bu arada tişörtü bende beğendim
ozyde beğenmiş kuzyde pervinde
efrim sana nolii hııı beğeneceksin sendee
bak simdiii
yine birilerine tas atılıyor belkide bana ama duusnmem gerek acabakocamın birpozunu koymusmuydum buraya
yahu oylebirkonusuyorsunuz ki herkes uzerine alınabilir yeni bir polemik acılabilir kocamı bende koymustum diye biri yanıtyazacak simdi kocis bebis konusuna doncek bu. mikserlik yapmayınnnnnlmaz:laelaelaelaelaelaelael:)))
selam millet, uzerimizde bizim kesin bisey var, bu sabah tibet'i hastaneye yatirdik(dun aksamdan beri sol kolum agriyor diyordu, zaten oksuruk vs ates vardi hastaydik dedim yine krizmi geciriyor sabah 5 te dayanamiyorum deyince acile goturdum, ekg gogus filmi kan tahlli yapildi sonuc PNOMONI(akciger iltihabi)+PERIMYOKARDIT (yani kalp kasi ve zari iltihabi)..hadi pnomoni neyse ama nerden cikti bu kalp iltihabi ben kriz sandim, yatis verdi, biraz dinlenmek icin eve geldim birazdan yine hastanee gidicem ne kadar yaticak beli degil, dualariniz eksik etmeyin ((
KOCA fotoğrafı bence koyulabilir. Burada her bi şeyimizi paylaşıyoruz. Absürd değil. Koyulması da normal, koyulmamasını da anlarım. İkisini de tuhaf bulmuyorum.
evrim t-shırt bence de cok güzel.. güle güle kullansınlar...
ben absurd demedım, koyanlar anormal de demedım.., tuhaf ta demedım.. bunların hıc bırını ben demedım.. ya da ıma etmedım.. kendı dusuncemı yazdım.
benım esımın fotosunu koymamdan kıme ne dedım.. herseyımı ortaya dokmek zorunda hıssetmıyorum ben kendımı, bu da benım hür irademle yazdıgım kendı kararım.
beni çok üzen bir konu : yiğit biliyorsunuz ki artık gündüzleri hiç emmiyor. gece ise sadece bir kere. en fazla iki. onlar da eskisi kadar uzun değil. devam sütlerini oldum olası sevmedi. her markayı denedik attık ne yazık ki. öğlen gene aldım acaba içer mi diye ne yazık ki gene içmedi. hüsran.. napabilirim akıl verin içmesi için?? biberon zaten kabul etmiyor oldum olası da sulukla vermeye çalıştım imkansız içmedi
meyve konusunda ben sizler kadar çok vermiyordum yaa. artırayım bari. sadece yarım elma mesela. ya da iki tane kayısı. yadi beş altı kiraz gibi. tek veryiordum karıştırmadan. ve az.. gidince artırayım.
yiğenlerim geldi bende kalıyorlar şimdi istinye parka çıktılar kızlarla gelsinler beşiktaşa gideceğiz
dolmbahçenin yanında bir çay bahçesi vardır çok severim orayı deniz ayağını altında
azıcık rahatlamam gerek onlarda yahoya bakıcılık yaparlar
bizim mama sandalyesinde yeme günlerimiz tarih oldu
nedenmi??çünkü ne olursa olsun ne kadar bağlarsam bağlayayım çıkıyor kendini kurtarıyor ve direk mama sandalyesinden aşağıya atlama planları yapıyor
ellerini kollarını bağlayıp yedirme planlarım var ip dayanırmı ne dersiniz bilmiyorumkismile
adam yerinde durmuyor ağzını ayırıyor kocaman yemek için ama kafa sürekli hareket halinde offf
bebekle gitmekte zor yaa
ben yok rendesi yok portakal sıkacağı yok bilmemnesi bir yığın şey taşımıştım
yine kendi arabanla rahat oluyor didime giderken otobüsle gideceğiz bakalım napcaz
arabasını falanda alacağım tam macera olacak
bugun free cumamız. aksam is çıkısı bakırkoye gitmeye karar verdim bikini altı bakacam c a ya falan bakayım bulurum umarım birseyler. birde uzun tunik plajda giymeye. beyaz guzel bir tunigim vardı ama kasar su an içine gireme heralde offff.
bak simdiii
yine birilerine tas atılıyor belkide bana ama duusnmem gerek acabakocamın birpozunu koymusmuydum buraya
yahu oylebirkonusuyorsunuz ki herkes uzerine alınabilir yeni bir polemik acılabilir kocamı bende koymustum diye biri yanıtyazacak simdi kocis bebis konusuna doncek bu. mikserlik yapmayınnnnnlmaz:laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
biz berke bu kadarken gitmistik rondo ve mama sandalyesi almlıstık yanımıza mama sand oturup baglardık oyle yerdi yoksa zaptetemezdik. o zaman station tarzı araba vardı s imdi biz iki valiz alırız hep birde ece eklendi birde puset nereyesıgacaz bilmiyorum araba genis ama yani bundan sonrabizi ya jeep ya doblo falan yada minibus paklar :)))
selam millet, uzerimizde bizim kesin bisey var, bu sabah tibet'i hastaneye yatirdik(dun aksamdan beri sol kolum agriyor diyordu, zaten oksuruk vs ates vardi hastaydik dedim yine krizmi geciriyor sabah 5 te dayanamiyorum deyince acile goturdum, ekg gogus filmi kan tahlli yapildi sonuc PNOMONI(akciger iltihabi)+PERIMYOKARDIT (yani kalp kasi ve zari iltihabi)..hadi pnomoni neyse ama nerden cikti bu kalp iltihabi ben kriz sandim, yatis verdi, biraz dinlenmek icin eve geldim birazdan yine hastanee gidicem ne kadar yaticak beli degil, dualariniz eksik etmeyin ((
burda da alperen cok tatlı çıkmış ama aykut sopa yutmuş sanki karar veremedim.
dimi ama meltem :)) kocalarla yapılan herbirsey anlatılıyorda bi resmimi kusur kalsın tablo tam olsun resmide koyalım :))
ingilizcesi iyi olan arkadaşlar,
babamın kopyasıyım...
tercüme edebülürmüsünüz acep???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?