malesef yine hasta buhar seanslari basladi..
bisde bisdee..bizde 15. günden beridir sadece multitabs kullanıyoruz. başka bişey yok..
Onur un cücük hali.. :))
ece dun 4-5 adım attı inanamadımmm
kadıncagız iki gundur ugrasıyor yurutcem diye ay allahım nasıl bir duyguu nasıl guzel onu oyle eller havada yururken gormekkk.
tabi once duzgun birsekilde dikilip durmasını saglamak gerek karsısındaki obje çok heyecan verici ise yere çomup hemen emeklemek istiyor mesela karsıda ibo varsa yurutemedik hemen iniyor hızlı gitmek için yere
ama ben varsam :) ibodan bana yurudu falan habire bunu denedik aksam çok keyifliydi . ama tabi olurda tamamen yururse yanarız yalpalaya yalpalaya pesinde pervane olmak gerek
beni çok üzen bir konu : yiğit biliyorsunuz ki artık gündüzleri hiç emmiyor. gece ise sadece bir kere. en fazla iki. onlar da eskisi kadar uzun değil. devam sütlerini oldum olası sevmedi. her markayı denedik attık ne yazık ki. öğlen gene aldım acaba içer mi diye ne yazık ki gene içmedi. hüsran.. napabilirim akıl verin içmesi için?? biberon zaten kabul etmiyor oldum olası da sulukla vermeye çalıştım imkansız içmedi
fotograf bekledıgımden kucuk boyutlandırılmıs.. rengı soluk.. 35 kagıt verdım.. cok da ıcıme sınmedı.. bılgınıze arz olunur.. hanı yaptıracaksanız sahane bısı beklemeyın derım..
evrim şimdi face'te benzettim ama cok değişmiş kuzy tanımayadım.
yeni çalışmaya başlayan biri olarak bende miyavlıyorum, hafta sonu girmeye fırsatım olmayabilir. kuzenimin sevgilisinin ailesi tanışmaya gelecek, istanbul'dan cok sevdiğim bi arkadaşım gelecek. yoğun bir hafta sonu bizi bekliyor. herkese iyi hafta sonları... sağlıcakla...
malesef bizim hafta sonu planalrı suya düştü eşimin görevli ooduğu yerde şenlik varmış ve bu haftadan itbarn hergün sabahın köründe gidip akşam geç gelicek..miyav miyav
ben de gorebılesın dıye eklemeye calıstım.. megersem face den kapmıssın hemen :))
haklısın.. zaman ıcınde sımalar cok degısıyor.. ben bıle farkedıyorum ondakı degısıklıgı..
sana da ıyı hafta sonları arkadasım..
evet valla o sebeple..:kedi:yahu ne koca meraklısı hatunlarmışsınız..
belli bir amaç varsa elbette koyulur vs mesela gizemde kararsız kalmıştı o açıdan koymuştu yada nadir olarak falan koyulmuşsa tamamda zırtı pırtı koyulması çok saçma
ben zaten o fotolara bakmıyorum bile direk geçiyorum banane elalemin adamından diyorum
yok oraya gittik buraya gittik kendimin bile olmadığı kocamla çocuğumun olduğu fotoları koymak çok gereksiz
bende tuhaf absürd vs demedim bu arada..
buda tamamen benim düşüncemdir..
ayyy ne güzel gülmüşsün sen yavrum benim yaaa!! hayat boyu böyle gül inşallah!
ne kadar bulanık avatardakı farkında mısınız?? neden acaba?*
güliz elbette koyacaksın burda bir amacın var fikir istiyorsun bende koyacaktım tişörtlerin resmini istedğiniz için daha giyinmediler foto çekemedim,yukarıdada anlattım böyle yazmamın sebebini...
hakıkaten ne zor ıs sızın su iş yaaa.. Allah yardımcınız olsun..
