meltem iyi fikir aslında ama biz hep mutfakta yemek yiyiyoruz masa cam tutturulamaz herhalde oraya
evrim inat yapar gibi olmadı dimi?? acık rahatsız oldum bu konun üzerine ekleyince. niyetlenmiştim zaten t-shırte uygun mu diye sormak istedim. yanlış anlamazsın biliyorum ama yazmak istedim kuzum.
dimi ama meltem :)) kocalarla yapılan herbirsey anlatılıyorda bi resmimi kusur kalsın tablo tam olsun resmide koyalım :))
alkışlıyorum esra :)):tomato:
aynı yorumu yapıyorumm... sen de babayı klonlamışsın maşallah! süper görünüyorsunuz Burcu resimlerde.. saç rengine de bayılıyorum bu arada..Onur un cücük hali.. :))
sibelcim sorun neyse, tez zamnda düzelir umarım.. pozitif düşün, herşey iyi olsun..günaydın... biraz topiğe giremeyeceğim arkadaşlar... merak etmeyin diye yazıyorum... dün akşam epey olumsuz olaylar yaşadık ve moralman hiç iyi değilim herşey yoluna girene kadarda iyi olacağımı sanmıyorum... akışına bıraktım herşeyi sonu hayırmı şermi bilmiyorum....öpüyorum hepinizi görüşmek üzere....
ara öğün karışık meyve veriyorum. karpuzu ayrı veriyorum ama. içine bazen bebe bisküvisi koyuyorum bazen koymuyorum.. muhallebi vermiyorum artık. gereksiz kilo yapıyor.bıurcu valla seni görüdkçe insan işte budur diyor...gerçekten süpersin.. Doruk zaten ayrı alem bakışlarına bittim Maşşallahhhhh.....
benim oğlan rejimde galiba .. anam yapmıyo örnek olıyım diyo sanırım..sabah peynir yumurta sarısı biraz ekmek karışıtırıp veriyorum.. ancak suyla yiyor.offff.. öğle yemeği ve akşam yemeği arasında ne veriyorsunuz meyve dışında meyveyi eskiden pütürlü yiyen çocuk şimdi sadece suyunu içiyor.. ancak robotlayınca yiyor.büskivi falan veriyormusunuz ya da kaşık maması ara öğün olarak
nası yaaaaa!!! nası kurtarıyo kendini esra!!! inanamıyoruuumm!!!bizim mama sandalyesinde yeme günlerimiz tarih oldu
nedenmi??çünkü ne olursa olsun ne kadar bağlarsam bağlayayım çıkıyor kendini kurtarıyor ve direk mama sandalyesinden aşağıya atlama planları yapıyor
ellerini kollarını bağlayıp yedirme planlarım var ip dayanırmı ne dersiniz bilmiyorumkismile
adam yerinde durmuyor ağzını ayırıyor kocaman yemek için ama kafa sürekli hareket halinde offf
ben beğendim. amacı güzel herşeyden önce..güle güle kullansın.ağız tadıyla. ilerde de baksın baksın mutlu olsun!
fotograf bekledıgımden kucuk boyutlandırılmıs.. rengı soluk.. 35 kagıt verdım.. cok da ıcıme sınmedı.. bılgınıze arz olunur.. hanı yaptıracaksanız sahane bısı beklemeyın derım..
ben de..ohaoldumsmile ama sonuç iyiymiş onu anladım, yeter zati.. :))pervin yaa bişi desem
şimdi sen yazmışsın ya dün geceyi ben hiçbişey anlamadım desem
bende bi mallık var ama çözemedim gitti :sinifsinif:
ben koparıp elimle veriyorum ama öyle yemiyorsa, kbuklarını çıkarıp cam rendenin üzerinde çatalla da ezebilirsin..arkadaslar ya herkesler kiraz veriyormusz kirazı nası veriyorsunu yani bizimki oyle lokma lokma meyve yiyemiyor oguruyor
kabugunu falan soycakhaliniz yok rondo dan falanmı gçeip veriyorsunzu
daha ne olsun!ya ben dızayn ettıgımde tısortu oldukca dolduruyordu foto.. hadı benım hatam olsun..
