2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bu arada tişörtü bende beğendim
ozyde beğenmiş kuzyde pervinde
efrim sana nolii hııı beğeneceksin sendee

tamam tamam.. beendım.

yaw yok.. bu benım dusuncemm sadece.. ben kendı esımın fotosunu koymayı dusunmem, kımı ne ılgılendırır dıye.. bu benım dusuncem.. mıkser, robot, catel olayı yok yanı, nacızane benım dusuncem.. herkeısn kendıne.

çok uzuldum.. Allah yardımcınız olsun.. daha genc, atlatacaktır ınsallahh.. dualarımız senınle.

KOCA fotoğrafı bence koyulabilir. Burada her bi şeyimizi paylaşıyoruz. Absürd değil. Koyulması da normal, koyulmamasını da anlarım. İkisini de tuhaf bulmuyorum.

ben absurd demedım, koyanlar anormal de demedım.., tuhaf ta demedım.. bunların hıc bırını ben demedım.. ya da ıma etmedım.. kendı dusuncemı yazdım.

benım esımın fotosunu koymamdan kıme ne dedım.. herseyımı ortaya dokmek zorunda hıssetmıyorum ben kendımı, bu da benım hür irademle yazdıgım kendı kararım.

evrim t-shırt bence de cok güzel.. güle güle kullansınlar...

tesekkur ederım Gulızım.. cok ozenıp ıyı bısıler olduguna ınanınca, gorundugu gıbı de cıkmayınca bıraz hayal kırıklıgına ugramadım deıl..

saolsun arkadaslarım benı kendıme getırdı.. beklentilerimi dibe vurarak yasamayı ogrenmem gerek sanırım :)

evrim aslan kadını olarak mükemmelliyetçilik bende de var, birde obsesiflikten kaynaklı kararsızlık hayatımı öyle zorlaştırıyorum ki. bak bende bir t-shırt altı üstü acaba güzel çıkmamışlar mı, alperen'i kısa kollu mu giydirseydim. ver gitsin ama işte yok ikna edemiyorum kendimi en iyisi oluncaya içime sininceye kadar.

az önce dışarı çıktım işler sakindi alışveriş yapayım dedim. gittim yine alpella'ya aldım geldim. armanı baby'nın mavi bir gömleğini aldım burda üretiliyormuş armanı'ye göre çok uygun bir fiyata bir ara resmini eklerim. doğum gününde giyidireceğim armalı falan koca adam gömleği gibi cok tatlı.

burda da alperen cok tatlı çıkmış ama aykut sopa yutmuş sanki karar veremedim.

Sıs len! ellibin tane meşaj yazıyoruz, cevap verdiği meşaja bak! Bayılıyoduk senin kocana! halla hallaaa...... hür iradeni öpeyim, sıs! kaydirigubbakcemile

evrim inat yapar gibi olmadı dimi?? acık rahatsız oldum bu konun üzerine ekleyince. niyetlenmiştim zaten t-shırte uygun mu diye sormak istedim. yanlış anlamazsın biliyorum ama yazmak istedim kuzum.

yavaş yavaş uykudayken azar azar verirsen belki alır umut işte

meyve konusunda ben sizler kadar çok vermiyordum yaa. artırayım bari. sadece yarım elma mesela. ya da iki tane kayısı. yadi beş altı kiraz gibi. tek veryiordum karıştırmadan. ve az.. gidince artırayım.

kivi de çok yararlı

bende çok severim orayı ya

hadi beee demek o kadar fırlamalık yapar hale geldi

bende otobüsle altınoluk a gidicem bakalım nasıl olacak
masaya takılabilen mama sandalyesi almam ve hafif bir puset almam lazım chicco ct 0.2 10 kilo tam çok ağır ya

gezmek istiyorum bende yarın va pazar mayo için bakırköy e gideceğim

jipp yakışır
bence de koca resmi konulabilir
burada neler konuşuluyor yeri gelince

çok geçmiş olsun üzüldüm
umarım çabuk atlatır

burda da alperen cok tatlı çıkmış ama aykut sopa yutmuş sanki karar veremedim.

bunu beğendim

bu arada oto koltuğu olarak cybex pallas diye bir
Cybex Pallas Oto Koltuğu - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!

oto koltuğu alıcam 2010 adac çarpışma testinde çok iyi not almış
500 tl 9-36 kilo arası tasarımı biraz farklı

guliz rahat ol yaaa daha nelerrrr. niye eklemeyesinn ki yani.
bende zaten bu tarz vesilelerle eklenen resimlerde gormedim senin kocayı demek istemistim evrime.

dimi ama meltem :)) kocalarla yapılan herbirsey anlatılıyorda bi resmimi kusur kalsın tablo tam olsun resmide koyalım :))

ingilizcesi iyi olan arkadaşlar,

babamın kopyasıyım...

tercüme edebülürmüsünüz acep???

tish o da çok güzel kupalar da var aslında
işyerinde ya da evde kupa da çok kullanışlı olur diye düşünüyorum

sizlere sormak istediğim bir şey var litaf li chair diye masaya takılan bir mama sandalyesi var kk da kullanan ya da gören var mı?
nazan bir benzerini almış sanırım
face de gördüm gerçi tam altına sandalye de koymuş tedbir amaçlı

meltem iyi fikir aslında ama biz hep mutfakta yemek yiyiyoruz masa cam tutturulamaz herhalde oraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…