pervin yaa bişi desem
şimdi sen yazmışsın ya dün geceyi ben hiçbişey anlamadım desem
bende bi mallık var ama çözemedim gitti :sinifsinif:
arkadaslar ya herkesler kiraz veriyormusz kirazı nası veriyorsunu yani bizimki oyle lokma lokma meyve yiyemiyor oguruyor
kabugunu falan soycakhaliniz yok rondo dan falanmı gçeip veriyorsunzu
efrim koymuyo kocasının fotosunu nazar değdirirsinizzz
onlar çok seviyolar birbirlerinii evrim ozynin üstüne düşüyor ozy evrimin üstüne düşüyor
bu sabah dayanamayıp tartılayım dedim..bir iştahla banyoya gittim ve malesef kızım baskülü bozmuş ..şincik 90la 100 arasında takılı kaldı ..digital baskül yolu açıldı bana...gr gr yazabilcem bende..
selam millet, uzerimizde bizim kesin bisey var, bu sabah tibet'i hastaneye yatirdik(dun aksamdan beri sol kolum agriyor diyordu, zaten oksuruk vs ates vardi hastaydik dedim yine krizmi geciriyor sabah 5 te dayanamiyorum deyince acile goturdum, ekg gogus filmi kan tahlli yapildi sonuc PNOMONI(akciger iltihabi)+PERIMYOKARDIT (yani kalp kasi ve zari iltihabi)..hadi pnomoni neyse ama nerden cikti bu kalp iltihabi ben kriz sandim, yatis verdi, biraz dinlenmek icin eve geldim birazdan yine hastanee gidicem ne kadar yaticak beli degil, dualariniz eksik etmeyin ((
SİBEL'e üzüldüm, noldu acaba...
Okulda sene sonu yemeği gibi bişi vardı, neler yedim neler yedim... halley pastası diye bişi yapmış bi arkadaş, MÜKEMMELDİ... Allaaam, tadı hala damağımda. Br de çiğ köfte vardı! uzun zamandır yememiştim, özlemişim.
ingilizcesi iyi olan arkadaşlar,
babamın kopyasıyım...
tercüme edebülürmüsünüz acep???
iste benim demek istedigim buydu.
bazı cumleler uzerine insanlar uzerlerine alınabiliyorlar ornek guliz resim koydu. ben bunu demek istemistim simdi ustune alınan olacak vs bu tarz yazınca dedim. bende durduk yere kocaların resmini koyalım demiyorum heralde ne alaka yani :)
oylesine bir laf etmistim aa denk gelmemistim daha evel ilk kez gordum esini baabındaaa. yoksa evrim niye arada kocanın resmini koymuyorsun demek istemedim tabiki: )
evrim ciddi ciddi acıklayınca sanki ciddi mevzu tartısma varmıs gibi oldu sonuç. oysa oylesine soyledigim bir laftı ve bu tarz laflar sakızlanıyor bazen yazı dilinde oldugu için o nedenle mikserlik yapmayın koca resmi konmaz vs demeyin vsvs vs vs demistim uzayacagını tahmin ederek.
neyse arkadaslar kapatalım bu konuyu bence çok sacma oldu baslatmıs gibi hissettim gereksiz yere gereksiz yazısmalar yapmayalım
zaten simdiye kadar kimse tek olarak bakın bu benim kocam diye resim koymadı zaten.
herkes bi amac ugrunda koyuyor elbette yada toplu bir aile resmi vs varsa.
ben de gorebılesın dıye eklemeye calıstım.. megersem face den kapmıssın hemen :))
haklısın.. zaman ıcınde sımalar cok degısıyor.. ben bıle farkedıyorum ondakı degısıklıgı..
sana da ıyı hafta sonları arkadasım..
EVRİM BU TİSH-O kocaman olmuşş pardonn..
bu tish-o da ödemeyi kartla mı yaptın güvenilir bi yermi araştırdınmı daha öncee..
teşekkür ederim esra.sibelim ne oldu tatlım çok üzüldüm yazdığını okuyunca
yine kayınpeder sendromudur kesin umarım feraha kavuşursun tez zamanda
taze sana gıcık oluyorum söylemişmiydimmm evlenmeden önceki halime dönmüşsün hani fikinili bi fotom vardı tıpkı o günlerdeki gibi
ben hiçbirzaman eski günlerime dönemeyeceğim sanırım
fatma saç rengin çok hoş modelinide beğendim güle güle kullan ve birdaha sarışın olma bence
daha bol vericem evet. muuz vermiyorum ama. eskiden veriyordum. baktım çok kabız yapıyor vazgeçtim bende.fatma meyve bol bol ver bence
yahoda bol meyve yer sever hatta bayılır günde bir muz bir şeftali bir elma iki portakal suyu mutlaka fikstir hergün yer bu meyveleri akşamlarıda karpuz erik kayısı tırtıklar
kışında kivi mandalina yerdi hergün mutlaka
acaba diyorum bu kadar enerjisinin olma sebebi bu kadar meyve yemesimi
muz çok enerji veren bir meyveymiş artık günde bir muz vermesemmmi acebaaaa akannehir
limon mu? hiç denememiştim..doktor ver hiçbir zararı olmaz demişti içim rahat bu konuda
he birde yarım limonu somurur bütün gün illa limon olacak elinde ıyyy
bence güzel ama evet sanki biraz daha büyük olabilirdi resim. yine de güzel, beğendim ben.