sanırım ben baya baya bısı beklıyordum.. ondan hayal kırıklıgı yasadım..
ama Ozy cok duygulandı, cok mutlu oldu.. amaca hızmet ettı sanırım..
ya tatlım inanır mısın bilmem ama, ben nazara çok inanırım, bi kurşun filan mı döktürseniz ailecek.. hakkaten.. bu ne böyle!! evinizden ırak olsun artık yaaa!selam millet, uzerimizde bizim kesin bisey var, bu sabah tibet'i hastaneye yatirdik(dun aksamdan beri sol kolum agriyor diyordu, zaten oksuruk vs ates vardi hastaydik dedim yine krizmi geciriyor sabah 5 te dayanamiyorum deyince acile goturdum, ekg gogus filmi kan tahlli yapildi sonuc PNOMONI(akciger iltihabi)+PERIMYOKARDIT (yani kalp kasi ve zari iltihabi)..hadi pnomoni neyse ama nerden cikti bu kalp iltihabi ben kriz sandim, yatis verdi, biraz dinlenmek icin eve geldim birazdan yine hastanee gidicem ne kadar yaticak beli degil, dualariniz eksik etmeyin ((
ilkini beğendim ben..
iki resim çektim hangi poz daha iyi karar veremedim...
I'm the copy of my dad.. olabilir, tam çeviri.. ama ben demiştim copy&paste de olabilir (ben öyle yazdırdım) ya da direk babamın kopyasıyım yazdır.. bu da çok güzel..ingilizcesi iyi olan arkadaşlar,
babamın kopyasıyım...
tercüme edebülürmüsünüz acep???
Sıs len! ellibin tane meşaj yazıyoruz, cevap verdiği meşaja bak! Bayılıyoduk senin kocana! halla hallaaa...... hür iradeni öpeyim, sıs! kaydirigubbakcemile
çok sukur son yarım saat. hafta bittii zemuszemus alkisalkisalkis :lepi:
anlatayımda sabahki salaklıgımı gulun azıcık :)))
sabah servisi kaçırdım otobusle geldim demistim iste otobusten indim durakta bir reklam. ist buyuksehir belediyesi bebek senligi mi ne yazıyor. aaa dedim bebek fuarı gibi heralde bebek senligi yapmıslar ne guzel yanındada bebekliler falan yazıları var. aa dedim bizler deriz ya halk arasında bebekliler biz bebekliyiz vs :)) dedim slogan falan heraldeee))))))) 10-11-12 haziran diyor yer yok ay dedim ne bicim ilan bu yeri yazmamıslar e hani senlik nerde dedim neyse netten girerbakarım dedim
bebek senligi diye bir arattımm vve koptum kendi aptallıgıma:))))
meger bebek sahilinde senlik varmıs geleneksel 5. yılı mı neymis ay allahım burda kendi kendime nasıl koptum gulmekten :)))))
iste benim demek istedigim buydu.
bazı cumleler uzerine insanlar uzerlerine alınabiliyorlar ornek guliz resim koydu. ben bunu demek istemistim simdi ustune alınan olacak vs bu tarz yazınca dedim. bende durduk yere kocaların resmini koyalım demiyorum heralde ne alaka yani :)
oylesine bir laf etmistim aa denk gelmemistim daha evel ilk kez gordum esini baabındaaa. yoksa evrim niye arada kocanın resmini koymuyorsun demek istemedim tabiki: )
evrim ciddi ciddi acıklayınca sanki ciddi mevzu tartısma varmıs gibi oldu sonuç. oysa oylesine soyledigim bir laftı ve bu tarz laflar sakızlanıyor bazen yazı dilinde oldugu için o nedenle mikserlik yapmayın koca resmi konmaz vs demeyin vsvs vs vs demistim uzayacagını tahmin ederek.
neyse arkadaslar kapatalım bu konuyu bence çok sacma oldu baslatmıs gibi hissettim gereksiz yere gereksiz yazısmalar yapmayalım
zaten simdiye kadar kimse tek olarak bakın bu benim kocam diye resim koymadı zaten.
herkes bi amac ugrunda koyuyor elbette yada toplu bir aile resmi vs varsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?