2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evrim inat yapar gibi olmadı dimi?? acık rahatsız oldum bu konun üzerine ekleyince. niyetlenmiştim zaten t-shırte uygun mu diye sormak istedim. yanlış anlamazsın biliyorum ama yazmak istedim kuzum.

yavrum, ben kendı esımın fotosunu koymayı gerek gormuyorum dedım.. sadece esımın fotosunu ne dıye koyayım durup dururken, ama tısortu gostermek ıcın koydum, bı amacım vardı cunku..

herkesın dusuncesı kendıne.. nıye ınat yapar gıbı olsun, ben kuş akıllı bır ınsan degılım kı, tozdan, çöpten nem kapayım.. rıca ederım olur mu oyle sey.. koyanlar da inat yaptıgı ıcın koymadı kı.. UYGUN GORDUKLERI ICIN koydular, koyacaklar.. ben uygun bulmuyorum ozelimi..

dimi ama meltem :)) kocalarla yapılan herbirsey anlatılıyorda bi resmimi kusur kalsın tablo tam olsun resmide koyalım :))

bu lafı hıc ustume almam.. paylastıgım bellıdır sekerım, sınırlarım ıkı senedır aynıdır, sımdıye kadar da bunun tersını ıspat edecek bı harekette de bulunmadım.. ısteyen organlarının röntgenini bile koyabılır.. herkesın kendi kararıdır.. bu da benım kararım..

Onur un cücük hali.. :))
aynı yorumu yapıyorumm... sen de babayı klonlamışsın maşallah! süper görünüyorsunuz Burcu resimlerde.. saç rengine de bayılıyorum bu arada..

sibelcim sorun neyse, tez zamnda düzelir umarım.. pozitif düşün, herşey iyi olsun..

ara öğün karışık meyve veriyorum. karpuzu ayrı veriyorum ama. içine bazen bebe bisküvisi koyuyorum bazen koymuyorum.. muhallebi vermiyorum artık. gereksiz kilo yapıyor.

nası yaaaaa!!! nası kurtarıyo kendini esra!!! inanamıyoruuumm!!!

ben beğendim. amacı güzel herşeyden önce..güle güle kullansın.ağız tadıyla. ilerde de baksın baksın mutlu olsun!

pervin yaa bişi desem
şimdi sen yazmışsın ya dün geceyi ben hiçbişey anlamadım desem
bende bi mallık var ama çözemedim gitti :sinifsinif:
ben de..ohaoldumsmile ama sonuç iyiymiş onu anladım, yeter zati.. :))

arkadaslar ya herkesler kiraz veriyormusz kirazı nası veriyorsunu yani bizimki oyle lokma lokma meyve yiyemiyor oguruyor
kabugunu falan soycakhaliniz yok rondo dan falanmı gçeip veriyorsunzu
ben koparıp elimle veriyorum ama öyle yemiyorsa, kbuklarını çıkarıp cam rendenin üzerinde çatalla da ezebilirsin..

daha ne olsun!

ya tatlım inanır mısın bilmem ama, ben nazara çok inanırım, bi kurşun filan mı döktürseniz ailecek.. hakkaten.. bu ne böyle!! evinizden ırak olsun artık yaaa!
çok çok geçmiş olsun, dualarım seninle..

iki resim çektim hangi poz daha iyi karar veremedim...
ilkini beğendim ben..

ingilizcesi iyi olan arkadaşlar,

babamın kopyasıyım...

tercüme edebülürmüsünüz acep???
I'm the copy of my dad.. olabilir, tam çeviri.. ama ben demiştim copy&paste de olabilir (ben öyle yazdırdım) ya da direk babamın kopyasıyım yazdır.. bu da çok güzel..

MELTEM; mama sandalyesi kousunda,
ben adaya chicco nun mr party denilen portatif mama sandalyesini aldım. arabanın arkasında duruyor. puset kadar elim ayağım. çok çok memnunum. e-bebekten 60 küsur liraya almıştım. küsüratını tam hatırlayamıyorum. benim albümümde adanın onda otururken bir resmi var. bak istersen. hem kendi masası da var. çok kullanışlı gerçekten..

yahu ne koca meraklısı hatunlarmışsınız..
belli bir amaç varsa elbette koyulur vs mesela gizemde kararsız kalmıştı o açıdan koymuştu yada nadir olarak falan koyulmuşsa tamamda zırtı pırtı koyulması çok saçma
ben zaten o fotolara bakmıyorum bile direk geçiyorum banane elalemin adamından diyorum
yok oraya gittik buraya gittik kendimin bile olmadığı kocamla çocuğumun olduğu fotoları koymak çok gereksiz
bende tuhaf absürd vs demedim bu arada..
buda tamamen benim düşüncemdir..

güliz elbette koyacaksın burda bir amacın var fikir istiyorsun bende koyacaktım tişörtlerin resmini istedğiniz için daha giyinmediler foto çekemedim,yukarıdada anlattım böyle yazmamın sebebini...

nurdan cok geçmiş olsun, çok üzüldüm.

evrim kuzey'mi o avatardaki nasıl yani çok değişik geldi bana.

iste benim demek istedigim buydu.
bazı cumleler uzerine insanlar uzerlerine alınabiliyorlar ornek guliz resim koydu. ben bunu demek istemistim simdi ustune alınan olacak vs bu tarz yazınca dedim. bende durduk yere kocaların resmini koyalım demiyorum heralde ne alaka yani :)
oylesine bir laf etmistim aa denk gelmemistim daha evel ilk kez gordum esini baabındaaa. yoksa evrim niye arada kocanın resmini koymuyorsun demek istemedim tabiki: )
evrim ciddi ciddi acıklayınca sanki ciddi mevzu tartısma varmıs gibi oldu sonuç. oysa oylesine soyledigim bir laftı ve bu tarz laflar sakızlanıyor bazen yazı dilinde oldugu için o nedenle mikserlik yapmayın koca resmi konmaz vs demeyin vsvs vs vs demistim uzayacagını tahmin ederek.

neyse arkadaslar kapatalım bu konuyu bence çok sacma oldu baslatmıs gibi hissettim gereksiz yere gereksiz yazısmalar yapmayalım

zaten simdiye kadar kimse tek olarak bakın bu benim kocam diye resim koymadı zaten.
herkes bi amac ugrunda koyuyor elbette yada toplu bir aile resmi vs varsa.

ilahi esra bende koptum burda inankki:)))

evrim şimdi face'te benzettim ama cok değişmiş kuzy tanımayadım.

yeni çalışmaya başlayan biri olarak bende miyavlıyorum, hafta sonu girmeye fırsatım olmayabilir. kuzenimin sevgilisinin ailesi tanışmaya gelecek, istanbul'dan cok sevdiğim bi arkadaşım gelecek. yoğun bir hafta sonu bizi bekliyor. herkese iyi hafta sonları... sağlıcakla...

herkes aynı seyı yazıyor.. ama farklı nıyetlerle okunuyor galıba.. bı ortak paydada bulusulamıyor. gereklı ya da gereksız.. dert anlatılmaya calısılıyor.. sen bır seyı baslatmadın, ben dusuncemı soyledım.. herkes cok doluymuşş :)))

alooooooooooo konuyu uzatmayın artık..
ESRAKO bende sabah dedim neden tickerini değişmiyor ha şöle..bak nede güzel olmuşşşşşşş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…