fotograf bekledıgımden kucuk boyutlandırılmıs.. rengı soluk.. 35 kagıt verdım.. cok da ıcıme sınmedı.. bılgınıze arz olunur.. hanı yaptıracaksanız sahane bısı beklemeyın derım..
güle güle kullansınlar.efriimmm
benim boyutlandırma gayet güzel kocaman
bence sen dizayn ederken becerememişsin sempatiksalakcinni
biz rondo yapıyoruz çekirdeklerini alarak.arkadaslar ya herkesler kiraz veriyormusz kirazı nası veriyorsunu yani bizimki oyle lokma lokma meyve yiyemiyor oguruyor
kabugunu falan soycakhaliniz yok rondo dan falanmı gçeip veriyorsunzu
çok geçmiş olsun nurdan. dualarımız sizinle. rabbim şifasını versin eşinin. çok zor gerçekten.. özellikle kalp.selam millet, uzerimizde bizim kesin bisey var, bu sabah tibet'i hastaneye yatirdik(dun aksamdan beri sol kolum agriyor diyordu, zaten oksuruk vs ates vardi hastaydik dedim yine krizmi geciriyor sabah 5 te dayanamiyorum deyince acile goturdum, ekg gogus filmi kan tahlli yapildi sonuc PNOMONI(akciger iltihabi)+PERIMYOKARDIT (yani kalp kasi ve zari iltihabi)..hadi pnomoni neyse ama nerden cikti bu kalp iltihabi ben kriz sandim, yatis verdi, biraz dinlenmek icin eve geldim birazdan yine hastanee gidicem ne kadar yaticak beli degil, dualariniz eksik etmeyin ((
şımartmasına çok şımartıyorum canım ama oyun konusunda babannesi daha çok oynuyor ben yemek işlerini hallederken. bakalım...evet fatma bence de daha cok oyun oyna, daha cok sevdiği şeyleri yap şımart yiğit paşamızı.
aynı sorunu 1 ay önce memeyi kesince bizde yaşadık. emerken asla devam sütü almadı hiçbir markayı, emmeyi de bırakınca 3-4 gün bişey vermedim sonra azıcık yapıp uyku sırasında verdim. şimdi her uyku öncesi devam sütünü içmeden asla uyumuyor ishal olduğundan beri. ondan önce de gece içiyordu sadece. bayılarak içiyor. istersen keçi sütü alıp içir önce yavaş yavaş devam sütüne geç ama alperen gecede 1 kez emiyorken bile devam sütünü almamıştı. emmesiyle alakalı bence yiğit'inki de.. aptamil'inkini veriyorum aylık ciddi bir meblağ 800 cc yi buluyor günlük içişi. eşim diyor ki tekrar mı emzirmeyi denesen :)))
bence kesinlikle ilki. daha samimi, sıcak..
iki resim çektim hangi poz daha iyi karar veremedim...
evet meltem benim de aklımda o bakalım. kivi bi ara verdim beğenmedi ne yazık ki. ama tekrar denemekte yarar var.yavaş yavaş uykudayken azar azar verirsen belki alır umut işte
kivi de çok yararlı
Eda kartla yaptım ama.. sımdı sana guvenılır dıyemem.. guvensız de dıyemem.. Esra da ben de ole aldık.. Allaha emanet aldık dıyemeyeccegım, adamların koruma programı varmıs.. yanı ne desem yalan olur kuzum. Kartla al, hemen yıne ınternetten ınternet kullanımına kapat, en saglıklısı ole oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?