
efriimmm
benim boyutlandırma gayet güzel kocaman
bence sen dizayn ederken becerememişsin sempatiksalakcinni
güle güle kullansınlar.
arkadaslar ya herkesler kiraz veriyormusz kirazı nası veriyorsunu yani bizimki oyle lokma lokma meyve yiyemiyor oguruyor
kabugunu falan soycakhaliniz yok rondo dan falanmı gçeip veriyorsunzu
biz rondo yapıyoruz çekirdeklerini alarak.
çok geçmiş olsun nurdan. dualarımız sizinle. rabbim şifasını versin eşinin. çok zor gerçekten.. özellikle kalp.
şımartmasına çok şımartıyorum canım ama oyun konusunda babannesi daha çok oynuyor ben yemek işlerini hallederken. bakalım...
devam sütünü bir de gece deneyeyim. ama gece emiyor da şimdilik. uf ya napsam? emiyor ama günde 100 ml bile olmuyordur sütüm

iki resim çektim hangi poz daha iyi karar veremedim...
bence kesinlikle ilki. daha samimi, sıcak..
yavaş yavaş uykudayken azar azar verirsen belki alır umut işte
kivi de çok yararlı
evet meltem benim de aklımda o bakalım. kivi bi ara verdim beğenmedi ne yazık ki. ama tekrar denemekte yarar var.

Ben de Ozy ye kek yapiimm.. kek kriizi tutmus yıne... yıyıp yıyp kılo almayan bı adamla yasamak ne kadar zor yaf

Anladım canım teşekkür ederim bende bi kupa dizayn ettim şimdi kargoyla 30 lira oldu karar veremedim henüzz ...

sagolun canlar tum gecmis olsun dileklerine, suan odadayiz, tibet mac bakiyor, bilgisayarini getirdim sikilmasin diye internet var bende burda takiliyorum, birazdan gidicem, teoyu kayinvalide aldi, 8e kadar kalip gidicem eve..pazartesiye kadar hastanedeyiz, ne hafta sonu, pazarteside garanti degilmis cikacagi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…