Evrim ben begendim tisortu, cok istedim burda yaptirayim ama burda bu pazar babalar gunu..yani Tibet hastanede kutliycak babalar gununu(parfum almistim artik, sonra yaptiririm...
Evrim bu resimde teoya bnezettim kuzyi bian:))
hosgeldin canim..a.s. neden bu kadar sürdüki yazman..slm.ekim 2008 den bu yana sizi takip ediyorum.okuyordum şimdi yazmak kısmet oldu.hepinizi tek tek tanıyorum bebeklerinizide.işimlere kadar.umarım herkes iyidir.
aaaaaaaaaaaaa 4 misafir ve ben varızzzzzzzzz...nerdesiniz..ama pardon işten çıkan evine yetişen yemek yiyen ..biz oturma moduna geçince herkeşler geliyor ..ne yapalım..
şincik baskül alıcam ama ne alayım öle çok abartı bişey düşünmüyorum..bi onu araştırayım...
net alışverişlerinde karttan çok havale yötemi kullanıyorum bana göre daha güvenli gibi ama pahalı malzeme ve taksit olayı olursa eşime transfer ediyorum o hallediyor...
aha bendensin sen de! ama ben o kadar eski diilim yaw! hoşgeldin..slm.ekim 2008 den bu yana sizi takip ediyorum.okuyordum şimdi yazmak kısmet oldu.hepinizi tek tek tanıyorum bebeklerinizide.işimlere kadar.umarım herkes iyidir.
su siralar Hayatin huysuzluklari ve oglumunda disiplinsizlikleriyle ugrasiyorum..hayat acayip huysuz oglumsa söz laf dinlemez oldu..bende bugün olaya el attim ve artik simariklik huysuzluk istemiyorum..bu yüzden basim agriyor..coookkk yorgunum..:1no2:
bence de sinbonun ürünleri hem ucuz hem gayet iyi..sinbo al 20ye almıstım sonra şokta daha guzeli 18di.cokta pahalıya gerek yok daha ucuzu varsa onu al
kabul ederseniz artık sizlerle olmak istiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?